İnternet & Teknoloji Gartic io Oda Silme? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Oda kurdum ama silmek istiyorum nasıl olur tema siliniyo ama odam silinmiyo Güncellemeler+1 yıl ACİL ACİL Gartic io Oda Silme? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 630 cevap paylaştı. Oynamayalı baya oldu. Aklıma getirdin 0 12 Yorumla Soran +1 yıl ben oda silme diyom siz ne diyorsunuz ya Yorumla tortitotilla +1 yıl 🤣🤣 Sakin, Bilmiyorum bilsem söylerim Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorsanız görüş yazmayın Yorumla Soran +1 yıl gergin anıma denk geldin abla kusura bakma Yorumla Soran +1 yıl acil konu ya Yorumla tortitotilla +1 yıl Neye ne yazacağıma ben karar verebiliyorum bu kadar düşünceli olma hayatım.Sorun kalkana yazarım sana kahyasımısın keyfimin? Yorumla tortitotilla +1 yıl ❤❤ Sorry o zaman Yorumla Soran +1 yıl bence sen biraz düşünceli ol acil bir konu olsa ve biri konuyla alakasız çözümsüz bir görüş yapsa hoşuna gider miydi bilmem ayrıca bunu görmek istemiyorum seçeneği de var hatırlatırım o zaman yazabilir misin bilemem Yorumla Soran +1 yıl abla kalp attın yumusadım Yorumla Soran +1 yıl ❤❤ Yorumla tortitotilla +1 yıl 🤣🤣🤣 Sinirlendiğinde gel atayım Yorumla Soran +1 yıl olur abla 😅😅😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Oynamayalı baya oldu. Aklıma getirdin
ben oda silme diyom siz ne diyorsunuz ya
🤣🤣 Sakin,
Bilmiyorum bilsem söylerim
bilmiyorsanız görüş yazmayın
gergin anıma denk geldin abla kusura bakma
acil konu ya
Neye ne yazacağıma ben karar verebiliyorum bu kadar düşünceli olma hayatım.
Sorun kalkana yazarım sana kahyasımısın keyfimin?
❤❤ Sorry o zaman
bence sen biraz düşünceli ol acil bir konu olsa ve biri konuyla alakasız çözümsüz bir görüş yapsa hoşuna gider miydi bilmem ayrıca bunu görmek istemiyorum seçeneği de var hatırlatırım o zaman yazabilir misin bilemem
abla kalp attın yumusadım
❤❤
🤣🤣🤣 Sinirlendiğinde gel atayım
olur abla 😅😅😅
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!