bir bayan. yalnız yaşayacak. memur çünküsü. konya uygun mudur. orda hayat nasıl.
Cevabın nedir?
Bak ben sahil sehrinden geliyorum , deniz yok felan iklimi daha keskin baslarda sıkıntı çektim ama alışıyor insan , kayseriyle kiyaslanamaz bile konya kesinlikle konya derim , belediyesi sehir planlamasi cok guzel sakin yerleride var , 80000 öğrenci sadece Selçuk üniversitesi'nde var , öğrencinin olduğu yer can demek , güzel mütevazi bir şehir , cafesi felan oldukça bol , bar clup tarzi yerler cok fazla yok , olanlar yetiyor Rexus otelin yaninda İnferno bar , Green Mile Bar , Xside bar... Tranvay hattı oldukça geniş , ulaşım rahat güzel , hızlı treni var YHT büyük şehirlerin merkezinde gibi her yere yakın ; Ankara , İzmir , Antalya , Alanya... İzmir ve istanbula hızlı tren seferi var saatte 250 km hız ile Kayseri'ye gitme derim , Konya iyidir bende burada öğrenciyim alıştım...
06 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler güzel bilgiler vermişsin
- +1 yıl
Rica ederim. Geçen sene nerden geldim bu dağa arkadaş ! felan derken şimdi alıştım.. Ve düşündüm bir şehiri güzelleştiren mimarisi değil insanlarıymış (ayrıca yerleşimide kötü değil), yerlisi hakkında aynı seyi soyleyemicem ama iyi yaa genel olarak. tekrar söylüyorum kayseryi yazma öneri :)
Soran+1 yıldağ mı düzlük mü:)))
Soran+1 yılkonyayı eğlenceli kılmak için ögrenci arkadaşlar edinirim artık napiym. hafta sonu zaten hızlı tren:)
En İyi Cevaplar
Meramda kalicaksan sessiz sakin huzurlu biryerdir. ogrencilerin oldugu yerde yani bosnada kalicaksan orasi biraz daha hareketli ve guzeldir. bosnada neredeyse herkez ogrencidir aileler de var tabi ama ogrrnciler daha bir yogun, rahat. yani kisacasi konya uygundur efendim
22 Yorumla
Soran+1 yılsessiz sakin bir yerde yapamam işte:/ben dışarı çok çıkmasam bile dışarda hayat olduğunu hissetmeliyim. canlı olmalı.
- +1 yıl
Bosna hersek mahellesi uygun size. isterseniz merkezde de kalabilirsiniz. canli muzik, cafeler felan cesit var yani. bosnada gece kofteciler felan olur ahh ahh cok ozledim o gunleri gece cikip yerdim. bunu niye anlattim bilmiyorum :) ev kiralari 400 ile 600 arasindadir ortalama
Çok yaşanılır bir şehir. Eğlence falan arıyorsan çok sevmezsin ama baya lüks ve ucuzdur. Evlerini görürsen şaşırabilirsin dümdüz bir alan olduğu için baya geniş ferah ve modern. Şehir temiz ve hiç boğucu bir şehir değil. Çok önyargılı insanlar Konya ya. Bende Konya dan gitmek istiyorum ama eğlence için eğer evlenicek olsam çocuk için evlilik yaşamı için Konya derim başka bir yer demem
22 Yorumla
Soran+1 yıleğlence derken. güzel bir spor salonu, tenis kursu, yüzme kursu vs gibi aktiviteler lazım bana. bar falan hikaye. var mı böyle şeyler
+1 yılkonya dindar gibi görünsede uniden sonra gayet modern bir şehir oldu. orda her çeşit insan var zaten insanları sıcak kanlı seni yemezler alışkın onlar herkese bence rahatsız olmazsın herşekilde yaşanır orda diye düşünüyorum. tren garı merkeze yakın selçukluda. merkezde yaşarsan daha rahat edersin
22 Yorumla- +1 yıl
Gar selçuklu?:D
- +1 yıl
pardon cümle yarım kalmış, otogardan bahsediyordum selçukluda.. orasıda iyi yaşamak için dicektim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
70Cevap
+1 yılGit git, Mevlana'nın olduğu bir yerde başına bir kötülük gelmez. Zaten bir bayansan pek fazla dışarı çıkma/gece hayatı gibi şeyler de olmaz diye düşünüyorum. O yüzden rahat edersin. İşyerinden de arkadaşlarla tanışıp beraber gezersiniz. Yapılacak pek bir şey yok ama kafa dinlemek ve memuriyet için ideal.
11 YorumlaEtliye sütlüye dokunmadan kendi halinde geçim sıkıntısından uzak ve huzurlu yaşarsın. Eğlenemezsin, pek keyif alamazın ama o da tabi senin hayat beklentine göre değişir. Aile çay bahçeleri ve cafeler yeter ya da ben zaten evimde takılıyorum dersen oke. Ankara hızlı trenle 1,5 saat civarı.
10 Yorumla
+1 yılBurada herkes atıp tutar, kimine göre çok güzeldir kimine göre berbat. Aslında kişilerin orada ne yaşadığına bağlıdır bu.
Sen kendin görüp yorumlamalısın. Başkasının diliyle yola çıkan yolda kalır.
Saygılı olursan saygı görürsün. Yorumları biraz okudum çok gereksiz yorumlar var.
Dinci adam çokmuş, yobazmış hepsi filan. Yaşadığı toprakları öpüşerek yiyişerek kazanmadılar büyüklerimiz.
Dediğim gibi ne kadar saygılı olursan o kadar hoşgörüyle karşılaşırsın.140 YorumlaAile & Toplum konusunda 707 cevap paylaştı. Meramdan güzel bir ev tutarsın kendine 2+1, hem elit mahalle güzelce yaşarsın. Ben gecen yıldan beri konyadayım, liseyi de kayseride okumuş biri olarak konya kayseriye bin basar. Bolca cafesi var, küçük güzel etkinlikleri var işini görür. Daha ayrıntılı sormak istersen mesaj da atabilirsin yardımcı olmaya çalışırım
24 Yorumla- +1 yıl
Nalasi var kiz kardesim iki yerde de yasadim. Kayseri daha guzrl.
- +1 yıl
Bence de kayseri gercekten guzel sehir insanlari konusunda yorum yapmiyorum
Nasıl bir hayat yaşıyorsun bilmiyorum ama Konya muhafazakar bir şehir öyle çok eğlencesi konseri bol olmaz kafanı dinlemeyi seviyorsan rahat edersin.. Nüfus olarak da çok yoğun değil ben Konyalıyım Ankara da okuyorum Konyaya döndüğümde bir kasaba da gibi hissediyorum sessiz sakin kalabalık yok trafik yok böyle işte
04 Yorumla
Soran+1 yılben ankaralıyım:(
Soran+1 yılasla:)
- +1 yıl
Bilmem , ben ilçeye doğdum büyüdüm ondandır :) Ama hayatı canlı yaşamayı seviyorsan Konya pek yeri değil aşağıda bazı arkadaşlar yobaz şehri falan demişler ve harbiden haklılar erkek arkadaşınla falan öyle rahat rahat gezemezsin nişanlın mı kocan mı diye aldırmaz dik dik bakarlar laf ederler
+1 yıl2 sene kaldım. öncelikle çok düzenli bir şehir, belediyeciliğin en iyi örneklerinden birisidir kesin. yolları geniş ferah ve bakımlı. çevrecilik anlayışı gelişmiş. tatbiki müspet örnekleri yok değil tıpkı londra ya da madrid de olacağı gibi. hayat ucuz. insanları açısından şöyle, kaypağı çok kaypak, iyisi çok iyi. bir yere komple iyi ya da kötü demek yanlış zaten iyi de var kötü de var her ilde böyledir.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her nerede yaşıyorsan yaşa tek başına zaten zordur her şey. Konya daha mütevazi bir yer bir bayan için en azından büyük şehirlere göre daha uygun olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılteklikten skıntı yok da istediğim bir hayat. benim için il önemli. küçük olmamalı. canlı olmalı aslındaa
+1 yılKonya çok iyidir. d bekleriz konyaliyim ben ve konya da yaşıyorum. Havası trafiği insanları iyidir. d ha abaza olanlar yok mu var ama oranı düşüp geliyor. 7/24 yunus polisler devriye filan başladı güvenlik sağlanıyor. Fiyatlar oldukça cazip dir.
