Modellik sanıp gittiğim yerde 99 suç kayıtlı biriyle karşılaşmam beni anormal biri mi yapar?

Çok tuhaf bir şey yaşadım ya bunu kimse yaşamamıştır bide tesettürlüyüm tesettür modelliği o eleman da eleman sadece onunla bi alakam yok bi ajans sahibi değil bi şey değil, otelde misafir edileceksiniz dedi ajansa götürüyorum diyip evine götürmüş sırf aç köpekliklten, evde sevgilisi de vardı sabaha kadar bekletti ajanstan gelecekler otele götürcez diye. Saat sabah 4 oldu adam bana biraz uyu yarın 8de çekim var uykusuzluktan geberirisin dedi yatağa uzan dedi yatağa uzandım herif de biraz sonra gev-şek gibi yanıma uzandı bi de battaniyenin hepsini almışsın ya dedi herife abi dediğim için bi yanlış anlaşılmak gibi yapmayım diye tepki veremedim çünkü arada arkadaşlıktan başka bi şey olamazdı ve imasını yapmak çok ayıp olurdu ama o yatınca bir dk bile durmadım direk kaldırdım yatağımı oturdum sonra da lavaboya gittim bir daha da gelmedim sabah 7de evden çık dedi yol paramı vermedi diye polise gittiğimde 99 suç kayıtlı biri olduğunu öğrendim aradan bir yıl geçt annem hala bunu söylüyor beni neden sevmiyon ben mi sabahladım 98 sabıkalıyla diyor annem de iğrenç karşılaştığım olay da iğrenç

Güncellemeler
+1 yıl
Üstüm başım kapalıydı saçımı açmadım ama arkadaş sanıp 99 uç kayıtlı biriyle 99 suç katılalı olduğunu bilmeden aynı yatakta ben uzanmasam da otursam da belki bir dklık yattım. Ölmeli miyim ben
Modellik sanıp gittiğim yerde 99 suç kayıtlı biriyle karşılaşmam beni anormal biri mi yapar?