Güncellemeler
+1 yıl
Üstüm başım kapalıydı saçımı açmadım ama arkadaş sanıp 99 uç kayıtlı biriyle 99 suç katılalı olduğunu bilmeden aynı yatakta ben uzanmasam da otursam da belki bir dklık yattım. Ölmeli miyim ben
Çok tuhaf bir şey yaşadım ya bunu kimse yaşamamıştır bide tesettürlüyüm tesettür modelliği o eleman da eleman sadece onunla bi alakam yok bi ajans sahibi değil bi şey değil, otelde misafir edileceksiniz dedi ajansa götürüyorum diyip evine götürmüş sırf aç köpekliklten, evde sevgilisi de vardı sabaha kadar bekletti ajanstan gelecekler otele götürcez diye. Saat sabah 4 oldu adam bana biraz uyu yarın 8de çekim var uykusuzluktan geberirisin dedi yatağa uzan dedi yatağa uzandım herif de biraz sonra gev-şek gibi yanıma uzandı bi de battaniyenin hepsini almışsın ya dedi herife abi dediğim için bi yanlış anlaşılmak gibi yapmayım diye tepki veremedim çünkü arada arkadaşlıktan başka bi şey olamazdı ve imasını yapmak çok ayıp olurdu ama o yatınca bir dk bile durmadım direk kaldırdım yatağımı oturdum sonra da lavaboya gittim bir daha da gelmedim sabah 7de evden çık dedi yol paramı vermedi diye polise gittiğimde 99 suç kayıtlı biri olduğunu öğrendim aradan bir yıl geçt annem hala bunu söylüyor beni neden sevmiyon ben mi sabahladım 98 sabıkalıyla diyor annem de iğrenç karşılaştığım olay da iğrenç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Güzel senaryo bunu filme ya da diziye uyarlamak lazım
Yeminle gerçek 🥺
Bilmiyorum da bu gerçekse kendine dikkat etmen lazım aşırı safsın modellik falan diye kandırırlar olan ailene olur Müge anlılarda falan seni ararlar yapmayın böyle şeyler
Teşekkür ederm iltifatın için
İltifat falan noktasında değil ben uyarımı yaptım. Kırsıysamda özür dilerim
Sen dua et o şekilde kurtulmuşsun oradan
Ama ya bir dakikalık aynı yatakta yanında yattıysam ve ben yine yatmak istemedim kendi uzandı o zaman o abinin 99 suç kayıtlı biri olduğunu bilmiyordum tabi yine de o yatınca ben yatağımı kaldırdım oturdum * ay 1 dklık uzandıysam kendimi suçlu hissedersem
Hiç bilmediğin bir yere hiç bilmediğin saatlerde kalmak ayrı bir olay iyi cesaret cidden. Orada yanına uzanmak yerine farklı şeyler yapsa ne yapacaktın
Evet çaresiz kalırdım intih@r etmek de zayıflıktır biri şans tec@viz etti diye ama 99 suç kayıtlı biri tec@vüz etse bi kadın napar Allah muhafaza
Allah korusun işte öyle bilmediğin yerlere gitmeyeceksin. 99 suç kaydı sonra 100 olurdu yazık olurdu sana
Allah muhafaza da o kağıtların hepsini polis gösterdi dolandırıcılık hepsi yani korkmaya değmeyecek aç köpek ezik sadece
Ve 2 tane de cinsel is. tismar vardı polisin gösterdiği suç kayıtlarından yazık o kızlara böyle birinin tecviz etmesi orada onlara çok üzüldüm Allah korusun
İşte olan sanada olacaktı. Nasıl cesaret ettin o kadar süre orada kalmaya
Ya boş yapıyosun
Boş mu yapıyorum peki
Orada sicili temiz kimse yokki
Sömsnznznznxb ama 100 suç kayıtlı ne çok korkunç ya ne kadar tuhaf bir şey geldi başıma
Geçmiş olsun yazı uzun diye okuyamadım üzgünüm
Ölü o zaman şrfsz bi okusan sarar zaten
Çok uzun, ömrüm yetmez
*okumyazıdm ölüye çevirmiş klavye shnznznzb
😅😅
Seninki de enayilik mi diyeyim saflık mı
Ne enayiliği ne saflığı ya 99 suç kayıtlıyı dışarda bırakan devlet mi olur 21 yaşında bir kız öyle insanların varlığını tahmin bile edemez ben 2 suç kayıtlı birinin dışarda gezdiğini görmemiştim
Ucuz atlatmissin
Çok şükür ama ya bir saniyelik yanında yattıysam aynı yatakta 40 yaşında iğrenç leş herifin. Ben hep oturdum diye hatırlıyorum ama
İyi ama o kadar suç kaydına rağmen elini kirletmemiş seni
Evet tokalaşmadım bile hdjjxjxh Benden korkar zaten sen benim ne kadar ciddi durduğumu bi bilsen kimse bugüne dek beni taciz etmedi
Hi hı 🤣
uzak dur
karışma oylelerine