Selamlar 🍁
Arada oluyor ya insana kendini aşırı yalnız hissediyor falan. Böyle zamanlarda ilk sığınağınız ne oluyor?
Selamlar 🍁
Arada oluyor ya insana kendini aşırı yalnız hissediyor falan. Böyle zamanlarda ilk sığınağınız ne oluyor?
Bu gece öyle çok yalnız hissettim ki kendimi, yine Rabbim'e sığındım, bazı gemileri yaktım. Artık ona merhamet etmeyeceğim. Ben diye bir şey bırakmadı, kahkahalarımı aldı benden lakin o kahkahaların kökü ben de, geri gelecek, yine güzel kahkahalarımla coşacağım :))
Hayallerimi aldı, nasıl hayaller kurardım ben, uçsuz bucaksız hayallerim vardı benim. Hayal aleminde yaşamazdım, gerçekdiydim ama çok severdim hayal kurmayı, artık eskisi gibi hayal kuramıyorum, olsun hayallerimin kökeni de ben de. Aslında yaptığım görüşlerde de görüyorum ara ara ne de güzel hayaller kuruyorum öyle.
Yalnız hissetmek öyle sancılı ki, işte o vakit emeklerime yanıyorum, kendime söz veriyorum beni haketmeyene kendimi yem etmeyeceğim diye, iti köpeği eğlendirmeyeceğim diye.
Ve Rabbim'e sığınıyorum, O'na yöneliyorum.
O beni kimseye yem etmez. O beni korur. O bana tuzak kuranların tuzağını ayağına dolandırır
Ben hayatımda o kadar çok kötü şeyler yaşadım ki ve yaşadığım bütün acıları hep tek başıma yaşadım ve atlattım hayatımın hiç bir noktasında yaşadığım acılarda yanımda hiç kimse olmadı zaten ailemden ayrı yaşayan birisiyim o yüzden her zaman hayatla hep tek başına mücadele ettim.
Şaşırdığım biri daha. Denk geliyorum arada sorularına ve görüşlerine asla bu cavabı beklediğim biri değildin yani 🤷🏻♀️
Yaşadığın şeyler belki de ahiretini güzel yaşayabilmen için bu dünyadaki imtihanındır ( gerçi inancını bilmiyorum ama ) inancın bu yönde değilse bile bir daha yaşadıklarını yaşamaman dileğiyle 🍁
Elbette Müslüman birisiyim ama yaşadığım şeyler bunlardı ama şu an hayatımdan ben genede mutluyum tek başına yaşıyorum iyi bir kariyerim var öyle yaşayıp gidiyorum ama kötü bir şey olduğunda da tek başınayım yani bu arada görüşün için teşekkür ederim çok sağol :)
Sevindim adına. Kötü şeyler her zaman hayatımızda yer alıcak zaten önemli olan bunların üstesinden gelebilmek ve anladığım kadarıyla bunu başarabilmişşin.
Rica ederim iyi bayramlar 🌸
Kesinlikle öyle ne olursa olsun mücadeleyi bırakmamak gerek her zaman :) teşekkür ederim sizede iyi bayramlar dilerim
Cevap
21Cevap
Kendimi zaten sürekli yalnız hissediyorum maalesef ama kimsem olmadığı için ya da güvendiğim kimse olmadığı için kendime sığınıyorum yani bazen gece mesela şarkı açarım ağlarım ya da hayal kurarım bu şekilde yalnızlığımı geçiştiriyorum şimdilik diyebilirim ve işe de yarıyor
Yalnızlığı hak eden bir değilsin bence barış 🌸 umarım yalnızlığını giderecek güvendiğin biri çıkar karşına
Teşekkür ederim sende çok mutlu olursun umarım her zaman. mutluluğu hak ediyorsun çünkü, iyi geceler 🌸🍁
Teşekkürler iyi geceler 🌸
37 yaşıma doğru koşar adım gidiyorum. Bu hayatta gerçek anlamda bir sürü şey yaşadım. Başıma bir sürü şey geldi. Artık yalnız kalmak benim için en huzur verici eylem geliyor. Bir şekilde başımın çaresine bakabiliyorum. Kendimi son hızla giden bir kamyon gibi hissediyorum. Eğer bu yola biriyle devam edersem mutlaka yoldan çıkabilirmişim gibime geliyor.
