Yakın zamanda evleniyorum, bir süre ailemle yaşayacağız. Eşim sorun eder mi?

Yeni evli çiftlerin evlerine ilk bir iki ay boyunca yatılı gidilmemeli. Onlar da balayı ve tatil dışında başkalarına yatılı gitmemelidir. Psikologların ve uzmanların görüşü bu doğrultuda. Sebebi ise yeni evli çiftin birbiriyle yaşamaya alışamayıp özel hayatlarının ister istemez kısıtlanmış olması. O yüzden ilk 1-2 ay insanlardan uzak, eşinizle yaşamanız önemli.
Cevap
16Cevap
Evet sıkıntı olur. Tartışmalara gerginliğe kendini hazırla. Allah sabır versin şimdiden.
Her kız sorun eder sırf seni sevdiği için susar şöyle soyleyim anneñ çok iyi olabilir sessiz sakin bir kadın da olsa sevgilinle çok iyi anlaşsalar bile aynı evde olunca anlaşmazlıklar olur. Zamanla sevgilin anennden nefret edicek veya annen sevmicek arada kalan sen olucan senin başın agricak ağrımayan başını ağrıtmak istiyorsan aynı evde yaşayın ben olsam tavsiye etmem
Evlenme. Evlenince dertler bitmiyor her akşam seks sefası olmuyor. Anlamsız yere memnuniyetsiz ve mendebur bir kadını bedava evinde host etmiş oluyorsun. Eşim dediğin tipe harcıyıcağın parayla gündelik haftalık ilişki yaşıyıcağın bir sürü kadın olabilir. Bir anlamı yok bir kadını yanlızca hayatına almanın. Kalıyorsa evlenmeden aynı evde evli gibi kalın. Kalmıyorsa naaaşşş.
bunu bize değil kendisine ol kaynanan melekte olsa hiç bir kadın kaynana ile oturmak istemez
Bir süre bişey olmaz ama ondan sonra özel hayat başbaşa kalmak istersiniz dışarıya falan çıkmak isterseniz sen en iyisi ev bul ev ev. ustune olmaz iki tarafada yazık
eşininin fikrini bilemeyiz eder belki de etmez. ona sor
Bunu burdan sitedekilere soracağına direk eşine sorsana biz nerden bilelim sorun eder mi etmez mi
Ev üstüne ev olmaz gerekirse dügünü erteleyin..
yani evlenceğin kişinin daha önceki hayat standrtlarına göre değişir kimi sorun eder kimi etmez
İçinden gelerek bağıra bağıra yapamazsın bir şey zor olur. En kısa sürede kendi evinize çıkın, ev üstüne ev olmazz
Aynen öyle
Evleniyorum diyorsun pembeleşinceye gizliden çıkarıyorsun ne ayak
Son yazan arkadaş çok haklı. Derdin ne dostum?
Pembelere yazacaktım pembeleşinceye olarak gitmiş. Herhalde yemek tarifinden kalmış 🤣
@remzi1905 evlilikten her kesin beklentisi farklıdır benimki de bu napacan😊 Evde 3cü bir kişi olduğunda sıkılırım ben istediğim gibi davranamam mesela
@remzi1905 ulaşamam kardeş, evliyim ben fantazilerim yalnızca kocama😅
@remzi1905 evet kolay gelsin😂
@maceracıgezginnn evlen o zaman eşin de evli olacak sonuçta hem de seninle. Ne güzel dimi😊
@maceracıgezginnn o zaman başka kapıya çocuk sana burdan ekmek çıkmaz 😅
@maceracıgezginnn no no no. Başka kapıya
@remzi1905 fatketmez isterse koşsun. Şansı yok
@maceracıgezginnn napcan kardeş. evliyim diyince ben konuyu kapattım kadınayazmak artık taciz olur.
@remzi1905 taciz gibi bir amacım yok tabiki de hos sohbet ve dertleşmeyi seviyorum güzel arkadaşlıkları oluyor. Yoksa zaten hangi şehirde oldugu kim oldugu bilinmeyen bir hesaba çabalamam sacma olur. Ama sohbetinin güzel olduguma eminim
İnanıyorum ben bence merak edecek beni:)
@maceracıgezginnn ya çocuk ne yazıp doldurmuşsun buraları seni seçmedi beni seçti falan boş boş yorumlar yapmışsın. Normal şekilde cevapladım ama evet artık yaptığın taciz. Yeter artık
O bir sürenin sonu gelmez ve aileyle yaşanmaz ve o sadece Eşin içindeyse senin için de büyük bir sıkıntı olur
Yani bi cok kadın bunu istemez ayrı eve çıkmak ister şahsen benim için de oyle aileyle birlikte yaşanması saçma geliyor ama bir süre diyosun bir süre idare edilebilir
Arkadaslar bi sorum var ben cinsel soru soramiyorum xper puan istiyo onu nasil elde ediyosunuz? Sorunuza gelince bu kisiye gore degisir ama sorun cikmamasi mumkun degil
Eşine sormadan bize sorduğun için teşekkürler
Hayırlı olsun, annen be eşin arasında dengeyi korursan neden sorun olsun. yeterki hayat arkadaşını yarı yolda bırakma
Edebilir, direkt ayrı evde yaşamaya başlayın. Ev üstüne ev kurulmaz diye bir söz vardır çok doğru bence
Bu konuyu buraya sormak yerine önce onunla konusmalisin
Eşin sorun etmiyorsa hiçbir sorun olmaz
Olur tabi en kısa sürede ayrı eve çıkın
Esinin yapısına bağlı, biz bilemeyiz
En İyi Cevap