Bu durumun üstesinden nasıl gelicem?

25 yaşındayım. Bır ay sonra düğünüm var üniversite mezunum okul bitince evlenmek ıstedım. Nişanlımı canımdan cok sevıyorum. Ama mutsuzum.. nişanlımdan dolayı değil aılemden dolayı. Onlara gecmısde buyuk acılar yasatmadım pek evdende cıkmam zaten genelde evcil bır ınsanım iş olsun güç olsun aıleme yardım ederım. Ama benım sorunum aılemın bana deger gostermemesı. Bir sey dordugumda gecıstırılen cevaplar olsun cıddıye alınmama olsun defalarca anneme pskolojımın ıyı olmadıgını belırtmeme ragmen mutsuz oldugumu belırtmeme ragmen benımle yınede ılgılenmeyısı olsun.. cok canıma cıyo bu sekılde gıtmek ıstemezdım. Benı sevmekerını benı adam yerıne koymalarını ısterdım evlatlarıyım sonucta derdımı dert bılmelerını ısterdım. Ailem nişanlımı cok sevıyo. Nısanlımla ılglı konu olsun hemen ılgılenıyolar dınlıyolar bulustgmzda eve geldgmdr nasıl gectı dıye soruyolar ama kendımle ıkglı bısey oldugunda zerre umurlarında degl. Cok canım yanıyo bı aıle olamadan baska aıle kurmaya gıdıyorum.. içimde cok sey kaldı. Hayattan gram zevk almıyorum ne yaparak bunun ustesınden geleblırım?
Bu durumun üstesinden nasıl gelicem?