• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Tatil & Seyahat

Konya nasıl bir yer?

bsrakll
bsrakll Takip Et
Xper 2 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Okuyan ya da bilen varsa bilgi verebilir mi?Şimdiden teşekkürler
Konya nasıl bir yer?
Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• wİPPee
    wİPPee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

kardeşim konyalıyım ve gerekli açıklamayı hemen yapayım
    1 ) alkol tüketimi
    konyada alkol epeyce tüketilir ama %90 sanayi bölgelerinde tüketilir merkezde tek bir tane alkollu restorant bile görmedim ben en çok kullanan şehir mevzusu yalandır ama çünkü İstanbul nufusu 14 milyonken konya 2,5 milyon nufusla türkiyede en çok alkol kullanan şehir olamaz bu sadece muhafazakar insanların şehri olduğu için atılmış bir iftira
    2 ) yobazlık
    konyada yüzlerce yobaz insan tanıyorum ama öncelikle şunu bilmelisinki yobaz demek kendi doğrularının herkeze kabul ettirilmeye çalışılması ve farklılığın daima yanlış olduğuna inanmak demektir yani bu gün insanlara dindar-başörtülü-kürt-köylü kısacası faklı olduğu için yobaz yakıştırması yapılır ama bu çok yanlış yani gerçek anlamda yobazlıktan bahsedecek olursak %25 %30 diyebiliriz konya için bunun türkiyede çok fazla dillendirilmesinin sebebi muhafazakarlığın karalanması için medya tarafından pompalanıyor yani sen konyaya bu gün gel ve istediğini yap kimse bişey demez merak etme
    3 ) şehir nasıl
    konya huzur şehri olarak bilinir yani genellikle sakindir bu yüzden üniye gelen gençler pek beğenmiyor ama zaten konyayı konya yapanın bu olduğuna inanıyorum clup & bar tarzı şeyler her şehirde olan basit şeyler yani bize göre bir güzellik ölçütü değil bizim için güzel olan şeyler tarihi ve doğal olan şeylerdir ve belediyede buna yatırım yapar süslü plazalar birçok şehrin kimliğini değiştiriyor hatta yerle bir ediyor bu yüzden konyanın güzel olması için kimse batı çakması olmaya çalışmıyor ki buda zaten gericilik olarak algılanıyor

gel gez güzel şehirdir

12
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• sharlatan
    sharlatan Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

ben konyalıyım :D "minik mekke" diyenlere inanma her çeşit insan var dindar açık sosyetik sadece bu cemaatler biraz fazla kendine hakimsen zorlanmadan günlerin çok güzel geçer sonuçta büyükşehir

9
    0 Yorumla
  • teomann159
    teomann159 Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

konya güzel bir şehirdir ama şehirin içine eden insanları vardır öyle güzel bir şehirde o kadar çok bağnaz insan varki sana anlatamam ağızları laf doludur karşı cinsden olan yan komşun sizden bir ekmek ister ama onlar bunu görür ilişkileri var birlikte olmuşlar der. çok dedikoducu bağnaz ve tutucularr her haltı yerler dedikodu etmekte çolk büyük günahtır bilirsiniz ama iş size gelince sizden adisi sizden o*su yoktur :) bunu her yazını konyada geçirmek zorunda olan zavallı bir kız yazıyor malesef

5
    11 Yorumla
    • nirvanamali
      nirvanamali
      +1 yıl

Bir konyalı olarak bu tür insanlardan bizde şikayetçiyiz ama yapabilecek bir şeyimiz yok konya insanı devşirme her yerden var yerli konyalı çok azdır ve inan bana asıl konyalı gayet net açık görüşlüdür.

Yorumla
    • teomann159
      teomann159
      +1 yıl

valla bilmiyorum yerlisimi yersizimi ama gözleriyle bile insanı rahatsız etmeye yetiyorlar yazları 1 haftam bile 1 yıl gibi geçiyor konyada :)

Yorumla
    • nirvanamali
      nirvanamali
      +1 yıl

Yersiz dediysem dağdan inme onlar. afyonun kaymağı konyanın manyağı derler bunun sebebi o kesimin geçmiş yıllarda konya gibi bir ovada yaşama şansları varken dağı tercih etmeleridir. E dağdan geç inincede öyle oluyor işin anatomisi bu.

