Kopya çekmediğim halde kağıdım alındı?

Lise son sınıfta okuyorum. İngilizce sınavı oluyorduk sınav ortasında gözetmenimiz sıranın üzerinde bir takım yazılardan beni suçladı kağıdımı aldı dinlemeden. Yazılar bana ait değildi. Ben hiç kopya çekmem, çeksem de diğerleri fısıldaşırken çevremde kulağıma gelenlerden birkaç şey. Ama derslerim kötü zaten kopya çekmeyi becerebilsem iyi olurdu bir şekilde 10 falan almazdım. Neyse gözetmenimiz öyle davranınca ben "Yazılara bakmadım hocam " dedim hoca (gözetmen) sınavın ortasında kağıdımı alarak çık sınıftan diye azarladı ben yine ne yapacağımı şaşırarak "Hocam gerçekten bakmadım" dedim. O da "Ben size sıraları silin dedim demi!" dedi. Ben de bir şey yazmadığım için bir yere, bana ait olmadığı için takmadım. Görmedim bile yazıyı. Yarın İnglizce dersimiz var ve hocamız çok sert biri ben de çok çekingenim, utangacım. Bu durumu uygun bir şekilde nasıl açıklarım. Bu şekilde söylesem dinlemez beni. Derslerim zaten kötü olduğu için beni kopya çekebilecek bir seviyede öğrenci sandıklarından eminim zaten of ne yapacağım ben? :(
Kopya çekmediğim halde kağıdım alındı?