Her gün bir kadın cinayeti. Her allahın günü şiddet...
Erkekleri toplayıp uzaklaştırsak özgür yaşayabilir miyiz? Veya sadece yaşayabilir miyiz?
Her gün bir kadın cinayeti. Her allahın günü şiddet...
Erkekleri toplayıp uzaklaştırsak özgür yaşayabilir miyiz? Veya sadece yaşayabilir miyiz?
Bir kadın bir erkeği öldürünce çıkıpta kimse bişey diyemiyor kadın cinayeti olunca bas bas bağırıyorsunuz desteklemiyorum artık kadın cinayetlerini gidin psikopat ruh hastaları ile takılın umrumda değil geberen gebersin ne diyeyim seçerken bana mı soruyorsunuz kendi probleminiz başınıza belayı alıyorsunuz yapcak bişey yok
Bir kadının bir erkeği öldürmesi bu kadar sık mı yaşanıyor?
Hayır. Hergün binlerce kadın öldürülüyor. Binlerce erkeği ise yine erkek öldürüyor. Umursamak istemiyorsan bunu bahane etme.
Ya bi sktr git anani sever neyin ne olduğunu ben biliyorum bana akıl öğretme popolar
Allah'ın güzel kardeşim işine bak
Kalitesiz insanlarla muhabbetim yok zaten by.
Arkadaşlar kafanızı kullanın 1 kadın ölüyorsa günde 20 erkek ölüyor bunları öldürenler de erkek kadını öldürenlerde erkek ama erkekler çıkıp demiyor ki erkek cinayetlerine hayır çünkü bu normal toplumda elbet çürük elmalar çıkar kadın cinayeti erkek cinayeti diye yemeyin bunları medya sizi etkisi altına almasını insan cinayeti bunlar kadın cinayeti adı altında medyanın oluşturduğu bir tür haber malzemesi ya da bazı kuruluşların
Yav dalga mı geçiyorsunuz? 80 milyonluk ülke. Her gün kadınlar kadar erkekler de ölüyor farkındaysanız. Psikopatlar kadın erkek bakıyor mu? Şey mi diyolar. Erkeklere ilismeyelim kadınlar karşı cins onları öldürelim
Erkekleri öldüren de erkekler.
Erkekler de mağdur olmuyor mu öyleyse?
Sanırsın tüm erkekler kanka. Ortak olarak plan yapıyoruz. Sen kadınını döv sen öldür sen bir şey yapma sev vs.
Ayrıca o erkekleri büyüten de kadın. Amcamın çocukları teyzemin çocukları vs genel olarak pislik. Benim annem beni iyi yetiştirdiği için karıncaya bile zarar vermedim. Hiçbir kıza zararım olmadı. Kardeslerimi incitmedim vs. Al anne faktörü. Diğerlerinin anneleri annem gibi olsa kuzenlerim de düzgün olurdu. ksdinlar da suçlu değil mi?
Toplumsal problem
O toplumsal problemi erkeklere baglamayalim öyleyse. Bu hepimizin problemi
Olay uzun kısa özet geçeyim kadının birini sevgilisi mı kocası mi ne itistiriyor tokat atıyordu. Adama daldık. Ne oldu biliyor musun? O benim kocam/sevgilim aramızda olanlara karışmayın dedi üstelik yüzümü tirnagiyla cizdi. Şimdi o kadın o psikopati bile bile seviyorsa evleniyorsa dayağa rağmen bunu yapıyorsa ilerde öldürülünce ben mi suçlu oluyorum?
Ben toplumsal gerçeği söylüyorum diye ben mi suçlu oluyorum! Kibar olmaya çalışıyorum burada klavye delikanlılığı yapma çok pis bozarım.
Kibarlık mi 😂 tüm erkekleri toplayıp uzaklaştırmak... Sen kendini ne sanıyorsun? Bu mu kibarlık. Aksine ben kibar davrandım. Haddini bil. git serserilere tapan hemcinslerini ikna et şu cinayetlerin önüne geçmek istiyorsan. Şu kadar şey yazdım yazdığı şeye bak. Kapasite sıfır. Almıyor tabi her şeyi
Yav sttir git beyinsiz
Aptal insanların özelliği nedir biliyor musun? Sıkışınca küfür ile devam etmek. Zira onlar insan gibi konusmaktan anlamazlar. Kapasiteleri gereği bir yerde desifre ederler kendilerini
Bknz:Son cümle
Ya he he boş boş zırvala
Tamam tamam. Seninle vakit kaybetmeyecegim daha fazla.
By
Allah ailene ve seni alacak olana sabır versin ne diyeyim
Sağol kanks by
Cevap
6Cevap
Ekonomik durum ve sosyal yaşam. Türkiye’de her zaman erkeklere fazla yük bindiriliyor doğumdan itibaren erkek olmanın üst sınıf olduğu ve herşeye gücü yeteceği şeklinde büyütülüyor çocuklar ve beklentiler hissettiriliyor. Yaş ilerledikçe aslında değersiz ve yetersiz olduklarını görmek psikolojik sorun yaşamalarına sebep oluyor. Bu yüzden Türkiye’de “sen adammısın” denildiğinde cinayete kadar giden kavgalar oluşuyor. Çünkü anne babası onun adam olduğunu erkek olduğunu söyleyerek büyüttü.
Güzel yorum
Cinayette normal olan bir şey yok tabii ki. Dengesiz adamlar, ruh hastası tedaviden uzak erkekler yüzünden. Sebebi bu kadar ucuz cezaların olması. Açık açık çoğu katil iki gün yatar çıkarım burası Türkiye demiştir. Bir çok kadında aynı durum. Direk kadınlar öldürmüyor belki ama buna sürukleyen iftira bile kolayca atabilen hemcinslerimiz çok var.
Çok doğru maalesef
Toplumun sosyolojisi bozuk çünkü insanlar gergin, bunun da birçok sebebi var ekonomi, sağlık sorunları, aile içi iletişim eksikliği vb sebepler, kanunda da açık olduğu için şiddet uygulamaktan kimse çekinmiyor
Her gün erkek cinayeti de oluyor, cinsiyetçilik yapma faşist
Kadın mı öldürüyor erkeği m4l
İşine gelmiyor tabi evet bu ülkede kadın cinayeti fazla demek. Şrfsz
Hadi len dingil
Ülkenin kültürü ve eğitim seviyesiyle ilgili
Her gün insan ölüyor. gayet normal
Cinayetten bahsediyorum. Normal ölğmden değil.
Allah rahmet eylesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?