Yorumla
    • teomann159
      teomann159
      +1 yıl

ahahahahah :D büyük bir çoğunlu ovayı sonradan keşfetmiş desene :)

Yorumla
    • nirvanamali
      nirvanamali
      +1 yıl

Aynen öyle :D

Yorumla
    • opel42
      opel42
      +1 yıl

hepsı deıl ornegın beysehır falan bende konyalıyım canım...

Yorumla
    • karacan4242
      karacan4242
      +1 yıl

o kız ne oldugunu görmemiş kimse kimseye kötü bakmaz kötü insanlar öyle düşünür

Yorumla
    • Antikekoo
      Antikekoo
      +1 yıl

Bende her yazımı Konyada geçiriyorum malesef ;)

Yorumla
    • Ahmt4229
      Ahmt4229
      +1 yıl

Türkiye de sayılı yerde yok o dediklerin haricinde hemen hemen heryerde aynı sorunla karşılaşırsın kardeşim onuda çeneyle değil ileriki henerasyonlarla değiştireceğiz ülke olarak. Madem özgürsünüz gelmeyin

Yorumla
    • Mine67
      Mine67
      +1 yıl

Konyada bende biriyle tanıştım bende merak ettim insanları nasıl

Yorumla
    • AlparslanKılıç
      AlparslanKılıç
      +1 yıl

@nirvanamali Afyon'un kaymağı Konya'nın Man yağı Man kamyonunun yağı aslında

Yorumla
  • notlove
    notlove Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

Resimdeki giydigin kiyafetleri konyada giyiemezsen giysende erkeklerin hatta bayanlari bile gozleri senin uzerinde inde olur he tabi rahatsiz olmazsan iyi.acik giyinenide var kapalisida iyiside kotusude her turden var.gece hayati yoktur pek serseriler olur gece icip icip gezerler genelde.ama guzel sehir ozelliklede selcuklu.temizliktede turkiyede birinci veya ikincidi hatta.cok gurultulu degildir :)

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

15

Cevap

50

Cevap

• AlparslanKılıç
    AlparslanKılıç Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Konya Selçuklu devletine başkentlik yapmış, tarihi, kültürel, tarım ve sanayi şehridir. Yerleşimi düzgün, elit ve modern bir yerdir. Türkiye'de il nüfusuna kayıtlı çoğunluğu olan Urfadan sonra 2. nüfus yoğunluğunun fazla olduğu 6. Yüzölçümü bakımından 1. Şehridir. Mevlana türbesi, Sille göleti, Meram, Aladdin tepesi, Alaadin cami ve Selçuklu sultanlarının yattığı buram buram tarih kokan kozmopolitik kadim bir şehirdir. Şehir merkezi oldukça yeşil olup pekçok park alanı, alışveriş merkezleri mevcuttur, Beyşehir ve gölü Derbent Bozkır Hadim İlçeleri Karadeniz gibi yemyeşildir. Etliekmeği, fırın kebabı, bamya çorbası yaprak sarması en önemli Konya'dan sadece yolundan geçmiş veya hiç gelmemiş insanlar bile artniyetli önyargılı yorumlar yapmışlar bunun nedeninide Konya'nın muhafazakar siyasi kimliğinden olduğu kanaatindeyim, heryerde ve herilde olduğu gibi kötü insan heryerde kötüdür mesela Konya altın tas içi Akrep Hz Mevlana'nın böyle bir sözü yok, içki tüketiminin en fazla olduğu yalan istatistik verilere bakabilirsiniz, ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol sözünü Hz Mevlana sadece Konya için değil tüm insanlığa söylemiştir, altında erenler üstünde verenler bu çirkin söz çirkin bir iftiradır, Afyon'un kaymağı Konya'nın Man yağıdır Man kamyon yağıdır yalan yanlış Konya'ya çamur atan kişiler önce kendilerini sorgulasınlar ben nasıl karaktersiz adı bir insanım diye. Benim için Türkiye'nin her köşesi vatandır insanı insan olarak severim memleketi ile yargılamam

8
    0 Yorumla
  • nirvanamali
    nirvanamali Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Konya çok güzel memlekettir. Manevi havasını her yerde hissettirir,Ulaşımı rahattır tramvay,dolmuş, otobüs (metro yapım aşamasında) imkanları vardır ayrıca Ulaşım imkanları diğer illere göre çok ucuzdur.Bir konyalı olarak efsanıfını bakkalını bilmemnesini hiç sevmem çok 'kazıkcı'lardır ama genel olarak insanı iyidir.Yaşaması ucuz bir şehirdir.Her türlü imkana sahip.Okumaya gidiyorsan kampüs şehir merkezine biraz uzak (Eski tramvaylarla 55 dk.).İlk sene yurtta kalırsan daha iyi olur sonra bir kaç arkadaş bulup eve çıkmak daha mantıklı gelebilir yalnız konyada öğrencilere ev aileye verilen ücretten 100-150 tl daha yüksek fiyata verilir.Çevresi yeşilliği muhteşemdir.Etkinliği çok olan bir şehirdir.

1
    3 Yorumla
    • bsrakll
      bsrakll
      +1 yıl

Cevap için gerçekten çok teşekkür ederim baya faydalı oldu.Selçuk Üniversitesi geldi.Okulun yanında yurt bulacağım için merkezden uzaklığı o kadar da önemli değil :)

Yorumla
    • nirvanamali
      nirvanamali
      +1 yıl

Rica ederim İnşaallah memnun kalırsın Konyadan.

Yorumla
    • bsrakll
      bsrakll
      +1 yıl

İnşallah

Yorumla
  • ruyaprens
    ruyaprens Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

konyada okumadım ama arkadaşlarımla gtmiştim kısmende olsan bir kaç yer gördüm bnce konya güzel yer bn beğedim çok temiz di sokaklar ve düzenliydi yani bnce gelişmiş bir yerdi ama tekelbayi bulmak oldukça zor :) tek diecğim gidilir ve yaşanak bir ilimiz buna emin ol

5
    1 Yorumla
    • AlparslanKılıç
      AlparslanKılıç
      +1 yıl

Tekel bayi bulmak zorsa nasıl Konya içki tüketiminde birinci oluyor demek ki Yalan değilmi

Yorumla
  • karacan4242
    karacan4242 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46
    +1 yıl

konyanın akıllısı döne döne ölmez en cahili bile bu kelimeyi konuşanları dönderir semazeni karıştırmayın sizin şehirleriniz çokmu güzel böyle lafları konuşuyorsunuz kendi şehrinize kendinize soruyormusunuz bizim şehrimize nasıl konuşuluyor diye konyanın havası yine yeter çakma diyenler Ankara çokmu güzel gördük defalarca nasıl bir şehir oldugunu konyanın 3 te 1 etmez memur kent başka bişey degil yollarınıda gördük hep rampa etli ekmek yöresel bir yemek kimse etliekmek kafalı degil üniversitesi selçuk üniversitesi bunu okuyanlara sorun tabiki rahatlıgınıda dagbaşında dediginiz üniversiteler sadece kolu keşke her şehirde her ilçesinde olsun insanlar açık çıplakmı gezecek böyle bişeymi arıyorsunuz konyayı bozanda sizler gibi dışardan gelenler

3
    0 Yorumla
  • dilekolaykalbezor
    dilekolaykalbezor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Askerliğimi orda yaptım.Nasıl bir yer derken kişiliiğini bilmediğim için net birşey diyemicem ama merkezi yerleri güzel öğrencilik yapılabilir.Soğuğu soğuk sıcağı sıcaktır.Bol bol etli etmek yer kilo alırsın :) Selçuk üniv gideceksen üniversite büyük bir alana kurulu gayet iyi bence..

1
    0 Yorumla
  • TheHyde
    TheHyde Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Sevgilim orda yaşıyor ve üniversitesinden bir halt olmazmış. Dağ başında bir yermiş. ailesi tutucu olduğu halde diplerindeki üniversite yerine şehir dışına yolladığına göre gidilmez ki anne ve babasıda eğitim sektöründe. zaten konyadaki ortamı söylememe gerek var mı ?

2
    2 Yorumla
    • karacan4242
      karacan4242
      +1 yıl

sen bişey görmemişsin üniversitesi dag başında degikl açta incele nerdeymiş selçuklu

Yorumla
    • Antikekoo
      Antikekoo
      +1 yıl

Konyada dağ mı var kardes söyle de bizde bilelim bende konyaliyim

Yorumla
  • türkü81
    türkü81 Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 33%
    +1 yıl
    Tatil & Seyahat konusunda 415 cevap paylaştı.

en iyi bisikletçilerin çıktığı yerleşim yeri esprisi vardı konya için..alaaddin tepesinden başka dağ felan yok düzlük diye herhalde:) insanları desen heryerde aynı. konya'lıyım bana bana güzel görünür:)

3
    1 Yorumla
    • opel42
      opel42
      +1 yıl

aslan hemserım benım gez dunyayı gor konyayı

Yorumla
  • isaozan
    isaozan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

ben Mevlana üniversitesindeyim 2. sınıfa geçtim , otogar şehrin içinde düzenli temiz bir şehir ama gece hayatı pek yok insanlar gece dışarı çıkmıyor :) Rixos hotelde İnferno club var orası iyidir , onun dışında güvenli bir şehir biraz yobazlıkları var tabi , mevlana bence konyalılarla ilgili a olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol demiş :)

0
    4 Yorumla
    • bsrakll
      bsrakll
      +1 yıl

teşekkürler

Yorumla
    • isaozan
      isaozan
      +1 yıl

hangi bölüm? hayırlı olsun

Yorumla
    • bsrakll
      bsrakll
      +1 yıl

Diş hekimliği.Mevlana tıpı da yazmıştım ama gelmedi :)

Yorumla
    • AlparslanKılıç
      AlparslanKılıç
      +1 yıl

Bide üniversite öğrencisiyim diyorsun ya çamur atmadan önce olduğun gibi ya göründüğün gibi ol sözünü bı araştır bak bakalım Hz Mevlana kime demiş

Yorumla
  • mormorin
    mormorin Takip Et
    +1 yıl

Ben Konya da yaşıyorum ama Konyalı değilim Konya'nın durumu geldiğin ilede bağlı bana göre Konya'nın insanı soğuk ve kaba sonradan görme olanlarıda var. Adam gibi adamda var ama nadir.Ama şehir okumak için ideal bir şehir bence...

4
    0 Yorumla
  • portakal1şekeri
    portakal1şekeri Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 34%
    +1 yıl

Konya çok güzeldir. ;)) İnsanın içini rahatlatır Konya.. Ögrenci şehri değildir. Ögrenci sehri istiyorsan Eskisehire git derim ben. :) Ama Konyada Cok guzel bir sehir.

2
    0 Yorumla
  • playboy0606
    playboy0606 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 31%
    +1 yıl

Video herşeyiyle anlatmış .. Sanırım yeni kazananlardansın sende.. Buyur kardeşim..

https://www.youtube.com/watch?v=iyePAxQiB7Y
    0
    1 Yorumla
    • bsrakll
      bsrakll
      +1 yıl

Teşekkür ederim en azından fikir edindim

Yorumla
  • akrepcil
    akrepcil Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    +1 yıl

Ben de Konya'da okudum... sadece Mevlana'sı için gidebilirsin. Diğer herşey berbat. Bi Kulesite avm var, Ankara Atakule çakması...

4
    3 Yorumla
    • akrepcil
      akrepcil
      +1 yıl

İnsanları hakkında arkadaşlar gerekeni yazmış, o yüzden sustum...

