genelde garipseniyor kadının iltifat etmesi ama sizce kadınlar erkeklere iltifat etmeli mi? Arkadaşa olabilir ya da flörte :)

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer genelde garipseniyor kadının iltifat etmesi ama sizce kadınlar erkeklere iltifat etmeli mi? Arkadaşa olabilir ya da flörte :)

Zaten yakışıklı bulduklarına ediyorlar ki sürekli.. ama tabi isteyen eder istemeyen etmez. mesela ben dış görünüşüme genelde hiç iltifat almam bana iltifat edenler de zaten arkadaşım dediğim kadınlar olur ve onlarda karakterime iltifat ederler genel olarak. bu da beni mutlu eder..
kadınlar erkeklere iltifat etmek veya olumlu geri bildirimlerde bulunmak oldukça güzel bir davranış olabilir. İltifatlar, insanların kendilerini değerli hissetmelerini, özgüvenlerini artırmalarını ve aralarındaki ilişkileri güçlendirmelerini sağlayabilir. Cinsiyetler arası iltifatlar, pozitif etkileşimlerin ve olumlu bir iletişim atmosferinin oluşmasına yardımcı olabilir. İltifatlar, karşılıklı olarak birbirine saygı ve sevgi göstermenin bir yolu olarak görülebilir. Erkekler de kadınlara iltifat edebilir ve bu, sağlıklı bir ilişkide karşılıklı olarak destekleyici bir davranış olabilir. Ancak iltifatlar, samimi ve içten olmalıdır. Karşısındaki kişinin gerçekten hissettiklerini yansıtması ve yapay veya zoraki olmaması önemlidir. İltifatlar samimi bir şekilde ifade edildiğinde daha etkileyici olurlar. Unutmayın ki her birey farklıdır ve bazı insanlar iltifatlara daha açık olabilirken, bazıları daha içine kapanık veya alışkın olmayabilir. İltifatlar, karşınızdaki kişinin rahat ettiği ve olumlu bir şekilde yanıt verdiği bir şekilde iletilmelidir. Sonuç olarak, kadınlar veya erkekler arasında iltifatlar, karşılıklı sevgi, saygı ve iletişimi güçlendirmek için kullanılabilecek güzel bir araç olabilir. Ancak, samimiyet, içtenlik ve karşılıklı rahatlık önemlidir.
Bu işin kadını erkeği olmaz, cinsiyet meselesi yapıldığı an o iş biter benim gözümde, ben iltifat edeceğim karşı taraf karşılık vermeyecek keriz miyiz biz? Bazı şeyler karşılıklıdır
Cevap
47Cevap
Turk erkeklerine edilmez bence. Yani eş, nişanli, sevgili falansa tamamda digerlerinde sıkıntı oluyor. Mesela bir erkek kadin arkadasina, kadin iş arkadasina falan iltifat edebiliyor rahatca ama bizim cinsiyette olmaz bu. Birak erkegi cevredekiler bile baska anlamlara yorarlar bunu. Malum bu ulkede kadin olmak her sekilde sorun.
Erkek arkadasa iltifat falan etsen bu benden hoslaniyor mu diye düşünür. Erkek iş arkadasina etsen bu kiz niye boyle dedi ki, bir seyler mi ayarlamaya çalışıyor falan diye dusunur. Bircogu bel alti sekilde de yorumlayabilir kafasinda bunu. Sonucta burasi türkiye. Erkeklere, kadinlar olarak basit sekilde nezaketen gulumsesek bile 40 farkli anlam cikariyorlar kendilerine. Bir de iltifat etsek 100 farkli anlam cikarirlar bu sefer.
Bunu yanlis anlayan, daha yılışık davranan, daha yakin ve samimi davranmaya baslayan tipler olur amacımız bu olmasa bile. Daha rahatsiz edici bir duruma gelebilir ve rahatsiz edici rahat davranislara neden olabilir bu durum. Bu iş turk erkeklerine olmaz, turkiyede olmaz. Kadinlar olarak biraz soguk ve mesafeli durmak zorunda kaliyoruz gercek bu ki. Bu da karsi taraftan kaynaklaniyor cogu zaman bahsettigim sebeplerden dolayi. Ama koca, sevgili, nisanli konumundakiler icin evet iltifat duymaya fazlasiyla haklari var.
İhtilaf ettiğiniz zaman yanlış anlaşılacak bişey olmaz bizde. Sadece garibime gider
@Vâkıf1358 bende bundan yanayım ama ne yazik ki çoğu erkek eşlerine iltifat etmek yerine, disardaki kadinlara daha cok iltifat ediyor... bazen bana da yapan oluyor bu adam bosuna mi evli, bosuna mi yuzuk takıyor diye dusunuyorum. Iyice igreniyorum erkek milletinden. Iki cinste hayatindaki kisiye iltifat etse daha iyi. Kadinlar pek yapmiyor bunu erkekler kadar. Belki akillarina bile gelmiyor, belki duyan olursa bana baska bir sey demesinler diye yapamiyor. Ama erkekler boyle degil maalesef.
