Ben yeni evliyim. 1 senelik yok ustelik hamileyim esim İstanbul ilinde ailem ise baska ilde. Esimin aile apartmaninda oturuyorum ama hic huzurum kalmadi ozelim kalmadi hersey duyuluyor camlar demirlikli ev kamerali ev yer alti Hani nasil diyim Esimin ailesi Eve ortak bisey alsalar Eltim Kendi hakkini yiyip yiyip Bize damliyor bitene kadar yukardan asari gelseler kapi acilmasa esimi ariyolar dugunum oldu Kendi ailemin taktigi altin olsun Para olsun herseyimi aldilar. Babam hediye telefon aldi anneme verdim onuda alirlar diye anneme hirsiz dediler Babamin evine geliyorum laf oluyor. Bu babamin kapisinda bile rahat degilim Esime o evden cikalim diyorum cikmak istemiyor Ben ailemi abilerimi birakirsam Elalaem ne der diyo. Ben onlar laf yapiyor diye babamin evinden cikip hamile halimle kendi kendime ev tutp bakmak zorunda kalicagim galiba napsam bilemiyorum
+1 yılYatıyorum kalkıyorum ailesinin iti olan bir erkekle karşılaşmayayim diye dua ediyorum. 😮💨
soruna gelince zaten güzel bir karar vermişsin. Dediğin gibi kendin ayrı eve çık, veya ailenden yardım iste. Ne bu kocayla ne de ailesiyle ömür geçmez.
03 Yorumla- +1 yıl
Gitsen bile bir ay sonra kayıt bastan sarar. Farklılık bekleme.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılAile apartmani ve ana kuzusu erkek mi Allah uzak tutsun. Sen neden önceden dusunemedin be kızım en baştan soyleseydin keşke böyle yasanmayacagi altinlarina kadar almışlar özelin desen yok sürekli evine girip çıkarlar rahat bırakmazlar aile evine gitmene kadar karışırlar eşin desen sana destek olmaz ama ne yap et eşini ikna etmeye bak ayri eve çıkın küçük evde olsa böyle yaşanmasından daha iyidir isterse villada yaşansin kaynanayla eltiyle yaşanacağına küçük tatlı bı ev olsun daha iyi yeterki huzurlu sakin rahat bı yer olsun
04 Yorumla- +1 yıl
Ya evde temizlik yapiyorum ya bu halimle bile cocuklri evi kirletiyolar 10 tane cocuk bide kapi caliyo aciyom oteberi yemek istiyolar ben kimseden istemuyom bu halimle kimse yokken gidip alip geliyodum yuzsuzler bide biz kapisina gidiyozda yuzu dusuk diyolar acaba bide guler yuzlu olsam tepeme cikacaklar herhalde
Cevap sahibi+1 yılHaklısın canım isin çok zor eltin desen kendi çocuklarını senin eve yollar zirt pırt gelir sen böyle yapmasan bile sanki ona hizmet etmek zorundaymis gibi hissedersin bizim komşunun kızı da evlendi aile apartmanında yaşıyordu kıza 8 aylikken bile bir sürü iş yaptirdilar kız az kalsın riskli doğum yapicakmis erken doğurdu kocası desen sahip çıkmaz ana kuzusu vs ne yap et ayrı eve çık sekine senin beni dusundugun yok hamileyim bebeğimize bir şey olursa sorumluluğunu alabilecek misin de
Cevap sahibi+1 yılO ne demek öyle yaa
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hamile kadına da yapılmaz yani çok sinir oluyorum anakuzusu erkeklere. Evlendi mi artık ailesi eşi olmalı. Sen bisanmanin yollarini ara ama çocuk doğduktan sonra boşan velayeti de sende kalsın diye kocanın ses kaydini filan al. Elinde delil bulundur.
01 Yorumla
Eğer hamile olmasaydın sana çok rahat ve net bir şekilde boşan derdim. Senin bu yaşadığın şeyler olması gereken normal şeyler asla değil. Böyle yapmaya hakları yok. Ama hamile olduğun için ne diyeceğimi bilemiyorum.
06 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence konuşmayı deneyin.
01 Yorumla- +1 yıl
Olmuyor ki kendimi oldurcem diyo
- Aile & Toplum konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılSenin herhangi bir evliliğin yok ki. Evlenmek demek, ailelerin de evlenebilmesi demek. Sen evlenerek mutsuz olmayı, huzursuz bir yaşam sürmeyi seçmişsin. Eğer eşinle gerçekten mutluysan, konuşup ayrı bir eve çıkmalısın. Seni dinlemiyorsa, senden çok ailesine bağlı bir adamla evlenmişsin demektir.
21 Yorumla
+1 yılValla bizde aile apartmanındayız. Kimse kimseye doğru düzgün gitmez bile. Sizdekiler biraz yüzsüzmüş. Eşini ikna etmedikten sonra hiçbir şey yapamazsın. Sonuçta ev bile bulsan, kocan gitmezse ne yapacaksın?
03 Yorumla- +1 yıl
Kapının anahtarını kimseye vermeyin sizde. İzinsiz kimsenin evine girmemeleri gerekiyor.
+1 yılArkadasim da aile apartmaninda yaşıyor eşinin ailesi, eltileri falan. Onlarda da kasa ortak, arkadaşımın kocası kendi parasindan bile bisey alsa laf söz yapıyorlarmış. Sadece arkadaşıma değil kendi çocuklarına bile yapıyorlar yani. Allah yardımcın olsun
01 YorumlaAnnene seni dograriz dedi yanlış anlamadım dimi kocanın ailesi pardonda k. b ama benim anneme öyle diyecek adamın alnını karışlarım ve 1 dakika bile o evde durmam benim annem bu hayatta ki herkesten herseyden önemli sana bosan demiyorum ama herkes de haddini bilecek
04 Yorumla- +1 yıl
Iste annem kizim bunlar iyi insan degil bosanin dedi benim anneme laf soledi bende karsilik verdim kavga ettik onun abileri 15 20 kisi asagi geldi hepsi anneme sardi agladi esim evden gitti Ailesi bizim kardesimize bisey olursa seni sikayet ederiz dedi bide ben. Pisliklerinden biktim geldim O kiraya cikamam diyo
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSana Allahtan başka kimse yardım edemez. Kolaylıklar diliyorum.
10 Yorumla Of çok erken çocuk yapmışsın neyse olan oldu eşini al karşına boşanacagını söyle eğer ayrılmazsan ordan baktın olmuyor kalk git babanın evine
114 Yorumla- +1 yıl
Aile evine dönmek önemli, katılıyorum…
- +1 yıl
Ailemin evindeyim niye burdaymisim Akrabalari konusuyormus karin nerde gelinleriniz nerde Yok bende boyle kadin olsa anasinin evine gonderirim diyolarmis cevresindekileri benim pskljimi cok bozdular bu halime hastaneye bile gidemedim bende istemuyodum cocuk. Pazara bile yengeleriyle gidiliyordu iste
- +1 yıl
Evet evet kal, sana sunduğu fikirleri kendisi gerçekleştiremeyen insanın düşüncelerini uygula.
- +1 yıl
Aileni dinlememek ve kendi bildiğini yapmak gerek bazen
- +1 yıl
Haklisin gelme dedi kal dedi ananin evinde o kadar morlaim bozukki bana bak ben evimdeyim ailemin yaninda degilim diyor ama hep ailesiyle akrabalariyla vakit geciriyo ne bilim bi ev yuzunden bebegim babasiz kaldi onun ailesi yuzunden ailem ne dese hakli gitcem desem karsi cikmazlar ama gitsem ben cok uzulurum
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılEee evlenirken sormadin evlendikten sonra sorsan ne fayda siz türk kızları hakettiginizi yaşıyorsunuz
13 Yorumla- +1 yıl
Boyle insanlari hak etmiyoz ben pirlanta gibi gitmisim geldim bunlara
- +1 yıl
Haketmiyorsan niye evleniyon o zaman evleniyon ki hakediyon sana cikipta basta evlenme etme deseler sanane ben evlenecem dersin o zaman demek ki hakediyorsun
- +1 yıl
Of krdesim zaten canim burnumda umarim sende ayni benzer durumlari yasamazsin evliliginde
+1 yılBu kadar sorunun sıkıntının içerisinde bu kadar mutsuzken çocuk düşünmeniz biraz normal karşılıyorum biraz daha rahat çözüm odaklı olduğunuzda her şey çözüldüğünde olsaydı çocuğa da yansımamış olurdu daha düzenli bir hayatın içine doğmuş olurdu bazı erkekler annesine ailesine düşkündür ve bunu başta fark etmiştirsiniz zaten öyle sorunlarla baş başa kalacağınızı az uz tahmin edebiliyorsunuzdur
00 YorumlaO kadar sıkıntılı bir süre ki gerçekten Allah yardımcın olsun eşinle bu konuyu tekrar tekrar konuş güzelce karşına al ailesini kötüler gibi değil ama ortak bir yol bulalım de
00 Yorumla
+1 yılBu olay evliliğini hatta çocuğunu bile etkileyebilir bence taşının eşinle konuş durumu baya sıkıntılı çünkü
02 Yorumla- +1 yıl
Ya bence ayrıl ordan eşin görmüyorsa hayatını zindan etmenin ne anlamı var
+1 yılTaşınmalısınız. Aynı bizim Aşiret gibi :D ıyy kafa şişer.
03 Yorumla- +1 yıl
Hak edene demelisin ablacım. Bence de taşınmalısınız. Öyleleri hep kendilerini üstün görür zaten.
- +1 yıl
Ne desem bilemedim ama bence boşan abla hem hamilesin mahkeme çocuk sana verir.
+1 yılBok mu var da çocuk yaptın Evlenmeden önce aklın nerdeydi
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan ya bu ne böyle ofa anne babasıyla koyun koyuna uyusun
01 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun… Dön baba evine çünki elalem ne der diyen ama eşini dinlemeyen adamdan olmaz.
04 Yorumla- +1 yıl
Sen kendin dön boş ver onu.
- +1 yıl
Diyorum ya dön evine. Sonra da dava açarsın
- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yılEvet böyle aileler var maalesef takıları vs alan ortak harcamalara kullanan. Tam bir saçmalık
014 Yorumla- +1 yıl
Size en basta bu seklde olacagı söylenılmedi mi
- +1 yıl
Yok Annem gelin odasinda napacaksiniz demis diye. Esimin abiside ben olmasam bu cocuk ac dedi ezik yerine koydu esimi resmen sonra anneme gerizakli dedi esim hani abisi alsin diye babam zarfa para koydu ayakkabi altina Olurda yeni evlenen kiz esinden para istiyemez utanir diye. Onu bile aldi kaynim ya haram ediyorum hergun
- +1 yıl
Bir arkadasımın eşinin aileside böyle ama onların adeti böylymıs hep beraber ıc ıce ve kasa ortakmıs. Fınalde sırayla büyükten baslayıp herkese ev alınırmış ölme eşegim ölme yani
- +1 yıl
Üzüldüm cidden o arkadasımada cok üzülüyordum her şey ıcın sıralarını beklıyorlardı berbat bir şeu ya evlılık ıkı kısı arasında olur bütün aileyle beraber yaşamak berbat umarm bir yolunu bulursunz
- +1 yıl
Beni alt kata verdiler orada eltim yasiyodu Sifir daireyi altinlarimi alan abisi varya onun kati yapiliyor benim altinimla dairesini yapiyor herhalde dugun olur olmaz 20 bin parayla tapu isi halletmisler 70 bin para toplanmis 1 lira vermediler icinden bide boynuma sahte kolye taktilar Attim Ben niye o sahte kolyeyi takmiyormusum. Sonra evli kardeslerinin bilezdigini taktilar ben dugun ilk gunu eve gitmeden hastaneye gittim eve geldik 5 dakika oldu taktigi bizlegi istedi bilseydim vermezdim gercekten
- +1 yıl
Evet işte dediğim gibi o tarz seyleri enbüyükten baslayıp yatırım yapıyorlar sırayla en kücügede kim öyle kim kala yani. Evlendirecek ogul kalmaynca napıyorlar acaba
- +1 yıl
Çok karaktersizlermis cidden eşin hıc konuy dahil olup önlerini kesmıyor mu ya hiçbir şekilde
- +1 yıl
Boşan canım sen senın icin çabası sıfır zaten. Hani arada falan kalmıyor direkt orayı seçıyor zaten.
- +1 yıl
Sen Şu an ailende misin
Allah belalarını verir umarım. Aynıları benim de başımda
01 YorumlaAile apartmanı deyince bile bir ürperti geldi evlerden ırak 😰
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılKiyamam sana ablam üzüldüm şimdi eşini gönderme uzaklara
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Anneni yanına çağır, hamilelik boyunca yanında kalsın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSadece eşinle değil ailesiyle de evleniyorum diye boşa demiyorlar..
