- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence çocuğun açısından bakılırsa katılman daha uygun olur çünkü küçük yaşlarda çocuklar sanırım gemelde onlarla eğlenen ve eğlenmesine vesile olan bireyleri daha sever, hızlı ısınır, düşkünlük dereceleri artar.
Kocan açısından da sorun olmuyorsa çocuk için katılmalısın.
Eski karısının ailesi gelecekse de kadın hayata karşı gözlerini yummuş, ilişki sırasında bir yasak aşk ya da herhangi bir şey olmadıysa sana durduk yere garezli davranacaklarını sanmıyorum -ki çocuğun bir anneye ihtiyacı olabilir babası tek başına yetmeyebilir vs.07 Yorumla
Soran+1 yılGercekten oyle bisey olmadi biz henuz yeni evliyiz kadin 2 yil once vefat etmis
Soran+1 yılKocam sende geleceksin tabi diyor
- +1 yıl
O zaman gitmende bir sakınca yok.
Soran+1 yılBencede
Soran+1 yılŞu an dogum gunu partisindeyim cok iyi gidiyor
- +1 yıl
İyi eğlenceler.
Soran+1 yılEski kayinvalide ve kayinbaba ile az sorun yasadik ama onun disinda hersey cok guzeldi
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu kez de, bizim kızı benimsedi, çocuğumuza üvey annelik yapıyor diye düşünürler, sen de orada bulun, sen eşinin çocuğunun ikinci annesisin, eşinden ötürü, o kuzuyla aranda bir bağ var, senin de orada bulunman gerekir, o yavruya ablalık yaparsan hayat boyu unutmaz seni, sen de mutluluklarına ortak ol, seni de görsün yaş gününde.
O prenses seni de orada görürse sana sevgisi katlanır, mutlu olur, eşin de mutlu olur, eşine ait olan her şey senindir, o kuzu da sana ait, eşinin ailesi senin de ailen, eşinin kızı, eşinin ailesi olduğu için, senin de ailen o küçük kız, kesinlikle orada bulunmalısın, o küçük kız çocuğunu mutlu etmek için ve eşini sevdiğin için o doğum günü partisisinde sen de olmalısın.017 Yorumla- +1 yıl
Benimsemedi yazacaktım, hay Allah. O kadar da dikkat ediyorum ha:))(
- +1 yıl
Eşinin ailesi senin de ailen derken sadece, eşinin kızından bahsediyorum. Eşinin ilk eşinin ailesi, senin ailen olmayabilir lakin o küçük kız çocuğu senin ailen, aileni orada yalnız bırakman olmaz değil mi? O küçük kız çocuğunu orada yalnız bırakmamalısın, senden şefkati, merhameti, tüm güzel değerleri öğrenmeli o küçük prenses. Kim bilir belki o küçüğün kardeşlerini dünyaya getireceksin, senin çocuklarının kardeşi olacak belki o yavru
Soran+1 yılInsan bana onu cok seviyorum sanki benim oz kizimmis gibi kendi cocugummus gibi sadece esimin eski kayinpeder ve kayinvalidesinden cekiniyorum biraz
Soran+1 yılAma karar verdim bende gelecegim
- +1 yıl
O da seni çok seviyordur, kalpten kalbe giden bir yol var ve çocuklar samimiyeti hisseder.
En doğru kararı verdin.
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
Mutluluğunuz daim olsun 🌸❤
Soran+1 yılEski kayinvalide ve kayinbaba ile az sorun yasadik ama onun disinda hersey cok guzeldi
- +1 yıl
O kadar oluyor. Bazen bazı kişileri duymazdan gelmek ve tepki vermemek en doğru olanıdır.
Prenses için anlamlı bir güne senin de eşlik etmen çok güzel olmuş 🌸
Soran+1 yılHadi kizlarindan sonra beni kocamin yanina yakistirmadilar ama su kucucuk kizi ne kadar sevdigimi gormuyorlar mi
- +1 yıl
Nasıl görmek isterse öyle görüyor bazı kişiler. Halbuki sevinmeliler torunlarının senin tarafından sevildiğine, değer gördüğüne.
Görmek istemeyene insan anlatmamalı kendini, kelimelere yazık.
Sen kendini biliyorsun, eşin seni biliyor ve o prenses o gün çok mutlu oldu, önemli olan bunlar.
Soran+1 yılOyle tabi de spyle bisey var benim kocam eski kayinvalidesi ayni zamanda teyzesi oluyor akraba evliligi yapmis yani o yuzden tabi cok yakin olmak zorundayiz
- +1 yıl
Eşinin hem teyzesi, hem de kayınvalidesi, oldukça yakını yani. Anlıyorum lakin sen, sana yakın olanla yakın olursun, sana mesafeli davranıyorlarsa öyle davranırsın.
Onların eleştirilerini duymazdan gelirsen, önemsemezsen ya seni eleştirmeyi bırakırlar ya da utanırlar. En güzeli duymamak, görmemek.
Ben şunu anlayamıyorum ya, niye sadece sana kızgınlar ki, kendi yiğenleri iradesiyle seninle evlendi, o zaman ona da kızsınlar, aslında kızılacak bir mevzu da yok ortada lakin anlatamıyorsun işte bazılarına.
Her ne kadar eşinin teyzesi de olsa, sürekli bir arada olmanız gerekmiyor. Şayet hadlerini aşarlarsa da sadece belli ve özel günlerde onlarla bir arada olursun. Eşinin teyzesi diye sen de çok yakın olmak zorunda değilsin bence.
Sen kimsenin yerini almış bir insan değilsin.
Allah'ın yazgısı böyleymiş, eşin seni sevdi, sen de onu sevdin, evlendiniz.
Eşin boşanmış bir adam değil ki, dul kalmış bir insan. Anlamıyorum ne diye sana kızıyorlarsa, o vakit eşine de kızsınlar.
Belli ki yeteri kadar olgun değiller.
Sana yakın olana yakın, uzak olana uzak olursun. Seni benimsemeyen kişilerle yakın olmak gibi bir zorunluluğun yok.
Küçük prensesin hatırı için özel ve belli günlerde bir araya gelirsiniz.
Öyle büyük mecburiyetlerin yok senin onlara karşı.
Edindiğim tecrübelerden yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki;eşine asla ailesini kötüleme.
O kişilerle tartışmadan da mesafeni belirleyebilirsin
Soran+1 yılEsimle tanistigimizda karisi zaten vefat etmisti yani yasak iliski falan yok yani
- +1 yıl
Biliyorum, yorumlar da okumuştum. Eşin boşanmış olsa dahi sana cephe olmaya hakları yok, böyle şeyler herkesin başına gelebilir, ortada ihanet yok çünkü.
Empati yapabilseler sana anlayışlı davranırlardı.
Soran+1 yılKeske... yani en azindan kizi ne kadar sevdigimi gorseler
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden çekindiğini içten içe sen de çok iyi biliyorsun aslında. Kadının daha ölmesinden 2 sene geçmiş ve evlenmişsiniz. Hemen evlilik de olmamıştır tanıma süresidir vs desek kim bilir kadının belki 1 senesi anca dolmuştur birlikte olduğunuzda ve kadının ailesinin de bu durumu içten içe absürt bulduğunu biliyorsun. Gerçekten yazık bir insan hayat aşkını arkadaşını kaybetmesinin acısını yaşar. Demek ki kadını sevmemiş yazık. Yarın öteki gün sana da bir şey olsa bu adam senin üzerine de evlenir aklında bulunsun bugün o ölmüş kadıncağıza yapan sana da yapar. Umarım çocuklara gerçekten annelik ediyorsundur.
017 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay lik evliyiz 8 aylik da Nisan soz 8 ay icinde oldu bunlarin hepsi kizimi cok seviyorum her ne kadar uvey diye nitelendirlse de o benim icin oz olacak hep
Cevap sahibi+1 yılO zaman çok mutlu oldum gerçekten böyle evladın gibi kızım kızım diye el üstünde tutuyorsan helal olsun sana. Adam şanslı ki sen iyi bir kadın çıktın yoksa normalde 8 ay bir kadını tanıyıp çocukları ile aynı haneye sokmak için asla yeterli değil çok kötü olaylar da var. Demek ki Allah o çocuklara mutluluk vermek şans vermek istemiş. İnşallah bu sevgi bu anaçlık ve annelik sevgin hiç bozulmaz maşallah. Sevgiler ile.
Soran+1 yılCok sagolun kocama asigim kizimi da cok seviyorum
Cevap sahibi+1 yılBu arada bence git kızın doğum gününe. Aileye kendini tanıt zaten iyi bir insan olduğunu anlayacakları için severler ve içleri de seni görüp tanıyınca rahat eder. Öteki türlü neden gelmedi diye düşünüp şüphe duyarlar.
Soran+1 yılBencede, gidecegim dogum gunune onlara da kendimi tanitirim hic yuz yuze tanismadik
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi olur rahatsız edici bir şey olursa da bir daha görüşmemek için bahanen olur. Eşine ben doğum gününe geldim tanışmak kaynaşmak istedim onlar hoş davranmadı dersin.
Soran+1 yılAynen oyle esim bir sey demezler dedi ama bakalim bence de bisey demezler ya en azindan torunlarinin guzel gununu mahvetmek istemezler
Cevap sahibi+1 yılGitmene çok sevindim ön yargım için kusura bakma. Ben de 15 yaşında bir çocukken annemi kaybettim ve kadını daha yeni gömmüşken babama eş bulalım vs diyenler oldu.
Soran+1 yılNe kusuru asil sen kusura bakma bu soru ile canini yaktim basim sagolsun tekrar
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim hayatınızda mutluluklar dilerim <3
Soran+1 yılCok ama cok sagolun beni yargilamadiniz ama inanin ben esimle ilk esi oldukten sonra tanistim ihanet soz konusu bile degil ailesine de cok uzuldum kimse istemez evlat kaybetsin ama onlara en buyuk iyiligi torunlarina en iyi sekilde bakarak yaapabilirim
Cevap sahibi+1 yılEvet ben inanıyorum sizin çok iyi bir anne olduğunuza. Ve anneleri de size minnettardır emin olun bir yerlerden sizi izliyordur ve mutlu oluyordur <3
Soran+1 yılCok sagolun
Cevap sahibi+1 yılAdınıza çok sevindim ama aşağıda yorumlarda bir adamla konuşmanızı gördüm ve beni çok şaşırtıp hayal kırıklığına uğrattınız. Adam resmen sapık kocanızla cinsel hayatınızı sormuş sizinle konuşabilmek bel altı konularına girebilmek için siz de gayet o konulara girmişsiniz eşinizle namahreminizi anlatmanız hiç hoş bir şey değil ve adam sizi bu şekilde bir nevi sözel taciz etmiş oluyor çünkü ilgilendiği kocanızın cinsel hayatı değil aslında sizin. Neyse sizin iyi niyetli olduğunuzu umuyorum ve eşinizle kocanızla mutluluklar diliyorum.
Soran+1 yılCok pismanim ben aslinda oyle bir kadin degilim
Soran+1 yılZaten engelledim oyle bir pisligi
Siz eşinizin kızını kendi kızınız gibi sevip ona doğum günü hazırlıyorsanız, büyükanne ve büyükbabasının bunu görmesi, torunlarına annelik yaptığınızı bilmeleri onları da mutlu eder diye düşünüyorum, vefat etmiş kızlarından onlara kalan torunlarının mutlu ve iyi bir aile hayatının olduğunu görmek, ölmüş annesinin eksikliğini hissettirmediğinize şahit olmak neden onları rahatsız etsin, hatta ara sıra kızınızı alıp ziyaretlerine bile gidebilirsiniz bence hoşlarına gidecektir, kendinizi uzak tutmayın derim, onlarla beraber daha büyük bir aile olmamanız için hiçbir sebep yok bence.
06 Yorumla
Soran+1 yılKocam gelmemi cok istiyor bende istiyorum ama iste biraz cekindim ama galiba bende gidecegim
Soran+1 yılEvlendigimizde kocam ile biraz sorun yasamislar o yuzden
Soran+1 yılBenimle evlendigi icin degil tekrar evlendigi icin kizlari vefat etti ya damatlari tekrar evlendi o yuzden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmayacakmışsın? Eşinim yanında olmayacaksın da başka nerde olacaksın. Dış kapının dış mandalı mısın sen? Tabii ki de orada olacaksın. Nesi yanlış olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılDegilde hani ilk karisi vefat etti ya o yuzden
+1 yılBence sizin orada olmanız onlara sorun olmamalı. Sonuçta kızları vefat etmiş ve yeni eşi sizsiniz. Ortada yüz kızartıcı bir suç olsa anlarım ama gereksiz olur. Düşünceniz güzel ama kendinizi ikinci plana atmayın. Rahatsız hisseden partiye gelmesin..
02 Yorumla
Soran+1 yılInanin oyle bisey yok biz esimle 2 aydir evliyiz ben esimle tanistigimda karisi coktan vefat etmisti
- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılkarısı vefat etmeseydi dediğin doğru orada olmsmalıydın
ya da belki de onun ailesi de gelmezdi
ama eşi vefat etmiş. kesinlikle orada olmslısın belki de aile seni kızları yerine koyacak
ve lütfen onlara çok güzel davran :'(
05 Yorumla
Soran+1 yılAnneanne ve dedenin orada olmasi en dogal haklari kizlarinin tek parcasi bende biraz cekindim iste sonucta kizlari vefat etmis
- +1 yıl
evet ama bunda kötü bişey yok çünkü herkes bilir ki erkek kadınsız evini döndüremez ve kızı var ve bence sen asıl resmi kaçırıp çok farklı yere odaklanıyorsun
yani ölenle ölünmez Rabbimiz rahmet eylesin ama farkındaysan sen artık annesin
onlar torunlarının nasıl bir annesi var bunu görmek bilmek içlerini rahatlatmak isteyeceklerdir
umarım iyi bir insansındır. Allah yardımcınız olsun iyi günler
Soran+1 yılCok seviyorum minigimi sanki oz kizimmis gibi onu ben dogurmusum gibi
- +1 yıl
Allah razı olsun yenge :D dilerim sonsuza dek mutlu mesut olursunuz Amin . kal sağlıcakla
Soran+1 yılSagol kardes allah senden de razi olsun
Gizli Üye(18-24)+1 yılKızın yaşı küçük olduğu için sizi annesi olarak görecek. Annesinin boşluğunu sizinle dolduracak. Ve bu doğumgününde fotoğraflar çekilecek. İlerde bu fotoğraflara baktığında anne eksikliğini çok görür. Bu yüzden sizinde onun yanında olmanız bu eksikliğini azaltacak. Eşinizin ilk hanımının ailesine güler yüzlü gözükün. Onlar iletişime girmedikçe fazla iletişime girmeyin ters bir cümle söyleyebilirler çünkü. Eşinizin ve kızınızın yanından fazla ayrılmayın. Umarım bir ömür mutlu olursunuz...
046 Yorumla
Soran+1 yılInanin onu oz kizimmis gibi seviyorum sanki onu ben dogurmusum gibi esimin eski kayinvalide ve kayinpederlerinden de beni bir evlatlari olarak gormelerini cok isterim
Cevap sahibi+1 yılEşinin eski kayınvalidesi ve kayınbabasının yerine kendimizi koyarsak kızlarının kurduğu bir yuvada başka bir kadının olması ağırlarına gidiyor. Sizi kendi kızlarının yerine pek kolay koyamazlar. Her mezarına gittiklerinde aynı acıyı tekrar yaşarlar. Sizin sadece torunlarına iyi annelik yaptığınızı gördüklerinde kafaları rahat olur. Ama acıları dinmez. Evlat kaybı hiç bir acıyla eşit değildir. Bende onların yerinde olsaydım bende aynı tavırda olurdum. O yüzden siz eşinizin ve kızınızın yanından ayrılmayın , sıcak kanlı davranın bu onlara yeterli.
Soran+1 yılHaklisiniz ben kocamin kizini kaybettigimi dusununce nefesim kesiliyor bi de onlarin yasadiklarini yasamak...
Cevap sahibi+1 yılMaalesef büyütüp o yaşa getirip evlendirip üstüne torunlarını kucaklarına aldıkları kızlarının toprağın altına geçmesi ve kızlarının yerinde başkasını görmeleri çok zor. Siz kızınızın yanında olun , hiç bir şeyini eksik etmeyin. Sizin gibi bir insana denk geldiği için çok şanslı bir çocuk... Allah bir ömür mutlu etsin.
Cevap sahibi+1 yılKatılmış olmanıza çok sevindim. Bir kız çocuğunun en heyecanlı gününde yanında annesinin olması onun için çok önemli. Eşiniz de katılmanızdan fazlasıyla mutlu olmuştur. İyi eğlenceler diliyorum.
Soran+1 yılCok tesekkurler evet esimde cok destek oldu hersey iyi gisiyor
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Cevap sahibi+1 yılSöylemiştim burada ki insanlar tamamen kızlarının yerine koyarlar demiş ama kimse yuva kurmuş evladının toprağın altına girip yerinde başkasını görmeyi kaldıramaz. O yüzden siz eşiniz ve kızınızla ilgilenin. Onların gözünde her şey çok farklı.
Soran+1 yılHaklisiniz onlar icin zor cok zor olmasi lazim...
Cevap sahibi+1 yılÖyle maalesef. Siz umarım torunlarına iyi bir annelik yaparsınız. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah bana da sizin gibi mutlu bir yuva kurmayı nasip etsin 🤲🏻
Soran+1 yılAmin amin ama bana bi suru laf ettiler cok uzuldum
Cevap sahibi+1 yılBen biliyordum olacakları ama linç yemek istemedim üzmek istemedim o yüzden eşinizin yanından ayrılmayın dedim ısrarla. Benim de kızımın başından gelseydi bende aynısını yapardım çünkü. Ama eşinizle ve kızınızla aranız iyise başka bir sorun dert etmeyin.
Soran+1 yılYok zatennsiz hakli ciktiniz tamam hadi beni kocamin yanina yakistirmiyorlar kendi kizlarindan sonra ama su kucuck cocugu ne madar sevdigimi gormuyorlar mi
Cevap sahibi+1 yılAnladığım kadarıyla eşinizin ilk eşi vefat ettikten 1.5 sene sonra sizinle tanışmış. Bu çok kısa bir süre. Aradan 3-4 sene geçseydi yine anlayış gösterirlerdi belki. Ama ortada küçük bir kız var. Anneye muhtaç , ergenlik dönemine girdiğinde annesine çok ihtiyacı olacak. Ve küçük yaşta sizi annesi olarak benimsemesi ona yardımcı olmanız onun için çok önemli. 15-20 yıl sonra anne nedir bilmiyorum demez hiç değilse. Siz de eşiniz ve kızınızla ilgilenin.
Soran+1 yıl1.5 sene sonra evet ama ortada kucuk bir kiz var en azindan onun icin biraz daha ilimli olsalar keske
Cevap sahibi+1 yılYani eşinizin kızı olmasaydı bir eşini kaybetmişken bu kadar hızlı evlenmesine çoğu kişi aynı tepkiyi verirdi saygıdan dolayı insan bekler. Ama küçük bir kızı var ve o kızında anneye ihtiyacı var. Sizde çok düşünceli , anlayışlı birine benziyorsunuz. Annesinin yokluğunu hissettirmezsiniz.
Soran+1 yılOnu cok ama cok seviyorum ister onu dogurmus olayim ister olmayim o benim kizim ben hamile kalir miyim bilmiyorum simdilik istemiyorum ama olsada ben anneligi ikinci kez tatmis olurum cunku ilk defa anneligi kizimda tattim
Cevap sahibi+1 yılYani bu çok güzel bir duygu tabikide. Benim de kız kardeşimle aramda 6 yaş var. Şimdi çok yakınız. Hamile kalırsanız kızınız için de çok iyi geleceğini tahmin edebiliyorum. Siz bir ailesiniz , ve bu ailenin annesi sizsiniz. Bir çocuk için de bu aile sıcaklığı çok önemli olacak. Zaten yaşı daha çok küçük.
Soran+1 yılAynen oyle simdilik bebek istemiyoruz esimle bu ikimizin karari kendi kizimizdan cekindigimiz icin degil cok yeni evliyiz ve suanlik birbirimize odaklanmak istiyoruz
Soran+1 yılIkimizde calisan insanlariz ben mimarim esimde insaat muhendisi
Cevap sahibi+1 yılBende sağlıkcıyım ve çalışan insanlar için bu durum daha zor tabi. Çok yeni evlisiniz birbirinize - evliliğinize daha çok alışın , kızınızı kendinize daha çok alıştırın. Beraber etkinlikler yapın , oyunlar oynayın çocukla çocuk olun o size alışacak zaten. 2-3 sene sonra karar verirseniz ortak çocuğunuz olur tabi.
Cevap sahibi+1 yılYeni 5 yaşına girdi sanırım. Zaten 3 sene önce bebekti daha :) tam bebeklikten çocukluğa eriştiği bir dönem. Kendi annesini de fazla hatırlamaz 5-10 sene sonra belki hiç hatirlamayacak. O yüzden sizi annesi olarak görmeye başladığı bir dönemde.
Soran+1 yılAynen oyle kizimiz zaten anaokuluna gidiyor bundan once de hep krese gdiiyordu
Soran+1 yılEvet 3 yasindaymis o zamanlar oz annesi vefat ettiginde cok bilmiyor babasi onu duzenli olarak mezarliga goturuyor
Soran+1 yılKizim ile zaten her hafta anne cocuk etkinlikleri yapan bir yere gidiyoruz yeni basladik
Cevap sahibi+1 yılNe kadar ilgilisiniz. Öz annesi olsa bu kadar olurdu zaten. Bende ilkokula başlamadan önce ki hayatımı hayal mayel hatırlıyorum. Mezarlık ve fotoğraflar dışında kızınızda hatirlamayacak. Gördüğü ve bildiği tek annesi sizsiniz. Onun için çok önemlisiniz bu sebeble.
Soran+1 yılUmarim dediginiz gibidir beni sevmesini beni annesi olarak kabullenmesini o kadar isterim ki
Cevap sahibi+1 yılYaşı daha çok küçük. Sizi annesi olarak kabul edecek elbette. Daha çok cana yakın ve güler yüzlü davranin. Onunla vakit geçirin.
Soran+1 yılOna mumkun oldukca candan ve yakin davraniyorum babasinin eve gec gelecegi gunler onu bizim yatagimda yatmasini sagliyorum boylelikle kendini daha iyi hisseder ve korkmaz
Cevap sahibi+1 yılÇok ince düşüncelisiniz. Bu davranışıda sadece bir anne düşünebilir. Bir ömür boyu sorun yaşamadan birlikte olmanızı diliyorum.
Soran+1 yılIlk zamanlar cok korktum beni istemez diye sukur oyle bir tepki ile karsilasmadik sadece hala bana tam alisamadi
Cevap sahibi+1 yılBazı çocuklar çok farklı tepkiler verebiliyor tabikide. Çekingenlik olabilir içinde. 2 aydır evliymişsiniz zaten daha çok yeni. Ama ona rağmen yatağa almanız , yanında olmanız bu şekilde güzel bir başlangıç yaptınız. Ortalama 1 sene geçtikten sonra size karşı daha yakın hissedecek kendini.
Soran+1 yılUmarim zaten benden once pedagoga gidiyormus duzenli malum annesi vefat ettikten sonra tabi o zamanlar daha baya kucukmus ama olsun
Cevap sahibi+1 yılTabikide bir uzmanla görüşmesi onun açısından çok faydalı. İlerde psikolojik bir sıkıntısı başlamamış olur. Zorluklara karşı güçlü olmuş olur. Siz zaten anne yokluğunu ona hissettirmezsiniz , ergenliğe girdiği dönemde de fazla yalnız bırakmayın. Hep yanında olun bu şekilde sizi annesi olarak görecek zaten.
Soran+1 yılBen hep onun yaninda olacagim pedagoga da oz annesi oldugunden beri gidiyor
Cevap sahibi+1 yılPsikolojik açıdan size de uyum sağlaması , yanınızda rahat etmesi , sizi annesi olarak görmesi açısından pedagog desteği alması çok doğru bir karar. Sizde annesisiniz zaten. Kendi annesinden çok sizi biliyor. Umarım her daim mutlu olursunuz.
Soran+1 yılUmarim dediginiz gibi olur bende esimde cok uzerine dusuyoruz onun onun hep mutlu olmasini istiyoruz
Cevap sahibi+1 yılİnşallah bir ömür mutlu olursunuz. Çok anlayışlısınız zaten.
Soran+1 yılCok tesekkurler iyi niyetiniz icin ben inaniyorum zamanla hersey duzelecek
Soran+1 yılDemek sizde saglikcisiniz ha ne guzel ne kutsal bir meslege sahipsiniz
Cevap sahibi+1 yılSağ olun teşekkür ederim. Faydam dokunuyorsa ne mutlu bana.
Soran+1 yılDokunmaz mi sizin gibilerin saglik sektorune kattiginiz onem tartismasiz
Cevap sahibi+1 yılSağolun teşekkür ederiz.
Soran+1 yılRica ederim
Ne kadar güzel insansın.. niye ayıp olsun senin torunlarına iyi bakman onlara çok iyi gelecek onu sevdiğini görünce onlar çok sevinecek. Bulunmalisin kaçma kimseden sakin dik dur insanların önünde
02 Yorumla
Soran+1 yılKarar verdim gidecegim
+1 yılBence sende olmalısın Şu an annelik yapan kişi sensin ve bir ayırma vs yok vefat nedeni ile esin evlilik yaptı bence gitmeni gerektirecek biessy yok tam tersine sende katıl ve çocuğa baktığını sevdiğini göster
033 Yorumla
Soran+1 yılKizlari vefat ettigi icin cekindim iste biraz eski damatlarinin yeni esiyim ya
- +1 yıl
Olsun sonuçta onların rızası olmasaydı çocuğa onlar bakardı babaya vermezlerdi
Soran+1 yılKocamin ne kadar muhtesem bir baba oldugunu herkes biliyor onlarda biliyorlar
- +1 yıl
Kesinlikle öyledir ama evlenmesine karşı çıkarlardi demek istediğim
Soran+1 yılHic sicak bakmamislar evlenmemize
Soran+1 yılKizamiyorum cunku kendi kizlari yerine bir baskasi geliyor bu zor bisey olmasi lazim
- +1 yıl
Bence katil doğum gününe pki esin ne diyor katil veya katılma vs diye
Soran+1 yılKocam sende geleceksin diyor ben gelmeyim dedigimde ofkelendi
- +1 yıl
Bnce git bn olsam giderdim
Soran+1 yılGidecegim galiba
- +1 yıl
Git eminn ol cok güzel geçecek
Soran+1 yılBencede boyle bir kafe ayarlatmis kocam kresten arkadaslari falan gelecek palyacolar baya bir animasyon olacak yani
- +1 yıl
Yani bence gitmezsen çok büyük sorun çıkar çocuk sana karşı tavır alır aile yine aynı arkadaş çevresinin annesi vs derken git bence gönlünce de güzel geçir
Soran+1 yılGideyim dimi
- +1 yıl
Kesinlikle git aklindan bile geçirme gitmemeyi
Soran+1 yılGidecegim gidecegim
- +1 yıl
Ne zman doğum günü
Soran+1 yılHafta sonu yapilacak
Soran+1 yılCumartesi gunu
- +1 yıl
Güncelleme yap lütfen katilinca
Soran+1 yılYaparim
- +1 yıl
Demiştim sana hiç kendini o sorularda üzme asıl gitmeseydin kotu olurdu şimdi hem çocuk hemde esin daha mutlu olmuştur eminim ki
Soran+1 yılDaha mutlu oldular tabi keske kizimin dede ve anneannesi ile de sorun yasmasaydii
- +1 yıl
Nasıl bir sorun yaşandı ki
Soran+1 yılKocamin eski kayinvalidesi ayni zamanda teyzesi oluyor yani akraba evliligi yapmis teyzesi de iste geldi yanima biraz moral bozacak seyler soyledi
- +1 yıl
Kuzenler evlenmiş oluyor o halde yakın mesafe olduğu icin bazen dillerinin kemikleri olmayı ağzına geleni söyleyebiliyor insanlar ama şenlik bir durum yok tam aksine seni kendi kızları gibi sevmeleri gerekir çocuğunun emanetine sahip çıktığın kendi cocugun olarak baktığın için
Soran+1 yılEvet kocam ve vefat eden esi kuzenler yani kayinvalidemin de kiz kardesinin kizi olmus oluyor o yuzden tabi ki de yakin mesafedeler
Soran+1 yılMaalesef tam tersi oldu onlarda kocamin eski baldizlarini gormustum ve onlarda bana ayni tavri sergilemislerdi ama teyzesi ile ilk kez yuz yuze geldim
- +1 yıl
Ne dediler snaa özel değilse
Soran+1 yılKarisi oldugun icin kendini cok fazla kaptirma sen kizimin tirnagi bile olamazsin torunumdan da uzak dur diye tehdit ettiler
- +1 yıl
Eşine anlattın mi durumu o ne tepki verdi arkanda durması gerekiyor senin
Soran+1 yılEsime orada anlatsaydim cok ama cok ofkelenirdi ve parti ziyan olurdu eve gelince soyledim teyzesini aradi ve tartistilar
+1 yılSoruda eski karısı da gelicek demişsin guncellemede bence bunu duzelt. Ve kız küçük olduğu için bence eşine sor ne yapmamı istersin yanında olmamı istersen olurum ya da istersen olmuyum o gün yanında diye
06 Yorumla
Soran+1 yılHayir vefat etmis karisinin ailesi gelecek dedim
Soran+1 yılKizim yani uvey kizim gelmemi istiyor
- +1 yıl
doğum günü yapacağız ama eski karısının ailesi de gelecek.
Soru bu o yüzden söyledim. siz bence eşinize de sorun kız bazı sorunları düşünmeden gel demiş olabilir
Soran+1 yılEsimde gelmemi istiyor
- +1 yıl
O zaman sen daha neden dert ediyorsun ki
Soran+1 yılSadece sormak istedim
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Sen o çocuğa anne oldun ya o anne babaya da evlat olabilirsin. Geldiklerinde Güleryüz göster hoş geldiniz de onlarda seni rahmetli kızlarının yerine koyarlar..
111 Yorumla
Soran+1 yılInan bana cok isterim beni de bir evlatlari bilsinler
Soran+1 yılUmarim ya
Soran+1 yılTesekkurler
Soran+1 yılHadi kizlarindan sonra beni kocamin yanina yakistiramadilar tamam ama su kucuk kizi ne kadar sevdigimi gormuyorlar mi
Soran+1 yılOnlara gore bir tek annesi varmis o da mezardq elbet o kadin kizimin annesi onu dunyaya getiren kadin onu 9 ay tasiyan ben asla onlara karsi torununuzun yeni annesiyim demedim diyemem de ama onu annenin cocugunu sevdigim gibi seviyorum
+1 yılSorun olmaz sonuçta bir boşanma Yok vefat durumu var
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet kadin 2 yil once vefat etmis
Ne kadar düşünceli birisiniz bence gitmeniz lazım ama onlara karşı iyi niyetle yaklaşın ve hallerinden anlayın, zaten kızınız sizi seviyorsa (ki seviyor anladığım kadarıyla ) orada görmek ister yanında anne figürü olsun ister.😊 Umarım hep mutlu bir aileniz olur
014 Yorumla
Soran+1 yılYa cok tesekkur ederim evet ben kizimi oz gibi seviyorum anneane ve dedesinin orada olmasi cok dogal cok normal ama iste biraz cekindim onlardan
Soran+1 yılUmarim ya peki onlar beni kizin annesi olarak gorurler mi sence
Soran+1 yılCok seviyorum ben minigimi sanki ben dogurmusum gibi oz kizimmis gibi seviyorum aslinda hissetiklerim cok dogru degil ama
Soran+1 yılÖlmus bir kadinin cocugunu sahipleniyorum sanki onun elinden almis gibi hissediyorum bazenleri
Soran+1 yılGuzel dimi
Soran+1 yılO yuzden mutluyum icin benim kizim oldu kizimin da artik bi annesi daha oldu
Soran+1 yılTesekkurler
Aile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Hayır olur yeni esisiniz eşinizin size ihtiyacı var.
Evet onlarda sizden önce ailesi idi ama sizde şu an ailesisiniz.
Biliyorum çok zor bir durum ama eşinizin yanında olmanız lazım.01 Yorumla
Soran+1 yılHani kizlari vefat etmis ya belki beni gormek istemezler diye dusundum
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKızıyla aran iyiyse hiçbir sorun olmaz aksine onlarla da tanışıp torunlarına iyi baktığını annesinin boşluğunu birazda olsa doldurduğunu görmeleri hoşlarına gider.
03 Yorumla
Soran+1 yılKizimi seviyorum gercekten onlarin da hoslarina gider umarim
- +1 yıl
Gider gider. Eğer gitmezsen olay çıkar bence
Soran+1 yılKocama ben gelmeyim olmazsa dedim ofkelendi biraz
+1 yılSen o cocuğa annelik yapmışsın hiçbir sorun olmaz sonucda bosanılmamış vefat etmiş Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ailesi senide kızları yerine koymalı bence
016 Yorumla
Soran+1 yılCok isterim biliyor musun onlarinda beni bir evlatlaribilmesini kocam gelmemi cok istiyor bende istiyorum ama iste biraz cekindim eski kayinpeder ev kayinvalidesinden
- +1 yıl
Çekinmene gerek yok bacım eşinde istiyor daha ne insallah onlarda seni evlatları olarak görürler insallah
Soran+1 yılUmarim ya
- +1 yıl
Sen o yetimin bakımını ihtiyaçlarını karsılıyorsan kendi evladın gibi görüp anne sefkatiyle yaklasıyorsan rabbim de senin dileğini kabul eder kardeşim Allah azınızın tadını bozmasın inşallah hersey gönlünüzce olsun bir ömür boyu mutlu ve mesut yasarsınız insallah sen dua et bacım
Soran+1 yılCok seviyorum ben minigimi sanki ben dogurmusum gibi oz kizimmis gibi seviyorum aslinda hissetiklerim cok dogru degil ama
- +1 yıl
Yaradanın takdiri ilahisi o öyle emretmişki sende kendi cocuğun gibi sahiplenmişsin kardesim Allah razı olsun senden öbür türlü cok gördüm duyduk üvey anne baba cocuğuna eziyet işkence gibi seyleri rabbşm onları isla etsin inşallah
Soran+1 yılAman bizden irak olsun oyleleri
- +1 yıl
En doğru kararı vermişsin kardeşim dualarım seninle olsun inşallah 🙏
- +1 yıl
Gerçekten senin adına çok sevindim kardeşim ne mutlu sana insallah onlarda seni evlatları gibi görürler bundan sonra 🥰🙏
- +1 yıl
Umarım her şey Daha güzel olur bence biraz sabırlı ve zamana bırakmanda fayda var 🙏🙏🙏
Soran+1 yılUmarim
Soran+1 yılYinede guzel oldu ama
- +1 yıl
Senin adına sevindim hersey yoluna girecek ben kalben inanıyorum bu arada ufaklığın doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah ailecek hep birlikte 🥰🙏🙏🙏
Soran+1 yılCook tesekkur ederiz abisi
+1 yılKadın vefat etmiş ve sen kızımız diye bahsetmişsin zaten, orada olmanın bi mahsuru yok. Olmalısın
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu kizim gibi seviyorum
- +1 yıl
orada olmandan daha doğal bi şey yok o zaman, rahatsız oluyorlarsa da kendileri bilir. Nice güzel yaşları olsun miniğin de 🎂🌸
Soran+1 yılYaa cok tesekkur ederiz teyzesi
+1 yılNeden rahatsız olsunlar torunlarını sevip sarmaladığınızı da düşünürsek. İnşallah birbirinize melek okursunuz.
01 Yorumla
Soran+1 yılCok seviyorum kizimi umarim anneanne ve dedesinjn de hosuna gider
+1 yılKatıl ve Güler yüzlü davran seni de severler kıxlarının yerine koyarlar. Bunda garip bişey yok bence olabilir. İnsanın basına hersey gelir
04 Yorumla
Soran+1 yılCok isterim beni de bir evlatlari bilsinler diye
- +1 yıl
İnşallah bilirler
Soran+1 yılUmarim ya
- +1 yıl
Sıkma canını ☺️
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani evlisiniz sonuçta sevgili olmadığınız için böyle düşünmen tuhaf, eşin ile konuşup onun fikriyle hareket edersiniz ev iyisi...
016 Yorumla
Soran+1 yılYa kocamda cok istiyor gelmemi ama sonucta eski kayinpederi kayinvalidesi de orada olacak hani kizlari vefat etti ua
- +1 yıl
Tamam da sanki kızlarının elinden mi aldın adamı değil, ben onlar da biliyor senin onun eşi olduğunu ve orada olacağını, onlar etmeyip gelirlerse sen hiç dert etme hem kocanı dinle o da seni yanında ister...
Soran+1 yılKocam istiyor yaninda olmami ve galiba da gidecegim
- +1 yıl
Ne sorunu bilemem ama olur o kadar. İyi yaptın katılmakla...
Soran+1 yılBana bi kac laf ettiler...
- +1 yıl
Boşuna konuşmuşlar ama bunu göze almalıydın baştan. Sen onları boş ver eşine çocuğa odaklan. Mutluluğunuz daim olsun gerisini unut
Soran+1 yılTorunumdan uzak dur dediler sen bizim kizimizin tirnagi bile olamazsin dediler
- +1 yıl
Offf ya ne cahillik bu. Sanki kızlarının elinden aldın adamı. Millet konuşur sen duyma, inşallah bir daha da muhatap olmak zorunda kalmazsınız
Soran+1 yılKocamin eski kayinvalidesi teyzesi oluyor akraba evliligi yapmisti o yuzden mecbur cok yakin olmaliyiz
- +1 yıl
Ya işin zor o halde. Sen çok muhatap olmamaya bak, eşini koy araya o halletsin sen kenara çekil...
Soran+1 yılZaten evimize hic gelmediler gelmek isteyeceklerini de dusunmuyorum ama kocam kizimi alip kendisi goturyor teyzesine ya aslinra teyzeside 6 ay İstanbul'da burada 6 ay da adanada yasiyor
- +1 yıl
O zaman sorun yok, o kadarını idare edeceksin. Onlar gitsin sende böyle kutlama düğün bayram vs durumlarda birkaç saat mecburi uzaktan eşinin hatırına katlacaksin yapacak çok şeyin yok
Soran+1 yılMecbur artik ama var ya herseye ragmen yinede pisman degilim kocam ile evlendigime ona cok asigim
- +1 yıl
İşte önemli olan da bu, gerisini boş ver...
Soran+1 yılOyle tabi
+1 yılNasıl bir aile olduguna bağlı ama bence kalmalısın cocuga iyi bir annelik yaptığını göstermelisin
13 Yorumla
Soran+1 yılOyle mi senec
- +1 yıl
ben öyle yapardım
Soran+1 yılGideyim bakalim
+1 yılBence gitmelisin o zaman kadar o kıza sen annelik etmedin mi?
08 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ve gidecegim dogum gunune oyle karar verdim
- +1 yıl
En doğrusu
Soran+1 yılDimi
- +1 yıl
Evet hem sen orada olmayınca kızın üzülecektir.
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Şimdiden iyi eğlenceler
- +1 yıl
İyi eğlenceler
+1 yılBir anektida deginmek istiyorum kizi kocamin kizi doyerek ayirma lutfen cocuga yazik kendindem bir parca degil ama boylede soyleme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılGelmeleri çok doğal ve sizinde orada olmanız tamamen hakkınız iyi veya kötü annelik yapıyorsunuz ona
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen gelmeleri cok dogal ben sadece biraz cekindim cunku biz evlendigimizde kocam ike biraz sorun yasamislar
- +1 yıl
Olsun burada size düşen olgun duruşunuz, eşinizi de bu yönde motive edin lütfen
Soran+1 yılKocam zaten gelmemi istiyor gelmesem mi dedigimde ofkelendi
- +1 yıl
öfkelenmeye gere yok orada olmak sizin en tabii hakkınız
Soran+1 yılGidecegim ya dogum gunune
- +1 yıl
tamam o zaman
+1 yılKnk sen bakmiyon mu ztn kiza jiye hos olmasin
01 Yorumla
Soran+1 yılYani kizlari vefat etmis ya o yuzden
+1 yılolmalisin kesinlikle… sen adamin esisin, tabiki orada olacaksin
01 Yorumla
Soran+1 yılYa oyle de kizlari vefat etmis ya o yuzden
- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yılÇok düşüncelisin ama eşinle yanyana olacaksın tabiki. şu an aile dışı olan sen değilsin.
011 Yorumla
Soran+1 yılYa kizlari vefat etti ya belki orada olm hoslarina gitmez diye dusundum
- +1 yıl
Cocuk sizinle mi yaşıyor
Soran+1 yılEvet bizimle yasiyor
- +1 yıl
E bak aile olan sizsiniz. Çok rahatsız olan çocugu 1 2 günlügüne ister öyle kutlar dogum gününü ya da alır götürür kutlar dısarıda.
- +1 yıl
Takma kafana ne diye ortamda olmayacaksn her şeyi hazırla et büyüt ama dogum gününe katılama olur mu öyle şey. Kendileride bizi görmek istememiş dıye dusunur
Soran+1 yılDogum gunu partisi zaten disarida olacak
- +1 yıl
Tamam demek istedgm rahatsız olan kısı gelmez ayrı kutlar
Soran+1 yılYok haklisin zaten bende gidecegim dogum gunune dogum gunu icin bir kafe ayarlatmis kocam palyaco gelecek kresten arkadaslari gelecek animasyon var yani
Soran+1 yılParti dundu guzel gecti ama esimin eski kayinvalidesi ile az biraz sorun yasadik
- +1 yıl
Neden sorun oldu ki
Soran+1 yılKocamin eski kayinvalidesi ayni zamanda kocamin teyzesi oluyor yani akraba evliligi yapmis teyzesi de bana laf etti kizimin tirnagi bile olamazsin torunumdan uzak dur falan diye
+1 yılKız çocuğu ile samimiysen git tabi annesi gibisin sen de öbür türlü hoş değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu oz kizimmis gibi seviyorum
+1 yılKatil artık esisin bir şey olamz asıl gitmezsen durumu anormal karsilarlar
06 Yorumla
Soran+1 yılOyle de vefat etmis karisinin anne babasi da orada olacak
- +1 yıl
Eşine sorsan böyle soruları
Soran+1 yılSordum zaten gelmesem mi diye ama o da tabi ki de geleceksin bu evin hanimi kizimin annesisin diye
- +1 yıl
Ee tamam o zman eşin gel demiş işte onların düşüncelerini mi onemsiyorsun kocan daha önemli olacak
Soran+1 yılYa oyle de iste yinede sorayim dedim
Soran+1 yılTabi ki de kocam daha onemli
- Aile & Toplum konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılhayır olmaz o çocuğa bakan buyuten ılgılenen sensın senın olmanda uygun olur
026 Yorumla
Soran+1 yılBelki anneannesi ve dedesi rahatsiz olur diye
- +1 yıl
hayır asla senın torunlarıyla ilgilendığını gorunce mutlu olurlar tabı kızlarının burukluğunu yaşarlar ama sende ilgili ol cocuga mısafırlere karsı kendını gerı cekme
- +1 yıl
gitmen doğru bi karar olacak
Soran+1 yılZaten kafe gibi bir yerde yapilacak dogum gunu
- +1 yıl
ne güzel güzelce gıyın ve gıt ordada cekıngen davranma dede neneylede sohbet et onlarda torunumuza bakıyor dıye mınnettar olacak
Soran+1 yılUmarim
- +1 yıl
güzel gececek emın ol doğum gunuu yapınca yazarsın merak ederım nasıl gecrı
Soran+1 yılHafta sonu dogum gunu o zmn yazarim
- +1 yıl
Yaş kaç sizin
Soran+1 yıl30um esim 32
- +1 yıl
olgun insansınız
Soran+1 yılOyleyim bence
- +1 yıl
eşinde olgun bırey düşünceaınde sende guzelce gıyın hazırlan kendı öz kızın gıbı davranmanı beklıyorum
Soran+1 yılOnu oz kizim gibi seviyirum zaten
- +1 yıl
gercekten allahta onun sevabını sana yazar emın ol
Soran+1 yılInsallah
- +1 yıl
neden gızlısın
Soran+1 yılOyle iste
- +1 yıl
😂🤣
Soran+1 yıl😁😁
- +1 yıl
Arrık ne dıyım sana hemi🤗🤔
- +1 yıl
🤔😱..
Soran+1 yılParti dundu guzel gecti ama biraz sorun yasadik esimin eski kayinvalidesi ile
- +1 yıl
hadi. ya eski kayınvalıdesı ne dedi
Soran+1 yılBiraz lsf etti
- +1 yıl
o kadarda olur takma kafana
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hoş olmaz gitme. Kızın güzel gününü zehir etmeyin annesi babasıyla geçirsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılOkumadin herhalde kizin annesi vefat etti ben babasinin karisiyim
Soran+1 yılGidecegim galiba ya
Soran+1 yılEsim dedi zaten kimse bisey diyemez diye
Soran+1 yılGidelim bakalim
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKatılın. Böyle güzel bi anı bozmak isteyeceklerini sanmıyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılBelki rahatsiz olurlar benden
- +1 yıl
Sen düşünüp iyi niyetle gitmişsin onlar kötü düşünse ne olacak
Soran+1 yılKocam tabi ki de geleceksin diyir
- +1 yıl
Yani git. İyi eğlenceler.
Soran+1 yılGidelim bakalim
- Aile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılinadına ol çatlasınlar sende biraz dekolteli birazda süslen püslen çatır çatır çatlasınlar
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlatlarini kaybetmisler nasil sozler bunlar
- +1 yıl
Kafan mı iyi abicim senin laflara bak. Muhtemelen okumadan rastgele cevap vermiş. Şuursuz
Soran+1 yılKadin ile bosanmamislar kadin vefat etmis
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana karşı saygısız ve kötü davranışları yoksa
Bence katilman daha doğru olur.
Sonuçta ilk annesi kadar olmasa da üzerinde emeğin var.
Ben katilmani nacizane tavsiye ederim00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Neden rahatsız olacaklar ki zorla evlenmemişsin ve torunlarına kötü davranmıyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılYa oyle de sonucta kizlari vefat etti ya
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin kimse böyle bir şey olsun istemezdi ama yapacak bir şey yok kızları vefat etmiş adamda haklı olarak o küçük çocuğa tek bakamayacağına göre seninle evlenmiş siz güzel anlaşıyor ve çocuğu da mutlu ediyorsanız onlarda mutlu olur torunlarının mutlu olduğunu görmekten
Soran+1 yılUmarim dedigimiz gibi olur
Soran+1 yılKocamda oyle diyor
+1 yılBence git ama hallerinden anlamaz davranma. Kızıyla daha yakın olmaya çalış ayrım yapma kendi çocuklarından yani. Sonuçta yapcak yok sende üvey annesi sayılırsın
15 Yorumla
Soran+1 yılKendi cocugum yok
- +1 yıl
tamam o çocuğu kendi çocuğun gibi gör bazı kişiler kötü davranıyor üvey çocuk diye ondan
Soran+1 yılAy yok canim evlerden irak zaten oz cocugum gibi goruyorum onu
- +1 yıl
Hım ne güzel işte o zaman gidiyorsun. degil mi
Soran+1 yılGidecegim
Doğuran mı doyuran mı. Bence doyuran tabiki. Annesinin yerine geçmeye çalışmadığınız sürece bence o doğum gününün baş karakteri siz olmalısınız. Nacizane fikrim.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu cok seviyorum sanki oz kizimmis gibi sanki onu ben dogurmusum gibi bazen sucluluk duygusu bile hissediyorum cunku ölen kadinin cocugunu sahipleniyormusum gibi oluyor
Güzel kalbinizden gelip öpsünler
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanmış olsa hoş olmazdı zaten o zaman ailesi de gelmezdi. Bu durumda çok da sorun olmamalı
05 Yorumla
Soran+1 yılBosanmamislar kadin evliyken vefat etmis 2 yil once biz yeni evliyiz henuz
Cevap sahibi+1 yılBen de öyle dedim zaten
Soran+1 yılKocam gelmemi cok istiyor
Cevap sahibi+1 yılSenin gitmen mantıklı. Rahatsız oluyorsa onlar gelmez zaten
Soran+1 yılCanim torunlari icin mecbur gelecekler
+1 yılSorun olmaz seninde orada olman lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya
- +1 yıl
Kesinlikle ama kızla aran iyi değilse seni istemiyorsa katılma
Soran+1 yılBen onu cok seviyorum
Bence rahatsız olmazlar senden
017 Yorumla
Soran+1 yılHani kizlari vefat etti ya
Soran+1 yılBen. Gitmeyi cok istiyorum ve gidecegim galiba
Soran+1 yılGidecegim
Soran+1 yılHayir mimarim
Soran+1 yılYani seviyorum isimi
Soran+1 yılSuanlik baska bir sirkete bagimli calisiyorum ama evet kendi ofisim var
Soran+1 yılBence oyleyix
Soran+1 yılYani sordum iste
Soran+1 yılCevabini da aldim dogum gunune gidecegim
Aile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. Sorun olacağını sanmıyorum katılabilirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılBelki rahatsiz olurlar diye
Soran+1 yılTorunlari da var ya o yuzden
Soran+1 yılAnnelikte ediyorum ama yinede sorayim dedim iste
+1 yılAh ah olan ölene oluyor geri kalan devam ke
08 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin...
- +1 yıl
Valla şaka bi yana ama eşin senin gibi düşünceli bir insanla olduğu için çok şanslı. Evli oldugunuzu biliyorlarsa sıkıntı neden olsun
Soran+1 yılBiliyorlar tabi de sonucta kizlarinin yerine gelmis gibi bisey oldum onlarin gozunde ama kadin vefat etmis uzun bir sure sonra biz tanistik evlendik
- +1 yıl
Yok kardesim sıkıntı olmaz merak etme alt tarafi 1-2 saat kalıp gidecekler
Soran+1 yılYa zaten kafe gibi bir yerde yapilacak kocam oyke organize etti
- +1 yıl
Ya uzattin ama sıradaki merhum bu kadın olcak vah vah derler en fazla
Soran+1 yılGidecegim iste
- +1 yıl
Git git. mutluluklar
+1 yılgitmelisin seni görmek istemiyorlarsa gelmesinler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılgayet normal bir durum
00 Yorumla
+1 yılElbette orada olmalısın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Nasil isterswn
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bencede olma sen git gez
00 Yorumla
+1 yılOlur niye olmasın
03 Yorumla
Soran+1 yılHani kizlari vefat etti ya o yuzden
- +1 yıl
Sen mi öldürdün? Saçmalama
Soran+1 yılDegil tabi ama insan biraz cekiniyor
+1 yılKatılman iyi olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya
- +1 yıl
Evet.
Kocan sonuçta
01 Yorumla
Soran+1 yılKarar verdim gidecegim kocamda diyor gel diye kizima yani uvey kizima sordum o da gelmemi istiyor
+1 yılorada olmalısın
012 Yorumla
Soran+1 yılDimi
- +1 yıl
Aynen
Soran+1 yılGidecegim oraya
- +1 yıl
Gitmelisin zaten
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Harika 👍
Soran+1 yılKocamin eski kayinvalide ve kayinpeder ile az sorun yasadik ama onun disinda hersey iyidi
- +1 yıl
Olsun o kadar boş ver takılma
Soran+1 yılO da olmasaydi cok guzel olurdu ama be yapalim iste
- +1 yıl
Aynen öyle
Soran+1 yılGittim guzel gecti sadece biraz sorun yasadik
+1 yılTabiki olacaksin
010 Yorumla
Soran+1 yılBelki rahatsiz olurlar
- +1 yıl
Onlarin kizini sen mi oldurdun hayir sen olmasan baskasi ile evlenecekti onlar senide kizlari gibi gormeli
Soran+1 yılOyle tabi de iste
- +1 yıl
Utanma
Soran+1 yılGidecegim ya dogum gunune
- +1 yıl
Aferim kucuk sozu dinle
Soran+1 yıl30um ne kucugu
- +1 yıl
Kucuk sozu dinle dedim ben senden kucugum ya sozumu dinle dedim yani
Soran+1 yılAy afedersin ya iyi okumamisim
- +1 yıl
Olur affederim gidince foto eklersin artik
Sen canım dalgamı geçiyorsun
012 Yorumla
Soran+1 yılBelki rahatsiz olur eski dunurleri
Soran+1 yılOyle miyim sence
Soran+1 yılBen kendimi oyle hissedemiyirum ama herkes oyle diyor bana
Soran+1 yılKocami cok seviyorum asla pisman degilim evlendigime
Soran+1 yılKocam diyor sen bu evin hanimisin kizimin da annesisin diye
+1 yılOlma bence ya da onlar gelmesin
00 Yorumla
+1 yılKalmalısın
00 Yorumla
+1 yılBişey olmaz
00 Yorumlane gycen
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmazz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne