Selam
babamın bankayla sorunu vardı ve tazminat davası açıp kazandı yüklü bir miktar 70-80bin
ablam babama yardımcı oldu bu konuda evrak işleriyle falan sorun çözüldü ardından para ablamın hesabına yattı babamın hesabı bloke diye
ablam geçen gün getirmiş babama 60bim veriyor babam dedi kızım 10,5 nerede ablamda işleri yaptım o kadar diye
babamda sinirlendi hani söylese zaten verirdik hırsızlık giib oldu diye çıkardı attı parayı önüne al canın sağ olsun hepsi senin olsun ama unutmam bu yaptığını dedi
ben anne ve babamla yaşıyorum hala ve işte bazen çocukları okuldan alır mısın falan diyor bundan sonra almayacağım çocuklar bir şey istediğinde de almayacağım
haftaya çocukları bize bırakacaktı işi var diye kocası evde halbuki neymiş güvenmiyormuş
dedim anneme istemiyorum ne diye bakıyoruz çocuklarına
geçmişte babam o her paraya sıkıştığında koşup veriyordu ablam onları unutuyor kendi bize verdiği parayı hesaplıyor
babam dedi boş ver kızım bana dedi yaptığı yanlıştı ama öğrendik kimin ne olduğunu başından söylese verirdik demek bizi adam yerine koymuyor dedi
bende arada kaldım HANGİ TARAFI TUTMALIYIM
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer