Baby shower partisi düzenliyor arkadaşımın kardeşi beni de davet etti ama çok samimi ve görüşen biri değiliz 40 yılda bir. Diğer arkadaşları da geliyor onlarla samimi ben gidince yalnız kalmaktan çekiniyorum sizce gideyim mi? Ya dislanirsam ya ezik görünürsem herkes herkesle iyiken ben tek kalırsam? Köşe yalnız mı oturayım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
git tabi, sosyalleşmeye çalış. kolay olmadığını biliyorum ama
Benim için çok zor
anlıyorum
Gitmeyi düşünüyorum 1 saat falan dururum bir şekilde belki
Çok samimi olmayıp 40 yılda bir konustuğun biriyse gitme değmez
Kardrsi numaramı bulmuş aramış ablam sana değer veriyor dedi gitmemek olmaz diye düşünüyorum
Değer veriyorsa 40 yılda bir niye konusuyor saçma yani sırf düzenlediği organizasyon kalabalık görünsün istemiş
Ben insanlarla kaynasamiyorum mesela arkadaşım bazen arar napiyorsun diye hiç aramiysn der
Ya kaynasamamak Baska bir şey dediğim farklı
Yinede uğramak istiyorum çağırdığı için yoksa ne işim olur
Uğramak değilde sosyalleşmek istiyor gibi bir vibe veriyorsun
Becerebidligim şeyler değil
şu an çok iyi gidiyorsun
Nasıl
Sosyalleşme olarak
Adım atmak istiyorum bi yandan bi yandan korkuyorum sanki ya bir şey olursa diye
Ee güzel gidiyorsun işte rahatça konusuyoruz
Bu kadar basit degil benim için kendimi bildim bileli ben böyleyim oraya gitmem lazım ama Ne zamandan beri içim içimi Yiyor ya yanlış bir şey yaparsam ya beceremezsem diye size basit geliyor ama benim için çok zor tarifi dahi çok zor
Seni anlıyorum bu yaşa kadar böyle gelmişsin ve artık birşeyler değişsin istiyorsun ama rahat ol
Aslında Kendimi kendime ipsat etmek istiyorum yanlış düşünüyorum 1 saatlik olay sonuçta güzel olmazsa dönerim evim var sonuçta hem zaten görüştüğüm kimseler değil gitsemde gitmesemde bisey de kaybetmem
O da var tabi ama adın ne bu arada
Herkes görüyor o sebebten dolayı söylemek istemiyorum
Ekle o zaman
Amacım tanimska değildi dertlesme
Tamam dertleşiyoruz farklı bir şey demedim ki hey allahım
Yaşın kaç öncelikle?
31
Evli misin? Daha doğrusu çocuk var mı
Hayır henüz değilim
Öyleyse zorda kalma durumunda çocuk huysuz eşim acil aradı cart curt yalanlarin olamaz 😅
Ya asosyallik diye bir şey var evet fakat böyle böyle atlatilir. Bence git. Ortamda kaç tanıdığın olacak?
Arkadaşım ve kardeşi sadece kardeşlerinin sevgilisi de olacak onlar da yeni tanıştı toplam 6 kız var şu an grubta
Başka şehirde kalıyorum erken çıkmalıyım deyip çıkabilirim üzülürsem ortamda ezik kalırsam
Hmm. Bence git ya. Baktın rahatsız oluyorsun bir yalan bulup sıvıs yarısında
Ezik kelimesi çok yanlış ya. Mesela eskiden çok sosyaldim. Son birkaç yıldır insanlardan uzak duruyorum. Fakat rahatsız değilim. Kendim için yaşıyorum başkalarının ne düşündüğü için değil
Ben öyle biriyim maalesef ve kaynasamiyorum
Kaynaşırsın kaynaşırsın:) kendini böyle dikte ettigin için asamiyorsun. Ev kadını mısın
Hayır başka nedeni var
Nedeni ne peki:)
Onu bilmiyorum bende bi sıkıntı var
Konuşmak ister misin. İyi gelirim belki
Bu arada dayı değilim korkma. Senden birkaç tık küçüğüm
Kimseyi bunaltmak istemem
Bunalacak olsam teklif etmem:)
Mesaj kutum açık