Ben hoşlandığım insana iltifat ediyormuş gibi yaparım sadece. O insan zeki ise anlar zaten o iltifatı :)
🤣 bence o da hoslandiysa anlar yoksa niye anlasın
O yanlış işte bu kız bana açık açık benden buluşma istemezse veya numara istemezse asla öyle düşünmem
hepsi değil
Yoluma giderim veya açılmasını beklerim
yani ne saçma.. bu ulkede zaten ne var ne yok her şey garipseniyor arkadaş. nasil erkekler kadınlara iltifat ediyorsa, kadınlarda erkeklere etmeli dozunda ☺️🍭
Flört ise edebilir ama arkadaş ise gerçekten yanlış anlaşılıyor hemen "acaba benden hoşlanıyor mu" diye düşünmeye başlıyor erkekler. Şahsen bende öyleyim
Millet KÖPEĞİNE bile iltifat ediyor kardeşim KÖPEK KÖPEK ama erkeğe etmesen de olur tabi, sıkıntı yok nasıl olsa neyse boş ver
Edebilir. Ama ben bir erkeğin kolay kolay dış görünüşüne iltifat etmem. Utanırım. Ama karakter özelliklerine filan edebilirim.
nasıl bir iltifat olduğuna bağlı hepsi senin mi anama damat olur musun gibi iltifatlar çok itici haberiniz olsun kızlar
Ben ediyorum ama Türk erkek kafası biraz farklı çalışıyor o yüzden ederken kardeş imajını da çizmelisin
Beni mutlu ve değerli hissettirmeyecek kadının koynumda yeri olmaz. Tabi ki de iltifat etmeli zaman zaman
İltifat gibi değil de her erkek sevdiğinden iki çift güzel söz duymak ister. Sevildiğini bilse de duymak ister
Kesinlikle iki tarafta gerektiği yerde iltifat etmeyi bilmeli.. böyle basit gözüken şeyler aslında ilişkinin tadı tuzu. Bence öyle.
Bence yersiz bir soru olmuş. İltifatın, hoş cümlelerin tarafı cinsiyeti olmamalı.
Ben flörtüme ettim çok hoşuna gittiğini söylemişti
Bana niye etmiyorlar 🤣
Kız arkadaşım olmadığı içindir olsa beni goklere çıkarırdı 🤣
Beğendiğim İlk açılana direk okeyim yeterki beni bulsun 🤣 iltifat etmediği gün buluşmayı ertleiyorum ona göre
Popo kalkmasa edeceğiz de işte havalanıp uçup gider diye edemiyoruz 😂😂😂
Etmeli tabii ki... Erkekte bekliyor bazı şeyleri... Duymak istiyor...
Kesinlikle etmeliyiz ve erkekler bizden daha çok iltifat almayı seviyorlar
Ben ediyorum. Erkek kadın farketmez hoşuma giden bir şeyse iltifat ederim
Hoşlandığı kişiye edebilir onun haricinde yanlış anlaşılma olasılığı çok yüksek
Seversem okadar ederimki iltifata boğarım ama sevmem şart ve ben çok zor seven biriyim
övmek ve becerikli bulmak daha hoşlarına gider
Ben sevinirim şahsen insanlar birbirini mutlu etmeli
Bir güzel sözü yıllarca hatırlayan erkeklerimiz var bizim...
İltifata boğan sevgilim var ama bünye alışık olmayınca elim ayağım kitlenip kaliyo 🙈🙈 herseyi seninle öğreniyorum prenses ❤️❤️ @The_Muallime
Alış sevgilim, daha fazlasını hak ediyosun ❤️
Sen benimsin ya sevgilim... Gerisi kendiliğinden olur zamanla 😍😍
Ayyy bence erkeğe iltifat edince biz kadınlardan daha çok seviniyorlar. Bence bol bol iltifat edilmeli ☺️
Dip not: sevgili, eş, nişanlı bunlara edilmeli.
Yürüyor zannederler hiç gerek yok.
Garipsemekten ziyade bikmistim artik her cumle omrum hayatim gelecegim ask adam falan diyordu
Edebilir ve biri bana sürekli ediyor, şöyle iyi böyle iyi gibi.
Ben sadece kendinin kine ederim diğeri edince havaya girer boynuz kakar bilinmedik otla g. t silinmez, abazlik yapmasalar edelim gelin güve oluyorlar
Edebilir tabiki benimkinin gözleri masmavi ben ediyorum
Erkekler ediyosa kadı lar da edebilir aradaki fark ne olabılırkı
Şunu unutmayın gençler
Kadınlar ilgiyle, erkekler övgüyle, çocuk sevgiyle yaşar.
Karşılıklı olması daha iyi olur. Ama ben fazla iltifat edemediğim için pek bilemiyorum jshsh
Tabikide etmesi gerekiyor her şey karşılıklı olunca güzell.
Etmeli bizimde güzel sözler duymaya ihtiyacımız var
Bana edilirse hoşuma gider hiç zoruma gitmez
Eğer iltifat edilecek bi özelliği varsa abartılmadan her insana iltifat edlmeli.
Edebilir tabi sadece kadınlara özgü değil..
etmeli tabii onlar da beğenilmek istiyor
Tabi güzel söz söyleyen kadın gozumde 3 adım daha öne gider
Etmeli, ediyorum bundan gocunmam @cilgin-haritaci
neden olmasin erkekler uzayli mi
Evet, neden olmasın
Birisi etsin bana bar
eşitlik ilkesine göre etmeliler
Bence edebilir, ben ederim..
Güzel söz duymak herkesin hakkı
Hoşlanıyorsa eder zaten.
Bana ediyordu çokta hoşuma gidiyordu..
Mütevazi olana iltifat edilebilir