Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet kalabilir neden kalmasın benim en yakın arkadaşlarım kızdı mesela.. Arkadaşlık, iki kişi arasında karşılıklı anlayış, güven, saygı ve paylaşım üzerine kurulan bir ilişki şeklidir. Cinsiyet farklılıkları, insanların arkadaş olmalarını engellememelidir. Arkadaşlık ilişkilerinde iletişim, açıklık ve sınırların belirlenmesi önemlidir. Her iki tarafın da ilişkiyi nasıl görmek istediğini ve ne beklediğini ifade etmesi ve karşılıklı olarak saygı göstermesi gerekmektedir. Eğer her iki taraf da sadece arkadaş olarak kalmak istiyorsa ve buna uygun davranışlar sergilerse, kadın ve erkek arasındaki arkadaşlık ilişkisi devam edebilir.
Batıda kültüründe evet ortadoğuda hayır
Biz ikisinin ortasında sıkılmış zavallılar😂
Aynen öyle 😁
Tabi ki kalabilir. Seviyeyi ve saygıyı koruduktan sonra kesinlikle kalınır. O mesafeyi ayarlamak önemli olan. Keyifli günler.
Teşekkür ederim. 🥂
Rica ederim 🍻
Cevap
11Cevap
Etrafımda olan kadınların çoğu arkadaşım. Olabilir yani
Yani teorik olarak hepsiyle birlikte olman mümkün değil zaten 😅
Aynen yorgunluk oluyor. Jsjj
İsim karışıklığı filan. Jsj
Haha hangisinin adı, burcu, yaşı, kilosu neydi demi🤣
Yaşından kilosundan banene jsj
Mülakat mı yapıyoruz alla alla hsj
KS de sorulan ilk soru ama yaşın doğru mu sjj
Hiç bir kadına yaşını sormadım hsj
Onlar sohbet açma çabasına girenlerdir. Jsj
+Yaşın kaç
-36
+Her yaşın ayrı bir güzelliği var. ☺️ Gibi hshj
😂😂
Kalır ki. Özellikle kadınlar için daha faydalı. Hemcinslerinde çekememezlik olur. Erkekte olmaz.
aşk sonrası arkadaşlık kalmak zordur kanımca
Aşk yoksa
Kalınır neden kalınmasın ki tabikiii bu karışıklı olması lazım.
10 yılı aşkındır çok sevdiğim ve değer verdiğim bi arkadaşım var burdan selam olsun kendisine 🤗
Bir çok kadın arkadaşım var. Çok yakın arkadaşım da var. Ama haddinden fazla yakın değil. Zaten o çizgiyi gectiğinizde arkadaşlık olmuyor bu
Bence bu pek mümkün değil
Neden?
kalabilir.. Hala univ dönemi hatta liseden kiz arkadaslarim var gelirler yanima ziyaretime.
Görmek güvenmek yeterli
Kalır yeter ki iki tarafta yerini bilsin
Evet benim erkek arkadaşlarım var
Kalamaz
Neden?
Hmmm
Evet kalabilir ne var ki bunda
Kalır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?