Aile & Toplum Mutlu aile paylaşımları sizi evlilik fikrine özendiriyor mu? birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Sosyal medyada böyle aşk dolu hikayeler, komik tatlı bebek ve ebeveyn videoları gördükçe insanın böyle deli divane aşık olup evlenesi geliyor 😂Bir yandan diyorum olum sakin ol. Daha çok yolun var. Bunlara aldanıp hata yapma sabırlı ol diyorum kendime 😅 Mutlu aile paylaşımları sizi evlilik fikrine özendiriyor mu? Cevapla Bebek Soruları Sosyal Medya Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hayır tam tersine aile vs sevgili görünce gülüyorum kfjfjfjjf düşünsene birini seviyorsun oda seni seviyor şansa bak kdjdjdj hatta çocuğunuz oluyor filan bunlar artık filmlere bile konu edilmiyor kfkfkfk 1 0 Yorumla
lladysu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayır, o sorumluluğa ait hissetmiyorum kendimi. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Hayır beni kimsenin yaptıkları ilgilendirmiyor. ben kendim bir gün aşkı bulup evlenirsem evlenirim başkalarına bakmam 1 0 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Evet biraz özeniyorum bu aralar arkadaşlar da evleniyor 1 0 Yorumla
Parislipakize Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Evet özellikle özel günlerde olsun bayram günlerinde bütün aile bireyleri foto çekilince hevesleniyorum valla 1 1 Yorumla birsenfonişairi +1 yıl Buna yakılır 🥲 Yorumla
safderuni Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Evet sonrasında show haber izlemek tamamen vazgeçiriyor bu fikirden 1 2 Yorumla Kriminal_Kalp +1 yıl 😂 Yorumla lladysu +1 yıl Esra Erol izleyince bırak evliliği flörtten bile soğursun ahajah Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yokya aksine yapmacık geliyo 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayir 1 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla