Arapları seviyorum bence Türkler ile Araplar birbirine birçok yönden çok yakın milletler. Dinimiz aynıdır, kültürümüz de genel anlamda aynıdır. Arap milleti genel anlamda sakin ve iyidir. Ayrıca Arap milleti Suriye'den ibaret değildir, 20 dan fazla ülkesi ve yarım milyar nüfusu vardır.
Fakat Türkiye'de ki göçmen karşıtlığını da anlıyorum. Milyonlarca göçmenin varlığı memlekete birçok açıdan sorunları da beraberinde getiriyor. Mesela sen Suriye'de olsaydın dışarıdan milyonlarca İranlının Suriyeye gelmesini ister miydin?
Irkçı değiliz hiç bir zaman olmadık sorun şu, benim Türk askerim sizin için orada şehit olurken, sizin erkekleriniz burada sahillerde nargilesini alıp tüttürüyor. Ya da bizim namusumuza göz dikiyor keyif çatıyor. Hadi kadınlar gelsin çocuklar gelsin anlarım. Benim 20 yaşındaki Mehmetçiğim orada şehit olurken, sizin 20 yaşındaki gençleriniz niye burada keyif sürecek hayırdır?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ben de ırak Türkmeniyim ama ben de sevmiyorum nedense herkesi değil de belli bir kesimi özellikle, çünkü aşırı nankörsünüz mesela Arap ülkeleri size kucak açmazken Türkiye açtı ama hala Erdoğanı Türkleri sevmeyen bir sürü insan var nerden biliyorsun deme gayet iyi biliyorum bu yüzden sevmemeleri çok mu çok normal
Ülkemiz narsist ve bencil insanlarla dolu Bugün trafikte bile motorcunun yaptığı bir hareketi tüm motorculara yüklüyorlar, sorun senlik değil Ahlakı Ve Kalbi bozulmuş Biz Türkiye milletinin. Onların adına özür diliyorum kardeşim
Turk milleti kimseye irkcilik yapmaz buraya sığınıp turk halkının örf ve ananelerine uymay burasi Müslüman ülke diyip olayi sadece din olarak degerlendirirseniz bu size bakışı degistirir
Üremekten başka birseye yqradiklari yok. Açız diye aglayip 11 cocuk yapmak nedir gorgusuzler sadece aciyorum onlara karşıma çıkınca mesela Mersin'de yasiyorum bugun markette önüme atlayıp itti tabikide sesimi yukselltim tiksiniyorum yani hic insan gibide gelmiyorlar lisede de sınıf Suriyeli doluydu yok olun.
Arapları neden sevmez türkler bunun en büyük sebebi 1. Dünya Savaşında arapların tükrlerin yanında değilde onlara özerklik muhtariyet ya da bağımsızlık vaad eden ingiltere fransa tarafında yer almaları yani bütün araplar onların yanında yer almıştır diyemeyiz ama çoğunluk böyle yapmıştır bizi sırtımızdan vurduklarını düşündüğümüz için bize sırtlarını dönüp hristiyanlara yardım ettikleri için arapları sevmeyiz sebebi bu umarım yeterli olmuştur
Türkiyede belirli bir siyasi partinin yaptığı kötü şeyleri İslam sanıp İslamdan ve Müslümanlardan nefret ediyorlar İslamın indiği toplum olan Araplardan da.
@GünahkarMuhammed 18 günde bir duş alip milleti keci derisi gibi kokunla rahatsiz etmek ve sağda solda durup dururken birine bulasip dayak yedikten sonra 8 tane kuzenini olay yerine çağırmayı da ekle
Diyarbakır ofiste ayyıldız Sırtımda diye Kendi ırkım tarafından saldırıya uğradım te başımaydım Türk dediğim arkadaşım beni orada yalnız bıraktı orduluydu Diyarbakır'a gelip misafirim olmanı istiyorum Beni benden iyi tanıyorsun bende seni tanımak istiyorum
İnanır mısın Kolay kolay kavga etmem aşırı öfkeli bir insanım Çok sabırsızım bişiler olsun isterim Ama asla Kimseye suçlu bile olsa dinlemeden saldırmam saldırmak en son radde Sabrımın çizigisi dışına çıkınca :-)
@GünahkarMuhammed Diyarbakır'da bulundum. Ceylan karanfil avm önünde 1 dal sigara iceyim dedim 5 dakikada 15 kadin çakmak istedi. İnsana benzeyen birini gordukleri zaman hayvan gibi bakiyorlar.
@GünahkarMuhammed evet, 3 tane Kürt sevgilim oldu. Hatta sonuncusu Diyarbakırlı'ydı. Elimi verdim kolumu kaptırdım, yakayı zor kurtardım. Kapak atacaktı az kalsın.
Polis okulu bombalandı Sur içi bombalandı Ahmak milletim Hâlâ Apo Selo peşinde Sor bakalım bana Ben neler hissediyorum Çok eksikleri var Çabaladım yoruldum bıraktım Ve Diyarbakır'dan uzaklaştım Ama bu toplumun yüzde yüzünü Düşündüğün gibi yapmaz Bir topluma olan öfkeniz sizi adaletsizliğe sürüklemesin
Yaşın benden büyük saygı duyuyorum Hak veriyorum Yanlış anlama beni Farkındaysanız Ülke geneli böyle İnsanlar üçkur peşinde Ahlak yerlerde Atadan ve dinden nefret eden Ceddini unutan bir millet olduk 3 yaşındaki çocuğa tecavüz edecek kadar Şerefsiz milletin toparlanması çok zor Kürdü türkü lazı çerkezi Hepsi bozuk Bu durumda bir ırka kin gütmemiz Gerçekten doğru değil Allah'a emanet olun kendinize iyi bakın
Bende diyarbakırlıyım o var olan durum benim için geçerli değil Beni tanımadan kişisel bakımınla Kaldığım yerle Hayatımla Kriterlerimle ilgili yorumunu da doğru bulmuyorum Düşüncelerin yalnış Var olan durum değil Belirli kesitlerde olan durum Diyarbakır'ın %100'ü Diyarbakırlı değil bir kere söylediğin Diyarbakır için uygun olma ihtimali yok Bende İstanbul'a gidip İstanbul insanı böyle diyemem %100'ü İstanbul insanı değil zaten Söylediğim abes olur Absürt kalır O dediğin gerçekten öyle olan insanlar için geçerli ülke geneli için Bende nevşehirde yaşıyorum o durumu Davar gibi bakıyorlar bu avanos insanının öyle olduğunu açıklamıyor turizm yeri çünkü yaşayanların %100'ü avanoslu değil
Herkes yanlış sen doğrusun haklısın Herkes Yabani sen medenisin Herkes Ahlaksız sen şereflisin Mantıklı cevapların, mantıksız ve Kaba cevap vermenden o düşüncelerin sen ve kaldığın yerle ilgili olduğu çok açık
Sen ve senin gibi insanlar yüzünden Bu millet toparlayamayacak Ufak bir isteğim olucak Pis zihniyetine kimsenin zihnini kirletme
@GünahkarMuhammed kendi görüşünü yukarıda belirtebilirsin. Şehirlerde mafyacılık oynayan, mekanlara çöken, haraç kesen, uyusturucudan ve hirsizliktan bulduğunuz paraları yalandan is yeri acarak aklayan, elektrik kafiran sizlersiniz, ben değilim.
Diyarbakır'a davet ediyorum ya da Sen beni davet et öyle biri miyim gözlerinle gör? Bilgi sahibi olmadığın bir konu hakkında fikir belirtme Yaşadıklarımı tahmin bile edemezsin Bunca yazdığım şeye rağmen hâlâ Narsistçe cevap veriyorsun Senle tartışılmaz cahilsin, Cahille sohbeti bıraktım Sen benim tırnağım bile olamazsın
Bu hayatta neler başardın?
Ben neler başardım?
Karşılaştıralım ve yorumlarımıza bakalım Medeniyet seviyesi ortaya çıkıyor üslup ile İyi günler Teşekkür ederim Allah'a emanet ol
@GünahkarMuhammed siyasal islamcılar ile birlikte ülkenin anasini s*ktiniz yıllardır, kimsenin sabri kalmadi size. Bana böyle sahte barışçıl klişeler sikarak şirin gözükmeye çalışma. Gercekler yüzünüze vurulunca zorunuza gitmeyecek. Biktirdiniz herkesi.
Arap veya başka milletten birini sevmek zorunda değiliz. Suriyede savaş bitti. Bizim ic sorunlarımız zaten bize yeter. Maddi olarak zamlarla gećim derdiyle uğraşıyoruz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Neden kaynaklarımızı sizinle paylaşmak zorundayız bize soruldu mu? Burası ABD Almanya değil batan gemiye yolcu alınmaz
Kim diyor sevmiyorsunuz diye. Ben seviyorum. Iclerinde cok duzgun insanlarda var. Biz Turkun icin de nasil serefsizler varsa her yerde ve her etnik kokende var yani