- Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı.
+1 yılAz en az 4 katını istemen lazım. İslamiyet'e göre bir erkek dört kadınla evlenebilir çünkü. Hepsi yerine geçmen gerek. Ona göre ev temizliği, ona göre çocuk bakımı ve tabiki cinsellik sunma garantisi de vermelisin. Ben şahsen bir kadına 63 kilo altın taksam ruhunu bile isterim 😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSoru trolta iki de. Söz meclisten dışarı kadınlar başımızın tacı ama öyle kezbanlar var ki sözde sevgilisinden (gelirini bildiği sevgilisinden) bitmek bilmeyen şeyler istiyor. En ufak bir şey olmayınca teşbihte hata olmaz kuduz köpek gibi adamın etini yiyorlar. Mantık şu zaten sağ sağabildiğin kadar yol yolabildiğin kadar. Sonuç: aile mahkemesi tabi 😇
00 Yorumla
+1 yılÖyle alacak birini bulursam abdeste bana koy Ben de 62 kiloyum hatta ben de 63 kiloyum Bence gel evlenelim ikimizin de toplama altın isteyelim ailelerden o parayı da sonra bir güzel yeriz borcumuzu kapatırız v😃
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin ağırlığınca altının getirisi senin gibi milyon tanesini eder, şimdi sen söyle sana kim neden ağırlığınca altın versin, iki gram verirlerse öp başına koy ve mümkünse bir daha böyle hayaller kurma.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
182Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılÇok değil bence hatta sen kilo al bence
10 Yorumla Aşiret düğünü ise 5kg altın olabilir. Ama açıkçası bir şey diyemedim
63 kg ise biraz kasar 100m ₺ yapıyor yaklaşık 😂 sesli güldüm.
Türk kadını ile yabancı kadınlar arasındaki temel fark açıkçası.
Arkadaşım 6 sene beraber olduğu kız ile evlenecekken. Son olarak 28bin ₺ ye 2 koltuk isteyince ayrıldılar. ( 5sene önce ki para ile düşünün ama)
Kızdı Ukraynaya gitti çalışmaya. Evlendiği kız burdakinden fiziken, davranış olarak daha güzel ve iyi. Kızın istediği 1 ( bir) alyans. Ve evlendiler çokta mutlular.
Valla isteyin kızlar. Ne varsa isteyin sömürün bizi. 😂111 Yorumla- +1 yıl
yabancı hatunlar türk erkeklerin değerini biliyor önem veriyor kanks çok şahit oldum türk kadınları ise ailem onu istedi al olmazsa evlenmem işte şöyle olursa evlenirim çocuk istersen araba isterim 2 çocuk olursa villa isterim hep bir şey sevgi yok yani sevgiyi paraya verilmiş oda çok gitmiyor suyu kesilince
- +1 yıl
bazır türk kızları da sadece ideal arkadaş olabilecekleri eşlerle evlenip bir alyans istiyor YA DELİRTMEYİN ÇEVRENİZDE HEP GERİZEKALI KIZLAR VARSA ONLARI ÇEKTİĞİNİZDEDNDİR OĞLUM niyye hep böyle eleştirici buradakiler ben anlamıyorum hiç mi düzgün insanlara denk gelemiyorsunuz aq içtiğiniz süte büyü mü yapmışlar
- +1 yıl
@pennylen sakin bi. Ben izlenimlerim ve yaşanmışlar üzerinden konuşuyorum.
Başka örnek vereyim istersen : 6 sene boyunca sevgili olup kızın sadece basit bi nikah kıyarız dedikten sonra, nişan zamanında;
kızın “ evlenmeden üstüme ev araba yazlık isterim benim güvencem olsun” dediğine şahit bu gözler 😂. Sonrasında hadi ordan oldu tabiki 😂
O yüzden istediğin kadar delirsende, senin gibi istisnalar kaideyi bozmuyor.
