Güncellemeler
+1 yıl
Ben işkence gördüm, gasp edildim, beni öldürmeye çalıştılar. Ailem hiçbir yapmadı, ailemdeki hiç kimsenin umrunda değil. Bu normal mi? Sizin aileniz olsa neler yapardı böyle bir durumda?
Saldırıya uğrasan/ veya kalabalık bir grup tarafından tehdit edilsen/ ya da gasp edilsen vb, ailen ne yapar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Büyükler araya girer karşı taraf nasıl olursa, artık aile gerekeni yapar , aile konu sıçrarsa çözüm oluşur
Ben işkence gördüm, beni gasp ettiler, öldürmeye çalıştılar. Ailem hiçbir şey yapmadı bu normal mi? Senin ailen ne yapardı?
Erkekmisin yoksa kadinmisin
Polis haber verdin mi?
Kadınım
Hayır
Allah halla kızım polise ver ailen nasıl senle ilgilenmez birde kadınsın of Allah yardımcınız olsun gerçekten kötü durum hemen polisi ara madem. Ailen bir şey yapmiyor
Mutlaka polise git sakın korkma polise ver
Trafik kazası geçirdim ağır yaraliyken annem ve kardeşlerim beni terketti.
Hastanede mi yalnız bıraktılar seni yani?
Evet sonrasında yine ulaştım yaralıydim onlara ihtiyacım vardı yine istemediler beni.
Neden istemediler? Eve nasıl döndün tedavin bitince?
Ben işkence gördüm, gasp edildim, tecavüze uğradım, beni öldürmeye çalıştılar. Ailem hiçbir şey yapmadı umurlarında bile değil. Bu normal mi? Senin ailen olsaydı ne yapardı böyle bir durumda?
Benzer durumları yaşadım aile bireyimiz biri kız kardesimizi taciz etti annemin umurunda olmadı eve dönmedim onları hayatimdan sildim
Ailenden ayrı mı yaşıyorsun şu anda?
Beni de iki erkek akrabam taciz ediyor lafla
Kimsesiz olmak o kadar kötü ki. Benden başkasına bu saldırıyı yapsaydı okuldakiler, şu anda hepsi hapiste olurdu, hatta meydayn dayağı yerdi kızın akrabaları tarafından
Meydan*
Ben evliyim canım kazayı da evliyken geçirdim ama annem hep öyleydi
Kesin olarak ya polisi ararlardı ya da mevzunun olduğu yere sülale olarak giderdik.
ablamın bir tane kaçak kalan sevgilisi vardı, hayırsızın tekiydi, adamın tüm bilgilerini bulmuştu bizimkiler, sonra koca şehirde artık nasıl yaptılarsa, bulup "kulağını çektiler"
Kaçak kalan sevgili ne demek?
Kulağını çektiler dediğin, dövdüler mi yani meydan dayağı mi
türkmenistan'dan gelmişti, izinsiz kalıyordu, meydan dayağı değil ya, iki kişi sadece
Çok mu feci dövdüler?
Üniversitede beni haraca kesmek istediler, evimi soymak istediler, izin vermedim, iki kız sekiz on erkek sokakta yakaladı meydan dayağı attı sınıftaki 35 kişi alkışladi biz de gelicez dedi herkes tecavüz ettiler öldürmeye çalıştılar
Ya evini ya canını diye haykırıyorlardi
Gasp ettiler
Canımı zor kurtardım okulu bıraktım. Okulu bırakmasam ölecektim
Neden ben? Ben sence nasıl bir insanım da bütün bunlar benim başıma geliyor?
Evet benim hiç kimsem yok annem babam ilgisiz onun dışında ne olabilir sebep?
Herkes beni aşağılıyor
Boyum 1.59 yüzüm çocuksu bir de
ya yok o kadar değil.. çok geçmiş olsun
Hiç kimse hiç kimseyi feci halde dövemiyor
On tane erkek beni döverek öldürmeye çalıştı
Sırf eğlenmek ve gasp etmek için yaptılar bunu
Bütün sınıf alkışladı kahkaha attı
Sence bende ne var bu kadar kadersizim? Veya beni niye bu kadar aşağılık ve zavallı görüyorlar?
insan değiller, sen mutlaka bir psikoloğa görün, sen değersiz değilsin, ben veya tanıdığım herhangi biri orada olsaydı sana yardım ederlerdi
Başka bir aile olsaydı ne yapardı evladı böyle bir saldırıya uğrayınca?
Benim ailemin hiçbir şey yapmaması normal mi?
polise giderdi, sana destek çıkardı
Abim duyarsa sıkıntı olabilir
Elinden geleni yapar
Dua edip yanimda olur
İntikam alırlar mı?
Alirlar
yaridm eder telaslanir