Beş aylık çocuğu kürtaj yapmaktan filan bahsetmiyorum yasal sınırda sağlık bakanlığının onay verdiği aylarda kürtaj yaptırmak bence artık toplum tarafından bu kadar garipsenmese bu hale gelmeyiz
Misal bizim bı komşumuz var adamı annesi aldırmak istemiş ama çevresel baskılar ile doğurmak zorunda kalmış şimdi ne o kadın zorla doğum yaptığı için çocuğu benimseyip annelik yapabilmiş ne de adam anne figürü eksikliği ile büyüdüğü için sağlıklı bir birey olabilmiş
Şimdi kalkıp kürtaj cinayettir diyorlar ama işte böyle zoraki dünyaya getirilen bebekler hep mutsuz umutsuz çocuklar oluyo ve büyüyünce ne kendilerine ne topluma bı faydaları oluyor sabıkalı tiplerin geçmişlerini bakarsanız misal hep bı aile travmasi vardır geride
Misal bizim bı komşumuz var adamı annesi aldırmak istemiş ama çevresel baskılar ile doğurmak zorunda kalmış şimdi ne o kadın zorla doğum yaptığı için çocuğu benimseyip annelik yapabilmiş ne de adam anne figürü eksikliği ile büyüdüğü için sağlıklı bir birey olabilmiş
Şimdi kalkıp kürtaj cinayettir diyorlar ama işte böyle zoraki dünyaya getirilen bebekler hep mutsuz umutsuz çocuklar oluyo ve büyüyünce ne kendilerine ne topluma bı faydaları oluyor sabıkalı tiplerin geçmişlerini bakarsanız misal hep bı aile travmasi vardır geride
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Haklısınız bence de
Kondom diye bir şey icat ettiler mk dünyasında. Hadi onu beceremedin ertesi gün hapı var. Ne kürtajı lan.
Kondom erkeğin sorumluluğunda olan bir şey ertesi gün hapı fiyatlarindan da haberin vardır umarım ekonomik özgürlüğü olan değil ev hanımı olan kadınları baz alalım kimin kocası kalkıp sence o haplara düzenli para harcar zaten kontrolsüz doğumları da sebebi bu değil mi iki tarafta tabiki doğum kontrolün bilincinde olmalı ama kocası tarafından damızlık muamelesi gören binlerce kadın var ve bunu önleme şansları yok
Kürtajı bedava yapıyorlardı unutmuşum pardon
Tüm sorumluluk neden erkeğe atılıyor. Erkek karısını cinsel ilişkiye zorlarsa tecavüz sayılan bir hukuk sistemimiz var. Kadın istemiyorsa yapmasın. Yapıyorsa korunsun. Madem çağı yakalayamayacak kadar ilkelsiniz o zaman atalarınız gibi geri çekilme yöntemini uygulayın bahane üretmeyin.
Erkek kadını cinsel ilişkiye zorlarsa tecavüz sayılır tabi sen şaka mısın be tecavüz nikâh dışı olmasını gerektirmez sadece karşıdaki kişinin rızası dışında zorlanan her türlü cinsel ilişki isterse otuz yıllık evli olsun tabi ki tecavüzdur bekara boşanmak kolay cidden ya sen hiç tecavüze uğramadığın için kalkıp o kadınların psikolojisini anlayamazsın Türkiye'de ne kadar yaygın istemeyerek evlenen zorla evlendirilen ve evlilik içi tecavüze uğrayan kadın sen biliyor musun senin ilerde kızın olacak kadına acıyorum ya senin gibi bir babam yok çok şükür
Sen ne anlatıyorsun ya? Hukuk tamamen sizden yana işte madem çocuk istemiyorsun madem korunmakta istemiyorsun beceremiyorsun o zaman girme cinsel ilişkiye. Kocanda zorluyorsa verirsin mahkemeye. Biz burada bile isteye cahilce zevk için yapılan cinsel ilişkinin cezasını masum bir bebekten kesmeye çalışanlardan bahsediyoruz sen tecavüz diyorsun
İşin en trajikomik kısmı çevre baskısından, aile baskısından bıktığını söyleyip daha çocuk yaştayken ben özgür bir bireyim kimse benim adıma karar veremez diye atarlanan tiplerin kendi kararıyla masum bir bebeğin canına kıyması. Aileniz sizin giyiminize kıyafetinize karışamaz ama siz bir bebeğin canını alabilirsiniz istediğiniz gibi ne güzel
Kadının bedeni kadının kararı eğer sağlık bakanlığının koyduğu sınırı geçmesiyse ay süresi kürtaja cinayet deneemez zaten cinayet olsa sağlık bakanlığı sınır koymaz herhalde bende kalkıp sekiz aylık kolu bacağı oluşmuş bebekten bahsetmiyorum daha bi hücre olan hamilelik dönemini kastediyorum
Bu kadar iğrenç bir düşünce yapısına sahip insanla neyi tartışıyorsam. Kadının bedeniymiş kendinizi ilah olarak görmeyi kesin artık. O bir can
Haklısın. Doğurup bakmıyorlar sonra eğitimsiz birey olup başımıza bela oluyorlar
Not tek başına yapmıyor çocuğu çocuk aldırma günah diye kadının üstüne gidiyorlar ama en az adam da suçlu. Doguruyor sonra çocuk sürünüyor
Aynen öyle sadece tecavüze uğrayan kadınlara aciyorlar ama evlilik içi psikolojik şiddet yüzünden çocuk doğurmak istemeyen binlerce kadın var ve onlar bunu isteyince kötü kadın muamelesi görüyorlar toplumun tuhaf bir merhamet anlayışı var
Yani hep kadınları günah keçisi olarak görüyorlar. Kimse çocuğundan vazgeçmez. Ama hep kadının üstüne gidiyorlar
Kesinlikle hep böyle kadına sanki çocuk yapmak ve erkeğe hizmet etmek için yaratılmış gözüyle bakıyorlar mesela ben hiç mahallede kötü bir baba dedikodusu duyduğumu hatırlamam ama çocuklu bir kadın iki dışarı çıkıp eğlense bile sorunsuz muamelesi görüp dedikodu yapılıyor sanki kadınlar tüm gün dört duvar arasında hizmetçi gibi yaşamak zorundaymislar gibi
Milleti eğitmek zor. Bu geri kafalılar olduğu sürece bitmez
Pp çok iyi
Teşekkürler 💚 pennywise reyiz ve eşi
İt 3 çıkacak mı?
Sanmıyorum ikinci film zaten ilk filmin altında kaldı eleştirmenler ve gişe yönünden o yüzden tadında bıraktılar
Teşekkür ederim 💚