00 Yorumla Siz kadınlar niye hayati zehirli ediyonuz hep hep sorun hep sıkıntı. Ev kamerali, demir parmaklikli olmasa dostunumu alacan eve, dediklerin tersi olsa ora senin annenin babanin evi olsa guler gecersin sıkıntı etmezsin
03 Yorumla
+1 yılAllah yardımcınız olsun abla evde bakara suresi oku ya da dinle ev halkına iyi gelir
01 Yorumla- +1 yıl
Eşinle konuş kimse böyle rahatsız durum istemez elaleme bakmayın kendi mutluluğunuza bakin
+1 yılSen boşan bence öyle hayatım geçer Allah askina
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYanlış anlamayın da eşinizle evlenmeden önce ailesini hiç tanımıyor muydunuz? Ve eşinizi severek evlendiyseniz, evlendikten sonra mı değismeye başladı?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılseks yapamıyorsun ve ses de çıkaramıyor sin en basiti
00 Yorumla El alemin ne dediği hamile karısından önemli miymiş? Valla kardeşim bunları yaşamanın tek sebebi eşin bence. Sen de tavrını koy hamileyim diye çekinme yoksa ömür boyu o evde oturursun.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet esim o ev halkına sinir cekemiyor kimseye cocuktur yapar abimdir der annemdir yapar bana diyo bide senle evlenirken sanki sozlesme imzaladik annnin evine gitceksin diye herkes diyo gitte kocanin evine seni soyup sogana cevirsinler diye haklılar belki hep amaclari beni o eve cekmek
Gizli Üye(18-24)+1 yılGitmeyecektin kızım hala apartmanına hayır bir de evlenir evlenmez kedi gibi hamile kalmıyor musunuz en güldüğüm olay
00 Yorumla
+1 yılkiz boşan gitsin dert ettiğin şeye bak olmuyo diye sanal alemde millete aglicana ki bura olmasa müge anli , esra erol tarzi programlara ciksan da bisey degismez boşan
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence terapiste bile gerek yok, eşinle konuş gerekirse baskı yap. İlerisi için çok önemli
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılesin musade etmeseydi olmazdi verme surunsun
00 Yorumla
+1 yılNe demek anneme hırsız dediler? Aşkım kendi işin var mı çalışıyor musun
02 Yorumla- +1 yıl
Babam bana dugun hediyesi telefon verdi bende anneme verdim altinlari alinca onlar. Annem niye telefonu almis diye eline hirsiz dediler kadina. Asil hirsiz kendileri iste. Annemin kapisina geldim kimsesizim psklojim bozuldu sanki bitek bu cougun ailesi var dunyada bana son lafi kal ananin evinde gelme dedi bitti
- +1 yıl
Dava açar altınları alırım de. Yargıtay'ın emsal kararları var. Seni rahatsız etmesinler
Keşke baştan eşinin ailesinden uzak otursaydınız
00 Yorumlabu siteden uygun evler bakabilirsin www. clickasnap. com/.../01H3T1WHKKGT6HNJE58GBYAJ2Q
00 Yorumla
+1 yılO nasil evlilik yatak odamda kamera var deme
00 Yorumla
+1 yılsen evlendin mi? cezaevine mi düştün
05 Yorumla- +1 yıl
Sncnsjdsj cezaevi daha rahat bu arada
- +1 yıl
@selenaturals aman gülmeyek başımıza gelmesin Allah yardımcıı olsun fitne fesat abo cekılmez
- +1 yıl
İyy aman aman Allah korusun aile apartmani , kaynanayla yasama ve ana kuzusu erkek bu üçlü hayatı zehir eder insana
Çok zor cidden. Çıkabiliyorsanız çıkın.
01 YorumlaEşin tepki vermiyor mu ailesine
05 Yorumla
+1 yılİyi ki s3ks yapıp hamile kalabilmisssin
10 Yorumla
+1 yılSanki en başta eşin değişmeli gibi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Keşke bu kadar erken hamile kalmasaydin
00 Yorumla
+1 yılTaşının. Aile apartı pişmanlıktır.
00 Yorumla
+1 yılKıyamam ya çok zor bir durum gerçekten
00 Yorumla
+1 yılSonuç üzücü gözüküyor.
00 Yorumla
+1 yılEvliliğn nasıl gidiyor.
00 Yorumla
+1 yılNiye evlendin acelen neydi
00 YorumlaEvlenmeden önce bilmiyor muydun nerede oturacağını
00 YorumlaAile apartmanı sıkıntı aile ile iç içe
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAcilen taşının
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAile apartmanı pişmanlıktır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence alışman lazım boş ver
01 Yorumla- +1 yıl
Onlar nasil biliyor musun kendi evlatlrina sunnet cemiyet yapip parayi crbe koyup kimden nerden para geliyosa toplayip koseye indirme derdinde bende onlarin oraya gidipte onlara sevinc yasatmak istemiyom yeni evlenmistim eliktirikli supurgemi ben bile kullanmadan Verde kullanalim eve lazim diyolardi bole insan gormedim
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. esine belirt
00 Yorumlatasin
00 Yorumla
+1 yılevlenmeden bılmıyomuydun sen nerde oturcanı
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama Kocan tam bi sığır
00 Yorumlayatak odan da özel kalmıştır
00 Yorumla
+1 yılTaşınmayı teklif etmelisin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinselliktemi rahat değil
11 Yorumla