Çokkkkkk süper soru 👍 teşekkürler Caner özkum 🙏🙏
Gözüm üstünüzde 😂😂😂
Yani dürüst olalım eve davet etmek çok da masumca bir şey değil yani her insan aynı değildir Yok efendim içinde bir kötülük yoktur vakit geçirmek istiyordur şu bu diyerek insan kendini kandırmasın, yani hani derler ya ateşle barut yan yana durmaz iki kişi yalnız kalınca 3 şeytan olur hatta sevgili peygamber efendimizin bu konuda hadisi şerifi var, yani şimdi siz orada bir film izliyorsunuz romantik bir sahne geçti bir şeyler oldu bir yakınlaştınız bir sohbet ettiğiniz bir ne bileyim birbirinize bir temas ettiniz gerisi geldi yani yok benim niyetim iyi Yok ben öyle bir şey düşünmüyorum Yok efendim arkadaşça iyi niyetle davet ediyorum hadi arkadaşım orada vallahi kimseyi eve de davet etmem öyle bir teklif yapan kızı da istemem her şey yerinde zamanında güzel
Karşı cinsi eve davet etmenin birçok nedeni olabilir. Eğer karşı cinsi eve davet etmedeki amaç seks paylaşımı ise bu durumda o karşı cins diye nitelendirdiğiniz kişinin sizin için ne anlama geldiğinin bilinmesi ve yapacağınız seksin sonuçlarının hesaplanması gerekir.
Eğer kişiler arasında sevgi, aşk anlamında bir bağ yoksa sekse davet iyi değildir. Reddedilmelidir.
Çünkü seks, papyonlu entellektüellerin verdiği vaazlardaki gibi herkesle her zaman ve heryerde yapılabilen bir şey değildir. Seks, sevgililer arasında davete gerek duyulmadan spontan gelişen , partnerler arasında çekimin sonucunda gerçekleşen bir AŞK davranışıdır. Hiçkimsenin seksi göklere çıkarmaması gerektiği gibi ayaklar altınada almaması gerekir. Seksi ayaklar altına alan zavallılar aslında içlerindeki hayvansal güdülerin esiri olan ve bu esaretlerini ise süslü kelimeleri ve açıklamaları ile topluma enjekte etmeye çalışan papyonlu gorillerdir. Her beğendiğiniz istediğiniz sizi çeken kişiyi seks için eve davet etmemelisiniz ve davet edildiysenizde reddetmelisiniz. Çünkü seks, kontrolsüz davranış haline geldiğinde, cinsel hastalıkların hızla yayılması, gebelikler gibi birçok toplumun belini kıran sonuçlar üretebilmektedir. Herkesin herkesle cinsel ilişkiye girebildiği bir toplum sağlıklı olamaz. Seksin bir aşk paylaşımı olduğu unutulmamalıdır.
Bu kadar farklı yorumlar okumayı düşünmüyordum.
Heeee her film izlediğimizle seks yapıyoruz.
Siz değişik misiniz ya?
Ben mesela yemek yapmayı sevdiğimden, yemek yemek için çağırıyorum. Yemek yiyoruz. Zeytini daha hiçbir kız arkadaşımın göbeğinden yemedim.
*Flört vs 2 tarafta eğer bu eğilim içindeyse, neden olmasın?
Diğer konu, bu konu sadece erkekler için değil artık kadınlar için de geçerli bir durum. Bu konuylada bir yorum yapsa ya sevgili kadınlar.
Peki ilk buluşma dışarda yapılmışsa, sohbet hoş ise ve saatler sonra derse eve devam edelim mi hani sohbetimzi vs ne düşünürdünüz? Uzun zaman konuşuyoruz hiç açık saçık sohbet olmamış ise.. o an belki içinden öyle gelmiş davet etmiş.. red edince nazik kaldı.. sonra da hoş mesaj attı ve kalpler atıyor.. anlamadım
ben 30
o 36 yaşında
Gitmeyin Arkadaşım kusura bakmayın uzun süredir tanıyorsanız sıkıntı yok zaten bilirsiniz nasıl biri olduğunu daha bir iki haftadır tanıdıgın bir erkeğin evine giderse sonra ağlamayın şerefsiz Abaza sapık çok değil mi?
Valla bu konuda okadar haklısınız ki sosyal medyadan tanıştığı iki günlük adamın evine gidiyor sonra vay böyle dedi vay böyle yaptı , ben bu kızlara hiç acimiyorum artık sen bir adamın evine gitmeyi göze almışsan sonuçlarını da göze almissin demektir hangi devirdeyiz biz , buna o kuzin kafası basmıyor ama evine gitmeyi kafa basıyor ne hikmetse bunlardaki cesaret kimsede yok yemin ederim adam hirsizmidir arsizmidir katilmidir neyine güvenipte yeni tanıdığın birisinin evine gidiyorsun sonra oturup ağlıyorsun bu kafayla daha çokkkk ağlarlar.
Çok haklısınız yani şöyle bir durum var çok uzun süredir tanıyorsundur zaten ne. Olup olmadığı bellidir ama sen çok az tsnıdıgın birini evine gidiyorsan zaten amaç belli ŞEFEFSİZLİK ondan sonra da ileride kocalarına yalan söylüyorlar sevgilim oldu da el ele tutuştuk ilerisi olmadı diye Allahım korusun devir çok çok kötü
Aynen öyle 🙋🙋
Cevap
128Cevap
Evet amaçları cinsellik sadece
Sekse davet kötü niyet değildir. Seks insanlık için çok önemli bir olgudur. Ülkemizde kadınlarımızı açıkça sekse davet etmek mümkün değildir. Kadınlarımız sanki hiç seks ihtiyaçları yokmuş gibi bir tavır takınırlar ve hep katakulliye gelsin isterler çünkü toplum baskısı ile seksin ayıp olması fikriyle bu uydurulmuş ayıba kulp takmak ve erkekleri suçlamak isterler. Beni kullandı beni kandırdı beni eve pul koleksiyonu için çağırdı gibi. Erkekte bu katakulliyi iyi öğrenir. Evet arkadaşlar evet her zaman eve çağırmak sekse davettir. O an olmasa bile daha sonrası için sekse hazırlık davetidir. Kadına, onu nerede, hangi ortamda, hangi yemeklerle, hangi müziklerle, hangi yatakta seveceğini göstermektir amaç. Bunların hiç biri ayıp değildir hiç biri kötü niyet değildir. Kötü niyet seksi ulaşılmaz kılıp seksi kötü gösteren korkunç, batıl, eski kafalı fikirlerdir, baskılardır.
Halkımız sadece seksi değil. Politikayı, insanlığı, namusun bacak arasında olmadığını, çalan insanın çalışıyor diye ilgi görmemesi gerektiğini, çalan insanın hırsız olduğunu, kadınların köle olmadığını, kadınların köpek olmadığını, asgari ücretle zengin olamayacaklarını, ter kokusuyla otobüse bilmemeleri gerektiğini de anlamıyor. Daha da sayarım.
Hayır mal olduklarını düşünmüyorum. Cahiller ve cahil oldukları için ne yapacaklarını nasıl yaşayacaklarını bilmiyorlar. O yüzden sabah programları tuhaf insanların cinle kandırıp tüm aileyi öptüğü durumlarla dolu. İnsanlarla konuşuyorum burada, iç Anadolu’da swinger aileler var ama dışa kapalılar. Ama zina günah. İnsanlar gerçeklikten uzaklaştı.
Güzel net, dobra bir yazı.
Küfür için söylemiyorum. Ama annenizi sekse davet etseler tepkiniz aynı mı olur merak ediyorum. Söz konusu kendi zevkiniz olunca başkasının anası kızı değersiz oluyor ama bir erkeğin zevki için kendi anne ve kızlarınız için kavga dövüş edersiniz.
Burada kim derse benim annem kızım ve kız kardeşim içinde aynı şeyi düşünüyorum samimyetine inanacam. Hadi hodri meydan
Ben herkesin kendi aklı var diye düşünüyorum. Bana ne anamdan babamdan? Hepsinin kendi aklı ve bilgisi var, gitmemeleri gereken yeri kendileri seçebilirler. Biz kadınlarımızı özgüvenli yetiştiririz aslanım. Kimsenin de kime gitti kime geldisiyle kimle yattı kalktısıyla uğraşamam. Sevgimi göstermekle uğraşırım onları bilgilendirmekle uğraşırım. İnsani ve adil olan budur.
@vantee3 bizde ilişki yaşıyoruz sakin ol champ. Yalnız ilişkinin içinde seks var. Eve de o ilişki içindeki seks kısmı için çağırıyoruz. Biraz plan yapma kabiliyetine sahip olan kadın, hayır yakışıklı senle evde değil sokakta, mesela bir konserde partide olmak istiyorum diye plan yapıyor ve davet ediyor. Hem plan yapmıyor hanımlar erkeğe bırakıyor, hem de evrimin bir sonucu olan ve kodlu olarak yapması gereken erkeğin dölleme işini ayıplıyorsunuz. Yahu erkek döllemek için ilişi kurar. Yapısı budur. Ve hayatı boyunca daha çok dölleme yapabileceği taşıyıcıları bulur. Tabi ki ilk aklına gelen seks olacak. Sorun erkeğin seks istemesinde değil. Sorun yalancı bir toplum ve yalana teşvik edilen bir toplum olmamız. Erkek vercenmi dese kadın evet hayır dese sorun çözülüyor. Ama erkeğin üreme isteğinin bir ürünü olan çiftleşmeyi eğer seramoniye dönüştürürsek yalan söylüyor işte adam. Siz de bir çok şey için yalan söylüyorsunuz. Arkadaşlar dürüst ilişkilerde bu bahsettikleriniz yaşanmaz. Lütfen dürüst ilişkiler kurun. Hayat basit sevişelim mi? Hayır. Ok. O zaman ben değişeyim sevişebileceğim kadına der adam. Mal değil heralde zorunda kalmasa.
adam buradaki çoğu insanın liginin çok üstünde bi görüş yazmış, mümkünse sadece okuyun ve anlamaya çalışın, ucuz yorumlar yapmayın
@Legalpainn çok saçma ya. Genel erkek fikri ne demek böyle. Bu yazan arkadaş benim ya da onun gibi aynı düşünmeyen kişilerin fikrini nasıl yansıtıyor. Soru biraz eksik kalmış. Sevgilisini eve çağıran olarak değiştirmek gerekiyor. Ayrıca kaç yaşında insanlarız. Kurstan işyerinden kaç insan davet ettim. Her gelenle bir şey amaçlı mı çağırdım. Bu nasıl bir zihniyet.
Seks ulaşılmaz tabulaştırılmış veya korkulan kaçılan bir şey değildir. Ancak kontrolsüz sekste aynı oranda tehlikeli ve toplum sağlığını tehdit eder. Tabiki seks olgusunu bireyin gözünde büyütmek iyi değildir ancak su içmek kadarda masum da değildir. Seks, birbirini seven kişilerin aralarında paylaştıkları duygusal bir davranş olduğu zaman verimlidir sağlıklıdır ki bu toplumun belirlediği kurallar doğrultusunda yapılmalıdır.
Birçok cinsel yolla bulaşan hastalıklardan tutunda eğitimsiz insanların ellerine düştüğünde seks, birsürü babasız hatta kimsesizler yurduna bırakılan çocukların kontrolsüzce çoğalmasına yol açar.
Toplum, kendi içerisinde bu derece duygusal içerikli ve aynı oranda da toplum sağlığını kötü kullanıldığında tehdit eden bir davranışa denetim getirmek zorundadır ki dinlerin saçma tedbirleride dahil olmak üzere yıllarca bunu yapmaya çalışmıştır.
Sekse davet diye bir şey saçmadır. Kimse kimseyi sekse davet etmemelidir. Çünkü seks birbirini seven iki insanın paylaşması gereken davet gerektirmeyen kendinliğinden (spontan) gelişen bir aşk davranışıdır.
Bugün toplum kurallarını ezerek seksi ayaklar altına alan ve her beğendiği ile yatağa giren insanların yanlışlıkla yakalandıkları gebelikler ve hastalıklar yüzünden o karşı çıktıkları toplum tarafından oluşturulan kurumlara muhtaç kalmasıda ne kadar acı ve ironik bir durum.
Özgürlüğün getirdiği kalıcı tutsaklığı hesaplayamadan vaaz veren entellektüel kafaların, gerçekte özgürlüğün kendi kurallarını kendi dokusuna göre kendisinin koyduğu kurallarla mümkün olacağını bilmesi gerekir.
@vantee3 hasta msiin sen lan onlara gelince nud eler falan baskalarina gelince ben bakireyim ben namusluyum ayagina yatan cok kiz var bunlar iki yuzluluktur ayrica gobek ne alaka yakisiklilik diyorum gobek diyorsun sadece uzun olmakda yetmiyor esmer killi erkek tercih eden sizsiniz siz paket olsun istiyorsunuz cogunuzun a mdan baska bir sey yok bos yapma burada
@pessimistiic07 demek ki istemiyorlar işte o yüzden bunu dolaylı olarak söylüyorlar yakışıklılık ne alaka ki önemli olan vücut sonuçta esmer kıllı falan da istemiyorlar herkesin kendine göre kriterleri var bu arada asıl erkeklerde bişe yok ghvnjc hem bu kadar sevmiyorsan gay ol kanka zorlayan mı var seni
@pessimistiic07 diğer ülkelerde estetik çok daha fazla hatta koreye git orada estetik yaptırmadığın için şaşırlar erkekleri falanda hep makyaj bakım falan yapıyor bu çok normal doğallığı ne sanıyorsun ki bazı filli boyalar var ama çoğu kişi böyle değil erkekler goril gibi geziyor ortada ve buna doğallık diyorlar saçmalık
@vantee3 dogallik allah vergisi yuzunu yikarsin bakim temizligini yaparsin makyaj bakim degildir spor beslenme vs bunlarada dikkat edersin bu kadar gidip ameliyatlar botoxlar bunlar hep yapaylikdir korede yapiliyor diye ne yapim yani orasi da yapay demek ki ayrica koreli erkekler hic yakisikli degil kizlarin begenmesi normal cogu ergen cunku
@dosemi
Peki ilk buluşma dışarda yapılmışsa, sohbet hoş ise ve saatler sonra derse eve devam edelim mi hani sohbetimzi vs ne düşünürdünüz? Uzun zaman konuşuyoruz hiç açık saçık sohbet olmamış ise.. o an belki içinden öyle gelmiş davet etmiş.. red edince nazik kaldı.. sonra da hoş mesaj attı ve kalpler atıyor.. anlamadım
ben 30
o 36 yaşında
Erkeklerin niyeti kötü kizlarin niyeti sanki cok masumane
Daha geçen haftalarda durumu iyi bir arkadaşım kızla evlenecek diye ailesiyle tanışırıyor altınlar bilezikler kızda topuğu koydu altınlarla ortada kimse yok
@sahinn1_ Şahin bu konuda okadar haklidin ki bu zaten cinsiyetle alakalı bir durum değil gülüm kişilikle vicdanla yetiştirilme tarzıyla alakalı bir durum şu an ki devire bakucak olursak kadınlar gerçekten erkeklerin daha tehlikeli bir hal aldılar bunun başlıca nedenlerinden birisi ekonomik özgürlük ve sosyal medya özentiliği oluyor şimdiki gençlik ise bildiğin canlı bomba tutanın elinde patlıyor içerik denen kisilik saygı adap denen bir şey yok Esra Erol'un programını izliyorum akşam YouTube den kadınları kızları görüyorum kim kime kaçmış kim kimden çocuk yapmış vss belli değil yok artık diyorum bu kadar da değildir herhalde diye sorguluyorum ama maalesef ki tam da bukadar bir kere kimse çalışmak istemiyor herkes kolay para kazanma lüks yaşama derdinde eee ozaman biz niye üç kuruşa köpek gibi çalışıyoruz biz bu dünyadan mi değiliz acaba diye kendimi sorguluyorum
Bu dünyanın düzeni bozuldu artık bu saatten sonra hiç bir şey den hayır gelmez şimdiki gençlerden de ne kadın olur ne anne olur hiç bir b@k olmaz ihet insan yanıltabilir oyuzden her yaklastigin kişiye temkinli olmakta fayda var cinsiyeti farketmeksizin
Ben çok temiz ve saf bir adamım. Eve davet ettiğim hatunlara ebemin fincan koleksiyonunu göstermek için davet ediyorum. Sonra ebeminkini gösteriyorum.
Sonra da üçün birini göster 🤣 kız niyetinin ciddi olduğunu anlasın 🤣
Sen işini bilirsin ben sana güveniyorum 😂
Siz Arap oluyorsunuz dimi köken olarak
Profilinden hemen anlaşılıyor canım
Davetini kabul ederse ortam gelişirse sevişiriz diye. Patlamış mısır eşliğinde film seyrederiz demeyin
Ahhh Serkan ahhh 😂 bu yorumun beni benden aldı 😂
Ev konfor alanıdır. Rahat etmek için en güzel yerdir.
Evde muhabbet ortamı da olur sinema da ne istersen...
Birde daha maliyeti düşük olur 😂 dışarda bir kahve içelim desen bartın zaten 😂
Battın zaten
Tabii ki aslında şu ekonomik krizde aslında söylemeye cekindigim ama en mantıklı sebep bu aslında
Evde sana, dışarıda yesen yüzlerce lira tutacak şeyler hazirlayabilirim mesela 🤣
Ya gerçekten oyle ben geçen hafta arkadaşımla hem gezmek maksatlı hem de bir kaç birşeyler alırız dedik İstanbul Bakırköye gittik aldığım tek şey siyah spor bir elbise siyah toplu terlik ve birde bordo ruj aldım bu kadar. Ogün gezerken yorulduk yemek ye çay iç su aldık sonra birede kahve içtik harcadigim harcadigim para 1700 TL aldığım şey üç parça 😂 eve geldim diyorum ben ne yaptım da bu kadar para gitmiş heleki dışarda yemek yemek gerceten lükse giriyor insan verdiği paraya acıyor
Kesinlikle Dışarda yemek luks
Eve söylemek bile lüks artık 🤣
Herşeyi kendimiz yapıyoruz artık
Alışverişi internetten araştırıp yapıyorum ben
Gidip direkt almam
Bazen gerçekten ucuza gelebiliyor
Boynerde bir ayakkabı 1400 liraydı
Trendyol boynerden indirimlerle falan 750 liraya aldım 🤣
Aynen öyle insan evden dışarı çıkmaya korkuyor artik
Günaydın
Seninle sohbet edip eğlenmek güzeldi ama burası bana iyi gelmiyor. Ben gidiyorum.
Konuşmak istemezsin de olur da istersen Instagram adresimi profile bıraktım.
Nolduki hayırdır gülüm neden böyle bir karar aldın
Burası bana kötü geliyor
Kötü geliyir derken neden ama
Canını sıkan bir seymi oldu
ben 30
o 36 yaşında
Yok beee ne eve davet emesi. Çayıydı kahvesiyidi çok zahmetli. Onun evine gitmek çok cazip bulaşık yıkamıyorsun evi toplamıyorsun ohh mis
Senin canını yiyerem haa 🤣 süpersin 👍 en güzeli onun evine gitmek olur 😂
Aklın yolu bir küçük hanım 😂😂
Hı hııı 😂
Zeka fışkırıyor mübarek 😂
Bu ekonomide sinema yemek kafesi felan fakirdir evde mısır patlatıp tv den film açacaktır hepsi bu. Siz kızlar yok musunuz full içiniz fesat
Tabi canım sizin fesatligınızın yanında bizim bizimki çok düşük kalır küçük bey 😂
Erkekler nettir ne fesatliğımızı gördün ki
Ben şahsen görmedim çünkü ben aklı selim insanlarla arkadaşlık dostluk kurduğum için genel itibari ile iş güç kariyer sahibi oluyorlar nerde ne yapacaklarını nasıl davranmasi nasıl konuşması gerektiğini bilen bir çevrem olduğu için böyle şeyler yaşamadım ben genel bakış açısından sordum soruyu genelleme yapmadım çünkü her erkek aynı değildir kadın da öyle
Bize gelsene temizlik yaparız 😂 masum. bence
Ya merak ettiğim şey şu gerçekten masumca yemekte yenilebilir temizlikte yapılabilir bunu masumlaştirmak sizin için çok mu zor gerçekten
Kesinlikle öyle 👍
Yorumlarda döğüşüyorlar 🤣 fikir ayrılığına düşmüşler
Biz erkekler bu konuda çok sabıkalıyız ama size tavsiyem güven vermeyin birinin evine zaten gitmeyin. Erkek veya kadın farketmez.
Bunun dışında zaten sizi davet ederken niyetini çoğu kez belli eder. Belli etmemeyi başardı diyelim o zaman da eve gelince mutlaka ağzınızı yoklar anlarsınız zaten. Eğer ki sizin aklınızdakini öğrenmeden üstünüze atlayacak kadar canım zaten tokadı yer olur biter. 😂
ben 30
o 36 yaşında
İçeceğine ilaç atıp da bayıltacak hali yok ya film izlenir müzik dinlenir oyun oynanır sevinilir 🆚
İçeceğe ilaç atma dönemi nuri Alço zamanlarında kaldı 😂
He tamam
Yavrummmm iç şu gazozu rahatlarsın 😂yoksa bana guvenmiyormusun 😂 ( Nuri Alço temsili söyledim /
Ay yok şekerim sana güven olmaz ben almayayım. ☺️
Offf şeker erkeklere bayılırım en sevdiğin 😂 korkma yavrum 😂 sen gel bakiyim şöyle yamacıma doğru 😂😂
Geleyim taktım da ham yaparsan olmaz ama
Taktım tatlım olacak
Senin canını yiyerem haa 🤣🤣
aga ben cidden evde romantik ortamda abur cuburla birlikte seçtiğimiz güzel bir filmi izlemek istiyorum yorumlayarak ama hep yanlış anlaşılıyor bu sefer benim aklıma da eve geldi vermek için geldi demek ki günümüzde film izlemenin sonu o çünkü diyorum yapmazsam acaba kötü mü düşünür diyorum ikilemde kalıyorum hep
Neden olabilir , aslında hemen kötü düşünmemek lazım, buluşacak yer yoktur , gizli ilişkidir, kadin kız açısından görülmesi sorun olacak bir ilişkidir, yasak aşkdir. Milyon tane sebebi olabilir, ama en yaygın sebebi tabiki birseyler yaşamaktır.
geniş bakış açısı ve açıklayıcı yorum
@tekbaşınakovboy 🤣🤣her açıdan bakmak lazım
bayadır görüşlerini görüyorum ve açıkçası beğeniyorum
Çay içmeye her hafta üç dört koz arkadaşım bana gelir niye kötüye yoruyorsunuz
Ben kötüye yormadım ama şöyle bir gerçek varki iki vinç başbaşa bir evde durarsa araya giren üçüncü kişi şeytan olur çünkü nefis diye bir şey var bunu beyin vücut tetikler. İstemsizce jendini birşeylerin içerisinde bulabilirsin ama karşılıklı bir çekimse tamam ama zoraki ve istemsiz yapılan bir davranışı hiç bir zaman tasdif etmiyorum bir erkeğe de hiç yakıştıramıyorum
Sen aşk acısı mı çekiyorsun genç adam?
Sende haklısın kendine göre ama bana devamlı arkadaşlarım gelir hemse güzel güzel hatunlar o gözle bakmadığim için bir sıkıntı olmuyor
Ben aşk defterlerini kapattım o nerden çıktı
Bilmem kullanıcı nicki den bu izjenimi hissettim zaten birisini sevmişte aşk acısı çekmişsin gibi geldi
Yok ya şu an için yok sende var mı birşeylrr
Ne gibi
Neden yol verdin partnerine
Hayat şartları yüzünden birde partner demiyelim de çünkü o sevdiğim adamdı çok güzel karşılıklı bir ilişkimiz vardı ama o uzmandi doğu şark görevi vardı ne onun şartları bana uydu nede benimkisi ona oyuzden konuştuk anlaştık bitirdik ama çok saygı duyduğum bir kişidir gerçekten yüreği güzel bir adamdı oyuzden de hep onu saygıyla anarım. Ondan sonra da kimseyi sevemedim hayatıma alamadım zaten çünkü bir daha öyle güzel sevilirmiyim bilmiyorum nasip diyelim
Hayırlısı olsun
Amin gülüm inşallah 🙏 nasipten öte yol yok demişler... samimiyetin ve yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık genç adam 🙏🙏
Teşekkür ederim çok sağlıklı günler
🙋🙋🙋
Eskiler pul koleksiyonu ile kurtarmış. Bize de bir şey lazım 😂
Aa marjinal beyefendi yorum yazmış 😂 hoş geldin hoş geldin marjinal beyefendi 😂
Aman da aman aman da cerny😂
Hoşbuldum hanımefendi teşekkür ederim 😂
Nasılsın iyimisin
İyiyim teşekkür ederim. Sen nasılsın?
Nasıl görünüyorum 😂
Süper görünüyorsun 😂
Cümlenin sonuna gülen emoji koymuşsun oyuzden seni ciddiye alamıyorum
Kırıldım bu sözüne ama
Kırık değildir o çıkıktır kırık olsa duramazdın 😂
Bi bak sen yine de. Kırıktık belki 😂
Marjinal beyefendi bu lafı benim size söylemem gerekmez miydi peki? Bana süpersin diyip sonuna gülen emoji koyman sözünün ciddiyetsiz ve gerçek olmadığını gösterir yani ben bu sözü yazıyorum ama makarasına yazdım aslında bu konu da ciddi değilim " anlamına gelir. Ben bu şekilde algıladım
O halde yanlış algılamış olduğunu belirteyim hemen
tamam tmmm inandım 🤗 teşekkür ederim 🙏 herzamanki gibi çok naziksin küçük bey 😂
Aman efendim o sizin güzel bakmanızla alakalı 😍
Teşekkür ederim 🙏
Genç adam herkes aynı şeye bakar ama gördüğü şey farklı olur ...
Don koleksiyonumuzu göstermek istiyoruzdur belki asdjddk
Eve gelmişken iş yaptır çekmeceleri de düzenlesin temizlik filsn sadece koleksiyon bskmakla olmaz o iş
senin tanıma sürene bağlı olarak değişir gibime geliyor illa yatağa atacak hali yok yani. örnek olarak tersten düşünsek kadın erkeği eve davet etse kötü niyetli mi oluyor direk diye düşünüyorum benim tecrübeme göre kötü niyetli oluyorlar mesela senin yorumunu da merak ettim
ben 30
o 36 yaşında
Hepsi kötü niyetli değildir ama ikiside baş başa kaldığı zaman 3. leri şeytandır ve iş kesinlikle oraya kayar çünkü herkeste nefis vardır zaten ikisinin baş başa vakit geçirmek istemesinin yegane sebebi birbirlerine olan beğenisidir içten içe bile olsa, bunu farketmeseler bile bu böyledir. Erkek de öyle düşünerek çağırmasa bile aslında derinlerde bir beğenisi bir çekimi oldğu için davet eder. Bu da libidosu hat safhada olduğu için de değildir.
ben 30
o 36 yaşında
İstemek istek duymak özlemek öncellikle sahip olamaz olsa istemez baya sene sonra yine şansını dener öbürü fındık ayı ister olmaz baya sene sonra yol keser yine şansını dener nasıl güzel arkadaşlık dimi birbirine uyumlu çift gibi sonra turdaki de ister mucize oluşsa da hedefine ulaşamaz çünkü beni kandıramazsınız ben bu numaraları yemem zaten anında hisseder rahatsız olurum tavrımı koyarım
Daha samimi ve sıcak ortam ister illa karsı cinsi eve davet eden art niyetli sayılmaz KS üyelernden bir bayanla arkas oldum diyelim Ankara gezmek amaclı veya farklı bir işi varsa geldiğinde haber verirse geldim diye arkadasımdır en önemlisi gurbette kalması gerekiyor birkac gün için tanrı misafiri olarak her zaman basımın üzerinde yeri vardır otelde kalmasını kabullenmem bi dünya para tutar masraf ne gereği var şimdi bu sekilde düsündüğüm için benide hedef alanlar olacaktır
ben 30
o 36 yaşında
Acuk yanak acuk dudak derken sevgilisini komple yeme niyetindeler. Film çerez, kahve sohbet hepsi eve getirebilmek için bir bahane..
Bu kısaca sevişmek istermisin? Sorusudur. Bazıları anlamadığı için insan gibi birine denk gelmişse gitmesine izin veriliyor yoksa buraya kadar geldin artık en iyi ihtimal sürtünecektir. Bunu anlamayanları suçlu bulmuyorum anlamak zorundada değiller ama insanlar o kadar iyi niyetli değil. Yapmak istemediğiniz şeyleri yapmak zorunda kalabileceğiniz ortama girmeyin gerek yok sizi sizden daha fazla düşünebilecek erkek sayısı çok az.
Çok hassas bir konu yanlış anlaşılmak çok üzücü olur. Doğru olmayan bir durumu doğru bir dille ifade etmeye çalıştım. Teşekkür ederim.
Gerçekten çok haklısın
Koleksiyonunu göstermek için davet eder, 😅 herkes tabi böyle iyi niyetli değildir
Ya böyle iyi niyetli insanlar da var işte 😂
Aynen öyle çok iyi niytetliler
Ahh bilmezmiyim
Bazen de daha rahat olalım film seyrederiz derler
Arkadaşınızın size karşı tutumuna bağlı sadece arkadaşı olarak görüyorsa arkadaşlık yapmak için size kıyak olsun diye eve davet etmiştir onun dışında sizden hoşlandığını belli etmek ve ilk adımı atmak için eve davet etmiş olabilir sizin kontrolünüzde olursa bir şey yapamaz
Büyük kısmı kötü niyetli sen yine de guvensen bile gitme
TM pikiii 😂 gitmem
Sadece sinema izlemek cips yemek çekirdek çitlemek hunharca gülmek falan yapılması sıfır ihtimal şeylerden mi hayır ama irade sahibi birini bulmak cok zor bu bir kenara irade sahibi biri olmak da zor😂 aynı evdeysen
Sınıf arkadaşım ise, ders çalışmaya! Arkadaşım, dostum, ii arkadaşım ise vardır bir sebebi. Sevgilim, metresim, f*ck Budym ise dew malum sebeoler herkesin bildiği gibi yani...:)))
Vaavvv! Solunu da gördüm, sağını da. Dikkatliyim fendim...
😂😂 ya yorumlarda tartışıyorlardı millet oyuzden yazdım güncellemeyi birbirlerinin fikirlerine saygı duysunlar diye iki kişi vardı bir baskasina hakeret edercesine yorum yaptığı için onların yorumlarını kaldırmıştım. Oyuzden güncellemeyle onu yazmıştım en komiği de şeydi " gözüm üstünüzde ' 😂😂
Benim de gözüm senin üzerinde, sen de ayağını denk al. Yoksaaa! Küsevim beee, küsevimmmm...
Tm pikiii dikkat ederim küçük bey 😂
Tağam yaaa! Bk şöjünü ham yapma. Tağam mı?:.))
sevişmeyi kötü olarak gören birisi bence karşı cinsle baş başa kalmamalı sonuçta ateş ve barut misaliyiz
@denizeaşıkadınmilena aynen öyle gülüm iki cins başbaşa kalırsa araya giren üçüncü kişi şeytan olur bu bir gercektir çünkü nefis diye bir şey var vücudun hormon dengesi ve beyin bunu tetikler kendini istensizce olayların içinde bulursun. Ya oraya hiç gitneyeceksin ya da gittiğin zaman sonucuna katlanacaksın sonra ah vah etmiyeceksin bunun başka bir açıklaması yok gidiyorsan herşeyi göze almışsın demektir
Kızlar da rahat durmuyor ki eve davet etsem kaç tane kız hayır gelmem der mesela...
Ya bu aslında tabiki arandaki o çekim gücüne de bağlı iki kişi yalnız kalırsa araya giren üçüncü kişi şeytan olur çünkü nefis diye bir şey var vucutlt beyin bunu tetikler. Önemli olan burada zoraki istemsiz bir davranışta bulunmamak yoksaki iki tarafta bunu istiyorsa bahanelere gerek yok diye düşünüyorum
Kesinlikle öyle 👍👍
Aynen öyle kadın eskiden ulaşılması çok zor bir varlikti şimdi ise okadar basit ve kolay elde edilir oldu otuzden kadınlar eski saygınlığını kaybetti
Ne kadar güzel bir tespit ama yine bunun suçlusu erkek değil kendini basitleştiren kadının ta kendisidir adamlarda bunu bildiği ve gördüğü için her kadına yat kalk sistemiyle yaklaşıyor bunun içinde artık fazla çaba harcamiyor zaten
Bir erkek her zaman sevişmek için eve davet etmez.
Her erkek bir zaman sevişmek için eve davet eder.
Kadın gelir ya da gelmez.
Burada en ama en büyük problem -ki bu evlilikte de geçerli- karşı yardım tarafın bir şeylere zorlanmasıdır.
Kötülük herzaman pusuda ama her eve davet edilende nazikce hayir diye bilir...
Ha eve geldiysede yakinlasma olur ama fazlasi artik ortalik karisir😂
Bu soru neredeyse hep o sekilde sorulur yani kendini buna hazirlayip bunu goze almalisin ama sorus sekline dikkat edilmesi gerekir cocuk gibi heyecanlanarak gozunun icine bakarak soyluyorsa kotu niyet olmayabilir ama agzini yaya yaya seni suze suze soylerse kotu niyet oldugu barizdir
Yok ya asla kötü düşünemem evlenmeden hatta belki çağıramam bile utanırım ama çağırırsamda dizine yatarım dizine yatırırım romantizmi cinselliğe değişmem
Niye kötü olsun canım her çağıran?
Eğer bu ujsan kötüyse kötüdür
Bunuda az çok anlamanız lazım?
Karşı taraf bi güven vermeden öyle şappadanakta adamın evine gidilmez
Aynen bu hayvansal dürtüler bi biz de var. canlarım yaaa bu kadinlar hic sevişmek istemiyorlar adeta hepsi birer melek. yorumlara bakya. bence erkekler kapatılsın ben hariç
Seni davet eden oldumu.. davet edilen yere gittin mi? Gittiğinde başından neler geçti deneyimleri senden dinleyelim . Eve yemek hazırlamaya mi davet etti yoksa kaçak et kesmeye mi😄😄
Güncelleme ne dedi bu ne dedi ne dedi
Bu kimi zaman sıcak temas için olsa da her zaman aynı anlama gelmez. Bu kişi ile olan samimiyet, iletişim, güven gibi faktörlere bağlı olarak farklılık gösterebilir.
ben her zaman en temiz duygularımla davet ediyorum. sonra her ne oluyorsa 🙈 ama emin ol iş kadında bitiyor gerçekten
Buluşmalarda evi tercih eden erkekten uzak dururum. Cafe, dışarısı varken neden ev yani. Film izleyeceksek tiyatroya gidelim. Çok düşündürücü 😂
Gitme kardeşim bir erkek bir kadının yalnız olduğu ortamda 3. Kişilik şeytandır. Evde elim elim epelek oynanacaksa başka tabi
Herkes kötü niyetli demiş, sanki tecavüz etmek için çağırıyorlar, alt tarafı öpüşüp oynaşırsin sevdiğin adamla ne var bunda , madem istemiyorsunuz neden birlikte oluyorsunuz
Hepsi olmasa da geneli oyledir
Neden peki diye sorsam sana?
Erkeklerin kafalari iki bacak arasına çalışıyor kadınlarda da dunden razi olanlar var her durumda da kimsenin günahına sevabina ortak değiliz
Ne kadardır arkadaşın aranızda nasıl bir durum var ona göre hareket etmelisin. O yüzden illa şunun için. Çağırıyor denemez.
Karşı cinsi eve davet eden erkeklerin hepsini de N. Alço yapmayın. Çoğu belki öyle olabilir ama hepsinin öyle olduğuna inanmıyorum.
Pul koleksiyonunu gösterecek ambalajında ilaçlı gazoz ısırıp mışıl mışıl uyutmak için olabilirmi
Vallahi kimseyi çağırmadim. Çağırmam da. Hem günahından korkarım hem çağırsam da kimse gelmez andjsjdid
Ya gelirse? Birer çay içip kalkarsınız.
@cursedplatoon gelmez aga be zaten çağırmam da ajdjsjdj
@cursedplatoon gelirse de ya benim muratla ya da traktörle gezeriz geri gider ajdjsjdjd
Gece gelirse de motorla
Traktörle kent meydanına girişiniz yok mu? Fonda Al Yazmalım Selvi Boylum çalıyor 😅
Kötü niyetli olan var tabi ama bu daha çok karakter meselesi gerçekten samimiyetine inandığın biriyse kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum
Üniversite de çok kız arkadaşımız ders çalışmaya veya oturmaya geldi. Normal arkadaş olarak yani. Hiç bir farklı bir durum olmadı yani 😊
Her eve davet eden erkek kötü niyetle çağırmaz bazıları sadece konuşmak için çağırıp işi sonrasında sevişmeye çevirebilir
Kanmayın kızlar, bir erkek sevgilisini değil de karşı cinsi eve davet ediyorsa, kesin evde temizlik işi vardır...
kötü değildir. herkesi aynı kefeye koyan kızdan, tanımadan önyargısı olan kızdan bir halt olmaz zaten
Ahhh ahh bizim zamanımızda pul kolleksiyonumuzu gösterirdi. şimdi bunlara pek gerek kalmadı. alan da verende memnun
Çok acınası geliyor bana düşünsene baban ananı döllemiş şansa doğuştan yani kadın olmuşsun tüm erkekler sırf vajinan var diye seni
Değil tabiiki normal filim de izlenir kahvede içilir yemekte yenir dostluk sadece seksten ibaret değil o an karşılıklı istekler ya da arzular olursa o başka insan insana her zaman lazım.
İnsan sevdiğini diker sevmediğini ne diker ne sever bunu kafaniza koyun. bunun neresi kötü daha ne istiyon birakin bu düsünceleri
aklı uçkurundadır atar kolana gazozuna uyku ilacını sonra uyandığında yatakdasındır yeşilçam filmlerinde olduğu gibi
Senden Yeşilçam senaristlerine taş çıkarırsın 😂
Şaka maka yaşanan şeyler bunlar
Netflix ne alaka
Yoo bazılarımız aklını kullanıp ilk seferde gerçekten film izleyebiliyoruz, güven ortamı oluşturmak adına.
Kızların yorumlarına tuttuğunu yapıyormuşuz gibi davranmışlar hayır sevişip opuserekte idare edebiliyoruz ille içine gireceğim diye bir şey yok
sevişmeden önce ve sonra diye ikiye ayrılır aslında
daha önce seviştiyseniz film içinde çağırıyor olabilir : )
Ben şahsen bugüne kadar hiçbir kadına öyle bir teklifte bulunmadım, ama bana gelen kadın arkadaşlarım oldu mu oldu ancak ayrı odalarda uyuduk ☺️ Öyle iyi niyetli bir adamım o yüzden hayatımdaki insanların bana sonsuz güveni var 🤭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?