Bugün öğle yemeğinde dışarıdan yemek siparişi verdim. Siparişi getiren kurye bana " Geçmiş olsun, sakatlandın mı? " dedi. İçimden " Sana ne? Doktor musun, fizyoterapist misin? Herhangi bir rahatsızlığım olsa bile şifa mı vereceksin? " demek geldi, ama kendimi tutup demedim. Ama öyle sorduktan sonra ilk başta yüzümü, profilimdeki gibi yapıp yüzüne bakıp başımı iki yana sallayarak " Yoo " dedim, ardından da " Hey Allah'ım ya... " der gibi baktım. Sonra ödemeyi yapıp içeri girdim. Bana " Fiş ister misin? " diye sordu, ben de " Yok, istemiyorum " dedim.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kuryelerinde işi zor ya Allah yardımcıları olsun
Ama bir insan neden tanımadığı, ömründe sadece 1 defa gördüğü ve belki de ömür boyu görmeyeceği birine öyle bir şey sorma gereği duyar ki?
O adamın işi müşterilere eksiklerini sormak değil, sadece yemek siparişlerini teslim edip yoluna gitmek değil mi?
adam sana yemeği getirmiş, gitmiş. işine devam etmiş.
sen kaç defa daha teslim almaya devam ettin acaba
Ama bir insan tanımadığı, daha önce görmediği ve büyük ihtimalle bir daha da görmeyeceği birine öyle bir şey sormamalı. Öyleyse ben de bundan sonra yolda giderken engelli birini gördüğümde ona " Geçmiş olsun " diyeyim, sence doğru olur mu? Onu geçtim, öyle demem halinde o insanın gururu incinmez mi?
Mevlana " Kusurları örtmede gece gibi ol " demiş, bazı insanlar ise tam tersini yapıp insanların eksiklerine odaklanıyor. Bu da benim canımı sıkıyor ve bu konuda kendimi haksız görmüyorum.
sende haklısın
Gerçekten haklı mıyım, yoksa öylesine mi yazdın?
Kötü bir şey mi demiş sana? Azıcık insan olup konuşamıyor musunuz?
Ona ne oluyor ki?
Haksız mıyım?
Allah'ım, Ya Rabb'im ya... 😂
Adam sana iyi dileklerini sunmuş ne var bunda?
Peki ben ondan öyle bir şey bekliyor muydum veya öyle bir şey yapmasına lüzum var mıydı?
Ayrıca neden öyle bir şey yapıyor ki? Beni tanımıyor, etmiyor.
Tamam kardeş sen haklısın en iyisi sensin
Öyle yapmakla sadece moralimi bozdu, canımı sıktı.
Ben yaşadığım bazı olaylardan dolayı eksik, ezik, aşağılık görülmeye; hangi niyetle olursa olsun birilerinin bana acımasına tahammül edemiyorum.
😂😂😂 Bi dahakine düşündüğünü söyle abi kafanı yorma böyle şeylere
Çekirge fazla zıplamaz dikkat et kendine
Anlamadım?
Turkiye de herkes cok gergin
Sorunlu tip awk
Burada sorunlu olan kişi ben mi oluyorum? 😁
Evt
Sorunlu olan ben değilim, çevremdeki insanlar...
Ben normalde herkese karşı aşırı derecede yumuşakbaşlı, yardımsever biriyim. Ama birçok kişi bunu zayıflık, eziklik, saflık olarak görüyor. Bir de geçirdiğim bir rahatsızlıktan dolayı kaslarımda güç kaybı oluştu. Bu yüzden de bazı kişiler bana acıyarak bakıyor ve buna tahammül edemiyorum.
Önceden sineye çekiyordum, ama artık daha fazla sineye çekmek, içime atmak istemiyorum. Çünkü öyle yapınca kendi kendimi yiyip bitiriyorum.
maalesef sorunlusun kanks
Dediğim gibi, sorunlu olan ben değilim; çevremdeki insanlar... 😂
Bu arada sinirimden gülüyorum, yanlış anlama.
Ben 9 yaşında bir rahatsızlık geçirdim ve sonrasında tam 10 sene boyunca onun ezikliğini yaşadım, ayrıca geçirdiğim rahatsızlıktan dolayı kaslarımda güç kaybı oluşmuştu ve o yüzden de toplum içinde genellikle sürekli farklı, özel bir muamele gördüm. Çok şükür, şu anda bir sıkıntım yok; ama ne nedenden dolayı olursa olsun, bir insanın bana acıyarak bakmasını, beni güçsüz, ezik, eksik biri olarak görmesini istemiyorum.
Ve bunda da haksız olduğumu asla düşünmüyorum.
Yav awk adam sana her ne kadar ihtiyacın olmasa da nezaketten geçmiş olsun demiş art niyet yok bir şey yok buna sinir olup farklı varsayımlara girmen sorunlu olduğunu gösteriyor işte
Ama bu bir yandan da bana acıdığı, beni eksik biri olarak gördüğü anlamına gelmiyor mu?
Ayrıca ben tüm yemeklerimi dışarıdan istiyorum ve şu ana kadar hiçbir kurye bana böyle bir şey sormadı.
Bir ara sürekli yemek istediğim bir restaurant vardı ve siparişlerimi sürekli aynı kurye getiriyordu. Adamla bayağı samimi olmuştuk, ama o bile bana öyle bir şey sormamıştı. Ömrümde hiç görmediğim birinin, beni ilk görüşünde bana öyle bir şey demesi beni sinirlendirdi.
İş işten geçmiş ne önemi var ki🤷🏻♀️
Peki sence anlamış mıdır?