110 Yorumla
Soran+1 yılhakimevi nerede kalıyor. selçukluya yakın mı biliyor musun
- +1 yıl
Hakim evi yeni yapıldı. d eski bir buna restore edildi. d gerçekten tarih içeriyor. Araştırma yaptıysan Alaeddin tepesine 5 dakika mesafede. d
Soran+1 yılselçuklu içinde mi bulunuyor. yaptım da tam adres bulamadım. foto falan da göremedim
- +1 yıl
Tam merkezde. d yani orayı ilçeye ayirirsak bende bilmiyorum. s sanırım Meram a düşüyor. Zaten o Alaeddin tepesine bir tarafı Meram bir tarafı Selçuklu bir tarafı Karatay. Tam merkez denebilir. d sana foto çekip gönderirim diyecem ama polisler var etrafında çektirmezler. d
Soran+1 yılnasıl hakimevinin etrafında mı polisler var:////ilginçmiş. tren garna yakın mı sen ondan haber ver:)
- +1 yıl
Polis Nöbet tutuyor orada. d yürüyerek yaklaşık 15 20 dakika filan. Ama yürürken sikilmazsin. d eski stadyum anıt Atatürk müzesi zafer Alaeddin sonrada hakimevi. d bak sana güzergah çıkardım. d
Soran+1 yıl:) tşkler. yakınsa güzel. benim aradığım yer hem gara, hem işe hem de merkeze yakın bir yer. çok şey istiyorum farkındayım ama napıym:)
- +1 yıl
Hakimevinde mi kalacaksınız?
Soran+1 yılilk bikaç ay düşünüyorum. sonra ev tutarım heralde
- +1 yıl
Konya yi begeneceksin. D istersen ben sana açık açık tarif ederim. d yabancılik cekme konya da. d resimlerle felan anlatiyim. d
+1 yılOrda yalniz yasayan bir memur arkadasim var gayette memnun 😊 kendini bildikten sonra her yerde rahat rahat yasarsin bosver. Hem konya muhafazakar bir sehir sorun yasayacagini dusunmuyorum
10 Yorumlaorda uzaysal bir iklim var :D bazen göktaşı yağmuru oluyor.. oralar vahşi batının evcilleşmiş hali :D
sen hangi şehire alışıksın onude de sana ona göre recete keselim :P00 YorumlaAllah Aşkına ne bu?
Konyada Sokakda Adam mı döbüyorlar?
konyada yaşanırmı pehhhhh.. İstanbul kadar Suç oranının fazla olduğu yer yokdur ama kimse İstanbul'da yalnız bir bayan yaşayabilrimi demez?11 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu nasıl algıladığna bağlı tabi. bir de orda hayat nasıl kısmı var
en çok alkol tükedildiği yalanlarını binlerce kez ifşa ettim. Türkiyenin en özel şehirlerinden her türlü insan barınabilir kimse kimseye birşey demez benim Konya'm herşeyimdir. yobaz diyen beyinsizler gelsin yaşasın bi.
33 Yorumla- +1 yıl
Yobaz dedigimiz her yerde var bilader istanbulunda izmirinde antalyasinda bir kac kisi oyle diye konyanin tamamini kapsamaz. Her yerin iyisi kotusu olur
Soran+1 yılyobaz olduğunu sanmıyorum ama muhafazakar olduklarını düşünüyorum ben de. ki aynı şey değil zaten. bir insan düzgünce yaşıyosa kimse kimseye de bişey diyemez, zaten hakkı da yok katılıyorum
+1 yılBaba tarafım konya dır her nekadar aslen sivaslı olsakda söyliim nekafar yobaz molla mölll varsa ordadır. İyi düşün.
22 Yorumla
Soran+1 yılfeyzuhh mısın nesin defol git konumdan insanların yorumlarına küfür etmeyi bırak artık. terbiyeszliğin lüzumu yok
- +1 yıl
kızım sen salakmısın tipinmi öyle gösteriyo mal...
+1 yılKonya da 4 gün önce bulundum güzel şehir medeniyet gelmiş insanlar trafikte bile birbirine saygılı bakımlı bir şehir :)
10 Yorumlagüzel düzenli rahat bir şehir. belediyesi çok iyidir her zaman bence rahat edersin merkez ilçeleri özellikle tavsiye ediyorum mesela selçuklu, meram. karatayı sevmeyebilirsin. modern bir şehir. özellikle son yıllarda çok modernlesti
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Valla olup gidiyor hacı.
Doğma büyüme konya lıyım.
yalnız hangi semtinde ilçesinde yaşayacaksınız. orası önemli00 Yorumla
+1 yılKonyalılar rahat yaşamayı severler havlıdırlar bayanları güzel erkekleri yakışıklıdır sıkıtıkı yaşamaya alışmış insanlara garip gelebilir ama bayan güzelse yine de dikkat etmesini isterim gözü kara gençleri çok...
10 YorumlaAntalyalıyım çokca bulundum orada. İnsanları fazlaca yobaz ve cahildir.
41 Yorumla- 1 yıl
Antalyana yan sen Kürt dolmuş kavgası eksik değil yürü lan skmiyim seni
+1 yılkonya soguktur iyi giyin :) onun dışında önce nerde yaşıyordun onuda söyleseydin hayatın ne ölçüde değişcek bişeyler diyebilirdim belki. konya sakin bir yerdir tabi oturcagın yere bağlı çok iyide blmyrm merkezide gel ne olursan ol gel :)
00 YorumlaKonya çok değişti çok gelişti tam bir memur kenti sakin rahat öyle anlatıldığı gibi değil orda hata benim ev kiracı oturyor yoksam sana kiraya verirdim
00 Yorumla
+1 yılUygundur. Gerçi nerden geldiğine bakar. Çoğusu yobaz buraların
00 Yorumla
+1 yılBence herkes arkadan atıp tutar malum dini şehir evlenmen için baskı olur
07 Yorumla
Soran+1 yılmalesef hiç evlilik gibi bir düşüncem yok. istedikleri kadar atıp tutsunlar da. kulağıma gelirse olmaz. zaten kimseyle de muhattap olmam sanmıyorum
- +1 yıl
biz orda türbe gibi yerleri gezmeye gitmiştik şort falan bakmayan kalmamıştı çok garipti
- +1 yıl
Mevlanayı ziyarete gelip şortla o mekanları gezen cahillere elbette bakarlar. Yerine göre davranacaksın!
- +1 yıl
Haha yazın gittik çok sıcak olduğu söylendi. türbe dışındaki yerlerde bakmadılar ama orda baya baktılar. çoğu turistte şortluydu merak etmeyin :))))
- 1 yıl
Cahilliğin çok belli oluyor turist olduklarını anladıkların da bakmazlar ama türk gelipte bile bile o tür yerleri gezerken şort giyerse * dua et ateistsin madem türbeyi de gezme ammmna kodmn evlwdı
Evet yaşanır ben konyada yaşıyorum gayet ucuzdur bir bayan için iyi bir şehir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılyaşanmaz konyada insan yiyolarmış yanlız bayanları cadı diye canlı canlı yiyolarmış
10 Yorumla insanları biraz kötü deniyor ama onun dışında çok güzel biyer
12 YorumlaSığır dolu gelme buraya sakın :D medeniyetsizligin kazmaligin saygisizligin burbu havadalaron memleketi pisman olursun. Dogma buyume konyaliyim
00 YorumlaKonya guzel metropol bir sehir. ama eski konya degil unv den sonra pek tadi kalmadi. onun disinda baska il soylersen fikir verebilirim
02 Yorumla
+1 yılKonya güzeldir fakat yerli insanlar biraz garipler öğrenci çok olduğu için etkileri azalıyor ama :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılKonya için bir laf vardır girişi birane çıkışı kerhane diye... daha fazla açıklamaya gerek duymuyorum.
00 Yorumla
+1 yılYaşanır illaki de İzmir den oraya gitsem biraz bocalardım herhalde.
00 Yorumla
+1 yılMerkezi küçük bir yer. İnsanları çok içten.. Bence yaşanır :)
00 YorumlaKendini pamuk diye tarlaya dik daha iyi. im sorry for u
00 Yorumla
+1 yılkonya çok güzel bir yer bence bende burada yaşıyorum
00 YorumlaAnkaralıyım bende Konya da okuyorum. Ama merkezde değil merkezde yaşayacaksan güzel ama ilçelerini tavsiye etmem.
00 YorumlaMemleketi konya ama insanlar çok yobaz sevmiyorum
Bir Atasözümüz var Afyon Kaymagi Konyanin Manyagi derler20 Yorumlakesinlikle hayır git Mevlanayı ziyaret et Şems i Tebrizi ziyaret et kaç
ben konyalıyım gitmiyorum bak:)))00 Yorumla
+1 yılHayat ucuz insanları iyi ama ortam mekan fazla yok saat en geç 10 dan sonra hayat durur :)
03 Yorumla
Soran+1 yılolsun gece dışarı çıkmam zaten
- +1 yıl
Şimdi o gördüğün ortama göre değişir ;)
şu an aglıyorum ve keşke oraya gitsem diyorum arkadaş ortamı falan güzel ama insanları biraz garip aptal mısın derseler şaşırma onların lafları
BU ARADA TÜM FETİHKENT E VE YENİMAHALLEYE SELAM OLSUN00 Yorumla
+1 yılKonya geri kalmisligin zihniyetsizligin baskenti bir kadin eger tek yasiyosa o. budur vericidir gozuyle bakiyorlar tiksiniyorum konyadan iyikide artik orda degilim
09 Yorumla- +1 yıl
Sensin ulan geri kalmis zihniyetsiz bu nasil bir karalama evliyalar diyari orasi ve bahsettiklerin kesinlikle kabul edilemez
- +1 yıl
Senin evliyalarinin tabutunu tasiyan cemaatin ben a****k****
- +1 yıl
Allahim l*n ben peygamberim evliyayim zeusum kleopatrayim RA yim yesil budayim tanriyim ilahim
- 1 yıl
Annnecgini evliyalar s1ksin grup seklnde
Konya yaşamak için süper uygun bir yer. Hayırlı olsun yeni işin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 567 cevap paylaştı. Kizim neden yasanmasin konyamiz harikadir kulturuyle tarihiyle
12 Yorumla- +1 yıl
Evet bencede iki milyondan fazla insan yaşıyor yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılHalkı çok yobazmış çok dindar insanlarla doluymuş abim dayanamadı konya selçuk üni den Ankara üni ye nakil olmuştu. Bir de erkek öyle bir yobazlığa dayanamadı geldi sen kızsın düşün artık
05 Yorumla- +1 yıl
acıdım sana
Cevap sahibi+1 yılYa defolun lütfen seviyesiz insanlar sizi^^
- 1 yıl
Abin gaymış demekki s. gidin gelmeyin bida ankarali dolu zaten burası yokmu oğlum yurdunuz lan
Gizli Üye(30-35)+1 yılMeramda kalıcaksan git derim insanı çok iyi hep memur kesim hatta davut oğlunun bile evi var meramda yani o derece güvenilir iyi yer.
00 YorumlaAraştırmalar sürüyor yaşam belirtileri görülmüş ama henüz belli bişey yok
00 YorumlaOrdada hayta var sorun olmaz herkes gibi arkafasinda gayet normal yaşayabilir yani :)
01 Yorumla
Soran+1 yılil değiştirmekten bahsediyorum. yoksa biliyorum tabi orda da hayat olduğunu
konyada doğanlar vb mahellelere gitmezsen gayet güzel yaşarsın
01 Yorumla
+1 yılKonya güzel konyalı olarak söylüyorum turkiyenin en sorunsuz buyukşehri bence
12 Yorumla- +1 yıl
Evet olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnadolu çomarlarının yaşama alanı konya. Altı erenler üstü g... verenler şehri. Yobaz diyarı.
11 Yorumla- 1 yıl
Gtun yiyosa numara sal buraya göstereyim sana gt mü skmi
+1 yılGuy A mı başvuracaksın :)
014 Yorumla
Soran+1 yıl:) hayır mhuya:)
- +1 yıl
Hem Allah kolaylık versin sınav Nasıldı:)
Soran+1 yılsağol. iyiydi. sen guycumusun yoksa
- +1 yıl
Yok ben göçüm. Ayrıca gürcüyüm guycu değil:) bizde açıklandın bekliyoruz işte. Duruma göre guya da tercih Yaparım:)
Soran+1 yılonu ben de bekliyorum:)
- +1 yıl
Hayırlısı olur Hakkımızda inşallah:)
Soran+1 yılumarım heyecan dorukta. şu çarşamba bir gelseydi...
- +1 yıl
Az kaldı az;/ nasip diyelim. Genelde de az kadro verdiler zaten olmasa bu işimiz zor:/
Soran+1 yılkadro madro gözümde değil de sınavlar zordu...
- +1 yıl
Evet mhuya girmedim ama il ve merkez göç zordu basım hataları bile vardı çok amatör ve zorlama hazırlanmış:/
Soran+1 yılben b grubuna hala takığım zaten. ilgöçte uyardılar da merkezde kimse bişey demedi. umarım bir problem çıkmaz
- +1 yıl
Ank ünv sorun olmayacağını söylüyor bakalım açıklanınca göreceğiz:)
Soran+1 yılhadi bakalım inş
- +1 yıl
İnşallah Hakkımızda hayırlısı:/
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimyada daha oksijen bulgusuna rastlanmadı yasam belirtisi var ama bunu kanitlayamadilar sen git de bak bakalim yasaniyor mu
00 YorumlaHalkı Çok Yobaz. Sıkıntı olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya. buna katlanamam işte
- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
u +1 yılGuzel yer ve yasanacak bir yer
00 Yorumla hiç bir fikrim yok seni yanlış yöneltmek istemem
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılDüz bir ova. Düşsen yuvarlanmazsın.
01 Yorumla
+1 yılBu soruya en iyi cevabı @feyzuhh verir
15 Yorumla
Soran+1 yılo kardeş de tüm yorumlara yazacağına kendisi güzel bir yorum yapsa işe yarardı
- +1 yıl
Aaaa cevap vermedi mi?
@feyzuhh? Olacak iş değil. :D - +1 yıl
@feyzuhh yapma şunu ya :D
Yaşanır güzel yer ev kiralari uygun ama çok soğuk
04 Yorumla
Soran+1 yılAnkara kadar değildir heralde. ev kirası uygun değiiil.750den aşağı yok. ama eşyali stüdyo daireden bahsediyorum
Soran+1 yılaaa öyleyse güzel olabilir
- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılyalnız bir bayana hayat her yerde zor
00 Yorumla
+1 yılbeni de yanına al evlenelim...
10 Yorumlayaşıyoruz valla yerini iyi seç yeter :)))
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılKonya iyidir hızlı trende var tavsiye ederim
02 Yorumla
Soran+1 yılevet tek iyi yanı belki de
- +1 yıl
Ben izmirden geldim nerelere alıştım sorun olmaz
- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi