Yoksa "eve kadar gelsin de bi gerisi kolay" düşüncesindeler mi?😃

Merhaba,
Böyle bir soruyu öncelikli inancım gereği cevap vermeyi tercih ederim niyetimiz ne olursa olsun bir insanla özellikle bir kadın ve erkeğin aynı ortamda baş başa ve yalnız kalması dinen günahtır araları dini ve resmi bir nikah olmadan yani evlilik olmadan aynı evde yaşamak ve birlikte kalmak dost hayatı flört etmek ya da aynı yatağı paylaşmak kesinlikle doğru değildir, Çünkü dinimiz böyle bir şeyi haram kılmıştır.. bundan dolayı Ben hayatım boyunca yengemle dahi aynı evde yalnız kalmayı hiçbir zaman tercih etmem bunun kötü niyet veya iyi niyet ile alakası yoktur sevgili Peygamberimiz Muhammed Mustafa'nın da buyurduğu gibi iki kişi yalnız kalınca üçüncüsü şeytan olur siz ne kadar ben iyi niyetli bir insanla yalnız kalıyorum benden zarar gelmez ben ona hiçbir şey yapmam cinsel açıdan herhangi bir şey düşünmem derseniz deyin böyle bir şey zaten yoktur belli bir süre sonra hormonlar kaynamaya başlar onun bacağını görürsünüz öbürünü bir yerini görürsünüz ve duygularını karmaşık bir hal almaya başlar ve kan dolaşımı hızlandığı için ister istemez cinsel birliktelik yaşamayı tercih edersiniz ve belli bir süre sonra bu durum sizi zina boyutuna götürmeye başladı için, sonunda bir sürü pişmanlıklar meydana gelmeye başlar ama iş işten geçer dolayısıyla kadın olsun erkek olsun evlilik bağı olmadan dini ve resmi nikah bağı olmadan herhangi bir insanın evine gitmek evinde baş başa kalmak ya da otele gitmek hiçbir şekilde doğru ve bir yaklaşım değildir öncelikle bunu söylemek isterim. Aynı şekilde bugün haberlerde duyuyoruz işte erkek arkadaşının evine gitti ölü bulundu erkek arkadaşı da otele gitmiş de otelin balkonundan aşağı düştü arkadaşım senin ne işin var ne işin var ne olursa olsun elin adamı ile ne işin var senin bak gencecik yaşta ölüp gidiyorsunuz bunun sebebi nedir? batı toplumunun özenerek yaşadığımız hayat özenti hayatlar yüzünden bu noktaya geldik niyeti bozuk olmasa dahi dediğim gibi bir anlık bir gaflete ve şeytana uymak insana her şeyi yaptırır hatta cehennem taşlarda iyi niyetli insanlarla örülmüştür.
Hayır, şahsen bence dışarıda gözükmek daha farklı gören insanlar tanıdıklar falan anında ilişki yaftası koyuyor. Veya buluştuğun kadın gittiğin mekanda seni rezil edebilecek bir karaktere sahipse rezil olaibliyorsun. Eee öyle olunca eve çağırıp karşılıklı kahve içmek daha mantıklı oluyor. Hem kimdir nasıl birisidir bunu rahatlıkla öğrenebiliyorsun.
eve o yukardakı dedıklerını kankasıdır arkadasıdır iş arkadasıdır cagırır.
nedne baska sıfatta olan kısıyı cagırıp arkadası kankası ıle yapabıleceklerını yapsın?
bunları ısteyemen hanım kızlarımız da ayak altında dolasıp dine baglayıp dolanıp erkeklerın emek_zaman dilimlerini bozmasınlar.
Cevap
67Cevap
Yüzde doksan seks ile sonuçlanır
Yüzde onluk kısımda olan bir erkekle birlikte iseniz iyisiniz 🤣
İşin açıkçası pek hayırlı görünmez :D
Bu o erkeğin kendini ne derece yetiştirebildigi ile orantılıdır. Hayatı seksten ibaret gören dünyanın şeyinin ucunda döndüğünü sanan bir erkek zihniyetine sahipse , evet niyeti bozuktur.
Eski erkek arkadaşımın evine giderdim ve iki medeni insan gibi kahvemizi içer sohbet ederdik.
Niyeti bozuk ne demek tam olarak bilmiyorum ama yıllardır aileden ayrı yaşadım zamanında sevgilimde geldi , normal kız olan arkadaşlarımda geldi ve gitti. Kötü olan bir şeyler olmadı. Belki erkeğin temizlik için bir eşe ihtiyacı var , belki yemek yapmayı beceremedi ve dile getiremedi bunu bir kız yardımıyla çözecek. Bilmeden yargılamayalım. :D
Niyet bozuk olmasa bile eve girince ister istemez bir yakınlaşma oluyor çünkü yalnız olunca daha bir rahat olunuyor ve bu rahatlık fazla olunca iyi yerlere gitmiyor sjdfb
Himmm himmmmm 🤔🤔🤔
Tanışır tanışmaz ilk 30 gün içerisinde eve davet eden erkeğin niyeti cinselliktir. Karşılıklı güven, uyum varsa ve uzun süreli bir birliktelik ise sorun yok.
İlk bir aymi yani sadece bir ay dan adam bisey yapamiomu
Nasi vardiniz bu kaniya guzel kokulu çiçeğimiz
İlk zamanlar davet ediyorsa niyeti bozuktur. Niyeti iyi olan bir insan yanlış anlamasın diye ilk zamanlar davet etmez. Sevgili olduktan sonra davet etmesi normal.
Valla ne yalan soliyom ablama solemiyim eve caar dim gerci. Zaten. Hayatimdaysam caarmama gerekmi. Var cay kahve die bahanemi iretma lazim. Zannetmiorim. Yuru eve. Gidioz derim tutar elinde yururum. Bisey yapmanin niyetine girdikten sonra evmis arabamis araymis soteymis bodrummus. Farkedermi...
Ulan hiç mi biriniz eve gidip çay içip dönmediniz, yorumlara bak. Gayet çay kahve içilebilir, alkol bile alınıp ayrı yatılabilir eğer o kadar istenmiyorsa. Bu neymiş anam
Direkt cinsellik için cagirmak olmasa bile iki sevgili evdeyse akla o gelir illaki. Zaten eve davet=cinsellik olarak kodlanmış bizim topluma, istemesen bile çekim olur bana göre.
Başbaşa kalınacaksa planda yoksa bile şeytan durter..
Ailecek bir yemeğe davet edebilir..
Bunda sakınca yok bana göre.. Ama yine odada baş başa kalmamalı..
#Vesselam
Caydi yemekti filmdi
Bunlar dışarıda da yapılacak aktiviteler
Eger ev ise adres niyet bellidir
hayır tabi ki :)
eve çağırıp ülkenin makro ekonomi değerlerinin yurt içi milli ekonomiye invantif değerlerini bire bir tartışmak için de çağırmış olabilir yani.
fesatlığın alemi yok :)
Eve davet edenin niyeti bozuktur. ne olmasını bekliyordun? evdesiniz yalnızssınız illa yolculuk başka yerlere kadar gider..
Çoğunlukla seks ile sonuçlanır bunun için buraya geldin der ha öyle birşey olmazsa da arkandan "bu kız benim evime geldi or**** işte." Der.
Ben karşı cinsi eve çağırırken çekinirim ve çok çağırmam ama çok iyi arkadaşım ya da arkadaş grubumu çaya yemeğe çağırırım
Yerli dizi senaryosu çekiliyorsa olay apartman kapısında özlem dolu bir ayrılıkla sonlanır.😃😃
Gerçek hayatta niyet çürük ve zehirlidir.❣️❣️
Gozlerde buram buran yas 🤤🤤 icinde bir burukluk 😕 ayrilik vakti gelmistir.
Ben nezaketen cagiririm. Yemekse yemek kahveyse kahve. Ektra bir dusuncem hareketim olmaz ancak gerisi ona kalmis
Değildir. Sadece yemek yapmak istediğim bir arkadaşımı da eve davet edebilirim. Ki her zaman yemek yapmam.
Bizde biliyoruz amacin uyumak olmadigini yemeyin abi ya 😆
Sarilcak uyucak ama sskmmiycek 🤣🤣 sen buna inaniyormusun gercekten 😁
Niyeti bozuk olanlar, niyeti bozuk olmayanların romantik anlarının katili. 🥺
tabiki de çıtır kızları bir an önce çıtırdatmak gerek :)
eve çağırıyorsa zamanla bir şekilde yakınlaşma olucaktır.
Evet bu sapıklar yüzünden beraber film bile izleyemiyoruz.
Niyet seks de bu bozuk bi niyet değil bence, seks gayet keyifli ve iki tarafın da keyif aldığı bişey
Hayır bozuk değildir. bu soruna karşılık bende bi soru açıcam etiketlerim senide
Bizim ülkenin erkekleri misafirperver olduğu için o kadar da kötü düşünmek gerek. 😜
Büyük olasılıkla öyledir lakin buna bozuk demek yerine niyet belli demek daha doğru olur
Eve davet edince baştan niyetim şu diye söylüyorum, verdiğim sözleri tutmaya çalışırım
Eve gelen kıza yüzüklerin efendisi extended versiyonu izletmem şoku :)
hayır öyle erkek yoktur mutlu sonu planlamadan bir erkek bir kızı eve cagırmaz
Hayır değil. Niyeti bozuk olan sinsice kendini saklayabilirde
Film izleyip sarılıp uyumaktan başka zaten ne yapılabilir ki? :D
bozukluk kızın bozukluğuna göre değişir kızda bozuksa bozukluk yoktur
Benim niyetim iydir çayımızı çorbamızı içer sonra yolcu ederim şimdiye kadar kimseyi davet etmemem dışında bir sorun yok
40 yaşın altındakilerde olmaz o dediğin eve gelmeyi kabul ettiğin an başına geleceklere razısındır inancı hakim 40 yaş altında
Akıl var mantık var dışarısı değilde ev birde aileden kimse yoksa aklına ne gelir iki farklı cinsiyetin
Hepsi aynı kafada hele ki yeni tanıştığın birinin çağırması hiç iyi niyetli değil.
Kimse başta kötü niyetli değildir. bazen olaylar oraya doğru da gidebilir. Herkes öyledir diyemeyiz. Daha dün kızın biri flörtünün evinden sapa sağlam çıkmış. Onun yalancısıyım
Evde romantik bir ortamda sevgiliyle film izlemek neden kötü niyet olsun
Evet niyeti bozuktur...
Yoo değildir ama olursa da gitme me seçeneğin var gitme
Yoktur yoktur yoktur. Kendimden biliyorum. Sadece yemek yenmiyor, çay kahve içilmiyor, film izlenmiyor :)
eeee daha
sevismek isteyen insan kötü niyetli mi oluyor insan
Yüzde 95 cinsellik için
Her erkek fesat düşünceye sahip değildir bence
Hiç ev ziyaretine gitmedim bilmiyorum:-)
Guvenmiyorum ben oule diyenlere
Bozuk niyet nedir mesela..
Kesindir bu illa en kötü bir öpüşme bekler
Yoo her evime gelene saldırmıyorum😃
Hayır değil ama o ihtimal yüksek tabi.
Hayir illaki sadece film izleyen vardir
Bence her erkeğin niyeti bozuk değildir
Dışarı da da içebilirsin çayı kahveyi
Niye bozuk olsun? Seks falan istiyordur
Yok be sizin kalbiniz fesat
bence kesinlikle bozuktur
Şüphe ile yaklaşmak lazımm