AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
197Cevap
Şunu gizliden sormasaydın ya neden gizledin kendi soruna katılmadığın içinmi? ya da ötlek olduğun içinmi
taner çelik itiraf etti zaten hergeçen yıl Türkiyede okuyan sayısı artıyor arttıkça anketlerde oylarımızda azalma görüyoruz.)
parayla üniversite okumuş bitirmiş zengin p. çler nolacak onlar çobandan daha zeki değil mi
Bence sen oy kullanma ilk önce çok hayırlı olacak :)
Ulke basindakiler oy ilemi seciliyor saniyorsun canim sen yazik :)
sizin gibi insanlar yüzünden dünya yaşanılmaz hale geliyor..
sizin gibi kendini bir b. k sanan insanlar diyelim
yahu artık siyasette kimin eli kimin cebinde belli değilki siyaseti yalayıp yutsan ne yazar tv ler nasıl gösteriyorsa onu biliyoruz biz
Fikirlerimiz aynı ama onlar da kullansınlar oyları 1 birimse biz aydın kesimin 2 birim olmalı diye düşünüyorum. ama bunu birçok insan anlamayacak tabiki ona birşey yapamam
Hukuk okuyup da veren ilkokul mezunu olup da gerçekleri görüp vermeyen yakınlarım var. Bu iş biraz karışık okumaya bakmıyor gibi. Onemli olan neyi okudugun...
Niye benim neyim eksikmiş? Gerçi ben kullanmadim hic pardon
Sana gereken cevapları vermişler zaten, o yüzden kendimi yormayacağım :)
Zorlu holding in patronu ahmet nazif zorlu da bir ilkokul mezunudur ==)
Tamam da anket yapılsın okumuşlarda yalakalık daha da öndedir...
Sen saniyor musun oy oranlari oyle olsa cok farkli olacak yine benzer oy oranina ulasacaktir akp
üniversite mezunuysan çok geç ama okuyorsan bırak boşuna okuyorsun
sadee üniversite mezunları askerlik yapsaa verfileri onlar verse hepp o dediğin olur :D
okumakla hiç ilgisi yok. eşek yine eşek
ayy nen
en iyi cevap bence bu olmalıymıi. hakkın yenmiş kardeş :/
Hakki yenir tabi adamin. Cunku soruyu soranda en iyi cevap secilende @scare arkadasimzn bahsettigi eseklerden
çok naziksiniz bu sizin eğitimli haliniz mi? :)
@Robin3407 gemi kaptanligi okudum universitede senin benim egitimime laf edecek kapasiten yok bunu kafana yaz ikincisi biz burada egitimden degil ruhun esekliginden bahsediyoruz sen ve soran kisi gibilerden yani ;))
@googlehaniim 2 deyince ne anladın regl deönemindesin herhalde ne yaptığını bilmiyorsun.
@emremiki hayırlı olsun umarım başarılı olursun hayatta.
Çoban eti sütü keser çiftçi sebzeyi meyveyi yetiştirmekten vazgeçerse acından ölürsün sen ben hiçbirimiz kullanamayız.
Peki bu kibir neden? Hepsini geçtim birşeyi merak ediyorum, her üniversite mezununun oyu bir mi peki :D pehhhh bir gidin işinize
dostum yapma bu zihniyet kör. İnsanları yoksaymak yerine onları bilinçlendirmek onları kazanmak gerekli.
dün gösterdi üni mezunları evde uyuşturucu partisinde kendinden geçmiş sizin gibi üni mezunları bekar evlerinde neler yapıyor neler
Ne alakası var ya? Öyle okuyamayan kişiler var ki okuyandan bin kat ireli siyasi görüşe, akıla sahiptir
Okumus birisin, soruyorum hangi partiye oy atacaksin neden?
sen ve senin gibiler bu kafayla giderse chp ve mhp daha çok bekler iktidar olacagz diyee
Okumuş cahiller çok bu millette. Seninde başlarında geldiğine inanıyorum.
Olmaz. Eğer olursa eşitlik düşüncesine ters düşer ve kargaşa çıkar.
Ben üniversiteye gitmemiş olanların beyninin az çalıştığı genellemesine katılmıyorum.
bazı konularda dogru soyluyorsun ama,
yanlıslarında var.
çok haklısın eğitimli insanlar çok daha doğru kararlar verir hem bu şekilde toplumumuz da eğitim seviyeside artar
Eger siyaseti yalayip yutmus kisilerin oy vermesini istiyosan işi millet meclsiine birak hic halk oylamasi olmasin onlar secsin baskani.
Seni suslu ve uzun bir yaziyla ezmek isterdim ama vaktim yok.
Ne talihsiz açıklamalar bunlar hiç birine zerre kadar katılmıyorum
insanları unıversıtelı koylu dıye ayıramazsın oda bu vatanın bırer neferı oyuzden bu soruyu kaldır
Sen biraz daha oku istersen yetmemis ukala...
Köydeki o eli nasırlı anaların kafasının senin gibi geri zekalılardan daha iyi çalıştığına emin olabilirsiniz ben altın semerli çok eşek gördüm
Universite okumus dingilleride. görüyoruz l*n ne bicim. insansin o. isci. olmasa ne. yiceksin ne. dim sana tuh.
Bence çok haklisin ama öyle bisey imkansiz ne yazikki
Üniversite mezunu olunca bir şey değişmiyor. Iq testi yapılsın.
sadece üniversite mezunları yaşam hakkı kazandığı zaman olur.
köylü milletin efendisidir en iyi ayrımı onlar yapar sen kafanı yorma ozaman bilim adamlarıyla yeni mezunlarında oyu bir olmasın senin mantıgında
saçma ve bunu senden önce düşünen ve söyleyen bir yıgın insan müsfettesi var zaten aziz nesinin konuşmalarına bak, bide , köylü milletin efendisidir, (m. kemal) not: tırnak içine alamadım shift ve 2 ye aynı anda basınca başka program çalışıyor
ülkeyi köylüler yönetsin o zaman. efendisiymiş
eger cephede köylüler daha fazlaysa tabiki köylüler yönetsin, bilgiden daha kıymetli şeyler vardır, vatan sevgisi gibi,
atatürk'ün onu söyleme sebebi başka, köylüler çok zeki olduğundan değil
ben köylüler çok zekidimi dedim, ve zekanın bilgiyle alakası yoktur.
elitistlerin tepişmesi
Söylediklerine katılmıyorum lütfen bu araştırmaları soyunu dahil ederek desteklemeye çalış
cahilliğin eğitim düzeyi ile ilgisi yok maalesef
Kesinlikle katılıyorum
Panpa sen geç başa çok zekisin maşallah :D
oyunu ver yeter :)
Yok panpa sana oy vermem senle dalga geçtiğimi anlayamayacak kadar beynin çalismiyo hahahaha :D
bende sana dalgasına oyunu ver yazdım. sende bunu anlamayacak kadar beyin fakirisin
Kesin kesin öyle :D
Yazdıklarınızın altına imzamı atarım.
okumussun ama essssekligin baki kalmis be
mesele okumak değil , düşünmek.
senin beynin daha az çalışıo ki bunu yazmışın
köylü milletin efendisidir demiş Atatürk ama sen köylünü küçümseyen küçük beyinli birrinden başka bişey olamazsın bir paylaşıma da askerliği katmışsın ii de askerliği neden kısa yapıolar üniversite mezunlarına hiç düşündün mü hemen kısa sürede hayatlarını kursunlar die zaten okumakla zaman harcıolar ve sen küçük zekalı insan eşitlik değil diosun eşitlikse o zamn kadınlarıda askere alsınlar kadın- erkek eşitliği ya şimdi sen bunu da sorgularsın ama sana cevap vermicem çok ama çok sinirlendim
Senin ananda oy vermesin bence tatlım😀😀😀
Sen oy vermede kim verirse versin mkdsad
var mı ya böyle insanlar
okuyan cahil yok mu sanki
Anan babana yazık değilmi? Koyunmu onlar
dinozor o balım dinAzor değil ;)
:) Darwinin teorisine ilk kez kanıt görmüş oldum.
Nasil bir dusunceye sahipsin anlamis degilim.
Senin gibiler ülkeden uzaklaşsa refah olucak :)
Şuana kadar gördüğüm en Saçma soru