Yorumla
    • bsrakll
      bsrakll
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • Ahmt4229
      Ahmt4229
      +1 yıl

Ortamı güzelleştirecek kadar kafa olmadığı için doğaldır kardeşim sana...

Yorumla
  • AndyDufresne
    AndyDufresne Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42 , eic 38%
    +1 yıl

turkıyenın en buyuk ovası soguktur yobaz coktur bı ıstatıstık bılgı daha en cok alkolun satıldıgı yerdır, yan sanayısı ıle bılınır her seyn cakması yapılır orda

1
    6 Yorumla
    • nirvanamali
      nirvanamali
      +1 yıl

Alkolle ilgili dediğin şey Konyaya atılmış en büyük iftiralardan biridir.

Yorumla
    • nirvanamali
      nirvanamali
      +1 yıl

Bi de Neye göre yobaz kime göre yobaz tartışılır tabi.

Yorumla
    • AndyDufresne
      AndyDufresne
      +1 yıl

sakın ol champ... koskoca konyadan tek adam senı cıktn savuucak turkye ıstatısk kurmu dıyo alkolu ben degıl... ayrıca bnde 7 sene yasadım yobazıbılıtenız cok yuksek be evlat

Yorumla
    • nirvanamali
      nirvanamali
      +1 yıl

T.c istatistik diyorsa hadi göster link at bakalım doğru mu konuşuyorsun görelim.Ben yobaz değiliz veya yobazız diye tartışmıyorum zaten kime neye göre diyorum.Biraz beyin jimnastiğine ihtiyacın var.

Yorumla
    • AndyDufresne
      AndyDufresne
      +1 yıl

lan velet yasna basına bak yobaz lafı zorna gımese zaten yorma atlamazsn bıle demekkı var bısı snde. gıt snden 10 yas buyuk bıryle mhatta olmayı ogren adam ol oyle cık karsıma sımdı defol

Yorumla
    • zoom4242
      zoom4242
      +1 yıl

alkol çok kullanılır fakat içmek için değil konya en büyük kolonya merkezi ani kolonyacılar ton ton kolonya alır onun içindir alkol çok üretim için tüketilir

Yorumla
  • Tobikoo
    Tobikoo Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

Köken olarak Konyalıyım arada bir giderim insanlarını hiç sevmem çok kapalılar düz görüşlüler. Merkez değil Beyşehir. Ama orada okuyan bir tanıdığım vardı çok sevmişti. Merkez daha açık görüşlü olabilir

0
    2 Yorumla
    • opel42
      opel42
      +1 yıl

hmm bende beysehırlıyım neresınden köy falan? düz gorus gıttı beysehırden unv. gelınce İzmir oldu.

Yorumla
    • Tobikoo
      Tobikoo
      +1 yıl

Damlapınar

Yorumla
  • centilmenn
    centilmenn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

bende bu sene yeni bitirdim daha konyayı. öğrenci olarak geliceksen eger kampüs merkezin dısında. ama güzel bir mahalledir. cafe canlı müzik tarzı yerler çogunlukta olup alkollü mekan olarak sadece iki yer var :D

0
    0 Yorumla
  • seliiin123
    seliiin123 Takip Et
    +1 yıl

asosyal bir insansan tam sana göre.Sosyallik olarak yapabileceğin neredeyse hiç bir şey yok,İnsanların hepsi değil fakat yüzde yetmişi yobaz ben buradan gitmek için dua ediyorum.Kampüs ve düzen olarak iyi ama

1
    3 Yorumla
    • Farfan30
      Farfan30
      +1 yıl

Çok doğru yazmışsın, orda mı okuyosun? :)

Yorumla
    • opel42
      opel42
      +1 yıl

o yuzde 30 un ıcınde bende varım guzel sehır ama yetısmem ızmır...

Yorumla
    • Ahmt4229
      Ahmt4229
      +1 yıl

İki milyondan birmilyonyediyüzbine yakınıyla diyaloğamı girdin istatistikleri nasıl verdin? Konyanın çokta umrunda heryerinde yol var. Ben gümüşhane de okuyorum dağlığın içinde orayı nasıl kötülerim diye uğraşmıyorum nasıl değiştirebilirm diye uğraşıyorum biraz medeniyet biraz akıl lütfen. Has konyalıyın !

Yorumla
  • wishmasterscorpion
    wishmasterscorpion Takip Et
    Xper 2 Yaş: 52
    +1 yıl

en akıllısı bile döne döne ölmüş, sence nasıl bir yerdir :))

5
    3 Yorumla
    • bsrakll
      bsrakll
      +1 yıl

Yorum yok :D

Yorumla
    • elif15
      elif15
      +1 yıl

:D

Yorumla
    • Ahmt4229
      Ahmt4229
      +1 yıl

Konya ya yolunuz düşerse döne döne uğurlarız bizde meraklanmayın.

Yorumla
  • amudakalkansolucann
    amudakalkansolucann Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Yüz ölçümü büyük bir yer. Kaç futbol sahası büyüklüğünde hesap edilemez ta öyle düşün.

Biz Türkler niye herşeyi futbol sahasıyla kıyaslıyoz yav.

1
    0 Yorumla
  • pizkopoz
    pizkopoz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

tavsiye ederim çok güzel alatin tepeye çık çayını yudumla ben orda okumadım ama işim geregi bir kaç kez ziyaret ettim..

2
    0 Yorumla
  • 19GeceMavisi07
    19GeceMavisi07 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Konya çok güzel bir şehir her yıl büyüyen gelişen bir şehir yaşanabilir şehirlerden birtanesi gezip görmen gerek

2
    0 Yorumla
  • bjkandahmet
    bjkandahmet Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Tatil & Seyahat konusunda 609 cevap paylaştı.

Nufus ta KONYALIYIM çok güzel yer derler ama hayatımda merkez e hiç gitmedim :8 :) ama çok güzelmiş ;)

1
    0 Yorumla
  • Mhmmm
    Mhmmm Takip Et
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=UFtLNa3kOss

:D

1
    0 Yorumla
  • Chesterfield
    Chesterfield Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Konyalıyım eskısehır de okuyorum ve tavısye etmıyorum yobaz dolu yobaz gıtme gercı kampus ayrı bı yerde ama yıne de konya ıyı degıl eskısehıre git bence hala sansın varsa her konuda bombadır

1
    0 Yorumla
  • headfukker
    headfukker Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

büyük şehirden gideceksen çok zorlar oradaki tipler.

1
    1 Yorumla
    • Ahmt4229
      Ahmt4229
      +1 yıl

Zamanında zorlanmış gibisin

Yorumla
  • darkness666
    darkness666 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

mevlananında dedigi gibi ne olursan ol gelme .d

konyaliyim cok tutuculardir ogrencilere gore degildir bence ama son zamanlarda biraz degisti onceden 7den 70e erkekler kizlara laf atardi amk

1
    4 Yorumla
    • nirvanamali
      nirvanamali
      +1 yıl

Nerden uyduruyorsun daha önce laf mı attılar deneyim mi yaşadın?

Yorumla
    • darkness666
      darkness666
      +1 yıl

yo ben atarimda .d

Yorumla
    • karacan4242
      karacan4242
      +1 yıl

sanadamı attılar lafı

Yorumla
    • Ahmt4229
      Ahmt4229
      +1 yıl

Herkesi kendin zannetme

Yorumla
  • renas63
    renas63 Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl

ben konyada sadece karapınarı gördüm ama anladımki konyanın altında erenler üstünde verenler var:)

3
    2 Yorumla
    • karacan4242
      karacan4242
      +1 yıl

almasınıda bilirler

Yorumla
    • Ahmt4229
      Ahmt4229
      +1 yıl

Altında olgunlaştırıp üstünde verdiler heralde?

Yorumla
  • atskyfall
    atskyfall Takip Et
    +1 yıl

Hiç gitmedim ama bir öğrenci için tercih sebebi olmadığını biliyorum.

0
    0 Yorumla
  • striger
    striger Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl

en kalabalık uni lerinden biri, egitim bolume gore degisir her unide oldugu gibi 3 tane kampus u var insanı garip gelebelir buyuk sehirden gitdiyosan falan, dahası icin p.m.

1
    0 Yorumla
  • Bast-et
    Bast-et Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Bir tanıdığım dün oradaydı. "Boktan bir yer burası." demişti...

1
    3 Yorumla
    • opel42
      opel42
      +1 yıl

gez dünyayı gör konyayı o mal ne yapacagını bılmıyor

Yorumla
    • karacan4242
      karacan4242
      +1 yıl

kendi şehriylen karıştırmıştır boktan adam boktan görür

Yorumla
    • Ahmt4229
      Ahmt4229
      +1 yıl

Kendi bok olunca her gitti yeri de öyle zannediyo garibim.

Yorumla
  • bilgisayarcı42
    bilgisayarcı42 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

ben 12 senedir konyada yaşıyorum ve konyalıyım. ne konuda bilgi almak istersen mesaj atman yeterli

0
    1 Yorumla
    • Mine67
      Mine67
      +1 yıl

Konyanın insanlarını anlatırsın nasıl insanlar

Yorumla
  • uykumgibigelsene
    uykumgibigelsene Takip Et
    +1 yıl

Öğrenci sehri denebilir seveceksin memnun kalacaksın :)

2
    0 Yorumla
  • roccosiffredi34
    roccosiffredi34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Akşehir'in üzerinden uçakla bile geçme de gerisini bilmem..

0
    2 Yorumla
    • 19GeceMavisi07
      19GeceMavisi07
      +1 yıl

Hayırdır birader akşehirle sorunun ne

Yorumla
    • roccosiffredi34
      roccosiffredi34
      +1 yıl

akşehir baştan aşağı sorun. düzgün insan bulmak çölde yeşil ot bulmaktan zor "birader"

Yorumla
  • esraçelikesra
    esraçelikesra Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

tatile giderken şehir içinde meram da bir lokanta var oraya ne zaman gitsek kaybolmadan çıkamayız konyada artık kalanını sen düşün

1
    0 Yorumla
  • uuubaby
    uuubaby Takip Et
    +1 yıl

Yürümeklik , bu gezegende bir yer :):): ahahahaha , yok yerin 15 km altında ahahahaha google denen bişey var ahahahahahah

0
    0 Yorumla
  • darkboy91
    darkboy91 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Okudum ve oraliyim...Ogrenci sehri sayilmaz...Kampuste ikursan eyvallah ama ilceler sorunlu...

0
    0 Yorumla
  • PrilKutusu
    PrilKutusu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

konya candır can :) bazıları konyaya ayı şehri der :)

2
    0 Yorumla
  • Lahmacun
    Lahmacun Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

anyayı konyayı dedikleri yer orası olsa gerek asdlfjasdlfkjsd

2
    0 Yorumla
  • Mine67
    Mine67 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Arkadaşlar konyanın insanları nasıl herkesin yorumlarını bekliyorum konyadan biriyle tanıştım pişman olurmuyum sizce

0
    0 Yorumla
  • merist
    merist Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Etliekmek kafalilar yobazlar...yeri guzel hocalar berbat

1
    1 Yorumla
    • Ahmt4229
      Ahmt4229
      +1 yıl

Sen ne kafalısın merak ettim şimdi !

Yorumla
  • OkanB
    OkanB Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

bi çok arkadaşım oldu konyalı , ama doğunun insanı gibi delikanlı değil ..

1
    0 Yorumla
  • Özbekistanli
    Özbekistanli Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

knk ne anlatıyorsun sen yazı burada geçiriyormuşsun ben direkt taşındım maalesef aradaki fark

0
    0 Yorumla
  • Abuzeruğurlu06
    Abuzeruğurlu06 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Arkadaşlar merhaba ben Konya’ya memur olarak gidecem ama sizce bi memur için nasıl bir yer?

0
    0 Yorumla
  • unsurpassed
    unsurpassed Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Konya guzeldir, bekleriz:)

4
    1 Yorumla
    • opel42
      opel42
      +1 yıl

gedim nerdesın...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

paso müslüman var orda ya berbat şehir, yaşicaksan akdeniz şehirleri gibi ateist ve modern insanlarla dolu olan şehirde yaşayacaksın..

0
    3 Yorumla
    • karacan4242
      karacan4242
      +1 yıl

ne arıyon kendine

Yorumla
    • Ahmt4229
      Ahmt4229
      +1 yıl

Ulan insanların inançlarını öne sürerek modern ya da yobaz demeyin eğer modern olsan karşı tarafı kışkırtacak yorum yapmassın önce ne olup, nasıl yaşaman gerektiğini öğren!!

Yorumla
    • MhmtKsmc
      MhmtKsmc
      +1 yıl

bir zeki daha.

Yorumla
  • mustafa-07
    mustafa-07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46 , eic 36%
    +1 yıl

Türkiye'nin en çok alkol tüketilen yeri :D

2
    0 Yorumla
  • lilineşelili
    lilineşelili Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

severim ben ikinci memleketimdir.

4
    0 Yorumla
  • YuxxeL
    YuxxeL Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38 , eic 33%
    +1 yıl

Benim için konya = BOSNA oda hoştur yeterince

1
    0 Yorumla
  • viyolanist
    viyolanist Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 31%
    +1 yıl

konya doğumluyum ama hiç görmedim :)

1
    0 Yorumla
  • skydriver
    skydriver Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Aşk parçası bir yer :)

2
    0 Yorumla
  • nickimyokkibenim
    nickimyokkibenim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

etli ekmeği olan bir yer :D

3
    0 Yorumla
  • sessizz94
    sessizz94 Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

gez konyayı gör dünyayı

2
    0 Yorumla
  • AystiBöğürtlen
    AystiBöğürtlen Takip Et
    +1 yıl

üniversitesi pek iyi değil diye biliyorum.

0
    1 Yorumla
    • karacan4242
      karacan4242
      +1 yıl

bir bak istersen hemen karar verme

Yorumla
  • faruk07
    faruk07 Takip Et
    Bilge Yaş: 40
    +1 yıl

aşk konusunda insanından uzak dur yeter :)

1
    0 Yorumla
  • fistanlıhürrem
    fistanlıhürrem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Güzel yani ben sevmiştim

2
    0 Yorumla
  • linçedinbeni
    linçedinbeni Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

ne yapacaksın konyayı gir kenyaya daha iyidir

1
    1 Yorumla
    • karacan4242
      karacan4242
      +1 yıl

sen kenyaya git

Yorumla
  • gecegündüzz
    gecegündüzz Takip Et
    +1 yıl

düz bir yer .. ovası var

0
    0 Yorumla
  • Kusursuzİnsan
    Kusursuzİnsan Takip Et
    +1 yıl

Selçuk Üniversitesi için takipteyim

0
    0 Yorumla
  • Farfan30
    Farfan30 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Böyle bozkır, kupkuru yer

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

sevdiğin insanlar yokken hiç biyer güzel değil ..

2
    0 Yorumla
  • incubus
    incubus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Yaşanmaz anlatılır.

3
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Konya nasıl bir yer?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Konya nasıl bir yer? 7 cevap verildi
Konya nasıl bir yer? 6 cevap verildi
Konya nasıl bir şehir ? 19 cevap verildi
Konya nasıl bir şehir? 17 cevap verildi
Konya nasıl bir şehir? 13 cevap verildi
Konya nasıl bir şehir? 18 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En sevdiğiniz etamin/kanaviçe modeli nedir?
  • Birinin karakteri arkadaş çevresinden anlaşılır mı?
  • Sevgilinizin ayak tırnaklarını keser miydiniz?
  • Sakin biri misiniz?
  • Kaç dudağa değmiştir dudakların?
  • Churchill sever misiniz, çay mı yoksa churchill mi tercih edersiniz?
  • Yemekte tuz kullanır mısınız?
  • Egonun kaynağı nedir, sen ne kadar egolusun?
  • Kalın kollar erkekleri çekici gösteriyor mu?
  • En çok kimle gülüyorsun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