Genelde gençlerle arkadaşlık kuruyorum kafa olarak uyum sağlıyorum aslında olgun bir insanım ama muhabbet sohbet sarıyor sizce normal mi?

Genelde gençlerle arkadaşlık kuruyorum kafa olarak uyum sağlıyorum aslında olgun bir insanım ama muhabbet sohbet sarıyor sizce normal mi?

Aynı kafaları yaşıyorsanız neden olmasın? 33 yaşındayım, çalıştığım şirkette benden 10 yaş küçük mesai arkadaşlarımla gayet konuşup tartışabiliyoruz vakit geçiyor. Yani gayet normalsin.
Cevap
10Cevap
Ruhun genç kardeşim, benimde ortamim genç tir genelde , benden büyükler le pek takılmam sıkıyor muhabbetleri.
Normal çünkü sende daha gençsin ne varmış yaşında yahu 🙄
Bende tam tersi kendimden yasca buyuklerle iyi anlasiyorum.
Hangi yaş grubu? Ben kötü bir yan göremiyorum ama genede merak ettim yaş düzeyini
20-23
Normal napacan 30 yaşındaki ihtiyar kadınları olması gereken zaten sıkıntın yok
@fesfs Arkadaşlar lütfen... Bence ruhumuzu serbest bırakalım.. Gözümüzü kapatıp şırıl şırıl akan şelaleleri, elma yüzdürülen küçük çayları, masmavi gökyünü, çocukluğumuzun eski yazlarını düşünelim.. Bir Sezen Cumhur Önal şiiri okuyalım bizi uzaklarda bekleyen o asil kadına...🔴
@fesfs ben onu dedim... ya arkadaşlar ben kadınları obje olarak görüyorum dedim mi.. ben kavga etmeyin huzuru bulun yazdım.. puuuuu
Bende 19 yaşındayım, kendimden yaşça büyük insanlar ile arkadaşlık kuruyorum çünkü yaşıtlarım ile anlaşamıyorum bana çok çocuksu geliyorlar bence doğal bir durum kafaya takılacak bir şey yok kiminle insan anlaşabiliyorsa onlarla olmalı.
Çok normal benim teyzem hep bizle takılıyor ruhunuz genç gençlerle genç olmayı seviyorsunuz
Ben daha yaşlılarla
ya tuzluk kardeş geçen seni yemeğe dökmek istedim ama dökülmedin neden içine yoksa himalaya tuzu döktüğüm..
için mi?
Tâbi ki de normal ve çok busey
30 yaş genç bir yaş zaten. Gayet normal.
Evet çok normal. Doğru olanı yapıyorsun.
Hasancan 35 yaşında hep gençlerle takılyo normal yani 🙂
Süreklilik arz etmesin
Zaten siz de gencsiniz
Normal
Bence değil
nesi değil sorması ayıptır kontes?
Normal
normall
Normal
30 yaş ihtiyar mı?
Bence normal
Normal aga