Şu Arap ülkelerin liderlerinin "ya hepimizi öldürün, ya da hiçbirimizi" diyip İsrail'e savaş açmasını çok isterdim. Ama nerdeeeee. İsrail'le normalleşmenin peşindeler, canım! Resmen gururlarının ayaklar altına alınmasına izin veriyorlar! Kime çalışıyorlar, neden böyleler anlamıyorum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Araplarda para var parası olan adam ölmek ister mi adamlar dünyayı lunapark gibi kullanıyor
O zaman gurursuzlar mı? Yani para için gururlarını gerçekten ayaklar altına mı alıyor Arap liderler?
Gurur dediğin nedir fakirlere dayatilmiş bir şey zengin adam heryerde gururludur herkesin gözü üstünde adamlar şimdi Man United i alıyor ne kadar gurur verici bir olay
Yo benim gözümde Arap liderler gururlu değil. Ve bazı liderler de değil.
arapların eline israili yenebilecekleri silahlar vermiyorlar çünkü. ayrıca israilde nükleer var nereye saldırıyorsun?
Yenmek şart değil. Savaşmak önemli olan. Bak sana diyorum ki, şöyle bir durumda gururlu bir Arap lider şunu der “ya HEPİMİZİ ÖLDÜRÜN, ya da HİÇBİRİMİZİ” ya kanka 75 yıldır İsrail Arapların gururunu resmen ayaklarının altında eziyor ya. İnsan “gurursuz yaşayacağıma şerefli ölmeyi tercih ederim” der. Bunu Araplar da kabul ediyor. Lübnan prensesiydi sanırım, “Arapların gururu nerede?” diyor. Bazen kaybedeceğini bilsen bile savaşman gerekir. Gururun için, kardeşlerin için, dinin için. Sonunda kaybetsen bile “en azından denedim” demek güzeldir. Gururludur.
knk 6 gün savaşı diye bir şey araştır
6 gün savaşında 25 Arap ülkeden sadece 3 tanesi İsrail’e karşı savaştı. İsrail’e karşı savaşan her Arap ülkesi benim gözümde gururludur. Gururunu paraya satmamıştır.
tamam knk
Bu arada, petrol devi Suudi Arabistan İsrail’e karşı savaşsa görürsün. ABD İsrail’i bile desteklemeyebilir. Ne yapacak ABD? Suudi Arabistan’ın petrol rezervlerini mi bombalayacak? 🤣 İsrail’e karşı savaşan Arap ülkeleri maalesef en güçsüz Filistin Ürdün Mısır gibi Arap ülkeleri. Petrol devi Suudi Arabistan, dünyanın en değerli para birimine sahip Kuveyt, turizm başkenti BAE İsrail’e karşı bir savaşsa dengeler değişir bence.
nasıl desteklemez
kafayı mı yedin
amerikan halkı nasıl baskı yapar biliyor musun?
O zaman şunu düşün, ABD dünyanın petrol devi Suudi Arabistan’ı, Dünya’nın en değerli şirketi SAUDI ARAMCO’yu bombalamış, en değerli para birimine sahip Kuveyt’i bombalamış, turizmin başkenti içinde Hollywood yıldızlarının yaşadığı Dubai’yi bombalamış, ki bu ülkeler dünya ihracatında çok önemli ülkeler, öyle önemli ki düşün Kuveyt Dinarı ABD dolarını bile tokatlamış. Sence Dünya’nın hali o zaman ne olur? ABD bunu düşünmez mi sence? Halkı boş ver, ABD her zaman çıkarına göre hareket eder.
knk orada petrol bir ailenin, onlar petrol satmaya devam eder merak etme desteklese bile
Kanka işte savaş çıkarsa zaten o aile savaşı çıkarmış olacak bu durumda ABD’ye İsrail’e karşı da gerekli tavrı koyarlar herhalde. Bir yandan ABD Suudi petrol rezervlerini bombalayacak diğer yandan ABD’ye petrol satmaya devam edecekler öyle mi? Zaten ABD’nin kankası İsrail’e savaş açmayı göze alırlarsa gemileride limanıda yakmışlar demektir.
koymazlar
kralın ailesi orayı yönetiyor ve halk onları destekliyor
Neyse ya zaten muhtemelen olmayacak bir şey için tartışmaya gerek yok. O liman bir gün yanacak, ama Suud ailesi onu yakmayacak. Bence.
ii gecsler
Araplar milliyetçilikten çok paracıdırlar
O zaman gurursuzlar mı? Yani para için gururlarını gerçekten ayaklar altına mı alıyor Arap liderler?
Zamanında bize yapmadılar mı? İki altın için sırtımızdan vurdular
Irkçı değilim. Sadece Arap liderlerin gerçekten gururlarını parayla sattıklarını düşünüyorum.
Bırak ırkçı ol
Olmam. Arap halkın bu konuda bir suçu yok. Arap kadınların çocukların falan yok. Arap liderler gurursuz, halkına seçme hakkı bile vermiyorlar.
Öyle sanmaya devam et