Bizim adetlerimizde düğünler hep yemekli olur ama bir yandan da bugünün şartlarında yemekli düğün çok masraflı. Sizce düğün nasıl olur?
Yemekli düğün şart
Pasta kola yeterli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Düğün yapan yemeğini de yapsın bi zahmet. Zaten Düğün başlı başına saçmalıkta, düğüne gelme sebepleri yemek olan teyze ve dayilarin hayallerini suya düşürmeyin lütfen
Maalesef öyle olmuyor işte etin kilosu 300 den fazla şartlar eski şartlar değil ki yemek veremiyoruz diye düğünde mi yapmayalim
Tabi. Düğünün maliyette etle oranlı artıyor. Taki takacak insanların altını da
Zor gibi maddiyatı çok zorlar Bi aşçı olarak evet belki evde yapılan yemekler pek fazla cebe yansımıyor ya da dikkat edilmiyor ama büyük yemek operasyonunds baya Bi maliyet çıkar
50 bine pasta kolali salon tuttuk bunu yemek yaparsak 90 100 Bin gibi bir rakam çıkıyor
Belki dahs fazla bence
Cevap
8Cevap
Hayır ben yapmazdım çok gereksiz maalesef.
Düğün yapılmamalı. Nikah aile ve arkadaşlar arasında bi eğlence yeterli. Ha sokağa atacak paranız varsa yapın!
Bence nikah basmak daha mantıklı o parayı yerim balayinda
Düğünsüz de olmuyor be
Kime göre neye göre. Sirf kola içip pasta yicekler diye ev parası gomuyorlar düğüne bence yanlış uygulama
Yani durumu olmayanlar orta halli salonlar da tutabilir. 20 binlikte salon var 100 binlikte herkesin durumuna göre
O zaman masrafı minimal tut zararın az olsun ne diyebilirim ki
boş ver düğünü yap kilahını geç.
Düğün parasıylada daha fazla yer görün keşfedin
Yapmıyorum İban vereceğim atsınlar takıları yol parasını ekleyip
düğün yapıcağın parayla git araba falan al bu zamanda aşırı boş bana kalırsa
bas nikahı al git ne düğünü bu zamanda
Kola cekirdek yeterli knkya
Keşke herkes bu kafada olsa 😂
Yemekliyi bırak düğün bile yapılmaz.
Yapılmaz
Yapılır da gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?