Caferi oldugu soyleniyor mezhep onemli degil ama merak ettim bir de onu destekleyenler sunni kesim bu nasil oluyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Iğdır ve Kars yöresinde Azeri asıllı şii-caferi Müslüman vatandaşımız çoktur. Doğru. Bense sonradan araştırıp Caferi oldum. Ancak Sinan Oğan'ın şii olduğunu, en azından şii bir ailede dünyaya geldiğini sanmıyorum. Kerbela'da Hazreti İmam Hüseyin'in boğazını kesen vahşi canavarın adı da SİNAN olduğu için, ehli beyt taraftarı caferiler-şiiler bu ismi asla çocuklarına vermezler-vermeyiz. Seçtiğimiz isimler, Muhammed, Ali, Hasan, Hüseyin, Zeynelabidin, Bektaş, Behçet, Malik Eşter, gibi hem ehli beyt isimleri hem de onları seven büyüklerin isimleridir. Ehli Beyt'in katillerinin isimlerini çocuklarımıza vermeyiz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Evet öyleymiş
Ona bakarsan alevi kemale de çoğunluğu sünniler oy verdi00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ben deistim onu destekledim ama çok pişmanım. Oda gizli siyasal islamcı çıktı...
00 Yorumla Evet ve şeriatçı
01 Yorumla- Soran+1 yıl
seriatci olmasa karizmatik adam
Sanane neyse ne herkesin dini kendine
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Merak ettim sordum ne var? Benide mi islamci sandin
- Soran+1 yıl
Takildigim nokta ulkede alevilere yapilmayan kalmadi caferi birine sunni kesim nasil oy verebiliyor?
- Soran+1 yıl
Dedigim seyi anlamadin galiba sunniler siilerden nefret ederler.. kk alevi diye oy vermiyorlar diyenler de konunun mezhebi degil de milliyetcilik oldugunu bilmiyorlar. Milliyetciyim diyene muhurle kosuyorlar.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi