Kayınvalidem ve görümcem eşimi çocuk gibi seviyorlar benim yanımda. Ne yapmalıyım?

Ben 6 aydır evliyim, geçici sürelik kayınvalidem ile birlikte yaşıyoruz. Kayinvalidem ve Görümcem eşimi çocuk gibi seviyorlar ve benim yanımda oy oy deyip göbeğini elliyorlar, sarılıp öpüyorlar. Görümcem zaten eşimi ve beni yalnız gezince kıskanıyor ne alsam ne yapsam aynısını alıyor ve yapıyor ve kimse bir şey demiyor. Kendisi bekar ve evden çıkmıyor ama ya bizimle ya da annesi ve babasının peşine takılıyor. Ben çok uysalım ne yaşarsam içimde yaşarım ama bu durum beni gerçekten aşırı rahatsız ediyor. Her gün dua ediyorum kalbimi karartmayayım geçer diyorum sabır diliyorum ama her gün de başka şeyler oluyor. Ben ona makyaj hediye ediyorum saçını örüyorum iltifat ediyorum aramızı sıcak tutmaya çalışıyorum ama içim hiç rahat değil benim 5 kız kardeşlerim var ama hiç biri bunun gibi değil. Kayınvalidem çok tatlı çok seviyorum ama susması beni soğutuyor. Sanki görümcem benden küçükmüş gibi herkes benden büyüklük bekliyor.

Eşinle açık açık konuş, o konuşsun
Altdan al içinde tut zaten bir şey değişmeyecek
Görümcen ve Kayınvaliden ile acık konuş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Kayınvalidem ve görümcem eşimi çocuk gibi seviyorlar benim yanımda. Ne yapmalıyım?