Arzuladığım adam hristiyan. Bu canımı yakıyor. Onun Müslüman olmasını çok isterdim.
☁️Ebu Hureyre (ra) anlatıyor:
Ben müşrike annemi İslam'a davet ediyordum, fakat hep imtina ediyordu. Bir gün yine davette bulunmuştum, bana Resulullah (sav) hakkında hoşuma gitmeyen sözler işittirdi. Ağlayarak Aleyhissalatu vesselam'a gittim. "Niye ağlıyorsun?" diye sordu. "Ey Allah'ın Resulü" dedim, "annemi İslam'a davet ediyordum, hep bana imtina etti. Bugün de aynı davette bulundum, bu sefer sizin hakkınızda hoşuma gitmeyen sözler sarfetti. Ebu Hureyre'nin annesine hidayet vermesi için Allah'a dua ediverin!" dedim. Bu talebim üzerine Aleyhissalatu vesselam: "Allahım! Ebu Hureyre'nin annesine hidayet et!" buyurdular. Ben, Aleyhissalatu vesselam'ın duasına sevinerek huzurlarından ayrıldım. Anneme geldiğim zaman, kapıya yöneldim. Kapı kapalıydı. Annem ayak seslerimi işitti: "Ebu Hureyre! Yerinde dur (içeri girme)!" diye seslendi. Ben su şırıltılarını işittim, yıkanıyordu. Yıkandı, entarisini giydi, alelacele başörtüsünü koydu ve kapıyı açtı. "Şehadet ederim ki Allah'tan başka ilah yoktur. Şehadet ederim ki Muhammed Allah'ın elçisidir!" diyordu. Ben hemen Resulullah (sav)'a döndüm. Sevinçten ağlıyordum. "Ey Allah'ın Resulü! Müjde! dedim. Allah senin duanı kabul buyurdu. Ebu Hureyre'nin annesine hidayet nasip etti!" Aleyhissalatu vesselam Allah'a hamdetti ve hayırlı sözler söyledi.
📚[Kütüb-i Sitte]
Keşke bende böyle bir sebepten sevinçten ağlasam…
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Keşke dua ederek amcasınida müslüman yapsaydı.
Ne diyelim gokten 3 elme düşmüş biri ebu hureyyeye biri annesine biride kutubu sitteye.
Biz yine doymadık bu hadiseden.
Herkesin dini kendine. Değiştirmeye çalışma. Ona saygı duy.
Lan boş yapma. Elimde olsa onun ağzına adetken çömelirim, o Müslüman olana kadar adet kanımı ağzına akıtırım onun
Boş yapan yok. İlginç bir fantezin varmış.
Sende iç o zaman adet kanımı
Hım... 🥵
Sevgiğin kişi inşallah müslüman olur. Hayırlısıysa sende ona kavuşursun.
*sevdiğin
İnşaAllah kardeşim ❤️🧡💛💚💙 çok teşekkürler duan için 😋🤍☁️
dilerim Rabbim sana aşkın dan tutuşacağın hayırlı bir müslüman eş nasip eyler Amin
Amin kardeşim inşaAllah 🤲❤️🧡💛💚💙
Ama aşktan Allah’a sığınırım. Sevdiğimi ölçülü sevmeyi isterim. Sevdiğimi Allah için sevmek isterim. 🤍
elbette ikiniz de birbirinizi Allah için sevip sonsuzluğa birlikte yürüdüğünüz de işte aşkınız da muhteşem olur
tüm bunları ve daha fazlasını hayırlı demem den maksadı muradım buydu :) . iyi geceler
İyi geceler kardeşim ❤️🧡💛💚💙 çok teşekkürler duan için 😋🤍☁️
Boş hayallerle yaşama, bizim oğlanlar genelde yalnız kap birini.
Niye boş olsun belki Müslüman olur. Ben onun Müslüman olmasını istiyorum.
İyi hadi tamam o zaman ne diyim, umarım gönlüne göre olur, bende bir çok kız ekledim facese, içinde hristiyan ya da başka dinden olanlar bile var. En azından benim akılsız sevgilimden iyi insanlar, birisine güzel şeyler yazdım kalp gönderdi.
Belki o da senin hristiyan olmanı istiyordur
İstiyordur. Ama olmam.
İkinizde ateist olun 😊
Hassie lan şakası bile komik değil gülme. Kafirlerden olmaktan Allah’a sığınırım.
Ama küfür günah yani bu nasıl müslümanlık 🙈
En sevdiğim ayet şu
Onların gideceği yer yakıtı insan olan ateştir 😍😍
Küfür günah değil Müslümana etmediğin sürece
Hadi be ordan 🤣 öyle bir şey yok İslam hoşgörü dinidir öyle Müslüman değil diye zulüm etmek olmaz
Olur lan olur ayette Allah diyor kafirlere sert davran diye kafir lan o kafirlerin ağzına işiyim ben lan işgalci zalim hepsi
By 😊
Byyy
~Tevbe Suresi~
﴾73﴿ "Ey peygamber! İnkârcılara ve münafıklara karşı cihad et, onlara sert davran; onların varacağı yer cehennemdir ve bu ne kötü bir sondur!"
ALLAHIN LANETİ KAFİRLERİN ÜZERİNE OLSUN! AMİN!
Belki olur. Nasip kısmet.
Nasip kısmet. Allah ona süre veriyor. Allah dilediğini doğru yola iletir.
Yokk