Aile & Toplum Çocukluğunuzla ilgili bu görselden hangilerini hatırlıyorsunuz? Ehlivukuf Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Ne güzel günlerdi ya... Keşke hep o anda kalsaydım... Çocukluğunuzla ilgili bu görselden hangilerini hatırlıyorsunuz? Cevapla Çocuk Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Neredeyse çoğunu hatırlıyorum. Şu haylayf büsküvi ben ilk okula giderken 25 kuruştu. Bi de piknik büsküvi vardı ben onun kakaolu olanını çok seviyordum. Cino 5 kuruştu, ha bi de ağızda patlayan şeker vardı özledim be 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mavi önlük dantel yakalık , renkli tasolar, misketler , plastik beslenme çantası rengarek kitap kapliklari , gazoz , Tetris ve renkli toplar 1 0 Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Gripin ekşi yüz mavi önlük nöbetçi kırmızı kola takılan saçlar örgülü ve kurdele bağlanması 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Leblebi tozu nerede 😔 görselin tamamını çok net hatırlıyorum 0 0 Yorumla
Balloons Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Hepsini hatırlıyorum ma leblebi tozu ve meybuz varsada göremedim 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Krakerler ve tetris gözüme ilişti.Eskiden her şey güzeldi Biz büyüdük ve kirlendi Dünya 0 0 Yorumla
GopÇocuğu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı. Hatırlamadığım ne var diye baktım bulamadım 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tüm görsel çocukluğuma ait. 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 27 , eic 57% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aga be 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 115,7b cevap paylaştı. Hepsini. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Neredeyse çoğunu hatırlıyorum. Şu haylayf büsküvi ben ilk okula giderken 25 kuruştu. Bi de piknik büsküvi vardı ben onun kakaolu olanını çok seviyordum. Cino 5 kuruştu, ha bi de ağızda patlayan şeker vardı özledim be
Mavi önlük dantel yakalık , renkli tasolar, misketler , plastik beslenme çantası rengarek kitap kapliklari , gazoz , Tetris ve renkli toplar
Gripin ekşi yüz mavi önlük nöbetçi kırmızı kola takılan saçlar örgülü ve kurdele bağlanması
Leblebi tozu nerede 😔 görselin tamamını çok net hatırlıyorum
Hepsini hatırlıyorum ma leblebi tozu ve meybuz varsada göremedim 😂
Krakerler ve tetris gözüme ilişti.
Eskiden her şey güzeldi
Biz büyüdük ve kirlendi Dünya
Hatırlamadığım ne var diye baktım bulamadım
Mavi önlük ve Türk bayraklı beyaz yaka.
Tüm görsel çocukluğuma ait.
Hepsini..
Mavi önlük
Aga be
Hepsi ve de tasolar.