Acaba Kürtler ve Ermeniler arkaba olduğu icinmi apoya özgürlük apoya adalet diye Birsuru Kürt gidiyor bütün Avrupa pk in yaninda
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Avrupa kendi işine yaramayan menfaati olmayan hiç kimseyi sevmez. Bu yüzden sırf sığınmacıları göndermiyor diye Erdoğan sevdalısı oldular. Yoksa zerre kadar umurlarında olduğumuzu sanmıyorum.
Avrupa da onların kara kaşına kara gözüne aşık değil. Türkiyeyi kötülemeyeni almıyor. Amaçları Türkiye aleyhine kullanmak.
Ee Arapların suçu ne
Araplar avrupada olunca onları sömüremiyorlar çünkü
kürtlerin düşünce yapısı ve özgürlükçü iradesinden dolayı çünkü. her alanda daha farklılar modern düşünce yapısına sahipler ve açık fikirliler, bunu tespit eden avrupa da zaten bundan dolayı bu kökene sahip çıkıyor.
Kürtler mi özgürlükçü komik olma
@KanGörmüş evet öyle, özgür iradeleri ve hayata bakış açıları daha farklı, emin olun onların kanı bile türklerin kanından daha farklı, daha cesurlar bi kere. bu araştırılmış bi konu istersen bakabilirsin.
O zaman niye doğuda hep aşiret var neden toprak ağaları var
Kürtlerde birey olma bilinci daha düşüktür
@KanGörmüş Kürtler akilli kivrak zekali millet. Tabi ebn de asiret niye var diye düsünüyorum
ama yeni nesil takmiyor vunu bile
@KanGörmüş o söylediklerin arap kökenli olanlar, onlar kürt değil bi kere, benim söylediğim has kürtler, özgürlüğüne, kominizme ve cumhuriyetçi yönetime daha yakın bakış açıları olanlar. bunlar azımsanmayacak kadar fazla, bugün mesela bir türktten daha fazla dışa dönük modern yapının nerede daha fazla işlendiğine bakıp oraya yöneliyorlar. bir düşün mesela avrupaya neden göç etmek istesin ki bu insanlar? demek ki demokratik yönetimin nerede olduklarının farkında avrupadan insanlar gelip kolundan zorla mı alıyorlar? hayır. kendi rızasıyla araştırıp gidiyorlar.
Beğenmediğin kürde Kürt değil Arap deyip geçiştirme Normal tabii :) Kürtlerin ezici bir çoğunluğu muhafazakar Dindar biatçı aşiret yapısında birey bilinci yok denecek kadar az toplu halde hareket eden geleneklerine sıkı sıkıya bağlı tutucu Demokrasiyi falan umursamayan dini değerlerine bağlı insanlar
Bir grup azınlık Kürt solcu olabilir ama onlar Kürtlerin içindeki bir azınlık çok büyük bir bölümü muhafazakar Dindar aşiretçi gelenekçi tutucu mütedeyyin. Sen beğenmediğin kürde Arap beğenmediğin kürde ise Has Kürt diyebilirsin.
bakın işte (soruyu soran hanımefendi) yorumlarınıza bakıyorum da hep argo konuşuyorsunuz, hep bi aşağılama derdindesiniz, siz hiç mesela bir kürdün gelip de benim bir karadenizli arkadaşım olamaz dediğini duygunuz mu? varsa bile az vardır ayrımcı değiller. ama günümüzde bile ayrım yapan türkler hala çok fazla, sen gibi mesela. hep yukardan baktığınız aşağıladığınız için belkide bu millet size karşı sadece gardını alabiliyor. ben halkttan bahsediyorum sana dağa çıkmış ve bunu fiziksel savaşa dönüştürmüş bireyler için değil aklını kullanarak, sadece kendi fikirleriyle bireysel hareket eden özgürlüğüne düşkün insanlardan. karşıdakine ön yargılı yaklaşmayan ayrım yapmayan insanlardan bahsediyorum, emin olun bu ayrımlar temelden beri yapılmamış olsaydı bugün bu duruma gelinmezdi, bir kaç kişi bu savaşı başlatmış sadece bir kaç kişinin ayrımı yüzünden diğer leri de bunu görüp bu ayrımı günümüze kadar getirdiler, halbuki sorsanız hangisinin hangilerinin kürtler hakkında ne bilginiz var sana dokunan yanı ne oldu desek söyleyemezler bile, bakın bir daha altınız çiziyorum çünkü gerçekten anlamakta güçlük çekebilirsiniz azınlık olup da kendisini köşeye çekip eline silah alanlardan bahsetmiyorum ben, diğer insanlardan bahsediyorum. kaçını tanıma fırsatını kendine verdin ki bunları söyleyebiliyorsun?
İstanbul'da yaşayan Şehirli okumuş Kürtler lgbt'yi savunuyorlar o Kürtleri kamyona doldur Diyarbakır'ın ya da Şırnak'ın ortasına Bırak orada lgbt bayrağı açmaya Kalksınlar bakalım Kürt kandaşları o bayrağı ne yapıyorlar😂😂 Kürtler özgürlükçü falan değil
Hatta şunu söyleyebilirim Eğer Kürtler olmasaydı AKP iktidar olamazdı Çünkü AKP'nin oylarının yarısı sadece Kürtlerden geliyor muhafazakar Dindar Kürtlerden geliyor
@KanGörmüş hayır yanlış düşünüyorsun, beğenmediğim kürde değil ben bunu yıllarca araştırmış birisiyim konuya hakim olduğum için diyorum, doğuda kürt denilince aklına hepsi salt kürt olarak geliyorsa bu senin yanlışın, orada arap kökenli olanlarda fazlasıyla var, kürtçe bile konuşmuyorlar mesela. zaten diğer yorumumda sana da cevabımı yeterince verdiğimi düşünüyorum, aynılarını yazma gereği duymuyorum.
Gerçek İslam bu değil diyenlere benziyorsun bizim karşılaştığımız gördüğümüz Kürtlerin tamamı Benim anlattığım türdeki Kürtler mesela Haymana Kürtleri de böyledir yüksek sesle bağırarak Konuşurlar kaba konuşurlar
Erzurumlu Kürtleri tanıdım Onların da geneli yobaz Oluyor mesela
@KanGörmüş saygı duyuyorum senin görüşlerine, bu ağızla konuşamam seninle üzgünüm seviyene düşemem. ben bana düşeni söyledim ve gidiyorum. anlayıp anlamamak sana kalmış.
Sen sadece kendini kandırıyorsun kandırmaya devam et sokakta dükkanlarda okullarda hayatın içinde zaten Kürtleri biz görüyoruz
Sevmezler çıkarları öyle gerektiği için desteklerler
Kürtler Hint Avrupa ırkı Türkler ve Araplar Hint Avrupa ırkı değil Bu yüzden
Çünkü Kürtler yıllarca 2. Sınıf muamele gördü türk vatandaşı olmasına rağmen ezildi
Kurban ol ayağımızı bastığımız toprağa
Kürdistan diyen herkes sarı posete konulcak
Senin okuma yazman yok mu ben Kürdistan mı dedim yıllarca bu ülkede Kürtçe konuşulduğu için dövülen ezilen insanlar gördüm biz hiçbir zaman ayrım yapmadık ayrım yapan siz oldunuz kürtsünüz terörsünüz bölücüsünüz dediniz bize senin yaptığın gibi hepimiz insanız hepimiz müslümanız Türk'ün kürt'ten üstünlüğü yok kürdün de türkten üstünlüğü yok senin gibi Kafa yapısı değişmeyenler olduğu sürece bu ülkeye hiçbir zaman gelişmez bir arpa boyu yol kat edemez. Benim çok yakın Türk arkadaşlarım var akrabamdan daha yakındır bana biz Kürt sorununu konuşalım ülkeler gelişmeye devam etsin sonra niye biz gelişemiyoruz
Bebeğe kurşun sıkan Kürt teror estiren Kürt sonra türk ikrci dimi
Hayatında kaç tane Avrupa ülkesinde bulundun? Vizyonun oldukça sığ geldi de.
Öyle öyle olmasa Almanya'nın multeci kampo Kürtler ile dolu olurmuyduene kadar Kürt pkli varsa Almanya'da
Bu konular seni aşar.
aynen pkk dolu buralar. Cocuk yapiyorlar.
Kürtleri kara kaşı kara gözü için desteklemiyorlar onlar şu an ezilen ve sömürülen bi halk o yüzden insan hakları savunucuları onların yanında.
Dusunce yapimiz ayni
genetik bağları var o yüzden