Bir kadın ve bir erkeğin dostça görüşüp sohbet etmelerini mümkün görüyor musun?

Bir kadın ve bir erkeğin dostça görüşüp sohbet etmelerini mümkün görüyor musun?
Insan arkadaşım dediği kişiyle de sevisebilir bu illa sevgili oldukları anlamina gelmiyor burada birçoğuna saçma gelecek ama eger toplu arkadaş grupları dışında baş başa vakit geçirdiğiniz biriyse zaten aynı zmanda sohbeti dışında da etkleniyorsunuzdur ve arkadaş olduğunuzdan arada saygı da vardır daha çok şey paylasabilirsiniz bunun haricinde her baş başa görüsulen arkadaş bu duruma uymayadabilir ama iki tarafın da sevgilisi yoksa birlikte vakit geçirdiği kişiye bir sure sonra arkadaş gözüyle bakmayı bırakır illa ki biri
Birbirinden asla beklentisi olamayacak, birbiri ile geçirdiği vakit sınırlı olan ve aslında birbiriyle olan iletişimin temellerinin sadece iş gibi, okul gibi yüzeysel temellere dayalı olduğu bir zeminde bir erkek ve bir kız dost kalabilirler.
Bu durumu çevremde görüyorum.
Buna müstesna bir durum daha var. O durumda ise Allah korkusu olup da, delicesine ve her şartta sınırını koruyup, iletişimde olmalarının yegane sebebi birbirine dua edip, ara ara farklı konularda bilgi alışverişi yapan bir erkeğin ve bir kızın yine dost kalabildiğidir. Ama bu müstesna durum, sanıyorum ki ''milyonda bir'' gibi bir ihtimalle sınırlı olabilir...
Şaşırttım mı peki?
Bu da kötü değil...
Civarımdaki insanları şaşırtmaktan gerçekten nefret eden bir yapım var, sanırım karşıdakinin gözünde hiç olmadığım bir yere oturmak gibi rahatsız edici bir duygu besliyor bu tavrımı.
Ben teşekkür ederim ^^
Eig için teşekkür ederim.
Hayır kesinlikle dost ve arkadaş olamaz. Kadınlar genelde hep arkadaşlık dışında başka bir ilişki olmayacağını net şekilde ifade ederler. Biz erkekler bir gün o kapının biraz da olsa aralanacağı, o arkadaşlığın zamanla ilişkiye döneceği umuduyla arkadaş olmaya devam ederiz. O arkadaş olarak düşündüğün erkek fırsatını bulduğu an o küçük kapı aralığından içeri girmek isteyektir. Çünkü biz erkeğin. %99'umuz bu şekilde düşünür.
Eğer iki tarafında karartersi çok sağlamla olunabilir. Bir kadının ve bir erkeğin çok güzel sağlam dostlukları olabiliyor tamamen kişilik meselesi.
Cevap
33Cevap
Evet olabilir. Benim karşı cinsten dostlarım var.. okul zamanından beri görüştüklerim vs.
Olabilir ama mesafe korunmalı.
Zor ihtimal ama olabilir
Evet olabilir
Olabilir de tabi kendilerine güveniyorsalar. Yoksa iş başka mecralara gidebiliyor
Ben buna inanmiyorum. Alternatiften oteye gecemez. Neticede goruyor ve duyuyoruz. Is arkadasligi disinda dogru gelmiyor bana.
Burada bile arkadasi oldugunu iddia edenler yorumlarda flortlesiyorlar. Insan en cokta kendini kandiriyor.😊
Yani ben erkek arkadaşlarıma karşı hiç bir şey hissetmiyorum hatta düşüncesi bile midemi kaldırıyor bana ne yapsa etkilenmem yani o derece o kadar kapatıyorum ki kendimi buna. bence olabilir ama herkesle olmaz farklı yaklaşan biri varsa karşınızda biryere kadar sürer o da diye düşünüyorum.
Eskiden neden olmasın diyordumda sonradan anladım ki çok zor ya. Çünkü kadın ile erkeğin dünyası çok farklı bu ikisini birleştirecek bir etken olmadığı sürece bir arada olmalarına pek gerek kalmıyor. Dostluk dediğimiz şey daha çok hemcinsleri birleştiren bir etken bence. Misal karşı cinsini beğenmezsen pek konuşmak istemezsin ama hemcinsine karşı duygusal olarak beğenme gibi bir durum olmayacağı için böyle bir şey söz konusu olmaz, her türlü konuşursun.
@23gazipolis46 dostum arkadaşım kardeşim sırdaşım çok şeyim evet bir erkek bir kadınla dost olurun cevabı.
Olabilir, benim var çoğu kızdan da daha samimi ve dürüst olduklarını düşünüyorum 🌸
Olabilir de ikisinden birisinin bir süre sonra farklı hisler beslemesi yüksek ihtimal
Evet çok normal ve en güzel dostluklar erkek- kadından çıkıyor bana göre
Olabilir ama. Genelde bir taraf kapılıyor duygularına..
Olabilir aslında çokta güzel olur şu cinsellik meselesi olmasa masum düşünülerek konuşulsa...
Hayır samimi bulmuyorum iki tarafında mutlaka tatmin olmak için çıkara dayalı bi duygusu vardır
Geçmişden gelen bi dostluksa yani beraber büyüdüler flansa bişey diyemem
Bi süre sonra dostlukdan emin olun çıkıyo ve her an bişeyler yaşamaya mehilli oluyosunuz kadın erkek hiç farketmiyo
Evet benim en yakın arkadaşım erkek. Her kötü olduğumda yanına giderim ya da o gelir. Anasınıfıdan beri arkadaşım ahh özlemişim aklıma geldi bir arayayım simdi😂😂😂
Neden olmasın.
İki farklı cins ancak yatakta mi baş başa kalabilir.
Bu bağnaz düşünceden bence çıkmak için çok geç kaldık ama zararın neresinden dönersek kar değil midir?
Benim ablam olarak bile gördüğüm insan @ölümmmeleğiii ablam var o benim sevgilim hariç her şeyim
Duruma göre değişir. Ben arkadaşımla evlendim. Demek çok da arkadaş kavramına inanmıyormuşum 🤣
Olabilir tabikide buna yanlıs gözlerle bakılsada kişi kendını bildikten sonra hiçbi sorun olcanı düşünmem
Hayır değil. İçgüdüsel olarak bu imkansız. Görünürde öyle gözükür sadece. Bakma her şeyi eşitlemeye çalışan kesime.
Tabiki bknz arkadaşım ve ben
Mümkün değil. Mümkün diyenlerin de akıl sağlığı yerinde değil. Net.
Olur hatta arkadaşlık sürecinden sevgililikğe geçer 🙃🙃🙃
Gayet tabi olabilir benim var dostluğumuz da gayet sağlam
hı hı eminim olur eminim 😀 birisi g*tünden uydurmuş bunu
Karşı cinsten arkadaşı dostu olmayanların ilişkileri uzun sürmüyor
eğer ikisinin özel hayatında ilişki yoksa oluyor öbür türlü olmuyor
Bence olabilir ve benim de iletişimde olduğum biri var.
olamaz
ve bunu cahil olduğum için demiyorum, olamaz olursa da kısa süreli oluyor
Kesinlikle hayır, bi tarafın illaki başka bi amacı vardır, kalıbımı basarım. Bu kadar net.
Olur bence ama kız güzelse erkek arkadaş kalamıyor illa hoşlanıyor gay değilse :D
Başlangıçta olabilir lakin ilerleyen zamanlarda bir tarafın muhakkak duyguları oluşmaya başlar..
Erkek arkadaslarımın %90’ı bi süre sonra hoslandıklarını itiraf ediyolar. Erkekten dost most olmaz a q
Olur tabiki
Bence olabilir neden olmasın
Evet mümkün saygılı dostluğum var
Bir kadınla bir erkek asla dost olamaz kesinlikle katılmıyorum
kağıt üstünde evet ama bir zaman sonra mutlaka "acaba" diyor bir taraf
Kendimizi kandıracaksak evet.
Neden olmasın ki
Bu zamanda zor, herkesin kalbi ayrı s*kisiyor
Bence çok yakın olamazlar
Örneklerini gördüğüm için olabilir diyorum
Zaman içinde bi taraf fikrini değiştirebiliyor
Çok güzel olur ama sevgili olmayacak.