25indeydi , normalde pek takılmam ama en azından bi kişinin bana iyi ki doğdun demesini bekledim. Ailem dahil hiç kimse hatırlamadı ve söylemedi.
bi kez daha tescillendi yalnızlığım
25indeydi , normalde pek takılmam ama en azından bi kişinin bana iyi ki doğdun demesini bekledim. Ailem dahil hiç kimse hatırlamadı ve söylemedi.
bi kez daha tescillendi yalnızlığım
Benimde yıllardır zaten kimse gerçekte doğum günümü pek kutlamıyor yani boş ver bende artık kutlamıyorum zaten bu insana hayatta değer veren kişiler zaten her türlü kutlar yanında olur. doğum günün kutlu olsun
Cevap
5Cevap
Yerinizde olsam esprili şekilde "Ben doğmuştum ya birkaç gün önce, ben Ben beeeen" yapardım. Dünya hassas kalpler için gerçekten bir cehennem ya. Doğum gününüz kutlu olsun, nice seneleriniz olsun...
İyi ki varsın değerli insan. Bazen insanlar yoğunluktan unutabiliyor. Benim de unuttuğum olmuştu ki yakınım olduğu halde.
İyi ki doğdun kral. Sıkma canını, sen hatırlıyorsun ya...
doğdun bitti her yıl her yıl kutlanması gereken bişey mi bu
Hacı ne olacak bizim bu halimiz ya valla böyle yazıları okuyunca acaba ben mi yazdım diyorum neyse dgko
İyi ki doğmuşsun o halde sağlıklı mutlu şanslı nice yıllara
umarım bu son doğum günüm olur.
Tövbe de be
Bende ise sadece aile hatırlatmıştı kötü hissetmiştim. Senin için üzüldüm. Ve iyi gelecekse iyi ki doğdun dostum
Reis beklentiler yorar üzer. Doğum günün kutlu olsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?