Afedersiniz ama Arapları niye sevmiyorsunuz?

Efendimiz Arap olduğu halde Arapları karşı bir kin, nefret var. Bakıyorsunuz ülkemize Müslüman kardeşlerimiz geliyor, millette bir düşmanlık var. Efendimiz döneminde hicret etmek zorunda kalanlara Medineliler nasıl yardım etti; evinin 1 katını verdi, malının bir kısmını verdi, yemeğini paylaştı.. böyle yardımlaşma vardı. Bizde ise yok efendim ülkelerine gitsinler, istemiyoruz falan. Özellikle Müslümanım diye geçinenler bunu yapıyor, bu nasıl müslümanlıksa artık. Zaten yalandan, millet beni dışlamasın diye Müslümanım diyen sahtekarlarda var, onlara dicek birşeyim yok, cehennimin dibine kadar yolları var fakat bunları gerçekten Müslümanım diyenlerden de yapanlar var. Allah ahirette bunların hesabını soracak, o zaman ne yapacaksınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Büyük bir cahil kesim var. Allah yardım edin diyor bunlar hala.. Oralarda farklı farklı sapık mezhepler türemiş diye, insan kesiyorlar öldürüyorlar diye bahane uyduran sahtekarlar var. Aklı sıra bütün Arapları kötülemeye çalışıyor. Küçücük bebeklerin başlarına bombalar yağıyor, içinde biraz insanlık olan acır, fakat bunlarda insanlıkta yok. Allah sizi de Arap bir anne babadan dünyaya gönderebilirdi. Kimsenin ırkçılık yapmaya yok.
Güncellemeler
+1 yıl
Kafasına göre din uyduranlar, islamı yalanlayanlar, iftira, hakaret neler neler. Sizin yesinler Müslümanlığınızı, sorsan müslümanlar. Müslümanlığa bak; söylemedikleri yalan, atmadıkları iftira kalmadı. İnsan allahtan korkar ya, bunlarda hiç birşey yok
Afedersiniz ama Arapları niye sevmiyorsunuz?