Bence bir kadın bir erkekle sadece arkadaş olabilir ama sanki erkekler için aynısı mümkün değilmiş gibi.
siz ne düşünüyorsunuz? Erkekler neden sadece arkadaş olarak göremiyor kadınları bir noktada?
Bence bir kadın bir erkekle sadece arkadaş olabilir ama sanki erkekler için aynısı mümkün değilmiş gibi.
siz ne düşünüyorsunuz? Erkekler neden sadece arkadaş olarak göremiyor kadınları bir noktada?
Olabilir neden olmasın.. Üniv zamanı 2 kız arkadaşımla aynı evi paylaştım 1. 5 yıl.. İkiside çok iyi arkadaşlarımdi.. Hala ağaca görüşürüz.. Normal sosyal hayatımda da kadın arkadaşlarım var. Hiç başka gözle bakmadım.. Normal insanlar işte :))
yoo gayet güzel oluyor. Hayatınız sağlıklı düzenliyse art niyetiiniz olmadan güzel dostluklar olabiliyor. 12 yıldır görüştüğüm iki kişi var. Ve bu hayatımı engellemiyor.. Tamamen insanın kendisiyle alakalı bu.. Fikrin neyse zikrin o oluyor..
Cevap
18Cevap
Toplum algısı muhtemelen erkeklerde OHA KARI diye öğretiliyor erkekler de kadın görünce heyecanlanıyor doğal olarak :(
Valla sadece 2 tane çok yakın erkek arkadaşım var ikisini de kendi abimden ayirmiyorum. öz kardeşim olsalar anca bu kadar severdim.
Yıllardır süren arkadasliklarim var ne ben yanlış gözle baktım nede onlar çoğu evlendi tabi ki olabilir.
Ash gibi arkadaş olarak seni seçtim pikaçu demedikçe olamazlar.
Ateşle barut bir arada olabilirmi mercimeği fırına vermezlermi
Arkadas olur neden olmasın ama illa ateş barut olayı olur
Bence olmaz mutlaka bir gün sikisirler
Benim genelde arkadaşlarım kadınlar.
Olmuyor erkekler aynen.
kızlarda görmüyor. sevişmeyi onlarda isteyebiliyor
Olamaz. Sonu illaki o düşündüğün gibi olur.
Olabilir neden olmasın
Olmaz yalan tabiki bu
Olabilir neden olmasin
neden olmasın
Olamaz
Olabilir
kız çirkinse olabilir
Yesss
Olmaz
Olamaz
geyler olur
kesinlikle olabilir