Üniversi
Aile evinde oku nedenini yorumda yazacağım
Aile evinde okuma nedenini yorumda yazacağım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Üniversi
Bence bu kişisel bir tercihtir yani maddi durumum olsa ben başka şehirde okumayı terci hederdim Aile evinde yaşamak, genellikle maliyetleri azaltabilir. Ev kiralaması, yemek masrafları ve diğer yaşam giderleriyle uğraşmak zorunda kalmazsınız. Eğer maddi açıdan sıkıntı çekiyorsanız, aile evinde okumak sizin için daha ekonomik olabilir. Aile evinde okumak, bağımsızlık ve özgürlük alanınızı sınırlayabilir. Kendi evinizde yaşayarak kendi kararlarınızı alabilir, sorumluluklarınızı kendiniz üstlenebilirsiniz. Üniversite yaşamının sunduğu deneyimlerden tam anlamıyla yararlanmak isteyen bazı öğrenciler için, aile evinden uzakta yaşamak daha çekici olabilir.
Teşekkür ederim.
Rica ederimm
Buna kendin karar vermelisin. Aile evinin avantajları çok rahat olursun maddi manevi ama o yüzden de pek gelişemezsin tabii. Şehir dışında okumak şu an çok masraflı bişey ama seni oldukça geliştirir. Ayaklarının üzerinde durabilirsin. Arkadaşlıklarını daha yakından tanıma fırsatın olur birileriyle mecburen kalacağın için. Ben çok istemiştim nasip olmadı mesela. Eğer durumun varsa tavsiyem şehir dışı
Sırf masraftan dolayı zor olur diye düşünüyorum yaa
Evet hele ki şu devirde gerçekten zor büyük masraflı dediğim gibi maddi durumuna çok bağlı bir durum. İyi düşün ailenle de iyi istişare et
Artık zenginler bile şehir dışına göndermek istemiyor pahalı diye zenginleri bile aşıyor artık fiyatlar
Maalesef:(( görünen köy kılavuz istemez
Cevap
3Cevap
İmkanın varsa okuma diyeceğim. İmkanın yoksa da okuma. Tecrübe ile sabit. Liseden farkı kalmaz. Gezersin falan değil. Hayatı öğrenirsin. Hayata erken atılırsin. Çalışırsin. İnsanları tanırsın.
Niye okumayım ya o kadar YKS'ye girdim çok iyi olmasa da çalıştım ayrıca artık işlerde her yere üniversite mezunu alıyorlar.
Ha anladım teşekkürlerr
aile evinde okursan aşko kuşkolar olmaz ama yazıkkk sanaaaa
Ben varım ya aşko kuşko olarak yetmez mi dlskghjlsdkh
Rahat
Ne rahat
Aile evi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?