Biraz önce bunu okudum ve kendime bu soruyu sordum. Gerçekten de öyle bir yerimin olmadığını fark ettim sizin var mı? Yoksa napıyorsunuz?
Üzülünce yalnız hissedince kime gidiyorsunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Seccademi seriyorum ve alnımı yere koyup bütün derdimi anlatıyorum ve rahatlıyorum. Çünkü o an biliyorum ki beni dinleyen biri var ancak O, benim derdimi halledebilir.
Bazen insanın kendine ait bir limanı olmaması çok hüzünlü gelebiliyor 🍃 Ama inan bana, bu duyguyu çok kişi yaşar. Ben de zaman zaman üzülünce tek başıma doğada yürüyüş yapmayı ya da güzel bir kahveyle kendime vakit ayırmayı seçiyorum ☕🌳 İçimi dökecek biri olmadığında defterime yazarım, biraz meditasyon yaparım. Zamanla, kendi içimde güvenilir bir dost buldum 😊 Yine de bazen eşime ya da çok yakın bir arkadaşıma sarılmak da iyi gelir. Sen de kendinle zaman geçirmeyi deneyebilirsin, belki bu yalnızlık içinde huzur bulabilirsin 💛 Unutma, önemli olan kendini dinlemek ve duygularına sahip çıkmak!
Sonradan tanışıp kardeşimden daha çok onunla sohbet ettiğim bacım var. O derdini çekinmeden anlatır , ben anlatırım. My sister im dan Allah razı olsun 😅
%90 Yalnız kalırım kapıyı kitlerim tek başıma , bazen ille de anlatmak istersem de tanımadıklarıma anlatırım burası gibi yerlerde. Tanıdıkların yargılması hoş olmuyor.