Güncellemeler
+1 yıl
Hakkatten Türkler ve Araplar hintliler afrikalialr nefret grubunda ama Kürtlerin ne özelliği var🤣
Onlar için Kürtler özgürlük savascisi cidden Türkler Araplar Pakistanlilar hintliler sevilmezken Kürtleri neden seviyolar hadi Yunanlılar antik yunandan dolayı hayranlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bunu soran kişi Kürt olduğun ve aşagilik kompleksli oldugun uzaydan belli. Kürtler esmer ve Araplara benziyor diye en cok irkciligi onalr goruyo zaten kimsenin kuetleri sevdigi yok ne boş yapiyosun kürdo
Hiçte bile bütün Almanlar apocu✌️😃
Ahahah ezik pkk lı
Avrupa seviyomuşmuş allahin sümüğü asirlardir kimse devlet olmaniza yardim etmedi surunuyosunuz onun bunun ülkesinde
Seni anan baban bile sevmemiş 15 kardeşinin yaninda gitmis avrupa bizi seviyo diye gururlanmaya calisiyo igrenerek bakiyolar size ezik pkkli terorist
Sen nesin ve farketimki ne kadar çok kudurtmusuz seni 😘
Kullanmak için. Bir de Araplar ve Türklere karşı Avrupalıların tarihi takıntıları var. Bu iki etnik grup da Avrupalılarla pek çok kez savaştı ve kazandı.
Antik Yunan a hayranlar 😃😃 Avrupa yu Yunanlılar kurdu saniyolae😃
Antik Yunanlar, kültürel olarak Avrupa'yı elbette etkiledi fakat bugünkü Avrupalıların etnik olarak onlarla pek bir bağı yok. Aynı durum Türklerde de var. Bugünkü Türkler, Proto-Türklerden etnik olarak epeyce farklıdır. Yalnızca aralarında dilsel ve kültürel bir bağ vardır.
Kardeş Avrupa hala Yunanlıları sevme sebebi antik yunandan geliyor
Fakat gerçekte Antik Yunanlar ile şimdikilerin pek de bir alakası yok.
Ya kardeşim sen 1700 1800 yıllarda avrupali aydınların yazdığı yazıları okumadinmi adamlar filhelenislik diye bir akım bile çıkarmışlar
Konuşmayı öğren önce sen 😅
Onları rahatça kullanabileceği bir maşa kürtler cahil ve canım üstelik de ülkesi olmayan bir kesim oldukları için kolay kandırılıp parmakta oynatılabiliyorlar. Arapların 22 tane devleti var keza biz Türklerin de pek çok ülkesi askeri gücü var bizi tehdit olarak görüyorlar hepsi bu...
Tarihin hic bir doneminde devlet olmayı becerememiş milletleri Avrupalilar cok sever :) evet evet savascisiniz 😂
✌️🤣
Klavye delikanlısı seniii seniii😁
@Rojgülaras özelden yazıyorum
Özelin kapalı aç özelden konuşalım delikanlılık mevzusunu at kafalı
Geldikleri coğrafyada terör ve karışıklık oluşturup sömürgeye zemin hazırladıkları için seviyorlar
Ee Arapları sevemediklerini açıkça belli ediyolar ırak suriye türk ülkesimi Araplar var orada omlarida tutabilirler neden pk devletçigi yapiyolar Suriye'de
Oralardaki terör örgütlerini de destek verdikleri başka örgütler aracılığıyla destekliyorlar. Saydığım diğer ülkelerin örgütleri dünya çapında terör örgütü olarak kabul gördüğü için aracı kullanıyorlar.
Düşmanımın düşmanı dostumdur hesabı işte sevdiklerinden değil yani.
Kürtleri sevdiklerinden degil. Pkk yi seviyorlar kullanıyorlar. Türkiye ye karşı olduğu icin
Kürtlere tüm dünya hayran müziklerimiz oyunlarımız vs vs
O kadar çok sey anlatirdim sana sayfan yetmez. Hüseyin Nihal Atsiz in ogluna vasiyetini oku yeterli. Osmanli da bizi sevmezdi bu arada
Bende onları sevmem Fatih'in annesi sirpmis neyini seviyim o Sırp kadının doğurduğu adamin
Sadece omu 2 tanesinin annesi Türk. Geri kalan hepsi yabanci. Sana cok tarih dersi verirdim bu konuda, ama ugrasamam. Sorgulamayi biliyorsan zaten sorunun cevabini kendin ogrenicen. Sorgula. Anlamadigin yerde bana soyle anlatayim
Kürtleri sevdiklerini kim söyledi
Türklere karşı kullanıyorlar
Ee Arapları sevmedikleri o heryerde belli ediyolar ama Kürtleri neden seviyolar
Kürtlerde türk düşmanı diye seviliyor
Sevdikleri filan yok