Sizce bu yemin törenine gitmelimiyim?

Bir buçuk yıla yakın bir flörtüm var biz onunla sosyal medyadan tanıştık aramizda otobüsle on ikisaatlik yol var kendisi kendi dukkanlari olduğu için bütün sorumlluluk onda olduğu için gelemedi ve benim için askerliğini verdi ve askerliğe gelince beni görmeye geleceğini söyledi bu süre zarfında iyi kötü konuştuk ben ona iki defa hediye gönderdim ama. O hiç gondermedi böylede bı dipnot geçmek istedim ve o gün geldi askerlik zamni askerliğin çıktığı yerde akrabaları varmış ve ısrarla yemeğe davet etmişler aileside ısrar edince çok fazla buda mecbur gitti ve gelmedi yanıma ben bitirdim ilişkiyi yanıma gelmedi diye neyse bu yine aradı konuştu falan tekrar bı diologumuz oldu ve bana beni engellesem bile seni görmeye gelicem dedi açıkçası bı ümit baglamadim neyse konuya geliyorum fizle görülür elle tutulur çokta bir fedekarlik yaptığı yok sadece askere geldi oda zaten mecburi bişey habugun ha yarın zaten yapicakti ben onu çok merak ediyorum ve belirsizlik içindeyim gidip yüz yüze konuşsam her şey netlessicekmis gibi yemin törenine gitmelmiyim kimsesi gelmeyecekmis ama bu seferde ilişkinin erkeği gibi bişey oluyorum bılmiyorim lütfen tarafsız cevaplar bekliyorum

Sizce bu yemin törenine gitmelimiyim?