Merhabalar. Trabzonluyum ve bayram için Trabzona geldim. Normalde babamlarla birlikte gidiyordum dün babam beni önden Trabzona gönderdi. Kendileri önümüzdeki hafta gelicekler. Beni de ablamın nişanlısının kardeşiyle gönderdi. Birlikte geldik Trabzona. burada akrabalar çok fazla bu gün yengemler halamlar falan söylüyor "Neden onunla baş başa geldin? Doğrumu bu yaptığın? Her kes buralarda sizi tanıyor ya adınız çıksaydı?" gibi cümleler söylediler. Herkes üstüme geldi. Bende babam söylediği için geldim dedim. Yaptığın doğru değil kızım diyorlar. Sizce haklılarmı? Tüm Trabzon tarafından linçleniyorum şu an.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı. Biri bana bunu diyecek.. Bende susucam..
Kız git ağızlarının payını ver, namus bekçiliği yapmasınlar. Sevgilimle sosyal medyada takipleşip hikayelerime etiketliyoruz diye bana da ahıp mayıp diyorlardı hafta 1 paylaşırken, günde iki ye çıkardım..
Agızlarını açamadılar daha karşılık verip susturduğum için.. Çirkef moduna gir bak nasıl kendileri geri çekiliyor28 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBagnazlik gene kendini göstermiş yaaa sorma yenge deseydin gelene kadar svistik xndjdjdjd neden Trabzon memleketim olduğu halde gitmiyorumun özetidir bu yazı. Kısa kolluyla kapıda oturursun adını ör*pu koyarlar nsjsjs böyleleri kentlerde de yasiyo getir kuryesine eve mi aliyomusum. En büyük zevkim kadındaki fantezi ye bak a*mk bende yok o faztazi
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBak bunlar kafalarındaki s*KS fantezileri i bu şekilde dile dokebiliyolar dhdbdjd senle alakası yok olayın yanid dhxjdjd
Cevap sahibi+1 yılHahahahaaha ay iyi iyi kız günahın varsa da tertemiz oldun ne güzel 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAhahahahahahaha
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
19Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır haklı değiller ahlak bekçiliği yapmışlar yani insanlar boş olduğu için herkes hakkında her şeyi söyleyebilir
12 Yorumla- +1 yıl
Evet:)
- +1 yıl
Bir yere gitme suç olmuş
+1 yıloff ne alaka ya herkes sizin gibi fesat değil deseydin sen sustukça üstüne çıkmıslar, sana doğru değilse sus demekki baban doğru görmüs yollamıs, sen de gitmissin onlara ne
02 Yorumla- +1 yıl
tm konusmalarına çok fırsat verme
+1 yılBaban izin verdikten sonra o akraba olan akreplere ancak b0k yemek düşer
10 Yorumla
+1 yılSiz konuşmazsanız gevezelik yapmazsanız kimse bişey demez deseydin
10 Yorumla
+1 yılAkrabaların haklı bazı şeylere dikkat edilmeli Fakat anlaşılan o ki baban fazla rahat ve geniş...
010 Yorumla- +1 yıl
Boncuk ben haklıyım herkes haksız şeklindeki sabit düşünceyi bir kenara bırak insanlar genelde boş Konuşurlar ama bazen söylediklerini dikkate almakta fayda vardır
- +1 yıl
Ponçik Hayatta hep böyle ben bilirim herkes yanlıştır dersen çok hata yaparsın yine sen bil tabii ama yukarıda dediğim gibi nadir de olsa insanların söylediklerini dikkate ve ciddiye almakta fayda var ma hayat senin sen bilirsin bu biraz da yaş meselesi zamanla anlıyor İnsan bazı şeyleri şu an tahminim o ki 18-19 yaşındasın
- +1 yıl
Ne okuyorsun sen
- +1 yıl
Hangi özel üniversitede 😀
- +1 yıl
Vavvv
Asiyan mezarlığın üstü
Atilla İlhan
Orhan Veli
Tevfik Fikret
Hepsi orada
Hiç gezdin mi orayı
- Aile & Toplum konusunda 983 cevap paylaştı.
+1 yılYani herkes bütün yolu onun kucağında geldin sandı herhalde. İki kişi ayrı koltuklara oturarak gelemiyor zaten
06 Yorumla- +1 yıl
Oo sen bi akşamda gidip kahvehanede erkeklerin arasında bi bardak çay. O zaman sana Elsa Jean muamelesi ederler 😅
- +1 yıl
Elsa Jean dedim bundan öte daha ne olsun 😅🤩
+1 yılYani bana da pek doğru gelmedi ama aranızda bir şey yoksa, bunu senin bilmen yeter. Ayrıca baban neden böyle saçma bir karar aldı ki?
06 Yorumla- +1 yıl
Benim yetiştigim aileye göre yanlış. Hele ki aynı memleketten sayılırız. Trabzonlular da cok hassastır. Babanizin bu kadar kolay müsade etmesi ilginç geldi.
Karşi cinsten bekar iki insan aynı ortamda yalnız kalamaz. Kalmamalı. Sizin aklınıza yanlış şeyler gelmediyse bile karşınızdakinden emin olamazsınız.
Ayrıca güven demişsiniz de insan bu devirde kaç yıllık babasına güvenemiyor. Geçelim buraları... - +1 yıl
Ya zaten niyetinizden eminim. İkiniz de düzgün insanlarsinizdir ama toplum bu tarz rahatliklara alışık değil. İlla ki laf çıkar. Hele ki Trabzon...
Linclemeleri doğru değil ama ben şahsen kendimi bu tarz konulara meze yapmam. Dikkat ederim. - +1 yıl
+1 yılMilletin ağzı torba değil ki büzesin herkes bir şey der tıka kulağını sonuçta ailen bu durumdan rahatsız değilse kapının dışındakileri umursama
04 Yorumla- +1 yıl
Ooo kız babana söylesene gerekli cevabı versinler onlara
+1 yılSkistik bide diyeysin mk oclari ahlak behcisi mi kesilmis hepsi sanki nisanlisiyla geldin kardesiyle gelmissin oda aile sayilir
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılKişi kendinden bilir işi derler, aranız nasıl çocukla belki baban seni bilerek yolladı tanışın diye
06 Yorumla- +1 yıl
he ozaman kardeş gibisiniz ha _
- +1 yıl
Baban yolladı sonuçta sen bir şey hissediyor musun?
- +1 yıl
saçma insanlar ya :D sanki seks yaptınız
+1 yılHaklılar elemanı gözüne kestirmişsin dimi yaban çakalı seni 🤣🤣🤣
05 Yorumla- +1 yıl
Yok be kardeşim, şaka yapıyorum. Ama memleketin sıkıntılı. Gizli gizli bir birinin karısı kızı ile birlikte oluo, millete ahkâm keserler. Yani kendileri halt ettikleri için seni günah keçisi yapmaya çalışıyorlar. Sahtekârlar... Baban gönderdiyse s. ktirsin gitsin sahtekâr ibineler
- +1 yıl
Ben sana 1000 lerce sayabilirim. Anllatığım gibi karakterde olan hemde. Arkadaşının karısı ile düşüp kalkan başkasının kocasıyla yatıp. kalkan vb. Ama millete de ahlkâk bekçiliği yapan çok fazlasına şahit oldum ve selamımı sabahımı kestiğim çok var senin memleketlin
- Aile & Toplum konusunda 967 cevap paylaştı.
+1 yılDefolun lan lafınız varsa babamla konusun o izin verdi siz kimsiniz diyemedim mi
02 Yorumla- +1 yıl
Sokarım trabzonunuza deseydin bagrıyorum ne var cahilcesine yargılayan bana haddi olmadan hesap sorana bagrıyorum gitsinler mahkemeye versinler yoksa paşa paşa otursunlar yerlerinde
Gizli Üye(25-29)+1 yılBide bizim doğuya laf atarlar bizde olsaydı böyle bişey tek göndermediği iyi oldu derlerdi Trabzon insanıda ne biliyim yani neyse ön yargılı konuşmayacam
00 Yorumla
+1 yılBabanın bilgisi dahilinde olmuş onlara karışmak düsmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜf yani üf. Fikri neyse zikri de o derim ben buna. boş ver kardeşim sen sal onları, haklı falan değiller
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence haklılar benim ailem olsa hayatta guvenmezdi seninkiler iyi güvenip yollamış onunla
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSonuçta erkek o belli mi olur devir zaten kotu ailen karışsa da haklıdır bu arada ben krnfim bilr rahatsız olurdum o kadar yolda ne konuscam elin oğluyla diye her şey beklenir valla
Cevap sahibi+1 yılHmm sen bilirsin canimm
Bu trabzonluların bir kısmı neden böyle? Yobazlıkta sınır tanımıyorlar kendilerine göre ahlak bekçiliği yapmışlar. Akraba israfı bunlar fesatlar...
