Ben bakardım hatta çok bakmışlıgım oldu ve saygımıda hic bozmadım
Hadi pamuk eller parmaklar yoruma buyursun 😅😊
Ben bakardım hatta çok bakmışlıgım oldu ve saygımıda hic bozmadım
Hadi pamuk eller parmaklar yoruma buyursun 😅😊
Evet bakardım tabi ki de yani şu an sevmesem bile ya da ondan bir sevgi görmesem bile sonuç olarak onun yaptığı gibi bırakmazlık yapmazdım. hasta olan insan zaten her zaman yapardım ederim elimden geldiğince ilgilenirdim. ve saygıda kusur etmezdim
Tabii ki bakardım Ben dünyaya bedensel engel olarak geldim ailem benim her şeyimi fazlasıyla yaptı belki normal evlatlar annesine babasına değer vermesi gerekiyor ama benim 10-20 katı daha fazla değer vermem gerekir
👌👌
Cevap
13Cevap
Yıllardır bebek gibi baktım yedirdim giydirdm gezdirdim yıkadım
Toprağa verdim...
Rabbim mekanını cennet eylesin peygamber efendimiz komsu eylesin inşalALLAH ☄🙏rabbim tùm anne babalarimiza uzun hayirli òmùrler nasip etsin
Cùmlemizden mevlam razı olsun
𝔹𝕒𝕟𝕒 𝕠𝕞𝕣𝕦𝕟𝕦 𝕒𝕕𝕒𝕞𝕚𝕤 𝕒𝕟𝕟𝕖𝕞𝕖 𝕓𝕒𝕜𝕞𝕒𝕪𝕚𝕡 𝕜𝕚𝕞𝕖 𝕓𝕒𝕜𝕒𝕔𝕒𝕘𝕚𝕞? ~ 𝓜
Kiz sen ne yazdin okuyamiyorum ben😂
Buyutec getireyim
😂😂😂😂 bak bu fena olmazdi madem o var ne diye beni yoruyon ya😂😂
Yormak bizim isimiz 😎👻
😅😅😅
Annemle yaşıyorum bakarım rabbim uzun ömürler versin annelerimize..
Aminnnn aminn rabbim ayaklarına taş degdirmesin
Aminn sağol 🙃
Ne demek sende sag ol 😊
Ben hasta babama bakıyorum. Ama bazen kalben bakmıyor onu kırıyorum. Rabbim affetsin beni.
Kirmak herkeste olur ònemli olan gònùlleri kazaNmaktir ama òfke aninda sòyledigin bir sòze rabbim gùnah yazmaz taki kalpten denilmedigi sùrece
Rica ederim ne demek
Aslinda yazmasini unuttum biraz gùzel soru hazirlamakla ugrasmaktan
Benim bunu sormamdaki sebebim etrafimda çok insan gòrdum hasta annesini sokaga birakan ona saygida kusur eden hatta el bile kaldiran bu yùzden sizlerede sormak istedim sizler nasil yapardiniz diye
Anlıyorum. Güzel bir soru sormuşsunuz! Anne baba bize emanet Yüce Allah'tan. Sokağa bırakmanın vebali çok. Ama gençler onlara böyle davranmıyorlarsa kısmen bazen de sebebi ebeveynlerin kendisi oluyor.. Evladını nasıl yetiştirirsen sana o şekilde karşılık veriyor. Bu da apayrı bir sınanma oluyor.
Orası òyle tabiki haklısınız teşekkùr ederim sordugum sorularımla sizlere bir şeyler kata biliyorsam ne mutlu bana
Rabbim razi olsun vesselam🙏
Anneme kurban olurum tüm canımı onun için feda ederm bakmamak ne demek
1 dediğini 2 etmemişim Tabikide bakarım 🥣 Çorba Yapardım Ona 😁
Pamuk eller cebe değil yani 😂😂 arti mecbur bakacaksin annen o senin benim açımdan bakarsan ben 20 senedir bakiyorum canim benim bunlari başa kalkmaya gerek yok
Bakmayanın insanlığından şüphe ederim zaten.
Tabi ki bakarım anne baba eşinin annesi babası hepsine bakmak lazım
Tabiki bakardım asla bunun lafı olmaz.
Bakardım ve saygıda da kusur etmezdim.
Tabi bakılır anneler melekdir
Bakarım
Bakarım
Bakarım.
Anam Herseyim Ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?