Ben beceremedim arkadaş kalmayı hemde birden fazla kişiyle. Sadece arkadaş kalabilen varsa arada hiç duygusal bir sahiplenme koruma iç güdüsü oluşmadan durabilen varsa hatta kız bana bir sevgili ayarla dediğinde sevgili ayarlayabilen varsa bana ters belki hanzoyumdur.
Arkadaş olunabilir ama samimiyet derecesi fazla olamaz diye düşünüyorum. En azından herkes başaramaz bunu. Kadınlar başarıyor çoğunlukla ama erkeklerde hep bir duygu oluyor nedense. En azından benim gördüklerim öyleydi.
Neden bilmiyorum ama bir erkekle kanka olduğumuz zaman hemen bir senden hoşlanıyorum meselesi döndürüyor. İki taraf birbirini arkadaş olarak görse bile çevreleri tarafından sevgili gözüyle bakılıyor. Yani pek mümkün değil. Ama var mı var. Benim 17 yıllık kardeşim olarak gördüğüm erkek bir arkadaşım var. Hatta bu yaz düğün yapmayı düşünüyorlar. Yani yapan var ama az bulunur bir şey
Olabilir. Olabilmeli de ama Arkadaş diye yaklaştığım muhabbet ettiğim tüm erkekler farklı yaklaştı bana bilmiyorum hep mi bana denk gelir. şu an bile hiç erkek arkadaşım yok 😅
Kadınlar olabilir ama erkekler hayır Yani ne zaman bir erkeğe yaklaşsam arkadas olarak hep bi aşka sevgililiğe bağlamaya çalıştılar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Elbette kalabilir üniversitede kızlarla çok aynı evde kaldım hepsi de arkadaşımdı ailelerine kadar tanıyordum güven önemli. Kız arkadaşlarımıda getirip tanıştırıyordum. Hatta çoğunu onlar sayesinde yaptım😂
Bence olabilir.. çünkü kişilerin bakis açısına bağlı...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben bir polisim meslektaşım var çok sevdiğim ikimizde bekariz. Yemeğe çıkarız sinemaya gideriz vs vs ama ona karşı asla arkadaş ilişkisinin üzerinde bir şey düşünmem
Hayır göremedim valla bak nasil söylesem kendisini beğenmiyorum bile hiç o gözle bakmadım ama dert dinler sır tutar. Borç alır borç verir bildiğin dost
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
olabilir
neden olmasın
çok arkadaşım var..
Onlardan biri olamadım. Neden?
olmayınca olmadı işte
bilmiyorum
😊😊
Ben beceremedim arkadaş kalmayı hemde birden fazla kişiyle. Sadece arkadaş kalabilen varsa arada hiç duygusal bir sahiplenme koruma iç güdüsü oluşmadan durabilen varsa hatta kız bana bir sevgili ayarla dediğinde sevgili ayarlayabilen varsa bana ters belki hanzoyumdur.
Arkadaş olunabilir ama samimiyet derecesi fazla olamaz diye düşünüyorum. En azından herkes başaramaz bunu. Kadınlar başarıyor çoğunlukla ama erkeklerde hep bir duygu oluyor nedense. En azından benim gördüklerim öyleydi.
Neden bilmiyorum ama bir erkekle kanka olduğumuz zaman hemen bir senden hoşlanıyorum meselesi döndürüyor. İki taraf birbirini arkadaş olarak görse bile çevreleri tarafından sevgili gözüyle bakılıyor. Yani pek mümkün değil. Ama var mı var. Benim 17 yıllık kardeşim olarak gördüğüm erkek bir arkadaşım var. Hatta bu yaz düğün yapmayı düşünüyorlar. Yani yapan var ama az bulunur bir şey
Olabilir. Olabilmeli de ama Arkadaş diye yaklaştığım muhabbet ettiğim tüm erkekler farklı yaklaştı bana bilmiyorum hep mi bana denk gelir.
şu an bile hiç erkek arkadaşım yok 😅
Bütün kizlara denk geliyor. Seninle alakası yok.
Tabiki denk geliyordur. Lafın gelişi
Ayrılık sonrası kadınların tekrardan bağlama bahanesi
Olabilir tabi neden olmasın? Olmaz diyenler fesattır.
Olabilir evet bence sevgili flört vb. Olmaktansa arkadaş olmak daha iyi çünkü erkekler daha anlayışlı hemcinsler arasında kıskançlık çok oluyor
Bu bünye 'o kız benim kardeşim gibi yhaa' dediği kızla yiyişenlere şahit oldu. Şahit olduğum olaylar yüzünden buna pek inanmıyorum.
İlk tanıştıklarında aşk seks gibi bir olay olmadı ise Arkadaşlık olabilir. Ama o tür bir yaklaşım oldu ise arkadaşlık mümkün değildir.
Kadınlar olabilir ama erkekler hayır
Yani ne zaman bir erkeğe yaklaşsam arkadas olarak hep bi aşka sevgililiğe bağlamaya çalıştılar
Elbette kalabilir üniversitede kızlarla çok aynı evde kaldım hepsi de arkadaşımdı ailelerine kadar tanıyordum güven önemli. Kız arkadaşlarımıda getirip tanıştırıyordum. Hatta çoğunu onlar sayesinde yaptım😂
Türkiye de imkansız cinselliğin afrikası olduğumuz için köpege bile ilgi duydukları için sana da mutlaka sulanırlar
Olabilirler. Çok kadın arkadasım var çok samimiyiz ama abuk subuk yükselme yürüme durumları asla olmadı ve olmazda
Oluyor başkan 15 yillik arkadaşım var dunyada bir o bir ben kalsak5 ölümüne gardaşız
Benimle niye olmadın
Şans vermedin
Arkadaş olmaya mi
Hicbirseye vermedin başkan
Arkadaş olmak isteseydin olurdu aslında
Daha beraber ellik oynayamadik be başkan sende tık yok
Bilmiyorum daha önceden hatırlıyorum ama evet olabiliyordu
Olabilirler çok yakın erkek arkadaşlarım var kardeş gibiyiz
Olabilir de birisinin hislerinin hoşlantıya dönüşmesi yüksek olasılık.
Olabilir tabiki de..
Çok güzel arkadaşlıklarım var mesela benim karşı taraftan..
Valla benim var bitane çokta iyi anlaşıyoruz. Olması gerektiği gibi mesafeli
Evet en güzel dostluklar erkek ve kadından çıkar zaten
Olabilir, bu kendini bilmekle alakalı bir durum bence 😌
Sikinti zaten iyi arkadas olmadan flort/sevgili olmalari.
Sadece arkadaş olabilir ama yakın arkadaş olamaz 🤗
Apla seninle arkadaş olsam
Gözüm, memene kayar mi sence
Bence kayar bak 😝
Bence olabilir.. çünkü kişilerin bakis açısına bağlı...
Ben bir polisim meslektaşım var çok sevdiğim ikimizde bekariz. Yemeğe çıkarız sinemaya gideriz vs vs ama ona karşı asla arkadaş ilişkisinin üzerinde bir şey düşünmem
Onu eşin olarak göremedin mi hiç
Hayır göremedim valla bak nasil söylesem kendisini beğenmiyorum bile hiç o gözle bakmadım ama dert dinler sır tutar. Borç alır borç verir bildiğin dost
Beğenmiyorum...
O zaman olur bak
Niye olmasın ki burdaki sapık p ç ler yüzüne olamı biliyok
Her erkek, kız arkadaş sevgili olmayacağına göre tabi ki.
Olabilir neden olmasın nasıl bir kafa yapısı bu mmk
Olabilir, ama her erkek ve kadın bunu başaramaz. Kişiliklere de bağlı
Olabilir ama ya arada çekim olursa bişeyler yaşanan bir arkadaşlık olabilir mi oda mümkün
Sanmam bizim mahallede evli kadının çocukları erkek arkadaşından çıktı
Aylarca evine gittim, o da bana geldi. Kahve içtik, yemek yedik sohbet ettik. Hersey normaldi. Bi gece bende kaldi. Devamını siz getirin lütfen.
Karaktere bağlı bişey iki tarafta düzgün şeyler düşünürse neden olmasin
Göreceli
Ama barut ta patlar ya ateşle oynanmaz ki
Olabilir neden olmasın
yıl 2022 bunumu tartışıyonuz hala
Olabilir
No anam bacım no.
Bilmiyorum bu konuda kafam aşırı karışık
cinsellik düşünmeyenler için geçerli
olabilir ne varki bunda.
olabilir neden olmasın
Kesinlikle Olabilir..
Evet olabilir çok erkek arkadaşım var
Zihniyetler temizse ve karakter sağlamsa olabilir
Neden olmasın olabilir tabi ki
Olur kardeşim olur. Olmaz diyen konyalıdır
yuh artık... koca şehri bitirdin.. sen nerelisin
Ee en akıllıları dönerek öldü😀 ben İstanbulluyum, aslen Erzincan
@hakan3373 siz antalyalımısınız
Bir taraftan ilgi duyan varsa olmaz.
Olur benim var 10 senelik dostluğunuz
Olur tabii neden olmasın
Evet olur arkadaşlarım var
Evet olabilir, 1 tane var öyle bir arkadasım
mümkün gayet, olabilir, oluyor da.
herkes beceremez kişiye bağlı
Olabilir tabi ki
hormonlar tavan yaptığında iş değişebilir.
Zor ama imkansız değil..
Olabilir