Bi kere tesettür modelliği yapmak isteyip gittiğim yer 98 suç kayıtlı dolandırıcı çıktı diye annemin hala bana iftira atması?

Tam 1 yıl geçti aradan. Ve ben oraya giderken 8 aydır annemle konuşmuyordum çünkü bana her gün küfür hakaret ediyordu, babam deseniz beni suçsuz olduğum halde yolun ortasında sopayla dövmüştü. Yani bunların nereye gitsem hesap sormaya hakkı yok. İş bulmak istedim Bursa’ya gittim iş kesin olacak diyen eleman aç köpeğin teki çıktı beni sabaha kadar boşuna bekletti yol paramı bile vermeyince sırf yol parası şikayeti için polise gittim polis 21 yaşında olmama rağmen yalakalık için milletvekili amcamı aramış. Annem dün hala üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen beni durduk yere sıkıştırıp hakaret ediyor oturtamıyorum bile cenin pozisyonunda duruyorum otursam vuracak çünkü. Öyle gurursuzca ezik gibi zorla konuşuyor benimle. S git dedim sen s. iktirilmeye alışıksın dedi bana ben el ele bile tutuşmamış bir kız olmama rağmen.98 sabıkalı ya layıksın diye iğrenç sesiyle bağırdı. Ben de sen kendinden 10 yaş büyüğe vermişsin sapık dedim. Ben nikahımla verdim dedi mal kadın ben nikahsız mı verdim neyin derdinde bu mal ya

Güncellemeler
+1 yıl
S. eyim böyle hayatı ya bi duracak evim bile yok mecbur ankaradan kalktım Antalya’ya geldim burayı da hiç sevmiyorum çok sıcak ve otelde çalışıcam otelde de personele verdikleri bölüm bok gbi. Kedi falan var ben kediden korkarım fobim var çok kötüyüm gidemiyorum da
Güncellemeler
+1 yıl
Kaderimin orta yerine s. çayım ya
Bi kere tesettür modelliği yapmak isteyip gittiğim yer 98 suç kayıtlı dolandırıcı çıktı diye annemin hala bana iftira atması?