Biz kadınlar genellikle bu soruya evet diyoruz ama erkekler cinsellikle bağdaştırıyor.
Kadın-erkek sadece arkadaş kalabilirler mi?
Evet
Hayır
Hem evet hem hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Biz kadınlar genellikle bu soruya evet diyoruz ama erkekler cinsellikle bağdaştırıyor.
Kadın-erkek sadece arkadaş kalabilirler mi?
Evet, kadın ve erkek arasında arkadaşlık ilişkileri mümkündür. Kadın-erkek arkadaşlığı, insanlar arasında duygusal, zihinsel ve sosyal bir bağın var olduğu sağlıklı bir ilişki şeklidir. Cinsiyet farkı, iki kişinin birbirleriyle samimi ve destekleyici bir şekilde iletişim kurmasını veya birbirlerini anlamasını engellemez. Arkadaşlık ilişkileri, cinsiyetten bağımsız olarak, karşılıklı güvene dayanır, anlayışlı olmayı gerektirir ve sağlıklı iletişimi içerir. Eğer insanlar karşılıklı saygı, sınırlar ve açık iletişim temelinde birbirleriyle ilişki kurarlarsa, kadın ve erkekler arasında güçlü ve sürdürülebilir arkadaşlıklar kurulabilir.
Kadın ateştir hep aynıdır kendine daha çok hakim olur ama erkek baruttur ateş değdimi patlar yaratılış böyledir işte o yüzden kadın normal baksada bu olaya erkek bi yerden sonra patlayabiliyor ama o arkadaşlık her zaman umulduğu gibi olmuyor bunlar arakadaş kalabiliyor nasıl biz kalamıyoruz gözzüyle bakmamak lazım herkes bir olmaz
Cevap
8Cevap
Arkadaş kalabilirler tabiki. Her karşı cinsle flört etmek için konuşulmaz ki zaten.
Ben de öyle düşünüyorum
olmaz ister istemez bir yakınlık sezince doğa gereği dürtüler oluyor. bu yüzden pek kız arkadaş edinmiyorum.
Var olmasına varsa taraflardan biri saçmalıyo illaki he alkollüyken başbaşa kalınmazsa sorun olmaz
Alkollüyken başbaşa kalırlarsa birlikte olmaları yüzde kaç ihtimal
bence %99
%1 milyon
Alkol libido düşürmüyor muydu ya
Tam tersi yükseltir
Sürekli içmek hep dik mi tutar o zaman
Türkler de cogunukla yok ama ben almanya da yasiyyorum ve almanlar, arnavutlar vs baska yabancilar ile oluyor
Seks yapıyorlar deme sakın
@Yerin7katdibi türkler mi belki, gecen sene türkiyr gittigimde almanyadan daha beterini gormuslugum oldu
Yapmıyolar diyecektim 🙃 bizi ne gömdün he
Kalınamaz. erkek çakmak kadın ise benzindir... ortalık yanar. Bu kadar basit 👌💅
çok geçerli değil bence
Evet kaldım ama şartlı
Şartlı derken?
Şartlar vardı ve işte
Hayir
Evet tabiki 😌💅
Bence kalınabilir.
Kisiye göre değişir
Peki sizce?
Bence var