Babam sürekli olarak annemi aldatıyor anneme söyleyemiyorum ne yapabilirim lütfen yardımcı olun anlatabileceğim kimse yok?

Babam dünyanın en iğrenç insanı. Dışarıdan görseniz dünyanın en eğlenceli adamı, en iyi babası sanırsınız ama öyle değil. Annemi yıllardır aldatıyor ve evde yıllardır ayrılık konusu hakim ama bir türlü kağıda dökülmedi. Annem çok hasta ve yıllardır eğer ayrılırsalar babamın elini üzerimizden çekeceğinden korktuğu için ayrılamıyor. Senelerce babam yüzünden ağladı, üzüldü. Ben özel üniversitede okuyorum ablam da normalde. Annemin sadece emekli maaşı var ve maddiyattan dolayı asla ayrılamıyor babamdan. Ben ilk aldatmasını 14 yaşındayken öğrenmiştim. Daha sonrasında yapmayacağım diye yeminler etti inanmadık ama inanmış gibi yaptık, 16. yaşımda yine öğrendim. Bir kadın bana 'babana söyle benden uzak dursun' diye mesaj atıp engellemişti. Annemle ablama söyledim annem fenalaştı. Akşam babam eve geldiğinde git bu evden seni istemiyoruz tarzı bir konuşma yaptım annem de ablam da babam da ağladılar. Babam yeminler etti yapmadım dedi yine inanmadık. Evden gitti ertesi sabah geldi ve hiçbir şey olmamış gibi devam etmek zorunda kaldık. Mesajları silmeyi bilmiyordu ben bu sayede daha konuştuğu tonlarca kadın olduğunu öğrendim. Ne yapacağımı bilemedim. Sürekli bir mekana takılmaya başladı bir boklar döndüğünü anladım. Telefonunda erkek ismiyle biri kayıtlıydı kadın olduğunu anlamam uzun sürmedi. Her gece onun mekanına içmeye gider zil zurna sarhoş dönerdi. Annem o kadar hastaydı ki hiçbir şey söyleyemezdik (ablamla). Annem 62 yaşında babam 58. Bir dönemde annemi hastaneye kaldırdık ve doktor parkinsonu olduğunu söyledi. Babam çok ağladı çok üzüldü ve baya duruldu. Evden işe işten eve giderdi. Üzerinden bir kaç ay geçti annem hala hasta ben kart harcamalarında otel gördüm. Babam bizden para sakınmazdı, olduğunda verirdi. Olmamasının sebebi ise o kadınlar :) Lüks yaşayan bir aile değiliz, ben yazları çalışarak okul masraflarımı ödüyorum ablam da dönemsel işlere giriyor sürekli ama yine de geçinemiyoruz. Sekiz dokuz senedir yaşadığımız şehir dışına çıkamadık ve günübirlik denize bile gidemedik. Anlatmak istediğim kendimi acındırmak değil, olan parayı başkalarına yedirmesi. Ben ne yapabilirim bilmiyorum. Anneme söyleyemem çünkü çok hasta ve yaşlı. Ablama söylüyorum o ise çoktan salmış. Ben konuşmayı düşünüyorum ama tepkisi ne olur çok kavrayamıyorum. İmalar yapıyorum yine de anlamıyor canım. Lütfen yardımcı olun kimseye anlatamıyorum çaresiz kaldığımdan buraya yazıyorum.

Babam sürekli olarak annemi aldatıyor anneme söyleyemiyorum ne yapabilirim lütfen yardımcı olun anlatabileceğim kimse yok?