02 Yorumla
+1 yılElalemin agzi torba değil ki büzüp atasın.. boş ver sen kimseyi takma
10 YorumlaEvet skstk efendim deseydin😁
20 Yorumla
+1 yılMakus kaderin senin Trabzonlu olmak
02 Yorumla- +1 yıl
Tabiki herkes sever memleketini ama sizin oralarda sıkıntı
Ay Allahım bunlar da bir alem
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kimsenin sözüne bakma Baban izin vermiş kime ne.
02 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkoca trabzon mu bu konuyla ilgileniyor :D
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyaz bi özelden
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçma sapan şeyler ya, salla
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Maalesef haklılar
012 Yorumla- +1 yıl
Sen dinleme bu amcayı yanlış bir şey yok ortada her insan da aynı değil. Bu amcanın akrabalarından hiçbir farkı yok cevap bile verme. Akrabalarını da tersle bir daha böyle bir şey yaparlarsa.
Haklılar
039 Yorumla- +1 yıl
Herkese öyle güvenme
- +1 yıl
Yani kusra bakma ama şu an ne kadar deliliyse açıklamada insan nefsi kötü olanı sevdirecek sana güvenle olacak bir şey değil kızsın sen kız! Hor görmüyorum bir hata tüm hayatını kaydırır ondan bahsediyorum sen farkında olmasan bile vücut onu arzular veya onunki seni arzular sonu iyi olmuyor güvenmiş ne güveni be
- +1 yıl
Sen muhtemelen hacı hoca takımındansın, lailkliği sen ne sanıyorsun dostum bir kızın erkek arkadaşı kankası olabilir, bu normal bir şey bu kadar niye takınyı yaptın sen?
- +1 yıl
burada seni ilgilendiren bir konu yok, sen kıza ahkam kesiyorsun adam akıllı uyar bak yoluna
- +1 yıl
Sana ne olum milletten ahlak bekçisi misin
- +1 yıl
Dinde bu var mı sokuk milletin dinine karışma demediler mi sana, niye bu kadar kuyruk acın var annen mi böyleydi yoksa kız kardeşin mi?
- +1 yıl
Hande sende Bi bak işine
- +1 yıl
İşte bizi yanlış yetiştirdiler haram mesela sen haram olduğunu bilmiyormuşsun inkâr etme şehadet getir aman bu tür şeyler insanı dinden çıkarıyor işte bu yüzden birden anlatmamak gerekiyor sen her ihtimale karsi sehadet getir kendini veya en iyisi destek alarak öğren dinimizi reis
- +1 yıl
Yani sana şu an garip biri olarak geliyorumdur çünkü kimse sana bugüne kadar doğruları anlatmamış islamda kadınların yükü cok az daha fazla ağır ama ilerdeki mükafatı çok daha fazla aslında şanslısınız yabancı yanı namahreme giren insanlar sana şehvet uyandırır belki şu an aklına gelmemiştir ama başka bir gün o çocukla yatma isteği gelir fazla yan yana kalınca olur ister istemez ya da o öyle düşünecek veya düşünüyordur evlilik düşen herkes namahreme giriyor
Aile & Toplum konusunda 911 cevap paylaştı. Haklılar...
05 Yorumla
+1 yılşans
02 Yorumla- +1 yıl
kafanın etini yenişşerdir
millet çok fena bunda ne var yani ya
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. haksizlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa adın çıksaydı
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBaşbaşa bir erkek bir kadın
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Ablamın nişanlısının kardeşiyle yalnız memlekete geldim diye akrabalar adın çıkacak diye linçledi. Haklılar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler