+1 yılşuana kadar birçok ülke gezdim birçok millet gördüm hiçbiri araplar kadar iğrenç değildi. islama göre araplar çok azgın bir millet olduğu için sürekli peygamber gelmiş onlara zaten. son peygamber onlara gelmesine rağmen sübyancılık, kuma, hırsızlık, yetimin hakkını yeme, kölelik, çalışanlara zülum gibi şeylerden geri kalmıyorlar. oraya çalışmak için gidenlerin pasaportlarına kimliklerine el koyup zaman zaman maaşlarını biel vermiyorlar.1. dünya savaşında abdulhamid cihad çağrısı yaptığında araplar cevap vermedikleri gibi bize karşı savaştılar. kabe kutsal bir mekan olmasına rağmen ticarete döktüler. bunlarda dine yönelik gerçek saf hiçbir şey yok. ayrıca muhammed arapların değil tüm dünyanın peygamberi değil mi size göre? din kardeşi diye diye bu hallere geldik. suriyelileri biel din kardeşi diyerekten ülkeye alıyorsunuz. hani bir de onları savaştan kurtarmamıza rağmen onlar bizim dilimizi öğrenmek yerine her yere onların dilinde tabelaler asılıyor. hırsızlık tecavüz gibi birçok olaya da karışıyorlar. zaten imkan verirse avrupaya giderlertürkiyede de kalmazlar.
270 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılyoh ben seviyorum pek çok arap arkadaşlarım var, asla kimseye karşı ayırım yapmam hem ne haddimize bikere Allahın yarattıgını sevmemek
64 Yorumla
Soran+1 yılMillet ırkçılık yaptığı için büyük bir kesim olan iyi insanları görmemezlikten geliyor. Bunlarda inkarcılıkta var, sadece ırkçılıktan dolayı değil
- +1 yıl
evt haklısın her ikiside var bunlarda umarım doğru yolu bulurlar
Soran+1 yılÇok azı adam olur. Bunları vursan düzelmezler
- +1 yıl
insanlar ne kadar çabalarsa çabalasın bu gibi insanlar yola gelmez çünkü herkes yaşayış biçimini ebeveynlerinden alır biz birşey yapamayız bu konuda..
- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNiye sevelim? Araplar bile arapları pek sevmez. Yurtdışında üniversiteye ilk gittiğim sene Yemenli bir arap bana 'Bizim milletin müslümanlığı arap yarımadasında olduğu sürece geçer. Çıktığı an herkesten daha kafir olur. İlla böyle hristiyan ülkelerine gitmeye gerek yok, Türkiye'de bile böyledirler' demişti.
Bana ne mk medineli bedevilerinden? Aynı araplar ingilizlerle birlik olup isyan etmediler mi? Kahire'de düşman ingilizler kurtarmasa yaralı askerlerimizin hepsinin karnını yarıp altın var mı diye bakmayacaklar mıydı?
Ayrıca, görgüsüz, hakkaten pis, elle falan yemek yiyen, adab-ı muaşeret kurallarına uymayan, hele cebinde parası varsa her ortamda ipnelik çıkarabilen tiplerin bol olduğu bir millet.
Odessa'da bir ara kimi barlar arapları kolay kolay içeri almıyordu mesela, içip içip maraz çıkarıyorlar diye.102 Yorumla- +1 yıl
He ırkçılık. Irkçılık mk, milletçe Dünya'nın neresine giderse gitsinler kendilerini belli etsinler, düzgün davrananı ciddi azınlık olsun, meymenetsiz, medeniyetsiz şekilde dolansınlar, ama nedense biz bunları sevmek zorunda olalım.
Türk milletine de en büyük eleştirim çok uzun bir süredir kendi kimliğini ve çizgisini unutup bu araplara benzemeye başlayan ciddi bir kesime sahip olması.
İyi arap yok mu? Var, kaçta kaç? Büyük oranda azınlık. Adamlar kendi hallerine uyanır oldular son yıllarda, toparlama çabasında olan keismleri var, ama nedense bir takım aklıevvel türkler bu sorunlar yokmuş gibi davranmaya çalışıyor.
Üstlerine bomba yağıyormuş, bu halde oldukları için yağıyor zaten.
Yav o uydurma hikayeleri git Arap Bedevi'lerine anlat.
Peygamber soyu tektir. Hz İbrahim'den gelir. Peygamber Arap filan değildir.
Mensup olduğu kabileye bakmak yeterli olacaktır.
Gelelim soruya, Arapları neden sevmiyoruz?
Neden sevelim? Bizi her seferinde müşkül duruma sokan, aklını kullanamayan, hep mezhep nifakı yetiştiren bir milleti neden sevelim?
İstemiyoruz, eninde sonunda ya gidecekler, ya da göndereceğiz. Biz bu ülkeyi çanımızı dişimize takarak kurarken Araplar Ne yapıyordu? Ben sana söyleyeyim; İngilizlerle plan üstüne plan..
Hain bir millete verecek iki lokma ekmeğimiz yok bizim. Kendi kanlarında boğulmaları dileğiyle.
Tanrı Türk'ü korusun!88 Yorumla
Soran+1 yılNe tanrısı, sen gavur musun
- +1 yıl
İnsanların ruhları, ruhlarının milliyetleri ezelden yaratılmıştır. Yani bir kura, ihtimal yok. Tanrı her insanı milliyetine göre yaratırken bir görev verir. Kimse bir Milliyet'e göre yaratılırken sebepsiz yaratılmaz.
Mezhep, tarikat vs konular Kürtlerin ve Arapların çıkardığı, Türk'ün kanını döken lanet ayrımlardan başka bişey değildir. Bunu kabul etseniz de etmeseniz de böyledir.
Araplar derken bir tespit yapılacaksa genel itibarla ölçüm yapılır. 3, 5 tane iyi Arap var diye tüm Araplar iyi ilan edilemez. Araplar derken çoğunluk baz alınır. İstisnalar kaideyi bozmaz.
Bugün küçük bebeklerin başına bomba yağıyor diye dün bizim bebeklerimizi babasız bırakan hain itleri affedecek değiliz. Ve yahut onlara acıyacak değiliz.
-İnsaniyetperverlik köpekliktir."
Cesaret edip yazacaksan herkesin şahsi fikri var. Zahmet edip yaz.
Bizi bugün ırkçılık yapıyorsunuz diye suçlayanlar dün Arap dostları için bu memleketi satmışlardı. Hafızamız kuvvetli, aklı evvel mankurtlara kanacak halimiz yok.
Soran+1 yılNe tanrısı, gavur musun. Niye cevap veremiyorsun. İslam düşmanı olduğun burdan belli
Soran+1 yılİslamı inkar ettiğin için Allah diyemiyorsun, zoruna gidiyor dimi. Bari dürüst ol, sizde dürüstlükte yok, insanlıkta
Soran+1 yılMerak etme, gösterecekler sana ahirette bu düşmanlıklarını, mankurtlarını
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
karşılaştırdığın bir peygamber! ve bugün arapları görse suratlarına tükürürdü!
müslüman olabilirler ama insan değil çoğu. haa her arap ülkesi için de geçerli değil bu.. suudi arabistanda kadına seçme hakkı 2015 de verildi, restaurantlarda tek başına oturmaları yasak, tecavüz davalarında kadınların tanıklığı geçersiz, davalarda 2 kadının tanıklığı 1 erkek tanığa eşit, siyah renk dışında kıyafet dışarıda yasak, kadın sünneti mecburi, sokakta kadınları takip eden din polisleri var -ki çoğunlukla erkeksiz sokağa çıkmaları yasak, ehliyet almalarına yeni müsade edildi, peçe mecburi yakın zamanda gözlerinde kapatılması gerektiği söylendi, hasta olunca doktora gitseler dahi eşleri ya da erkek yakınları müsaade etmezse tedavi olamıyorlar.. bunun gibi yüzlerce sebep sayabilirim ama en acısı ne biliyor musun? itfaiye çalışanları erkek olduğu için geçtiğimiz yıllarda yurtta kız öğrenciler yanarak can verdi çünkü kurtarılmalarına müsaade etmediler! söyle şimdi, karşılaştırdığın insanla bir mi araplar?612 Yorumla
Soran+1 yılHadi ordan sahtekara bak. Asıl islam, Müslüman düşmanı sensin. Kötüleri örnek göstererek bütün Arapları kötülüyor
Soran+1 yılTabi senin gibi çırılçıplak dolaşmakla Müslüman olunuyor dimi
Soran+1 yılGerçekleri söylüyorum. Bir kadının senin gibi açık saçık dolaşması haramdır, cehennemde azabı var. İnkar eden dinden çıkar
Soran+1 yılSen gavur musun, ne yüzyılı
Soran+1 yılHadi ordan tesettür ayeti var, ayete karşı çıkıyorsun
- +1 yıl
@byx035 cahillik, bağnazlıkla verilen cevaplar... yazma biliyorsun ama okumuyorsun çünkü görmüyorsun. gördüğün sadece görmek istediklerin. zulme alkış tutanı lanetlemeyen insan değildir. bunun dili, dini, ırkı olmaz ama zulmü yapanları, sırf müslüman diye alkışlıyorsan senin insan olma olasılığın sadece görünüşten ibarettir! kadınlara zulmü alkışlıyorsan, sen önce kendi müslümanlığını sorgula ;) git araştır, oku, öğren. dinde zorlama yoktur, isteyen istediği gibi giyinir ve şartlar eşit değilse orada büyük haksızlık vardır.
- +1 yıl
şu yazdığın şeylerin yarısından çoğu yanlış. ben bizzat orda doğdum büyüdüm ve emin ol bir çok alanda oradaki kadın hakları türkiyede olandan daha fazla. size göre tek özgürlük açık giyinip sokakta fink atmak mı? ben istediğim doktora da gidebiliyordum istediğim mekana da, alışveriş merkezlerinde de gezebiliyordum parklarda da. kusura bakmayın ama sizin sandığınız gibi bir yer değil. her ülkenin her milletin kötü yanları vardır buna türkiye de dahil arabistanda almanyada hollandada bilip bilmeden konuşmak çok kolay. bugün kadınlar için özel kasalardan lunaparklara dahi en ufak ayrıntısıyla tüm imkanlar sunulmakta. bütün kadınların özel şoförleri arabaları evleri limitsiz kredi kartları vs sahipler. lütfen kötülemek karalamak körü körüne nefret etmek yerine araştırın en basiti karşılaştırma yaptığınız şeylere dikkat edin komik duruma düşüyorsunuz.
Sevmiyorum cunku cok fazla sığ fikirliler insanlara saygı göstermeyi bilmiyolar. Kapalı kadınlarımıza dahi nasıl baktıklarina sahit oldum hic hos degil. Bizim ülkemizin askeri onlar için savasirken onlar gelip burda karımıza kızımıza kardesimize salca olamaz. Ülkemin gencleri deli gibi sınava calısıp universiteye girmeye calısırken onlar sınavsız giremez. onlara Toki bedava ev veremez. Bizim genclerimiz 400 tl burs alırken onlar 800 1000 burs alamaz. Haksızlıga gelemiyorum.
152 Yorumla
Soran+1 yılUtanmadan bir de çekememezlik yapıyorsun, Müslüman düşmanlığı gözünüzü karartmış
+1 yılAllah Kuranı Kerimi tüm insanlığa gönderdi Araplara değil ayrıca İslam Araplara değil tüm insanlığa gönderilmiş bir din dünyada nerden baksan 1.57 milyar kadar insan var Müslüman olan ve islamofobiye rağmen dünyada İslama yönelen insanların sayısı artıyor senin sorunun cevabı şu olabilir
İnsanlar gittikçe batılılaşıyor giderek islama karşı büyük bir fobi oluşuyor ve en büyük neden islam bazı kesimler yüzünden teror dini olarak biliniyor Araplara karşı tutum sergileniyor bunun nedeni islamofibinin insanda yarattığı etkidir bana göre gün geçtikçe batılılaşan toplumumuz böyle yaparak anca geriye doğru giderler...21 Yorumla
Soran+1 yılMillette din iman kalmamış haberleri yok, herşeyi inkar ediyorlar. Nasıl cenneti kazanmayı umuyorlarsa artık
lan sen arapmisin ki avukatligini yapiyosun severiz sevmeyiz sanane, bagnaz pis milletin otesinde degiller kadina kiymet vermezler dinime ne katkisi olmusta sevicem bunlari daha cok islam dinini kotuluge ve zarar vermeye yonelik degistirendir onlar , sevmiyoruz lan
102 Yorumla
Soran+1 yılHadi ordan, sahtekar din düşmanı. Kimseni kadınları hor gördüğü yok.
- +1 yıl
kaç arap tanıdun hayatında merak ediyorum.
+1 yılKardeş o suriyede değil miydi eski pkk kampları? O suriyeden beslenmedi mi zamanında örgüt? Halen örgüt içerisinde her 3 kişiden biri suriyeli. Ayrıca savaş var diye ülke terk edilmez. Kadın, çocuk, yaşlıya tamam, buyursunlar ama benim yiğidim suriyede şehit olurken onların eli silah tutanlarının burada ne işi var?
314 Yorumla
Soran+1 yılTamam git savaşı durdur o zaman, o kadar biliyorsan. Cahile bak ya
- +1 yıl
Kardeş olay savaşı durdurmak değil, olay bunun öncelikle kimin savaşı olduğu. Düşün ki ülkede iç savaş var. Olmaz ya, mülteci olup gittin avrupaya. Bu ülkeyi kim kurtaracak? Her savaş çıkan ülke vatandaşı hemen kaçsın başka ülkelere o zaman. Kurtuluş savaşında öyle yapsaydık şu anda bu ülke kaç parça olurdu sence?
Soran+1 yılOlm hala bilip bilmeden konuşuyorsun. Bir dünya mezheplere bölünmüşler, sapık mezhepler yüzünden kendi aralarında savaşıyorlar.
- +1 yıl
Aynı şey Türkiyede olsa bırakıp gitmeli miyiz peki? Savaşın kimler arasında olduğunun bir önemi var mı? Kendi aralarında yapıldığında daha çaresizce ya da daha haklı görülebilir bir savaş mı oluyor bu?
Soran+1 yılHala cahil cahil konuşuyorsun. Türkiye de bir iki mezhep gördün diye orayla Türkiye'yi kıyaslayamazsın. Orda bir dünya sapık mezhep var. Yüzyıllardır bütün dünya onlara saldırıyor
- +1 yıl
Kimlere? Işid ortaya çıkana kadar kaç mezhep savaşı gördün ki yüzyıllardır saldırılıyor olsun o ülkeye. Işid birileri tarafından finanse edilip ortalığa salınana kadar hangi ülke mezhepler yüzünden iç savaş görmüştü mesela? Örnek verebilir misin? Ya da yüzyıllardır bütün dünya onlara saldırıyor dediğin suriye 1. Dünya savaşından beri (ki onun da takdir edersin ki mezheple alakası yoktu) hangi savaşları gördü mesela son yüzyılda?
Soran+1 yılYa sen ne anlarsın islamdan, mezhepten. Işıd dediğin şeye Daeş bile diyemiyecek kadar islam düşmanlığı gözünü karartmış, bir de utanmadan hala konuşuyorsun.
- +1 yıl
Peki say ki anlamıyorum. Aydınlatır mısın beni lütfen bu konuda. Daha önceki mezhep savaşları nelerdi, neden bu kadar zaman bir arada durdular da şimdi mezhep oldukları akıllarına geldi, ışid nereden geldi? Ayrıca daeş ve ışid arasında fark yok. Sen arapçasını söylüyorsun ben türkçesini. Ve elhamdülillah müslümanım ve gurur da duyuyorum bununla. Açıklamanı bekliyorum kardeşim.
Soran+1 yılYa kardeşim ışıd ın adı niye ışıd. Açılımı Irak ve Şam islam devleti. İlk olarak bu ismi vermelerinin sebebi islamı kötü bir din olarak lanse etmek, bunları yapanlar da solcu kesim. Sonra Erdoğan suruma el attı ama geç oldu. Bu isim dedi islama hakaret ediyor, adını Daeş yaptık dedi
- +1 yıl
Örgütün ismini biz değiştiriyoruz yani. Bizim dememizle daeş mi oluyorlar? O zaman kuzey korenin ismini de korelileri kötü gösteriyorlar, güney korelilere haksızlık oluyor diye değiştirelim mi? Ne dersin? Eğer solcu kesimin bu adı böyle verdiğini söylüyorsan o çöl maymunlarının kendi örgütlerine ne ad verdiğini biliyor musun? 'İslam devleti' diyorlar. Ayrıca hala sözünü ettiğin yüzyıllardır yaptıkları mezhep savaşlarının ne zaman ve kimler arasında yapıldığını söylemedin. Bana cehaletten bahsediyorsun ama kusura bakmazsan bir şey diyeyim sana. Aç biraz araştır. Tarih olu. Orada sürdürülen şeyin mezhep savaşı olmadığını o zaman anlarsın. Pyd hangi mezhepten? Türkmenler? Hangi mezhep savaşında rusya ile amerika yardım etmiş müslümanlara? Bunun mezhep çatışması olmadığı sence de bariz değil mi?
Soran+1 yılUlan ne cahillere, sahtekarlara kaldık, hala bahane üretiyor
- +1 yıl
Kardeş o zaman bana sorduğum bilgiyi ver. Hatalıymışım diyip kabul edeyim. Pyd Mezhep çatışmasının neresinde? Abd ve rusya neresinde?
Soran+1 yılSana burda anlatsam da inkar ediceksin. Solcuların haberlerini izledikten sonra senden ne olur
- +1 yıl
Hocam birincisi ben hangi kesimin elinde olduğuna bakmaksızın her haber kanalını, her gazeteyi takip ederim. Ki sorduğum soruya tatmin edici bir cevap verirseniz benim için yeterli. Pyd, amerika ve rusya bu mezhep savaşının neresinde? İsrail neresinde?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende sevmiyorum. Hz Muhammed ve o zamanki ümmeti hariç. Onun fikirlerini tam olarak anlayan ummetide hariç. Geri kafalılar. Kadinlar insan mıdır diye konferans yapıyorlar. Ayrıca savas sirasinda İngilizlere yaptıkları yardımları ve Türklere yaptıkları kötülüğü düşününce. .. Sinir oluyorum. Hee sunu da unutmayalım, Kendi irklarindan olan suriyeleleri kendi memleketlerine almadılar. sınırları kapattilar. Sinir oluyorum gıcık oluyorum.
82 Yorumla
Soran+1 yılSenden daha dindar arkadaşım var. Ne boş boş konuşup bütün Araplar hakkında atıp tutuyorsun
Cevap sahibi+1 yılSen benim dindarligimi sorgulayamazsin. Herkesin dini kendine. boş konuşan sensin. Buradaki zengin Suriyelileride görüyoruz. Jipler nden inip sahillerde keyif yapıyorlar, kendi ırklarindan olan diğer suriyeliler dilenirken umurlarinda da değil. Ben genelleme yapmıyorum. Böyle olanlardan nefret ediyorum. Kadını aşağılayıp, 4 tame kadınla evlenip, sadece ramazanda insanlara yardım edip, kadin insan midir diye geri kafalı dini yanlış anlamislari neden seveyim? (Bunlari yapmayanlar hariç tabiki.)
Gizli Üye(25-29)+1 yılAraplar zaten cok kotu igrenc olduklari icin yuce Rabbimiz onlara Kurani Kerimi gonderdi
Ve arap ulkelerinde turk soylu tum halklara surtuk gibi bakiyorlar asagiliyorlar
nasil sevelim
sevgi kazanilir
Ve onlar cok pis millet ahlaksiz acimasiz vahsiler
tabi genellememek gerek ama gercek bu
Ve Peygamber son gelismelere gore Turk mus95 Yorumla
Soran+1 yılNe cahillere kaldık. Kuran'ı bütün inasanlığa gönderildi. Senin Müslümanlığına ne diyeyim
Cevap sahibi+1 yılInsanlik zaten oldu
Evet kendi dogrularina inan ve hic kimsenin cahil dogrularina karisma
Cevap sahibi+1 yılbisey diyemezsin benim kalbimdeki Muslumanligi bir Allah bir Ben bilirim
Soran+1 yılHadi ordan sahtekara bak. Kafasından din uyduruyor
Cevap sahibi+1 yılsahtekar sensin
Peygamber Efendimizin arap oldugu icin degil bu nefret. araplar igrenc cahil insanlar olmasa pergamber gelmezdi. Peygamver indigi halde hala aynilar. cahil. irkci. bilimden ilimden nefret eden. sanati sirk diye goren, Ataturkten nefret eden , dini kendi isteklerine dogru ceken , kadini erkek kolesi yapan insanlari neden seveyim ki? . insan ayrimi yapmam. ama sevmem kendilerini
32 Yorumla
Soran+1 yılSen ne anlarsın islamdan kafaya bak. İşiniz gücünüz inkar
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok cahil ve iğrenç bir topluluktur hem 1. dünya savaşında suudi araplar türklere ihanet etmişlerdir yemenli araplarda öyle ingilizle zamanında bir olan bir topluluğu ülkemde istemem savaşmasını bilmeyen cahil bir toplum ülkemde istemem bu benim hakkım peygamberi onlardan ayırıyorum iğrenç bir topluluk vatan millet kavramı yok ülkede de sorun çıkarıyorlar ekonomi iyice zedelendi onlar yüzünden ben istemem hain bir topluluğu
69 Yorumla
Soran+1 yılHadi ordan sahtekara bak
Cevap sahibi+1 yılne sahtekarlığımı gördün tarih bunlar beyfendi araştırın okuyun bakın istediğiniz yerden araştırabilirsiniz yaptıkları ihanet çok açık belli
- +1 yıl
Suud dediğin sadece bir ailedir güzel kardeşim. Osmanlı zamanında bulunduğu bölgede güç sahibi olan bir aileydi suud ailesi. Osmanlıya karşı isyan çıkarması için İngilizler tarafından kışkırtılan ve isyan çıkarmaya da yapısı müsait bir aileydi. Sonuç itibariyle İngilizlerin desteğiyle bulunduğu bölgede kontrolü eline alıp bağımsızlık ilan ettiler ve zaman içerisinde topraklarını genişlettiler. Bugün itibariyle tarihte isyan çıkarmış bir aile yerine bugün orada yaşayan tüm insanları suçlarsanız bunun vebali sizin üstünüze haberiniz olsun gizli hanım. Tarih önemlidir fakat kulaktan dolma yerine doğru bilgiler edinmek gerek.
Cevap sahibi+1 yıl@Takılmaca358 kulaktan dolma değil araştırdığım bilgiler bunlar bence sizinkiler kulaktan dolma bilgiler zamanında kız çocuklarını diri diri toprağa gömen cahil iğrenç bir topluluğun savunuculuğunu yapmayın isyan ettikleri herkes tarafından kabul edilir hatta kendileride kabul ediyor biraz araştırın lütfen
- +1 yıl
:) Ben zaten tarih okuyorum güzel kardeşim. Kitaplardan öğrendiğim bilgilerle konuşuyorum sana. Bahsını ettiğin kızların diri diri gömülmesi olayı da oldukça farklı tarih :)
Cevap sahibi+1 yıl@Takılmaca358 farklı tarih olabilir ama bu kızları diri diri toprağı gömdüklerini değiştirmez hukukçu biri olarak o iğrenç topluluğu ülkemde istemiyorum kapalı giyinmeme rağmen ki kıyafetin hiç önemi yok bence adamlar tarafından sözle tacize uğradım hepsi pislik arap savunuculuğu yapmayın
- +1 yıl
İslamdan önceki toplulukla İslamdan sonraki topluluğu karıştırıyosun. Kötüler her yerde kötü. Bunun ırkla bir alakası yok. Arapları savunduğumda yok. Ben herhangi bir ırkı savunmam zira ırkların benim için çokta bir önemi yok. Ben sadece olan gerçekleri söylerim ve bugün Suudi Arabistan da yaşayan kardeşlerimiz senin dedelerin benim ninelerim ile birlikte yaşıyan insanlardı. Senin dedelerin ve benim dedelerim ne kadar ülkesini, dinini, milletini savunduysa canını ortaya koyduysa, arap kardeşlerimizde bir o kadar fedakarlık yaptı. Türkiye kurulurken savaşlarda arap kardeşlerimizde vardı. Türk kürt çerkez laz hepsi vardı. Sadece türkler savaşmadı. Bu yüzden ırk ayrımı yapmanın ırkçılık yapmanın hiç bir haklı gerekçesi yok.
Cevap sahibi+1 yıl@Takılmaca358 ırkçı değilim arapları sevmem pis bir milletdir sevmek zorunda olduğumuda düşünmüyorum islam önecesi de aynıydılar şimdi de öyleler en gerici topluluktur ve gebermeyi hak ediyorlar
- +1 yıl
Tabi ki de sevmek zorunda değilsin. Sana sadece zihnini zehirleyen bu düşüncelerin içinin ne kadar boş olduğunu anlatmaktı niyetim. Hayırlı günler
Hz muhammet' in arap olması ve bizlerin sevmesi tüm arapların sevilmesi gerektiği anlamına mı geliyor? bir toplum dünyanın gelişmesine, kulturel degerinin insanı yuceltmesine ve insanlığın gelişimine yonelik katkılarıyla sevilir. araplarda bunları gerçekleştirecek bir kulturel ve insanlık mirası yok denecek kadar az... İslamiyete gelince o inananların evrenseli inanmayanlar için pek bir anlam ifade etmiyor. Bu yuzden araplar pek sevilmeyi hak edecek bir kavim değil.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpis araplar bu topraklara bulaşmasalardı en başından çok daha güzel bir ülke olabilirdik, TÜRKlere TÜRK olduğunu Atatürk hatırlattı tekrardan, iğrenç arap kültüründen bir nebze olsun arındırabilmişti bu toprakları, şimdi tekrar başımızdakiler bizi araplaştırmaya çalışıyorlar.
43 Yorumla
Soran+1 yılBu toprakları dinsizlere teslim etmeyiz anladın mı
Cevap sahibi+1 yılsenin inandığın din yalan.
Soran+1 yılAhirette gösterecekler sana yalan mıymış doğru muymuş
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsanlıktan, medeniyetten yoksun, kadın düşmanı ve pis mağara çomarları oldukları için?
143 Yorumla
Soran+1 yılSen de Arap olarak yaratılsaydın, ben de sana Arap olduğun için sövseydim hoşuna gider miydi
Cevap sahibi+1 yılarap olarak yaratılmadım ama? hatta yaratılmadım...
Soran+1 yılDediğimi anladın mı
Arapların kültürünü istemiyorum açıkçası Türk kültürü tamamen yok oldu resmen.
80 Yorumla
+1 yılKültürlerini görüyoruz nasıl sevelim insana bir uzaklaşma hissi geliyo
52 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya sen onların içinde doğsaydın, sana böyle davranılmasını istermiydin
- +1 yıl
Sanırım dünyaya gözlerimi her anlamda açardım ben.
Ben müslüman değilim her ne olursa olsun bir kültür ne kadar iğrenç olursa olsun tek bir iyi insanın dahi bu ulus denen saçma sapan şey yüzünden üzülmesini ve ayrımcılığa uğramasını istemediğim için nefretçi zihniyetlerden uzak duruyor ve ırkçılığa sonuna kadar karşı çıkıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa zaten bu sıkıntılarda bu düşünceden çıkıyo bizim en büyüh hatamız değilmidir zaten arap kültürünü islamiyet sanmamız öadem araplar o kadar iyi neden bir mülteci bile sokmuyolar ama yine biz onlara devlet nişanı veriyoruz ne hilmetse aşırı görgüsüzler asla medeniyetten haberleri yok ayrıca peygamberimiz sav la. Karıltırılmaz hiç kimse ırkları aynı olabilir ama gareketler fazlasıyla farklı
22 Yorumla
Soran+1 yılSen ne anlarsın Müslümanlıktan, kimin ne olduğundan safa bak ya. Bütün Araplara hakaret ediyor, bu nasıl bir ırkçılıktır
Cevap sahibi+1 yılIrkçı olmadığımı söylemedin Türk ün Türk ten başka dostu yoktur ne arabı ne kürdü ne ingilizi ne şusu ne busu Türkiyede Türklerindir
Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı. Neden sevmem için bir neden mi var asalak sürüsü yagmacı ve bencildir araplar
52 Yorumla
Soran+1 yılŞerefsiz islam düşmanı seni
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜstünluk yalniz takvayla olur kardesim. arap siyahi kurt turk laz fark etmez. bizde irk birligi degil din birligi olmali.
10 Yorumla
+1 yılİşte kin ve nefret akıllarını esir alınca geride sadece yapılan bu insanlık dışı muameleler kalıyor maalesef.
00 Yorumla
+1 yılHaricilik selefilik wehabilik ibadilik gibi kâfir akımları çıkartıp 3 tane ülkeyi dinden çıkartan bu milleti kim sever Araplar en sapkın halktır islamın i sini uygulamıyorlar bizi kâfir ilan ediyorlar
20 Yorumla- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHaşa Araplara saygısızlık yapmam ama tarihleri boyunca hep satışa getirmişler bizleri
00 Yorumla Arapların taaaaa ya. Hepsi sapık, adi, nankör
25 Yorumla
Soran+1 yılSen kafir misin, ne bu nefret, kin
Soran+1 yılO zaman sana cehennemde iyi yanmalar
Soran+1 yılMerak etme orda dinsizlere özel muamele var
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTarih bilginizi lutfen arttiriniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltembel, kafasız bir ırk
68 Yorumla
Soran+1 yılO ırktan bir insan çıktı, o olmasaydı hiç kimse olmayacaktı. Sen kimsin be
Cevap sahibi+1 yılnereden biliyorsun? kimin nereden çıktığı beni ilgilendirmez. günümüzde pislik içinde, cehalet içinde, tembel, insanlıktan ve medeniyetten yoksun bir ırk. her zaman öyleydiler hala da öyleler.
Soran+1 yılNasıl kimin nerden çıktığı ilgilendirmez, efendimizden bahsediyorum. Gavur musun sen?
Cevap sahibi+1 yıloradan çıkmışsa bana ne? o ırkı sevmek mi zorundayım illa o çıktı diye
Soran+1 yılMüslümansan tabiki sevmek zorundasın. Onlardaki kötü insanları sev demiyoruz sana, kafaya bak
Cevap sahibi+1 yılmadem sen çok seviyorsun git yaşa bakalım 1 hafta arabistanda hepsiyle iç içe.
Soran+1 yılHakkaten solculara çattık.
Cevap sahibi+1 yılne var solculukta?
+1 yılseviyorum,
03 Yorumla- +1 yıl
boşuna uğraşma dostum, Allah herkese nasip etmez, nasip ederse kimse onun önüne geçemez, nasip etmezsede kimse ona anlatamaz,
Soran+1 yılSağolun, cahil millete birşeyler anlatmaya çalışıyorum. Bu düşmanlık benim çok zoruma gidiyor. Bunlar Müslümanlığı haketmiyor
- +1 yıl
dediğim gibi dostum, Allah herkesin kalbine göre verir, kalbinde Allah olmayana Allah kalbine sevgisini koymaz, biz kimseyi değiştiremeyiz değiştiren Allah'tır bize düşen iyiliği emredip kötülşükten alıkoymaktır,
+1 yılsevmiyorum
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne