Sağlık Size değer vermemiş, dışlamış;her zaman en son tercihi olduğunuz annenize hasta olsa bakar mısınız? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Her zaman en sevmediği kişilere benzetti, ağız burun büktü! Böyle biri ile bağınızı uzun süre önce koparmışsanız, hasta olunca bakar mısınız? Size değer vermemiş, dışlamış;her zaman en son tercihi olduğunuz annenize hasta olsa bakar mısınız? Cevapla Sevgi Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Napolyonun_Görümcesi Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 7 ay Her anne çocuğuyla didişir. Benim annem de beni cok azarlardi. Ama beni büyütüne kadar verdiği emek var ortada. Ottan bipten sebep aramayın annenize bakmamak için 0 1 Yorumla Soran 7 ay Soruyu kişiselleştirmeyin. Yorumla
s Liwes Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Bende merhamet ve vicdan var bana ne yaparsa yapsın anne der bakardım.. 0 0 Yorumla
Mrtist80 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 7 ay İçinden nasıl geçiyorsaAma ben olsam bakarım 0 0 Yorumla
lluvisitons Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% 7 ay hayır hiç işim olmaz ne hali varsa görsün 0 0 Yorumla