Eşimin aile apartmanında oturuyorum ama huzurum, özelim kalmadı. Ne önerirsiniz?

Ben yeni evliyim. 1 senelik yok ustelik hamileyim esim İstanbul ilinde ailem ise baska ilde. Esimin aile apartmaninda oturuyorum ama hic huzurum kalmadi ozelim kalmadi hersey duyuluyor camlar demirlikli ev kamerali ev yer alti Hani nasil diyim Esimin ailesi Eve ortak bisey alsalar Eltim Kendi hakkini yiyip yiyip Bize damliyor bitene kadar yukardan asari gelseler kapi acilmasa esimi ariyolar dugunum oldu Kendi ailemin taktigi altin olsun Para olsun herseyimi aldilar. Babam hediye telefon aldi anneme verdim onuda alirlar diye anneme hirsiz dediler Babamin evine geliyorum laf oluyor. Bu babamin kapisinda bile rahat degilim Esime o evden cikalim diyorum cikmak istemiyor Ben ailemi abilerimi birakirsam Elalaem ne der diyo. Ben onlar laf yapiyor diye babamin evinden cikip hamile halimle kendi kendime ev tutp bakmak zorunda kalicagim galiba napsam bilemiyorum

Eşimin aile apartmanında oturuyorum ama huzurum, özelim kalmadı. Ne önerirsiniz?