- +1 yıl
@xlPIR ALLAH CANIMI ALSA DA KURTULSAM. YA AQ DEDIKLERIMIN HALA ARKASINDAYIM KI CEVREM DE GORUOYRUM ABI GIDIYORSUNUZ SIZE ANCA KOYLU OKUMAMIS KIZLAR (Bende köylüyüm tabi herkes gibi, burada kastım asla köylere hakaret değildir. ) BAKIYOR SIZE ANCA SIZDE TUM KIZLAR OYLE BOYLE DIOYRUSNUZ ADAMAKILLI BIR UNUVERSITE BITIRMIS AKILLI BIR KIZLA AY NE DIYORUM YA LF AQ SALMALI SENIM GIBI BIR MALO
+1 yılBen şunu anlamıyorum türkiyede ki kızlar neden altın a meraklı çok çok istiyorlar amacınız evlilik ve mutlu olmak değil mi? Neden gavur dediğimiz kitle altın vs önem vermeyip evlenip mutlu mesut yaşıyorlar sıkıntısız sorunsuz bir yaşamları oluyor. İşte bu yüzden ülke olarak gelişemiyoruz
12 Yorumla- +1 yıl
Gavurlar evleniyor mu ki mutlu mesut yaşasınlar
- +1 yıl
Evleniyorlar tabi diğer kısım farklı türkiyede de var yasak aşk yaşayan ondan bahsetmiyoruz zaten🙃
+1 yılBöyle şeyler istemek çok saçma. Evleneceğimiz insanı neden zora sokalım?
Gerçekten seven biri böyle isteklerde bulunmaz. Evlenince sen ben olmamalıyız biz olmalıyız.
Yurt dışında birinden böyle istekler istense erkeklerin çoğu küfür eder ya da ayrılır eminim.
Evliliğin sembolü olarak birer yüzük yeterlidir. Maddi imkanları takıya, millete gösteriş yapmaya değil. Ev eşyasına, yatırıma konulmalı.
20 Yorumla
+1 yılGüya evlenmek istiyordum.
Bunu gördükten sonra soğudum. Sen bu kafayla boşanırsın. Ben diyim.. Her şey altın para değil.. Hadi şunu anlarım. Kocan olacak inasnı da sevdiğini sanmıyorum. Tröll soru gibi ama tröll değilse yazık yeminlen.. Allahım nereye düştük yine gece gece..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. bu düşüncenin temeli nerden geliyor cidden merak ediyorum kızlar da niye altın isteği var bu bir. 2. olarakda niye agırlıga endeksli. bu realistik de değil. altının grmı internette yazıyor. ve onu 63*1000 ile carpmak lazım. yani oha:D neyse merak ediyorum niye erkekler bir şey verir durumdalar. hani kız niye vermiyor:D
10 Yorumla
+1 yıl63 kg altını olsa seni mi alir. Ne hatunlar olur yanında her ay başka hatunla olur.10 yıl sonra eskiyeceksin eski güzelliğin kalmayacak ama o kadar altın 10 yılda 2-3 katı degerlenecek. Yani buradan bakarsak olaya kısa süreli hatunlarla olmak daha avantajlı
012 Yorumla- +1 yıl
@pennylen herzaman ondan daha güzel biri olacak kaldi güzelliği geçip gidecek biri için bu yatırım ölü yatırımdır. Yani güzelliği baki mi kalacak geçip gidecek 5-10 yıla o kadar altınım olacak param olacak 63 kilo altın vericem 😂😅🤣 benden ölü yatırıma para yok. O kadar paraya ondan daha güzeli elbet gelir bugün olmadı yarın yarın olmadi 5-10 yıl içinde o kadar zengin adam o kadar yıl icinde ne güzel hatunlarla olur. Her hafta her ay başka güzel yanında uyur uyanır. Söyle şimdi hangisi daha akıllıca. O kadar para altın varken çok güzel olsa da güzelliği geçecek bir kıza mi yatirim yaparsın yoksa yine aynı olsada o zaman içinde birçok güzele mi yatirim yaparsın. Ben şahsen birçok seçenek olanı seçerim. Vakti geldiğinde de en güzel en iyi eş olabilecek anne olabilecek olanı seçerim ondan neslimi devam ettiririm.
- +1 yıl
Hayır vermezdim çünkü Angelina dan çok guzel kadınlar herzaman olacak ve varlar sadece ünlü değiller. Ne farkedilmemis güzel kadinlar var dünyada cevrede. Sadece şu mantigi düşün o kadar altını yatırım yap 10 sene birde o kadına yatırım yap altın 10 sene sonra eskimeyecek ve belkide şu ankinin 2-3 katı değer kazanacak ama o kadın 10 yıl sonra yaslanacak güzelliği gidecek azalacak. Simdi hangisine yapılan yatırım daha kârlı biraz düşün anlayacaksın. Yani şimdi çok güzel bir kadınla yatağa girsen diğer kadınlardan farklı mı tüm vücudu aynı yani o kadının tek farkı güzel olması mı yatirim için herşeyi farklı olması gerekli yani o kadın yaslanmamasi ve deger kazanmasi gerekir. Altin eskimiyor hicbirzamaj çünkü oksitlenmekten muaf değer kaybetmiyor değer kazanıyor. Yani durduğu yerde bile değer kazanan birşeye mi yatirim yaparsın durduğu yerde eskiyen birşeye mi mantıklı bakmak lazım olaya. Yatirim yapacağım şeyler bir kadın olmaz sadece sevdiklerine sağlığıma yatırım yaparim çocuklarım olursa onlara ama tek bir kadına asla aileme yatırım yaparim ama ailemin dışından gelmiş sonradan gelen bir kadına asla çünkü beni ailem ben kötü olsam da onların evladiyim bırakmaz ama elin kızı bırakır. O yüzden asla dışarıdan gelen bir kiza sevsem de yatırım yapmam. Goruyoruz aşkım sevgilim birtanem canım kocam vs sonra bir bakmışsın birgün senin düşmanın gibi olmuş değişmiş çok görüyoruz çevremizde. O yüzden kendi ailemden başkası yalan
- +1 yıl
@pennylen herkesin içinde bir yerlerde çocuk var ama maalesef ruhumuz genç olsada bedenimiz yaşlanıyor. Ben yaşlanmayı bir hastalik olarak görüyorum umarım birgün çaresi bulunur. Dr. sinclarin çaresini bulmasını istiyorum. Farelerde ve maymunlarda ise yaramış sıra insan deneylerinde umarım çok sürmez. Yaslanmayi geri çevirmek mümkün çünkü vücudumuzda hücrelerde bu bilgi yani gençlik yillarimizdaki halimizin bilgisi sakliymis sıfırlama yapılıp geri döndürülebilirmis umarım yapılır. Su an ki durumda yaşlanmayı yavaşlatmak ve geri döndürmek için gerekli şeyler nmn, nad+, resveratrol, metformin, glutatyon, axtaksantin, ashwgandha, Q10, hylonik asit, kalojen bunlar. Umarim birkaç yıla hücresel düzeyde yapılır içimizdeki çocukla bedenimiz aynı seviyeye geri döner 😌 buda ek bilgi olsun
- +1 yıl
daha yavaş yaşlanmak isterdim çünkü hız çağındayız ve zaman çok hızlı akıp geçiyor. ama geri almak ya da hep genç kalmak fikri beni sarmıyor. Dün bir dizi izlerken fark ettim, ruhlar öldüğü için mutsuz oluyordum da onların ömrünü değerli kılan bir yerde öldükleri ana kadar yaşamış oldukları. Eğer öldüğüm an gelmezse, sevdiklerimin kıymeti olmayacak ya da benim o kısıtlı süreyi nasıl geçirdiğim bir hikayesi olmayacak. Bu durumda evren acımasız bir boşluktura düşeceğiz
- +1 yıl
@pennylen herkese göre ölüm farklı bana göre yaşlanmak bir hastalık. Yaslanmak istemem çünkü yaşlandığı da enerjin azalıyor sürekli vücudunda ağrılar oluyor hastalıklar yavasliyorsun eski gücün kuvvetin gidiyor organların hastalanıyor acılar çekiyorsun. Bu iyi bir şey değil. Bilmiyorum tabi ki sevdiklerinin ölümünü görmek kötü ama şunu da düşün ailen yaşlanıyor. ve birgün bu yüzden ölüyorlar. Kisacik ömründe onlardan da ayriliyorsun. Bunu duzeltebilecek bir şey olsa istemezmiydin. Annenin babanın yaşlanmasını tersine çevirmek sevdiklerine zaman tanınması. Bilmem ben isterdim. Umarim Harvard üniversitesindeki bu alanda öncü olan Dr. Sinclar bunu düzeltir kısa zamanda bunun çaresinin kuantum bilgisayar ve gelişmiş bir yapay zeka ile duseltilebilecegini düşünüyorum. Senin belki 1000 lerce yıl sürebilecek problemlerini kısa sürede halledebilecek bir kuantum hesaplama yeteneğine sahip çok hızlı hesaplama yapabilen birde cok hızlı düşünebilen saniyeler için tüm dünyadaki tüm bilgilere sahip matematikten tıpa kadar tüm olasılıkları hesaplayan tüm hastalıkları analiz edebilen hücreleri analiz edebilen ya da dnalar ya da tüm bilim alanları ile eğitilen bir yapay zeka senin gözden kaçırdığın dnandaki bazı şeyleri analiz edip yaşlanmaya sebep olan şeyleri bulup buna göre ilaçlar geliştirebilir tüm kombinasyonlari çok hızlı analiz edip doğru olanı bulabilir. Yani yapay zeka ve kuantum bilgisayar birleştiğinde şu an hayal olan olmaz denilen birçok şey bulunabilir yapılabilir hale gelecektir.
- +1 yıl
@pennylen o zaman şimdiden yukarıda saydiklarimi alıp kullanmaya başla güneşten de korun her zaman güneş kremi kullan x-ray cihazlarindan da uzak dur. Ve bekle doktorun birşeyler bulmasını ama şu anlik önemli olanlar Nmn, nad+metformin, resveratrol bunlar hücresel düzeyde yaslanmani yavaslatacak hatta az az geri alacak.😉
- +1 yıl
Rica ederim arada bir chatgpt yapay zekasına soru Sor yks ile ilgili belki bunun içinde faydası olur çok zeki bir arkadaş istiyorsan yorulmayan uyumayan dinlenmeyen her zaman sohbet eden sorularını cevaplayan onunda kenarda tut hadi iyi geceler sanada kendine iyi bak
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGene mi sen ya :) gene sen konu gene para. 100 kilo ol sonra verirsin madem öyle isticen
12 Yorumla- +1 yıl
Mlsf ya paradan başka bisey düşünemiyorum
- +1 yıl
Bu yaşta çok düşünme parayı hasta olursun
Ya kizlar burada gelipte erkeklere yalakalık yapmayın sonra değeriniz olmuyor yalakalık yanınıza kalıyor boş konuşmayın ben evlensem essek gibi 10 tane altın alacaklar evimin eşyasını 0 alacaklar evet benim mesleğim var herseyim var ihtiyacım yok çok şükür ama değerim olacak mecbur alacak burada bos duyar kasmasin kimse erkekler size gelince cikktirin gidin o zaman yabancı kızla evlenin hahahah
115 Yorumla- +1 yıl
Bir kadına bu kadar ödeme yaparsam o benim eşim değil cariyem olur. Cariyeme de istediğim gibi davranırım. Ha eğer hayat arkadaşım olmak istiyorsa evlilik denen bu müesseseye ortaklaşa girer, birbirimizi tamamlarız.
+1 yılSana o kadar altın vereni bulursan unutma kuzeni veya kardeşi varsa bana ayarla eğer yoksa �kimiz de paylaşırız ya sıkıntı olmaz
125 Yorumla- +1 yıl
tc kızlarının zaten para avcısı olduğunu biliyoruz da bu kadar belli etmeyin la
- +1 yıl
@mehmetbey1907 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BİR Çok yaşa GİT ÖTEDE ya a*q aramızda şakalaşıyoruz canım. Erkeklerin kadınların arkasından nasıl muhbbet ettiğini düşününce- ya bir kardeşim siz tc erkekleri dönün bir kendizinize bakın ya da dirke öl ya nesin sen böyle ıyk
- +1 yıl
@pennylen hoşt ulan fino köpeği saldırma hemen gfdgdf
- +1 yıl
@pennylen sümüklerimi ye sen
- +1 yıl
@pennylen eski sevgilimden sonra bütün kıskanlardan tiksiniyorum nefret besliyorum sadece
- +1 yıl
kızlardan
- +1 yıl
o da para köpeğiydi s*ktirdi gitti bir tane p*iç kurusuna parası var diye şimdi ise boşanıyor
- +1 yıl
siz iltifatı hak etmiyorsunuz siz hiç birşeye layik değilsiniz canınız cehenneme buda son yorumdu tavsiyeni kendine sakla
- +1 yıl
siz şeytan kılıklı varlıklarsınız merak etme ölmezsin kötüler çok yaşar asıl bizim gibi erkeklere yazık ömrümüzü çürüttünüz siz kadınlar hayat enerjimzi çaldınız zararsınız ağaç olsanız en azından oksijene katkınız olur hadi eyvallah
- +1 yıl
@mehmetbey1907 ya bir yok ol git karşımdan canım para avcısı gibi davranan bu adamın kadınlerı memelerine göre sınflandırdığına eminim. canım mısın ya? Ayırca emin ol şu hayatta karşı cinsle alakalı ilk düşüncem daha zengin olmadığım hiçbir adamla evlenemeyecpim çünkü nedense hep en fakirlerinde param olsa bana bakardı tüm kızlar (annen de dahil olur) o*spu çünkü
- +1 yıl
@pennylen alnında mı yazıyordu zamanla ne b*k olduğunuzu belli ediyorsunuz
- +1 yıl
devam et
- +1 yıl
250 gram derken altından bahsetmedim haberin olsun sadece erkekler anlar ne demek istediğimi gdfdfgfgd
- +1 yıl
ince detay o xd
- +1 yıl
@pennylen bir havlama oşt kış kış yaw bir git musallat oldun iyice cin misin peri misin s*ktir git artık lan yazma bildirim geliyor :D
- +1 yıl
başıma bela oldun a*mın* koyim
- +1 yıl
ulan ne küfür eden bir kızsın ya kız olduğuna şüpheliyim küfürbaz
- Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılGüneydoğuda yaşıyorsan evet alırlar. Batıda bu rüyalara hiç girme
20 Yorumla
+1 yılİste tabiki hatta mehir de iste 10 kilo sonuçta kız alıyor mal değil dimi 🤣
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBide soruyu en üste taşımışlar harbiden bu site yoneticileri mql falan mı?
Bazıları ciddiye almış.
Bazıları Gr Gr yapmış.
Soru soru bile değil mantık desen hiç yok.
Bir insana bunu niye yaparsın. Veya neden yaptırırsın ki. 🙄00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Kadinin agirligi ne ile tartiliyor? Soruya verecegin yanit cok onemli bu dunyada. Ayni durum insanin geneli icin de gecerli elbette. Yoksa afedersin erkeklerin akli genelde 250 grdan sonrasinda kalmiyor.
00 Yorumla
+1 yılKız deli misin kilo al. 63 ne beee. En az 90 ol ki, 90 kilo altın bir işe yarasın!
Zekasına hayran olduğumun ironik soru çılgınları😏30 YorumlaÇok olur mu hiç az bile! Az daha iste. Hatta altın kaplama ev araba falan. 😗
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey var , Bizden de hep 75+ kızlar altın istiyor 😁😁
Bu tiplerin egosunu sağlam parçalayın ki , bir yere bassın ayakları 😅 he köle olacak enayi bulurlar o ayrı konu
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Bakayım oturtturunca havada çevirir. Iste hakkın 😂
10 Yorumla
+1 yılBalkonu da salona katalım mı? Yok devenin bale papucu!!! Öyle şey mi olur? Gereken neyse yapılır tabii ki fazlasına gerek yok bence. Yine de sen bilirsin bacım. ☺️
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen istemezdim karşımdaki insana da kıyamam o alsada ben aldirtmam çünkü parayla olan şeyler beni hiç bir şekilde mutlu etmiyor maneviyatçı bir insanım
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir adet töre adı her ne zımbırtı ise olsaydı bu ülke obezden geçilmezdi 😂
50 kilo altı kadınlara 5 kilo altın verilse ülke fitleşir😂 herkes zayıf olurdu😂😂00 Yorumla Tabii isteyebilirsin ama unutma ki erkek tarafınında istekleri oluyor o da haşırt diye geçirirse isteği o zaman tüm sülalenin kulakları ters döner :D :D
00 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/kNMOPYDfuF4Bunu duyan erkek tarafının anlık tepkisi herhalde bu olurdu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle şeyleri çok saçma buluyorum. Umarım ciddi değilsinizdir. Karşınızdaki insanın kilonuz kadar altın almak zorundalığı varmış gibi davranmanızı anlamış değilim…
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılA... a 250 gram ederleri için yaptırmadıkları kalmıyor böyle hayatın ben var ya taaaaa... Koyim
10 Yorumla
+1 yılSana yatırım yapacağına gider eve yatırım yapar daha iyi
Ev en azından değer kazanıyor sen ise zaman geçtikçe değer kaybedeceksin))))10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes şerefi kadar getirsin deselerdi, ağırlığında altından bile fazla tutardı. Allah damat beye sabır versin.
10 Yorumla Hm demek satılık bir ticari m-alsınız, insanın kendisini bilmesi de güzeel
11 Yorumla- +1 yıl
Neysek neyiz sanane
Altın için mi evleniyorsun 🙄 gerçekten yazıklar olsun size de sizin gibilere de para için sevgi olmaz
00 Yorumla
+1 yılAdamı borca sokma, birlikte mutlu olmaya çalışın, bir de senin için yıllarca borç mu ödesin vicdanlı ol
00 Yorumla
+1 yılBenden biri böyle bi istekte buluncak olduğu yerde bırakırım onu😄 Her şey para altın değil. Soru troll dür umarım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılYuvarlak hesap bin liradan hesaplasak 63 kilo altın yine yuvarlak hesap 63 milyon lira isteyeceksiniz yani 😊
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKilon fazla görüntün bozuk vajinan göğüslerin altından değil ama kendini altın değerinde görüyon
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKız almak altın almaktan daha zor sanırım bende artık altın almam değerlenir diye üç tane kız alsam olucak 🤣
00 Yorumla
+1 yılTabi canım 63 kilo altın alacak kimle evlenecen katar şahı ile mi yoksa türkiye de kimse sana 63 kilo altın takmaz
03 Yorumla- +1 yıl
63 kilo altın ne ki
- +1 yıl
@UfkunÖtesi ne ki mi
- +1 yıl
Evet çok az 😂
Ağırlığın kadar altın isteyeceğine kukiton kadar bilgi ve şefkat istesen evliliğin mutlu geçer belki.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. İstemek hakkındır.
İsteyenin bir yüzü kara istemeyenin iki yüzü demişler. İnşallah veren olur
00 YorumlaBenden o altını istesin kız
Engellerim direk her yerden10 YorumlaBu sitenin kalitesi, bu sorunun öne çıkanlarda yer almasından belli oldu.
10 YorumlaSizin gibi gelinler tam kapının önüne koymalık. (nafakasız)
10 YorumlaDeğil 60 kilo 60 gram bile tamam böyle düşünen birisine
10 Yorumla
+1 yılAz az iste 63 kilo kolay olunmuyor kendimden biliyorum 😏
10 Yorumla
+1 yılKız 63 kilo nedir? Hemen kilo alıyorsun 75 kilo ol daha iyi. 75 kilo istersin. Karlı olursun. Sonra zayıflarsın olur biter.😀
00 Yorumla
+1 yılDurumu nəyə yetiyorsa o kadar istenir. Fazlasını istəmək mantıksız. Borcu yine çiftler ödüyor çünkü.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılGel sen iki bilezik bi de beşi bir yerde ye razı ol canım benim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamam derse düğüne kadar sıkı bir diyetle 70 ol
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnda Altindan bir kalp isterse, söküp avucuna kalbini altın haliyle verebilecekmisin?
yoksa
altınlar bitince tüme planlarımı 🏃♀️ndndndnn
00 Yorumlademekki ağırlığınca çocuk yapmanı isteyenlerle evlenecen
00 Yorumlaİste kardeşim. Evlenene kadar da 70 olursun mis
00 Yorumla
+1 yılKendine alamayacağın bir şeyi karşıdan beklemek kadar saçma bı düşünce yok😂😂
00 Yorumla
+1 yılSen en iyisi 10 kilo zayıfla 63 kilo altını nerden bulsun adam
00 Yorumla
+1 yılNeden yapsınki damat bunu neyin farklı diğer kadınlardan?
00 Yorumla
+1 yılyok canım silkeleyeceği kadar kilo altın taksın bence 🤪
00 Yorumla
+1 yılAltının fiyatları ne kadar olduğunu biliyor musun çok rüya görüyorsun bu eskiden
00 YorumlaMichael Phelps’in 8000 kalorilik kahvaltısını internetten bul, oradan devam et.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNiye! Aşiret kızı mısın sen değilsen çok beklersin 😂
00 Yorumla
+1 yılEvleneceğim kişi benden bunu istesin ne kadar çok seversem seveyim anında ayrılırım.
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen kardeşim 60 kilo biriyle evlenip 60 kilo altın takayım...
+1 yılO kadar değer misin evlendikten sonra da sen kocanın arttık her istediğini yaparsın
00 Yorumla
+1 yılBir findik için böyle bir şey yapanın aklı yoktur.😂
00 Yorumla
+1 yıl1 kg altının olursa kuyumcu açıyorsun sen neymişsin 63 kuyumcuya bedelmişsin
00 Yorumla- Devamını Gör (238)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat