İnternetten bi kişiye fal attım (60 tl) açıklamadaki kopyala yapıştır cevabı verdi kazıklandım mı?

Öncelikle beni tercih ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Adında veya soyadında e harfi bulunan birisini geçmişe gömdüğünüz telvelerinizde açık bir şekilde görünmüş. Hareketinden söylediği sözden rahatsız olduğunuz yakın bir kız arkadaşınız da olabilir ya da geçmişinizde hayatınızda bulunan duygusal anlamda bir şeyler yaşadığınız bir kadın da olabilir. Bu kişi her kimse dediğim gibi geçmişe gömülecek ani bir karar vereceksiniz ve bir anda bu kişiyi silip atacaksınız gibi görmekteyim bu silip atmanızın üzerinden yaklaşık 4 vade sonrasında bu kişiden tekrardan size karşı bir adım geliyor ve siz bu kişiyi tekrardan reddediyorsunuz bu kişinin etrafını tamamen kapatmışsınız ve tamamen gömmüşsünüz ya da gömeceksiniz. Bu aralar kısmetinizin açılacağı çok fazla flörtleşeceğiniz bir döneme giriş yapabilirsiniz ama kesinlikle bunların bir ilişkiye bağlanacağını görmüyorum adında veya soyadında t harfi geçen bir kadınla uzun süreli bir şekilde flörtleşmeniz konuşmanız olacak ikinizin devamlı olarak bir buluşması bir araya gelmesi görünmüş beraber çok güzel vakit geçireceksiniz ve üzerinizde bir kalp görülmüş fakat bu kadının hayatınıza girmesi Ağustos ayı gibi bir ay olabilir yani yakın zamanda görmüyorum diğer söylediğim flörtleşmeler dışında olacak bu kişi ve bununla dediğim gibi uzun süreli bir şey olabilir ama geri kalan flörtleşmelerinizde uzun soluklu bir şey olmayacak haberiniz olsun çok fazla kadın figürü görmekteyim hayatınızda çok fazla kadın girebilir ya da çok fazla kadının olduğu bir ortama giriş yapabilirsiniz. Yedili bir vade içerisinde çevrenizde bulunan bir erkekle kavganız görülmüş bu laf dalaşı olabilir. hareketlerinden rahatsız olduğunuz bir insan olacak bu kişi. Laf dalaşı büyüyüp kavgaya da dönüşebilir bu arada haberiniz olsun ve bu kavga olduğu zaman çevrenizdeki çoğu kişi size hak vermek yerine karşı tarafa hak verecek ve bu durum sizi ekstradan sinirlendirecek. Bunun dışında iş veya eğitim ne ile ilgileniyorsanız bir süre bu konuda sıkıntı yaşayabilirsiniz istediğiniz şeyler istediğiniz gibi olmayabilir ya da hedeflediğiniz şeylerden çok bambaşka şeylerle karşılaşabilirsiniz maddi anlamda da bir aylık bir sıkıntınız olacak istediğiniz bir şeyi alamayabilirsiniz ama bu bir aydan sonra aileden bir erkek figüründen gelen parayla rahatlayacağınızı görmekteyim.

İnternetten bi kişiye fal attım (60 tl) açıklamadaki kopyala yapıştır cevabı verdi kazıklandım mı?