IAmarPresterAen | Aşk İlişkileri konusunda 24,6b görüş paylaştı.
Fenomen
4 gü
Olabilir
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Gizli Üye
6 gü
Ben beceremedim arkadaş kalmayı hemde birden fazla kişiyle. Sadece arkadaş kalabilen varsa arada hiç duygusal bir sahiplenme koruma iç güdüsü oluşmadan durabilen varsa hatta kız bana bir sevgili ayarla dediğinde sevgili ayarlayabilen varsa bana ters belki hanzoyumdur.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
padisahinkizi | Aşk İlişkileri konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Guru
6 gü
Arkadaş olunabilir ama samimiyet derecesi fazla olamaz diye düşünüyorum. En azından herkes başaramaz bunu. Kadınlar başarıyor çoğunlukla ama erkeklerde hep bir duygu oluyor nedense. En azından benim gördüklerim öyleydi.
Neden bilmiyorum ama bir erkekle kanka olduğumuz zaman hemen bir senden hoşlanıyorum meselesi döndürüyor. İki taraf birbirini arkadaş olarak görse bile çevreleri tarafından sevgili gözüyle bakılıyor. Yani pek mümkün değil. Ama var mı var. Benim 17 yıllık kardeşim olarak gördüğüm erkek bir arkadaşım var. Hatta bu yaz düğün yapmayı düşünüyorlar. Yani yapan var ama az bulunur bir şey
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
_Snowflake_ | Aşk İlişkileri konusunda 96 görüş paylaştı.
Xper 5
6 gü
Olabilir. Olabilmeli de ama Arkadaş diye yaklaştığım muhabbet ettiğim tüm erkekler farklı yaklaştı bana bilmiyorum hep mi bana denk gelir. şu an bile hiç erkek arkadaşım yok 😅
HardChoice | Aşk İlişkileri konusunda 908 görüş paylaştı.
Guru
6 gü
Olabilir tabi neden olmasın? Olmaz diyenler fesattır.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
kalbimbinparça | Aşk İlişkileri konusunda 81 görüş paylaştı.
Xper 5
6 gü
Olabilir evet bence sevgili flört vb. Olmaktansa arkadaş olmak daha iyi çünkü erkekler daha anlayışlı hemcinsler arasında kıskançlık çok oluyor
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
kumralbirisi | Aşk İlişkileri konusunda 119 görüş paylaştı.
Xper 5
5 gü
Bu bünye 'o kız benim kardeşim gibi yhaa' dediği kızla yiyişenlere şahit oldu. Şahit olduğum olaylar yüzünden buna pek inanmıyorum.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
üvercinka7 | Aşk İlişkileri konusunda 394 görüş paylaştı.
Xper 7
6 gü
Kadınlar olabilir ama erkekler hayır Yani ne zaman bir erkeğe yaklaşsam arkadas olarak hep bi aşka sevgililiğe bağlamaya çalıştılar
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Gizli Üye
6 gü
Elbette kalabilir üniversitede kızlarla çok aynı evde kaldım hepsi de arkadaşımdı ailelerine kadar tanıyordum güven önemli. Kız arkadaşlarımıda getirip tanıştırıyordum. Hatta çoğunu onlar sayesinde yaptım😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4262olabilir
neden olmasın
çok arkadaşım var..
Onlardan biri olamadım. Neden?
olmayınca olmadı işte
bilmiyorum
😊😊
Olabilir
Ben beceremedim arkadaş kalmayı hemde birden fazla kişiyle. Sadece arkadaş kalabilen varsa arada hiç duygusal bir sahiplenme koruma iç güdüsü oluşmadan durabilen varsa hatta kız bana bir sevgili ayarla dediğinde sevgili ayarlayabilen varsa bana ters belki hanzoyumdur.
Arkadaş olunabilir ama samimiyet derecesi fazla olamaz diye düşünüyorum. En azından herkes başaramaz bunu. Kadınlar başarıyor çoğunlukla ama erkeklerde hep bir duygu oluyor nedense. En azından benim gördüklerim öyleydi.
Neden bilmiyorum ama bir erkekle kanka olduğumuz zaman hemen bir senden hoşlanıyorum meselesi döndürüyor. İki taraf birbirini arkadaş olarak görse bile çevreleri tarafından sevgili gözüyle bakılıyor. Yani pek mümkün değil. Ama var mı var. Benim 17 yıllık kardeşim olarak gördüğüm erkek bir arkadaşım var. Hatta bu yaz düğün yapmayı düşünüyorlar. Yani yapan var ama az bulunur bir şey
Olabilir. Olabilmeli de ama Arkadaş diye yaklaştığım muhabbet ettiğim tüm erkekler farklı yaklaştı bana bilmiyorum hep mi bana denk gelir.
şu an bile hiç erkek arkadaşım yok 😅
Bütün kizlara denk geliyor. Seninle alakası yok.
Tabiki denk geliyordur. Lafın gelişi
Olabilir tabi neden olmasın? Olmaz diyenler fesattır.
Olabilir evet bence sevgili flört vb. Olmaktansa arkadaş olmak daha iyi çünkü erkekler daha anlayışlı hemcinsler arasında kıskançlık çok oluyor
Bu bünye 'o kız benim kardeşim gibi yhaa' dediği kızla yiyişenlere şahit oldu. Şahit olduğum olaylar yüzünden buna pek inanmıyorum.
Kadınlar olabilir ama erkekler hayır
Yani ne zaman bir erkeğe yaklaşsam arkadas olarak hep bi aşka sevgililiğe bağlamaya çalıştılar
Elbette kalabilir üniversitede kızlarla çok aynı evde kaldım hepsi de arkadaşımdı ailelerine kadar tanıyordum güven önemli. Kız arkadaşlarımıda getirip tanıştırıyordum. Hatta çoğunu onlar sayesinde yaptım😂
Türkiye de imkansız cinselliğin afrikası olduğumuz için köpege bile ilgi duydukları için sana da mutlaka sulanırlar
Olabilirler. Çok kadın arkadasım var çok samimiyiz ama abuk subuk yükselme yürüme durumları asla olmadı ve olmazda
Ayrılık sonrası kadınların tekrardan bağlama bahanesi
Bilmiyorum daha önceden hatırlıyorum ama evet olabiliyordu
İlk tanıştıklarında aşk seks gibi bir olay olmadı ise Arkadaşlık olabilir. Ama o tür bir yaklaşım oldu ise arkadaşlık mümkün değildir.
Olabilirler çok yakın erkek arkadaşlarım var kardeş gibiyiz
Olabilir de birisinin hislerinin hoşlantıya dönüşmesi yüksek olasılık.
Olabilir tabiki de..
Çok güzel arkadaşlıklarım var mesela benim karşı taraftan..
Valla benim var bitane çokta iyi anlaşıyoruz. Olması gerektiği gibi mesafeli