Pkk 40.000 askerimizi öldürmüş şehit etmiş demiyorum çünkü islam inancım yok Pkk’nın çoğu Kürt ırkından Kürdistan istedikleri için bu savaş var ona bizde tepki gösteriyoruz zamanında bizi kılıç zoru ile Müslüman yapan Arapların 100.000 Türkü kılıçtan geçiren Araplara ise biat ediyorsunuz neden böylesiniz

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dostluk öncelikle PKK'nın amacı kürdistan'ı oluşturmak falan yani bu Kürdistan oluşturma halka verdikleri bir şey.
Kürdistan Kuzey Irak'taki bir bölgedir PKK'nın ise Kürdistan hayali ile bunları kandırıp coğrafyada yalan yanlış yerler beyan edip srail ile çalıştığı ortadadır.
İsrail'in gözü Doğu sınırlarımızda Doğu illerimiz de Büyük Ortadoğu projesi �srail Doğu illerimizi istiyor tarih boyunca bunu istiyordu ve tarih boyunca belgelerle bunlar tespit edilmiş Yani.
Ayrıca Kürtlerin zamanında yaşadığı yerler ise �ran bölgesinde şu andaki Kuzey Kürdistan bölgesidir
Adamlar seni zorla Müslüman yapmış nasıl kabul ediyorsun
Pkk ya karşı durmak için Müslüman olmaya gerek yok ki ayrıca durduk yere bişeyleri dayatarak cana kıymak pkk , arap gözetmeksizin yanlış ve karşı durulması gereken bir şey
Tamam Araplar 100.000 atamızı kesti niye tepki göstermediniz
Sen pkk askerimizi şehit ederken tepki gösterdin mi ayrıca dediğin olay 710 yılında gerçekleşmiş. Yoktuk o zaman yok. Olmuş bitmiş olayın neyine tepki gösterelim. Sorun o kadar mantıksız ki
Evet gösterdim Türklerde gösterdim ama Türk olmama rağmen Askere gittik zaten anasını neyin tepkisinden bahsediyorsun sen
Zorla Müslüman olmuşuz Arab’ın dini bize zorla dayatılmış
Pkk yüzünden Tüm Kürtlere terörist diyen Türklerde benim gözümde ayrımcıdır PKK’nın kadrosu Kürt diye her Kürt terörist olamaz kafanızdaki bu algıyı silip atın
Sen 15 20 hatta 2000 yıl geriden geliyorsun güncelleme yaptır kendine öyle konuşalım
Ne alaka?
Kürt türk kavgası bileli yıllar oluyor. Kimse kürt ayrımı yapmıyor, terör mü değil mi ona bakıyor.
şu an etrafta var tüm Kürtlere terörist diyenler
O kişiler ortalık karıştırmak isteyenler. şu an herkes biliyor teröristle kürdün farkını , bilmeyen de s*l*ğa yatanlar. mevzu kürt Türk değil artık boş yapıyorsun.