Tesettür modelliği için gittiğim yerdeki eleman 100 suç kayıtlı çıktı diye ailem bana nasıl iftira atar?

Nasıl bir Abaza zihinleri var aklıma bile gelmez ben oraya iş için para almak için gitmiştim eleman bi türlü ajansın sahiplerine sevk edemedi otelde misafir edileceksiniz diyip sabaha kadar iğrenç evinde bekletti hep abi dedim o da benim yüzüme bakmadı çünkü benden 15-20 yaş büyük bi abi zaten. Sabah iş miş olmadı gönderdi beni yalanla. Yol paramı vermediği için gittim polis sırf burada 98 tane suç kaydı var dolandırıcı bu dedi ve polis yalaka gibi benim siyasetçi amcamı aramış 22 yaşında olmama rağmen. Ben çocukluğumdan beri annemden eziyet görürken kimse beni korumamasına rağmen burada o Abaza zihnileriyle halam malı bunu muayeneye götür dedi babama, amcam ahlaksız dedi bana ya banane elemandan benim elemanla ne işim olur banane. Annem abazası olayın üstünden 1 yıl geçmesine rağmen durduk yere yanıma gelip sıkıştırıp sen 98 sabıkalılara layıksın naptım ben brni neden sevmiyorsun ben mi gönderdim seni 98 sabıkalının yanına diyor hepsi ezik zihniyet annem kadar tiksindiğim biri yok yüzüne bakamıyorum midem bulanıyo

Güncellemeler
+1 yıl
Yeter ya annem öyle dedikten sonra evi terk ettim anneanneme geldim anneannem de ruh hastası ya bi şey anlamıyor ki
Tesettür modelliği için gittiğim yerdeki eleman 100 suç kayıtlı çıktı diye ailem bana nasıl iftira atar?