Ablama ve ailesine karşı bu durumda nasıl davranmalıyım?

Selam

babamın bankayla sorunu vardı ve tazminat davası açıp kazandı yüklü bir miktar 70-80bin

ablam babama yardımcı oldu bu konuda evrak işleriyle falan sorun çözüldü ardından para ablamın hesabına yattı babamın hesabı bloke diye

ablam geçen gün getirmiş babama 60bim veriyor babam dedi kızım 10,5 nerede ablamda işleri yaptım o kadar diye

babamda sinirlendi hani söylese zaten verirdik hırsızlık giib oldu diye çıkardı attı parayı önüne al canın sağ olsun hepsi senin olsun ama unutmam bu yaptığını dedi

ben anne ve babamla yaşıyorum hala ve işte bazen çocukları okuldan alır mısın falan diyor bundan sonra almayacağım çocuklar bir şey istediğinde de almayacağım

haftaya çocukları bize bırakacaktı işi var diye kocası evde halbuki neymiş güvenmiyormuş

dedim anneme istemiyorum ne diye bakıyoruz çocuklarına

geçmişte babam o her paraya sıkıştığında koşup veriyordu ablam onları unutuyor kendi bize verdiği parayı hesaplıyor

babam dedi boş ver kızım bana dedi yaptığı yanlıştı ama öğrendik kimin ne olduğunu başından söylese verirdik demek bizi adam yerine koymuyor dedi

bende arada kaldım HANGİ TARAFI TUTMALIYIM

Ablama ve ailesine karşı bu durumda nasıl davranmalıyım?