kitaplara sığınıyorum direkt. ama özellikle istediğim bölümünü açıp okuyabileceğim tarzda kitaplar. mesela bir şiir kitabı, montaigne'in denemeleri, aureilus'un kendime düşünceler'i yahut bir kitaba başlarım, sıkılana kadar okurum ardından hiç okumamışım gibi yerine koyarım geri, sonradan tekrar başlamak üzere. d
Çikolataya sığınıyorum birkaç gündür ajsjdhd
Sen zaten tatlısın daha da tatlı yeme komaya sokarsın seni gören kişileri 😺😺
O kadar yalnızım ki gelip burada senin sorduğun soruya cevap veriyorum :)
Gün içinde çoğu zaman yalnız hissederim, çoğunlukla bunu bastırmak için ya çalışırım ya da oyun oynarım. Daha iyi bir fikri olan varsa elden ele :)
Boş kalacak zamanım olmuyor çalışıyorum aktif bir hayatım var
Hiç mi?
Güzel bir şey o zaman
Hiç uğramasın o his
Yalnızlığı seviyorum. Çok büyük sıkıntı yaratmıyor bende yalnız hissetmek. Canım sıkkınsa sığınacak arkadaşlarım var. Onun dışında kendimle olmayı seviyorum.
Net bir şekilde kitaplara özellikle fantastik olanlar sizi alıp başka bir evrene götürür. Yalnız hissettiginizde bir kişi sizin yalnızlığınızı gidermesi çok yanlış çünkü o gidince daha da beter bir hâle düşeceksiniz.
Kesinlikle katılıyorum
Kalabalıklar içinde hissederim bunu hissedersem o zaman da yalnız kalacağım anın düşüncesine sığınırım
Genelde sevdiğim dizileri ve filmleri izliyorum. Benim güvenli bölgem "Friends" oluyor genelde.
Daha geçenlerde farkettim hep yalnız olduğumu
Alıştım bu duruma yani öyle sığınacak bi liman aramıyorum sende takma bence koy popon geç
Çok takmıyorum aslında pek yalnız olduğu mu da söyleyemem ama işte ara ara yokluyor o yalnızlık hissi. Öyle saçma bir boşluk oluyor sonra geçiyor zaten bir şekilde
kelimeler, sözler, kitaplar. bazen kuran okurum.
Bu aralar çok yanlızım o yüzden hep burdayım 🤦🏻♂️🤭
Kendimi yalnız hissetmeye başladığım an aynaya bakıyorum. Ve bu bana yetiyor
@teflon-_-tava Benim de aklıma şu geldi ajfjsj
https://youtu.be/pChw5egsNmc
Bu dayı benim idolüm efsane bu seviyeye ulaşman pek kolay sayılmaz
Kendimi hiç yalnız hissetmiyorum çünkü yalnızım
Genel olarak gözlemlediğim kadarıyla enerjisi yüksek birisin ve nedense hiç yalnız biri olabileceğini düşünmemiştim. Şaşırdımm
Yok şey aslında🙂 etrafım insan yığını dolu, beni sevdiğine inandığım ise koca bi hiç🙂
O en beteri yaaa 🤦🏼♀️kalabalık içinde yalnız kalmak. Umarım seni gerçekten seven insanlar girer hayatınaa 💜
Kendime namaza başka guvenemiyorum kimseye
💜
Telefon+kulaklık+müzik sonra yalnızlığım
Benim de çoğu zaman başvurduğum bir yol
sana
Kimseye sahil doğa olur
Bir de güzel bir müzik. Tam kafa dinleyip rahatlamalık
Kimseye sığınmam hiçbir zaman. Sahil, müzik vs.
Kendime yine tabiki 😄
Sadece kendime başka kimsem yok
Meditasyon yapıp içime dönüyorum
Kendimi hic yalnız hissetmedim.
Allah sonra kendi kendime
Şarkılara kimseye yazma ihtiyacı duymam öyle
Sigara ve şarkı, birde şiir yazmak.
Sadece Allaha
Kendim ve gözyaşlarım
Allah'a sığınırım.
En güzelii 🌸
Kedime